kamar26 06.05.09, 19:07 może któraś z Was chciałaby sadzonkę pomidorka koktajlowego? podobno dobre są nawet na balkon, troszkę mi ich urosło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: pomidorki 06.05.09, 20:54 a duże to jest? bo ja bym była ewentualnie chętna ale nie posiadam ogródka :( więc tylko na balkon.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamar26 Re: pomidorki 07.05.09, 08:23 co do wielkości no to taki normalny krzaczek pomidorka - ja też będę mieć je na balkonie-a oprócz tego mam 4 doniczki z innymi pysznościami:-) napiszcie jaki sposób odbioru Wam pasuje możemy się gdzieś umówić ale możecie przecież wpaść do mnie to przy okazji może jakąś kawkę zaliczymy tylko może jakoś w przyszłym tyg. bo teraz mam troszkę latania...a i pomidorki trochę podrosną Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: pomidorki 07.05.09, 09:23 Ja mogę zajrzeć do Ciebie, bo i tak mieszkam poza Radomiem. Przyszły tydzień też mi pasuje. Dokładnie możemy się umówić na GG. :* Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: pomidorki 07.05.09, 16:11 ja mogę do ciebie wpaść bo z tego co mi moja zawodna pamięć podpowiada to chyba mieszkasz na ustroniu? dzień obojętny-byle po południu Odpowiedz Link Zgłoś