Dodaj do ulubionych

Prof. Gross o wynikach śledztwa w sprawie Jedwa...

20.11.04, 04:54
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: chala jestes przykladem poilskiegoi antysemityzmu IP: 68.214.178.* 20.11.04, 05:35
      i dlatego bedziesz traktowany jak polski antysemita. Nikt smieci nie slucha na
      swiecie, a Gross wydal miliony ksiazek o Jedwabnem. Ty co znaczysz?
      • xtrmntr [...] 20.11.04, 06:13
        • marekpfef [...] 20.11.04, 17:09
    • sanctum.officium dał głos zakłamany piesek na smyczy michnika! 20.11.04, 17:27
      za ten swój stek bzdur powinien dostać tytuł padalca stulecia!
    • xtrmntr Giwi, prawda w oczy kole? 20.11.04, 19:39
      Kiedy Gross przeprosi za swoje oszczerstwa?

www.jerzyrobertnowak.com/ksiazki/100_klamstw_grossa.htm
    • Gość: xtrmntr The Real xtrmntr! IP: 193.128.110.* 23.11.04, 17:17
      Knypku odczep sie od mojego nicka ktorego kiedys pewnie gdzies zauwazyles na
      forum!
    • Gość: czur-czur-ra być dumnym Polakiem IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 23.11.04, 17:37
      wiele postów tutaj wyciętych za złamanie regulaminu. Domyślam sie, że napisali
      je tzw. obrońcy polskości, którzy uwazają, że nieprzyznawanie się do mordu na
      Żydach świadzy o patritoyzmie. Mam znajomych, którzy pochodzą z okolic
      Jedwabnego. Wiem, że miejscowa ludność wie o mordzie popełnionym przez Polaków.
      A zatem forumowi "obrońcy polskości" albo nie wiedzą, co piszą (jeśli są spoza
      tego rejonu), albo świadomie kłamią. Tak czy inaczej, to wstyd, że akurat oni
      uzurpują sobie prawo do reprezentowania Polaków. Banda gnojów.
      • Gość: tete Re: być dumnym Polakiem IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.11.04, 20:55
        nie wiem co napisał poprzednik ale Gross jest z siebie zadowolony. Nie jest
        istotne, że nie Gross nadmuchał ofiary do 1600. Nie wnika też w prowodyrów nie
        wnika w postawy Żydów przy boku Czerwonej Armii. Mordowanie Żydów było potworne
        ale ten pan nie nazywa się Moore - on chce być historykiem. W całej tej sprawie
        setki artykułów Wyborczej i przeprosiny Kwaśniewskiego przed zakończeniem prac
        IPN nie mogą budzić przychylności. Przynajmniej u tych na tym forum co nie
        lubują się w pluciu na kraj urodzenia
        • Gość: czur-czur-ra do dumnego Polaka IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 23.11.04, 23:36
          dumny "patrioto", tu nie chodzi o Armię CZerwoną ani o liczbę Żydów
          zamordowanych przez Polaków. Plujesz na Polskę, gdy wypisujesz banialuki o
          sprawie, o której nie masz pojęcia. Zbyt ważna sprawa, żeby bronić morderców.
          Niewiele rzeczy Kwaśniewski zrobił dobrych, ale przeprosiny akurat były
          potrzebne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka