Dodaj do ulubionych

SMS z groźbą do Giertycha

• krystian10 Bez SMS-a 20.11.04, 16:42
      Giertych załatwia to twarzą w twarz , Kulczykowi obiecał spokój za papiery na
      prezydenta
    • Gość: esteta Giertych ma nieładną buzię i straszy nią ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:46
      • Gość: wesołek Re: Giertych ma nieładną buzię i straszy nią ludz IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 19:56
        postawiłem jego fotkę obok czekoladek i dzieci przestły wyjadać.
      • Gość: LWH Giertych ma nieładną buzię a GW nieładne praktyki: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:09
        Też wolę dziewczyny, ale co powiecie na goebbelsowskie metodki GW: zdjęcie
        zostało przekręcone w lewo o 19 stopni, żeby podniesiona twarz robiła wrażenie
        butnej. Sprawdziłem.
        Urban, był rzetelniejszy.
    • Gość: Jacek Panie Romanie jestesmy z Panem! IP: *.gsi.de 20.11.04, 16:48
      Dobrze ze sa w Polsce odwazni politycy ktorzy nie boja sie bylych SB-kow!
      • Gość: j007 Re: Panie Romanie SB-ECKIE METODY - TO ICH KONIEC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:13
        Jesteśmy z Panem. Dobrze że są jeszcze tacy politycy i partie które nie boją
        się starych SB- eków. Jeszcze Polska nie zginęła!!!!!
        • Gość: antybydle Re: Panie Romanie SB-ECKIE METODY - TO ICH KONIEC IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 19:58
          my się nie boimy nowych "SBeków". A tak poza tym to może namierzą tego kto to
          wysłał. Przecież to proste.
    • Gość: AS Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.crowley.pl 20.11.04, 16:54
      Typ sobie pewnie sam zoorganizował tego sms-a. Męczennik. Powinien od razu
      zostać wyniesiony na ołtarze. Ot socjotechnika.
      • Gość: j007 Re: "SAM SOBIE"- ZNASZ TO Z AUTOPSJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:05
        WSZYSTCY KTÓRZY ZARZUCACIE GIERTYCHOWI IŻ SAM SOBIE DO SIEBIE SMS- SUJE
        JESTEŚCIE BEZSILNI WOBEC WŁASNEJ BEZSILNOŚCI KTÓRA POPCHNĘŁA JEDNEGO Z WAS DO
        TEGO SMS-ESU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: SII MACIE NR TEL. DO PIĘKNEGO ROMANA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:03
      • Gość: j007 Re:NIE DOŚĆ ŻE KOMUNIŚCI TO JESZCZE gEJE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:07
        • Gość: SII Re:NIE DOŚĆ ŻE KOMUNIŚCI TO JESZCZE gEJE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:13
          Przepraszam, nie jestem gejem. Chciałem tylko postraszyć "Pięknego Romana".
          Może ktoś ma nr tel. do niego?
          • Gość: j007 Re:NIE DOŚĆ ŻE KOMUNIŚCI TO JESZCZE gEJE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:22
            Nie ma za co przepraszać, myślałem że jesteś facetem, cóż określenie "piękny
            Roman" w wypowiedzi kobiety może nie dziwić (nie znam się na urodzie mężczyzn).
            • Gość: SII Re:NIE DOŚĆ ŻE KOMUNIŚCI TO JESZCZE gEJE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:25
              Był taki zespół muzyczny Big Cyc.
              Znany z przeboju Makumba.
              Zresztą odsyłam do lektury: J.Skaradziński, L. Gnoiński Encyklopedia polskiego
              rocka. Trzeba udać się do biblioteki (miejsce gdzie można wypożyczać do domu
              książki).
              Polecam, zrozumiesz wtedy może moją aluzję.
              Pozdrawiam!
          • Gość: Andromeda Re: Tylko REWOLUCJA z gilotyną oczyści Polskę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:47
            ...z tego komuchowatego łajna, które atakuje Komisję Sejmową na tym forum.
            • Gość: wesołek Re: Uważaj andromedko bo przy okazji... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:11
              ta rewolucja może i ciebie zahaczyć i twoja główka spadnie na gilotynie
              • Gość: Andromeda Re: Uważaj andromedko bo przy okazji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:12
                Mnie to nie przeraża, jeśli oczyszczająca rewolucja pociagnie niewinne ofiary
                nawet jesli moja głowa jest zagrożona. Mamy już spore rewolucyjne doświadczenie
                (rewolucja feancuska, rosyjska) i wiemy jak minimalizować ofiarę krwi
                niewinnej.
                Faktem jest, że wszystkie aksamitne rewolucje okazywały się oszustwem, nie
                przyniosły oczekiwanych zmian. Stanowczo jestem za rewolucją NIEaksamitną, tylko
                taka zwyczajną w której złodziej okradający nas idzie na szafot.
        • Gość: janspruce Re:NIE DOŚĆ ŻE KOMUNIŚCI TO JESZCZE gEJE !!! IP: *.proxy.aol.com 20.11.04, 17:29
          Niech sie sami rozwiaza i zmienia nazwe. Przeciez reszta zlodzieji z prawicy
          zmienia nazwy swoich partii co pol roku i bardzo dobrze na tym wychodza. Jest
          teraz PiS kto pamieta ze kiedys bylo to PC umoczone po uszy w Afery Telegrafu i
          FOZZ-u? Kiedy Walendziak garsciami wyprowadzal miliony z PZU to komu je
          rozdawal? Jakie partie czerply z tego kozysci? Teraz wszyscy sa czysci bo
          zmienili nazwy ale przeciez ludzie zostali ci sami: Rokita, kaczory, Tusk,
          Wasermann, i cala reszta nawiedzonych.
    • monster1972 SLD-owskie cieniasy 20.11.04, 17:18
      nie cierpie Romka... ale takie metody to zwykłe kurestwo w stylu KGB

;-(

• Gość: SII Re: SLD-owskie cieniasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:21
        Komuniści by się bali. Nie wierzę. Jakiś gó..arz pewnie. A może Kulczyka
        poprosił o wysłanie tego sms? Co Wy na to?
        • p.smerf Re: SLD-owskie cieniasy 20.11.04, 17:23
          > Komuniści by się bali. Nie wierzę. Jakiś gó..arz pewnie. A może Kulczyka
          > poprosił o wysłanie tego sms? Co Wy na to?

To na pewno Ałganow!
        • Gość: j007 Re: SLD-owskie cieniasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:27
          Ależ właśnie wysłanie takiego sms -u to wyraz tchórzostwa - mi to pasuje do
          TYCH PANÓW.Kulczyk leczy swoją chorobę a wszpitalach nie wolno używać telefonów
          komórkowych.....
          • Gość: SII Re: SLD-owskie cieniasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:30
            Kulczyk pod pościelą albo Miller pod stołem. Teraz takie małe telefony. Innej
            możliwości nie widzę. A sam Romek nie wychodził do budki?
    • Gość: domk PEWNIE SAM DO SIEBIE WYSŁAŁ ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:18
      ...żeby pokazać jaki to on jest ważny. "Patrzcie - jestem jaki, że nawet
      dostaje pogróżki." Buhahahahaha....Idż Giertych spać.
      • Gość: j007 Re: "SAM DO SIEBIE" znasz to z autopsji !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:32

Pozazdrościć Hobby -tylko strata czasu. Może zajmiesz się zbieraniem znaczków.
        To co piszesz to klasyczny przykład "projekcji" opisanej przez psychologię.
    • Gość: fando Poszukuje Numeru Pana Przew. Giertycha IP: 80.51.246.* 20.11.04, 17:39
      W celach wylacznie towarzyskich.
      • Gość: SII Re: Poszukuje Numeru Pana Przew. Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:40
        Ja też chciałem nr to mnie od pedałów wyzwali.
        • krystian10 Re: Poszukuje Numeru Pana Przew. Giertycha 20.11.04, 17:43
          A co giertych nie lubi dziewczynek ?
    • Gość: Teodorr Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 17:44
      A kto lepiej zna nr komórki Giertycha, jak jego kumple z LPR ? Powiedział im
      żeby do niego wysłali kiedy będzie na Speckomisji. To jasne!
    • Gość: Wojtek Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 20.11.04, 17:45
      Fabryki chlopom!!!!!!!!!!
      Ziemie jelopom!!!!!!!!!!

Towarzysze niewoli,
      Umeczeni koledzy,
      Bracia w smutku co boli,
      Przyjaciele od biedy!
      Kto wyjasni jak dlugo
      Mozna byc w Europie
      Doswiadczalnym krolikiem
      Spotwornialej utopii?
    • Gość: marta Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:47
      Panie Giertych, a czy Pan nie powiniem iec wylaczonej komorki w czasie obrad
      komisji?? Czy tego nie wymaga kultura??
      • Gość: elle Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: 195.116.149.* 20.11.04, 17:56
        masz trochę racji, marta. w teatrze powinno się wyłączać komórki. Ale millerki
        to bardzo ciency aktorzy. Poza tym spadli już ze sceny, na nasze szczęście.
        • Gość: baran_SLD Re: BEZCZELNE KOMUCHY - KOMISJA IM SIĘ NIE PODOBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:51
      • Gość: RG Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:41
        Jakby miał wyłączoną komórke to by SMS-a dostał niewiadomo kiedy i nie byłoby
        efektu medialnego.
    • Gość: radca Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.olsztyn.mm.pl 20.11.04, 18:24
      Czyżby napisano, że Giertych już głupszy być nie może?
      Prosimy o tekst groźby i nr telefonu tego palanta.
    • Gość: IrMa Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 20.11.04, 18:31
      Dzielny p.Romeczek, grożby się nie uląkł, jeno niczym święty nastawił swoją
      lancę i do ataku na smoka millera ruszył. Oby go tylko nie spotkał los
      Leonidasa. Ps.Ten jego Asystent Społeczny mógłby się bardziej wysilić i trochę
      grożniej mu pogrozić.
    • Gość: Czajosi Ten SMS to ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:38
      Epizod zwany od teraz "SMS do Giertycha" to zwykła manipulacja. Trudno bowiem uwierzyć aby środowisko Millera, zamieszane w całą tą sprawę, mogło sobie pozwolić na taki blamaż. Czegoś podobnego się po prostu nie robi w taki sposób. Należy pamiętać że Giertych to tylko zwykły, nawiedzony, kłamliwy, oszust. I prawdopodobnie w celu pogrążenia byłego (pożal się Boże) premiera, odwrócenia uwagi opinii publicznej od jego szachrajskich tłumaczeń (vide: spotkanie z Kulczykiem) a także zwrócenia na siebie uwagi (patrzcie na jakie niebezpieczeństwa jestem narażony w imię dochodzenia do "prawdy"), mógł zaimprowizować całą tę sytuację. W inny scenariusz po prostu nie wierzę. TEMU CZŁOWIEKOWI JUŻ NIE!!!!!
      • Gość: brumel Re: Ten SMS to ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:48
        Masz rację Czajosi naoglądał się Romuś amerykańskich filmów i zaczął je wcielać
        w życie. Dla mnie to on już dawno stracił jakąkolwiek wiarygodność. A najlepsze
        że zaraz się do niego jakieś dziwne służby (bo nie znam takiej nazwy jak podana
        w artykule)zgłosiły czyżby to były te które ma zamiar za jaja powiesić?
      • venus99 Re: Ten SMS to ściema 20.11.04, 18:50
        GIERTYCH - kłamca jasnogórski.
        • Gość: Artemida Re: Giertych to WRÓG ŻYDOKOMUNY nr 1. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:49
          Kogo popierać? Jeśli nie Giertycha, to żydokomunę.
      • Gość: Inspektor Re: Ten SMS to ściema IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 21.11.04, 05:43
        Ty glupia SB-cka caw,wiadomo, ty tylko wierzysz swoim komynistycznym zdrajcom
        Polski,bo sie z tamtad wywodzisz.To widac jasno z waszych wypowiedzi beech,
        wszyscy ruszyliscie do ataku,razem z calym komunistycznym waszym bylym
        premierem szuje,zamiast odpowiedzi,poszedl sie odgrazac zdrajca Polski,teraz
        po kolei szubrawcy, bedziecie odpowiadac i oddawac skradziony majatek
        III Rzeczpospolitej, razem z waszymi kolesiami kulczykami i innymi,a jesli
        komukolwiek cos sie nie daj Boze stanie,jak to ma miejsce z Panem Giertychem,
        Swiat zachodni bardzo uwaznie obserwuje, wasze zdrajcy postepowanie i czy wam
        sie to podoba czy nie,cala prawda przez Komisje Sejmowa bedzie wam udowodniona.
        I to bedzie wasz koniec warcholy.
    • Gość: dero Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 18:45
      Pewno kumpel Giertycha zrobił to na jego prośbe dla picu!
    • Gość: Nobody Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.chello.pl 20.11.04, 18:53
      Wysłali mu, bo sam chciał. Pewnie z automatu w Sejmie lub okolicach.
    • Gość: mee... DLACZEGO TAK WIELU NIE WIERZY W SMS-a... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 18:59
      ...po prostu trzesa portami ...i nie chca przyjac do wiadomosci co w tym kraju
      sie wyprawia...w takich wypadkach tchorze chowaja glowe w piasek ...lub wrecz
      kopia napadnietego...))) awszystko dla wlasnego ...swietego spokoju...
      • Gość: antybydle Meeeeeee..... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:17
        koza oszoloma sie obudziła
        • Gość: mee... Meeeeeee........po tej rece i glowie...odp IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 22:05
          ...jestes bardzo prymitywny...poznaje to po Duzym... m... i rece rozbieganej
          nie dbajacej o rzeczywistosc...tacy " ludzie " pozbawieni ludzkosci z wpojonymi
          zakodowanymi blokami... nazywa sie dzisiaj ...klonami...i sam widzisz ja mee,
          moze rozmawiac z klonem tak zajebiscie brzydko zakodowanym )))
    • Gość: swój Re: SMS tonic IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 19:10
      Dajcie mi numer do Giertycha To wyślę mu lepszego SMSa
      • Gość: mee... ...A MOZE DAJ SWOJ...DUPKU IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 19:26
        ...to ci wysle )))
    • Gość: Danz. Komentatorzy, IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.04, 19:13
      90% z was to kompletni idioci,ofiary postkomunistycznej manipulacji.
      Wy macie wybierac demokratyczny rzad?
      • Gość: SII Re: Komentatorzy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:24
        Masz coś do komentatorów?
        Podaj nr tel. a wyślemy Ci smsy co o Tobie myślimy!
        • Gość: tnij_po_karku ! Re: ŻYDOKOMUNA ZNOWU ŁEB PODNOSI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:53
          • Gość: antybydle Oj uważaj katolu... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:19
            bo jeszcze sie odwinie i rąbnie cię w pysk
      • p.smerf Re: Komentatorzy, 20.11.04, 20:03

> 90% z was to kompletni idioci,ofiary postkomunistycznej manipulacji.
        > Wy macie wybierac demokratyczny rzad?

Gdybym ja od 90 proc. ludzi usłyszał ten sam komentarz, to poważnie bym się
        zastanowił kto jest idiotą,do tego kompletnym.
    • Gość: SOL Angelika Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:56
      Mnie to naprawde wali kto pisze smsa do giertycha, tylko prosze , powiedzcie mi
      jak sie z budki telefonicznej wysyla smsy - bo ja probowalam, ale mi nie
      wyszlo...Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz, przynajmniej sie doksztalce w tym
      zakresie ... i jeszcze jedno , kto zna moze numer komorki Giertycha?
      • Gość: mee... SMS...wposc chama do biura to dlugopid z...zwinie IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 20:11
        ...PODAJ SWOJ TO GEDRYCH DO CIEBIE PRZEDWONI moze///...to spoleczenstwo po
        komunie ...to gorzej niz hieny...ale czego wymagac...jak rzad jeszcze gorszy od
        hien i szaranczy...
        • Gość: antybydle Meeeeeee..... ja rozumiem że lekarz... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:21
          nie kazał ci sie sprzeciwiać. Ucałuj oszołoma.
    • Gość: Alek Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: 81.170.253.* 20.11.04, 20:05
      Znajac Giertycha mozna powiedziec ze sam tworzy w kolo swojej osoby atmosfere
      zgrozenia aby o nim wiecej pisano.
    • Gość: mee... nic tylko umiescic Giertycha w szpitalu psycho... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 20:14
      ...skad polska zna te metody...skad ich tyle na tym forum...))) millerowi
      zapewne dzisiaj poprawil sie humor )))
      • Gość: mac Re: nic tylko umiescic Giertycha w szpitalu psych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:30
        Mee idz sie pieprznij w ten swoj pusty leb ... zero argumentow tylko jakies
        szczeniackie ujadanie ... i kto tu jest debilem
        • Gość: mee... Re: nic tylko umiescic Giertycha w szpitalu psych IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 20:41
          ...ale dowaliles...chyba sobie ...ziewne ))) pusta glowo...mac...za duzo
          reklamy anty do maca za sprawa KF chiken mac jestes )))...i taksie nie
          podniecaj ...prosze )))
          • p.smerf Re: nic tylko umiescic Giertycha w szpitalu psych 20.11.04, 20:53
            > ...ale dowaliles...chyba sobie ...ziewne ))) pusta glowo...mac...za duzo
            > reklamy anty do maca za sprawa KF chiken mac jestes )))...i taksie nie
            > podniecaj ...prosze )))

Ty przeczytej to co napisałe a potem próbuj zrozumieć. Będziesz miał zajęcie na
            najbliższy tydzień.
          • Gość: Mac Re: nic tylko umiescic Giertycha w szpitalu psych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:56
            Gość portalu: mee... napisał(a):

> ...ale dowaliles...chyba sobie ...ziewne ))) pusta glowo...mac...za duzo
            > reklamy anty do maca za sprawa KF chiken mac jestes )))...i taksie nie
            > podniecaj ...prosze )))

Hmmm nieobraz sie ale nic a nic nie zrozumialem z tego co napisales .Moze i
            chciales nam cos przekazac ,ale wyszedl z tego jakis dziwny belkot ... cos w
            stylu .. GUGUGU GIGIGI GAGAGA ...
      • Gość: antybydle Jasne, bo zgnoił koński łeb... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:22
    • Gość: anka Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.rzekun.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 20:24
      Wielki i pusty jak stodoła!!! I do tego chwyta się prymitywnych sztuczek!! DO
      du... z tą Komi(k)sją!!! Banda obiboków i kłamczuchów!
    • Gość: Mac Zalosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:26
      Nawet ja nie uwierze (chodziaz uwazam SLD za bande sku*wysynow) ,ze sa na tyle
      glupi aby robic takie numery .Pomyslcie logicznie ,wysylajacy tego sms-a
      (dzialacz sld) bylby na 100% pewny ze Giertych to ujawni ,wiec jaki milaoby to
      cel .... ze Giertych nie odejdzie to byloby pewne jak w banku ,wiec jedyny cel
      takiego sms-a to udowodnienie Polsce jaki z romusia tropiciel afer .Swoja droga
      poco ktos mialby straszyc tego skompromitowanego po ostatnich klamstwach
      przyglupa ? Przykro patrzec ale polscy politycy staczaja sie na dno jesli
      posuwaja sie do takich metod aby odbudowywac zaufanie wyborcow ... zapomnieli
      tylko ze komuna skonczyla sie 15 lat temu i spoleczenstwo nie jest juz tak
      ograniczone jak kiedys a takie zalosne manipulacje niech zostawia dla siebie.
      • Gość: antybydle Re: Zalosne IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:25
        to świadczy wyłącznie o tępocie i prymitywiźmie końskiego łba
    • Gość: bez condoma??? PANIE Gie. !!! IP: *.espol.com.pl 20.11.04, 20:37
      Chęć na zaj .....e Pana Gie. to może mieć albo prałat J . albo i sam arcybiskup P. / no chyba że któryś z kleryków/ !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka