Gość: Paschalis Ci goście, co to puścili tarzają się teraz pewnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:39 ze śmiechu czytając jaki wpływ na rzeczywistość miał ich kawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Pewnie sam do siebie wysłał ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygier Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.tomaszow.mm.pl 20.11.04, 20:44 O czym Ty mówisz?Facet się skompromitował na Jasnej Górze,a teraz robi z siebie biednego romusia.Stawiam dolary przeciwko orzechom,że ten SMS wysłali jego młodzi wszechpolacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benedek giertych juz robi pod siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:47 musial sie do mediow poskarzyc hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Wlasna baba mu wysyla te kawalki! 20.11.04, 20:55 Tak sie umowili - ze niby pierogi na stole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danz. Re: Gier ty ch... IP: *.dip.t-dialin.net 20.11.04, 21:08 Ja nie stawiam kropek;jestes zwyklym sku..synem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Gieremek Gierek, O KOGO CHODZI - DOPRECYZUJ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... nie ma tak jak komentowac ...CUDZE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 21:06 ...a ile tu pomyslow ile rozbawienia...wiec jak bedziecie mieli kiedys problem zastraszenia...to zgloscie sie na policje...a policja wam powie...Ej ,nie przesadzasz czasem obywatelu...o co ci chodzi wlasciwie...sami sobie kopiecie pod soba dolki...chyba niczym ..PL pieklo...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domk WZIĄĆ POD OBSERWACJE WSZYSTKIE BUDKI TELEFONICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:15 Policja i AWB!!!!! Do roboty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.mine.nu / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:19 dosał od żony pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: A ZNASZ TAKIE PRZYPADKI sms Z AUTOPSJI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siker Chwyt marketingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:22 Po minie Romano Germano widać było,że była to wyreżyserowana "grożba".Założę się ,że Romano nie zgłosi tego do organów ścigania i zadowoli się konferencją prasową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... PODOBNIE JEST Z ...DLUGIEM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 21:23 ...ci ludzie siedza bo byli zastraszeni , bici przez mafie z ukrainy ...w koncu stali sie obywatelami we wlasnej sprawie i ich zajebali ta mafie ...bo policja zawiodla w obronie obywatela...i gdzie te protesy ...polactwo ...o uwolnienie swoich...oni gnija w wiezieniu...a wy dzisiaj znow jak szuje ... sami sie nasmiewacie z grozb bandytow wzgledem posla...bo to was nie dotyczy jeszcze...kapusciane glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 21:28 ...rownosci ))O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:31 czy masz już sa sobą wieczorne marszczenie freda? chyba nie bo jakoś dziwnie bulgoczesz. Idź spuść z krzyża to ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 21:35 ...typowe bydle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 21:40 nie nyśl że masz takie rzadkie imię. Bydlę to dość pospolite. Kiedy ostatni raz ćwoku patrzyłeś w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 21:41 ...spie..j ))) bydlaku ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:59 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...spie..j ))) bydlaku ))) Typowy przyklad 10-latka z dostepem do internetu .Belocze , pluje a i tak nikt go niepotrafi zrozumiec . Wiesz co mee moze juz czas skonczy zaistniales i dosc .. moze jak juz popracujesz nad jezykiem polskim to kiedys tu wroc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: IDZCIE PENISY...NA PARDE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 22:07 ...wiec dlaczego nic nie napisales ...madrego...normalnie jakbym czytal ...koltuna ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Kołtuństwo to cecha katoli.... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 22:09 i umieraja na zołzy wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... TOLERANCJA...pedala ))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 22:11 ...jeszcze troche a przyczepia sie ci pedaly do ...slonca ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle No i widzisz kozo meeeeeeeee..... IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 22:02 znów cie wqurviłem. I o to chodzi. Lubię tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... no widze...ale musisz jeszcze poracowac... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 22:14 ...N*D SWYM KOLTUNSTWEM...))) * A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Powtarzasz sie ograniczony palancie IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 22:43 nic nowego nie jesteś w stanie powiedzieć? A gull ci chodzi szmaciarzu, katolski cw..u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Powtarzasz sie ...BYDLAKU ))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 22:55 ...no, w sumie ciagle przejklinasz...ale czy to nowosc w twym BYDLAKU wykonaniu...)))...a jak masz do mee, zastrzezenia ...to podawaj przyklady ...oSle...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle A gull ci chodzi co? IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 23:33 znalazł sie ten co nie przeklina!!! hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... nastaw atak na ...slonce...bydlaku...))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 21.11.04, 01:08 ...bo robisz ostatnio za mende...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurora Re: BROŃMY GIERTYCHA BO BYDLAKÓW WIELU, a on jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wniosek Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.jelcz-laskowice.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 21:28 Ciekawe kto zna jego numer telefonu- czy ktoś z przyjaciół albo z rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Myślisz, że toto ma przyjaciół? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 21:34 Już prędzej rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re:TOWARZYSZ MILLER MUSI DBAC O DWIE IP: *.telia.com 20.11.04, 21:36 dziedziny: WIEZIENNICTWO I SZPITALNICTWO. Predzyj czy pozniej trafi w jedno z tych miejsc.To sa ostatnie wypociny postkomunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj trafi tam ! Re:TOWARZYSZ MILLER MUSI DBAC O DWIE IP: *.ne.client2.attbi.com 20.11.04, 21:57 Gosc portalu: CIOCIA ZUZIA napisal(a): > dziedziny: WIEZIENNICTWO I SZPITALNICTWO. Predzyj czy pozniej trafi w jedno z > tych miejsc.To sa ostatnie wypociny postkomunistow. wieziennictwo ze szczegolnym uwzglednieniem wiezien dla kryminalistow z dlugimi wyrokami natomiast szpitalnictwo - wydzialy psychiatryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... WLASCIWIE ZGADZAM SIE Z CIOCIA...ALE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 22:57 ...nie nalerzy siadac i czekac...bo znow morze sie okazac ...niespodzianka jak to bylo ze okraglym stolem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 21:38 Kochani to wielki kłamczuch ( podobnie jak paulini) sam sobie tego ZMS wysłał aby się "dowartościować" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.238.76.231.adsl.inetia.pl 20.11.04, 21:48 gdy nie chciałem być niepokojony to odłączałem telefon stacjonarny.na wypadek potrzeby mogłem go podłączyć i zadzwonić.Po co p.Getrychowi komórka przecież wykwintny obiad z kilkoma daniami i Kulczykiem na przystawkę "załatwił" sobie przy pomocy sił nadprzyrodzonych tak jak Frankeistein. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik SMS - USTALIC NADAWCE TO ZADEN PROBLEM !!!!!!!!! IP: *.ne.client2.attbi.com 20.11.04, 22:09 JEZELI NIE UDA SIE USTALIC KRYMINALISTY KTORY WYSLAL TEN SMS - CO JEST PROSTA TECHNICZNA CZYNNOSCIA !!!!!!!! MOZNA PRZYJAC ZE SLUZBY SPECJALNE CZYLI CZERWONA MAFIA PRZY WLADZY PROBUJA W TEN SPOSOB ZASTRASZYC KOMISJE CO JEST ROWNE Z ZAMACHEM NA POLSKA DEMOKRACJE !!!!! I POWODEM DO WSZCZECIA IMPEACHMENTU PRZECIW PIERWSZEMU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: SMS - USTALIC NADAWCE TO ZADEN PROBLEM !!!! IP: *.lublin.mm.pl 20.11.04, 22:44 a jak ustalą i okaże sie że to autosms końskiego łba to co wtedy Panie Prawniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... NIE PODSKAKU K...BOLSZEWICKO !!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 21.11.04, 00:14 ...bo dostaniesz w ...paszcze ...jeszcze )))...jak tak sie domagasz k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doPierdla Re: SMS - USTALIC NADAWCE TO ZADEN PROBLEM !!!! IP: *.net 21.11.04, 00:28 Gosc portalu: antybydle napisal(a): > a jak ustala i okaze sie ze to autosms konskiego lba to co wtedy Panie Prawniku > ? jezeli tak ustala to zanczy ze ze trzeba ich albo wsadzic do pierdla za falszwke albo na oddzial psychiatryczny dla niebezpiecznych schizofremicznych bolszewikow !!!! ps konski leb to oczywiscie belka ! no bo czerwony gering ojejksy i magister maja lby okragle jak ksiezyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klos "rhemek" stracil poczucie rzeczywistosci. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.04, 21:48 Ten Post to na pewno nie Zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volo Re:Komisja IP: *.193-182-adsl-pool.axelero.hu 20.11.04, 22:11 Pomijajac to ze w komisji sa populisci tak z jednej jak i z drugiej strony zastanawiam sie czy wogóle cos z tego wyniknie. Jakie bedzie starcie pomiedzy Siemiatkowskim a Millerem. A moze to wielka mistyfikacja Czerwonych. Drogie IGRZYSKA zafundowane za nasze pieniadze. A gdze ......... sie bije tam ........ korzysta(ja). Czy beda efekty tej "ciezkiej pracy"? Kto jeszcze sie kryje za ta fasada...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 22:12 Jest jeszcze jedna możliwość... Ktoś z SLD wpadł na ten pomysł i wysłał wiedząc, że ten cymbał Giertych zaraz z tym SMS'em poleci do TV i się nim pochwali, jaki to on zagrożony. Jaja sobie ktoś z niego zrobił ;-) Tak czy tak, Giertych jest skreślony... albo głupi albo kłamca, tylko nie wiadomo co jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqa Ja też dostałem SMS z groźbą: IP: *.68.72.249.debica72.tnp.pl 20.11.04, 22:19 Jak nie przestaniesz spuszczać wody po 23,00 to ci wp...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwd Re: Ja też dostałem SMS z groźbą: IP: *.113-200-80.adsl.skynet.be 20.11.04, 22:59 a nie napisali "Proszę Pana, jak nie przestaniesz..."? No widzisz, a Giertychowi napisali. Naród człowieka szanuje i nawet jak go chcą zaje.. to piszą "proszę pana" hi hi hi. Tak to jest jak człowiek chce intygi robić przy pomocy skina z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.chello.pl 20.11.04, 22:26 Przypuszczam, że środowisko Millera i innych nie zna nawet numeru Giertycha. Tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekret(arka) Belki eSeMeSik IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 22:31 To ja wysłałam SMS-a do Giertycha na polecenie służbowe mojego Szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuratura ustali KTO KAZAL WYSLAC ? MGR? OLEJKSY? MILER? BOROWKA??? IP: *.ne.client2.attbi.com 20.11.04, 22:42 po owocach ich poznacie... czyli kto jest zainteresowany zastraszaniem komisji ???? ale podejrzenia nie wystarcza ! prokuratura musi ustali i kto to zrobil !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4ta ustali Re: KTO KAZAL WYSLAC ? MGR? OLEJKSY? MILER? BOROW IP: 69.65.135.* 21.11.04, 00:44 Gosc portalu: prokuratura ustali napisal(a): > po owocach ich poznacie... > czyli kto jest zainteresowany > zastraszaniem komisji ???? > > ale podejrzenia nie wystarcza ! > prokuratura musi ustali > i kto to zrobil !!!!! ustalenie kto jest kryminalista wysylajacym grozby pod adresem czlonka Komisji to jedyna szansa dla czerwonej bandy czworga !!! inaczej impeachment !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam was dość SMS do Pana Przewodniczącego IP: *.113-200-80.adsl.skynet.be 20.11.04, 22:53 "Pan przewodniczący" to Giertych jest dla skinów z MW i swoich kolegów partyjnych. SLD o takich mówi chu.om precz, a dresy jak chcą kogoś zaje.. mówią ch..u won. Wyobraźcie sobie dresa albo skina co do was zagada w stylu "Proszę Pana, dawaj portfel" No to teraz pytam, kto wysłał ten SMS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylea Re: SMS z groźbą do Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 23:09 mysle, ze pan giertych za bardzo lansuje siebie i swoja partie. jest prawnikem. wie co moze powiedziec a co moze byc uzyte jako pomowienie, chyba raczej jest oszolomem. napewo nie bede na niego glosowac. jestem za UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... OBLESNE LAPY DLA WAS TO NIE ...NOWOSC ))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 23:15 ...i wlasnie mee...teraz to zrozumial...o co wam wlasciwie chodzi...dziekuje )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Niełatwo być politykiem szczególnie prawicowym IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Niełatwo być politykiem szczególnie prawicowy...to IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 23:34 ...widac ...po zdjeciu gertycha...zaraz chyba sie posel wywroci ...w tej gazecie...od razu widac kto wrogiem a kto przyjacielem -gazecie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Znam Giertycha jeszcze ze szkoly podstawowej IP: 84.217.48.* 20.11.04, 23:35 Znecal sie nademna i jeszcze jednym chlopakiem, w sódmej klasie bardzo mi dokuczal, az moja matka przyszla ze lzami w oczach i sie rzucila na wyrosnietego Giertycha, poszarpala go wlosy, wtedy dopiero dal mi spokuj, ale po pewnym czasie znowu zaczal ,tylko tym razem napuszczajac na mnie innych chlopaków co sie jego bali, wymuszal na nich i podjudzal ze niby ich obrazalem, przeszedlem gehenne w ósmej klasie równiez, potem poszedlem do technikum a on do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Znam Giertycha jeszcze ze szkoly podstawowej IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.11.04, 23:39 ...no, a zapomniales dodac...kim jestes teraz Marcin czyli inny...czekamy na text ponow8nie...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia_6_lat Re: A MOJEJ MAMUSI TO GIERTYCH ODGRYZŁ PRAWĄ RĘKĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breżniew ubecki bełkot na liście IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.11.04, 23:42 Natężenie ubeckiego bełkotu na tej liście rośnie w miarę pogarszania się sytuacji SLD i kilku pierwszych. Zostali zaprogramowani na hasło "Giertych". W SLD puszczają ostatnie hamulce. Niedługo im puszczą zwieracze. A sądząc po smrodzie, jaki się roznosi, niektórym już puściły. Wiedzą, że ich sytuacja jest niewesoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ubecki bełkot ...Brezniew... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 21.11.04, 00:40 ...zrob cos w polsce...,zeby bylo po ludzku...a napewno dolecze do ciebie...))) Odpowiedz Link Zgłoś