Dodaj do ulubionych

Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁

02.03.25, 08:47
Statek Miłości , wycieczka na Hawaje z asystentką , wszystko się wydało.
ślubna wurviona na maxa. Klops i pasztet. A są jeszcze inne rewelacje czekające na póżniejszy czas ...
www.youtube.com/watch?v=pb9cPSDlqgw
Obserwuj wątek
    • bobislaw.borboje Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 10:12
      Ślubnej pilnują ochroniarze Kaczyńskiego, żeby nie poleciała do mediów z wieściami o rozwodzie.
      Pis chce wynegocjować z nią układ taki, jaki ma z Agatą Kornhauserówną.
      • yoma Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 11:05
        Przecież małżonek ma szanse jak glizda w kurniku...
        • m78wt3c Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 11:13
          yoma napisała:

> Przecież małżonek ma szanse jak glizda w kurniku...
          >

Jakiś on niepełnosprytny intelektualnie , doktorat chyba ma z Kolegium Humanum , preziem nie zostanie , z szefostwa IPN zostanie wyciepany , ślubna dowiedziała się o nim od żurnalistów to i owo , jednym słowem miszcz
      • stasi1 Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 20:43
        Jeśli ma szansę bycia prezydentową to zrezygnuje sama z tego biegania do mediów, nikt jej nie musi pilnować. Agata jest bardzo zadowolona z męża, raczej nie ma myśli że szkoda że odszedł z platformy
    • m78wt3c Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 10:32
      IPN stał się przystanią dla wszelkiej maści odrzutów wyborczych i złogów pisowskich :
      www.youtube.com/watch?v=LnlBY1TK0Jg
    • m78wt3c Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 10:57
      Spektakl i dramę to p.Zbyszek niech odstawia ale na spacerniaku. Oczywiście jeżeli klawisze jemu na to pozwolą.
      www.fakt.pl/polityka/zbigniew-ziobro-i-polityczny-spektakl-ekspertka-punktuje-jego-strategie/lep0fev
    • m78wt3c Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 13:38
      13:13

- Chciałabym się zwrócić do pani Marty Nawrockiej. Pani Marto, proszę być dzielną. Zdaję sobie sprawę, jak trudne zadanie przed panią. Wiem, czym jest przemysł pogardy i kłamstwa, które były wymierzone w całą moją rodzinę. Wiem, jakie to było bolesne i trudne, ale zdaję też sobie sprawę, ze są państwo rodziną, która bardzo mocno za sobą stoi i jestem przekonana, że państwo wytrwacie ten czas i wygracie - powiedziała.

13:11

- Wierzę, że pan dr Karol Nawrocki będzie wierny wizji Polski, jakiej przez całe życie wierny był mój ojciec - stwierdziła.

13:10

- Śp. prezydent Lech Kaczyński, mój ojciec, mój kochany tata, kochał Polskę. Polska była jego życiową drogą, wyzwaniem i zadaniem do wykonania. Powtarzał, że warto być Polakiem - powiedziała wzruszona.

13:07

- Bardzo się cieszę, że mogę z dziś z państwem być. Minęło niemal 15 lat od śmierci moich rodziców, ale za każdym razem bardzo mnie wzrusza wspomnienie o nich - mówiła.

13:04

Głos zabrała Marta Kaczyńska.

--------------------------------------------------------------------------------------------
      Echa Statku Miłości i Hawajów 😊😊😊😊😊
      • m.c.hrabia Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 14:27
        https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/lech-kaczynski-plakat-rodzina-uczciwosc-przyszlosc-maz-marty-kaczynskiej-nie-jest-ojcem-jej-corki-sad-wydal-wyrok-o-zaprzeczeniu-ojcostwa.jpg
    • wirujacypunkt Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 15:22
      Sternik statku miłości gada od kilku godzi. Będzie w tym gadaniu tak dobry jak Gomułka.
      Nawija makaron na uszy i opowiada bajki z tysiąca i jednej nocy . Obiecuje gruszki na wierzbie . Ma zrobić wszystko dla wszystkich, zastąpić cały rząd, spowodować to, ze będziemy zdrowi, piękni, szczęśliwi, bezpieczni i bogaci.
      Nic tylko oddać głos na niego w wyborach.
      • m.c.hrabia Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 15:35
        Ot Kanonowicz BIS
      • bobislaw.borboje Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 17:07
        Posłuchałem dwie minuty.
        Wyłączyłem, bo rzygać mi się zachciało.
        Szoferchamer tym razem spieprzył dude-bis.
        I jeszcze ta wytresowana klaka wywrzaskująca "PCK! PCK!" "Do-nal-trup! Do-nal-trup!" się przypomina.
        Strasznie mi przykro, panie Szoferchamer, że w drugiej turze obok Pana Trzaskowskiego figurować będzie Pan Mentzen.
        • m78wt3c Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 17:36
          Wszystko im tonie i przecieka , żroM się też , jakie to milusie.
          www.newsweek.pl/polska/polityka/chca-upadku-kaczynskiego-za-kulisami-toczy-sie-wojna-pis-i-tv-republika/6yb73n2
    • m78wt3c Re: Statek Miłości nabiera wody i tonie 😁 02.03.25, 19:47
      W jutrzejszej "G.W." c.d. przygód kandydata "obywatelskiego" :

trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,31730916,w-poniedzialek-na-wyborcza-pl-sparing-swita-nawrockiego-z.html?_gl=1*fqfdcj*_gcl_au*OTYxNzg3LjE3MzY0OTM3ODU.*_ga*MTUwNTU1MDI3My4xNzIxMTk4ODQ2*_ga_6R71ZMJ3KN*MTc0MDkzNzYxOC4xLjEuMTc0MDkzOTQwOC4wLjAuMA..#S.TD-K.C-B.3-L.2.duzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka