negativum 04.03.25, 01:43 Nic zabawniejszego dziś nie znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Wiej wietrze 04.03.25, 06:00 negativum napisał: > > > Nic zabawniejszego dziś nie znajdziecie. O ile wcześniej, wydaje mi się rozumiałem tego lokaja Europy i Człowieka Rosji w Warszawie, bo to emerytura i dzieci trzeba jakoś urządzić o tyle teraz nie rozumiem bo to chyba tylko rządza zemsty. On nie rozumie, że żle się zapisze w historii i będzie pośmiewiskiem (memem) w społeczeństwie jak teraz już jest Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wiej wietrze 04.03.25, 09:04 Ale Kaczyński nie ma dzieci. Chociaż jakbyśmy byli trochę bliżej Rosji to faktycznie miałby większe uznanie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wiej wietrze 04.03.25, 12:12 stasi1 napisał: > Ale Kaczyński nie ma dzieci. Chociaż jakbyśmy byli trochę bliżej Rosji to fakty > cznie miałby większe uznanie Starzec Kaczyński mnie nie interesuje. Nie ma koncepcji i jest już "martwy" intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Wiej wietrze 04.03.25, 15:38 no-popis napisała: > Starzec Kaczyński mnie nie interesuje. Nie ma koncepcji i jest już "martwy" in > telektualnie. > > On może nie, ale kalejdoskop już ruszył: Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wiej wietrze 06.03.25, 19:51 Trump jest starszy i świat ma z nim problemu. Tylko putin jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wiej wietrze 04.03.25, 08:51 forum.gazeta.pl/forum/w,28,178697705,178697705,Prezes_Specjalnej_Troski_szef_partii_zlodziei.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Wiej wietrze 04.03.25, 10:21 Robimy miejsce dla swoich. Szef Instytutu Lotnictwa Paweł Stężycki musiał odejść ze stanowiska, żeby zrobić miejsce dla członka PO Tomasza Szymczaka – ustaliła Wirtualna Polska. 10 członków Rady Instytutu Lotnictwa zagłosowało przeciwko kandydaturze nowego dyrektora, dwóch się wstrzymało, nikt nie był za. Mimo to prezes Centrum Łukasiewicza, który odpowiada za powołanie dyrektora Instytutu Lotnictwa, wybrał na stanowisko Tomasza Szymczaka – podaje WP. "Szymczak to członek Platformy Obywatelskiej, do niedawna kierował portem lotniczym w Modlinie. W mediach od lat jest przedstawiany jako człowiek Donalda Tuska. Podczas prezentacji przed radą wypadł – jak słyszymy – katastrofalnie. Mówił, że co prawda nie zna się na technologii, ale chętnie się pozna". Bierny ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wiej wietrze 04.03.25, 12:16 hrasier_2 napisał: > Robimy miejsce dla swoich. Szef Instytutu Lotnictwa Paweł Stężycki musiał odejś > ć ze stanowiska, żeby zrobić miejsce dla członka PO Tomasza Szymczaka – ustalił > a Wirtualna Polska. 10 członków Rady Instytutu Lotnictwa zagłosowało przeciwko > kandydaturze nowego dyrektora, dwóch się wstrzymało, nikt nie był za. Mimo to p > rezes Centrum Łukasiewicza, który odpowiada za powołanie dyrektora Instytutu Lo > tnictwa, wybrał na stanowisko Tomasza Szymczaka – podaje WP. > > "Szymczak to członek Platformy Obywatelskiej, do niedawna kierował portem lotni > czym w Modlinie. W mediach od lat jest przedstawiany jako człowiek Donalda Tusk > a. Podczas prezentacji przed radą wypadł – jak słyszymy – katastrofalnie. Mówił > , że co prawda nie zna się na technologii, ale chętnie się pozna". Bierny ale w > ierny. To może być albo dobra decyzja albo fatalna. Webb nie miał nic wspólnego z Kosmosem, a posłał Armstronga na Księżyc. Tylko, że Webb faktycznie potrafił zarządzać firmą i nie był polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wiej wietrze 04.03.25, 11:20 A jednak się myliłem. Trzaskowski odpowiedział na kiełbasę Nawrockiego. Teraz ciekawe co Nawrocki odwinie. Sytuacja rozwojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Wiej wietrze 06.03.25, 20:24 Ja pamiętam tablice Mendelejewa Siemoniaka, za rządów Tuska. To był wtedy wiatr historii🤪 Odpowiedz Link Zgłoś