czan-dra 18.04.25, 19:10 Życzę byśmy w spokoju doczekali odejścia du*y, życzę Wam byśmy wybrali kogoś w miarę normalnego, a nie durnia, czy alfonsa, życzę Wam by spokojnie dotrwać do upadku fiutina i jego służących. No i zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Życzenia dla Donka przyjmujemy :) 18.04.25, 19:20 Donek do tej pory mmial 68 % Wladzy - a Endriu - 32 % po zwyciestwie Rafala - Donek przejmie 93 % Wladzy, a Rafalowi zostanie 7 % ale i tak Bruxelka bedzie nad nim (Donkiem) swiecic - jak nie gasnaca latarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Życzenia dla Donka przyjmujemy :) 20.04.25, 21:13 j-k napisał: > Donek do tej pory mmial 68 % Wladzy - a Endriu - 32 % > > po zwyciestwie Rafala - Donek przejmie 93 % Wladzy, a Rafalowi zostanie 7 % > > > ale i tak Bruxelka bedzie nad nim (Donkiem) swiecic > > - jak nie gasnaca latarnia. > > Duda nie zasługuje na więcej niż 0% władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
z.cch.1 Re: Życzenia dla Donka przyjmujemy :) 21.04.25, 11:27 Urszula - 98% władzy Tusk - 1,5% Rafał/Holownia/Bielat - 0,5%. Takie są poprawne proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 18.04.25, 19:39 Umujta sobie jajeczka po święceniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k niepoczebnie 18.04.25, 19:49 cuda.na.plebanii napisał: > Umujta sobie jajeczka po święceniu :) wystarczy przynosic (do Swiecenia) swieze - a przed jedzeniem zagotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: niepoczebnie 19.04.25, 22:40 Nosisz w koszyczku surowe jajka? Pomalowane? Jak będziesz gotował "przed jedzeniem" to farba się nie zmyje? Taki z Ciebie katolik? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jestem evangelikiem 19.04.25, 22:48 bobislaw.borboje napisała: > Nosisz w koszyczku surowe jajka? Pomalowane? Jak będziesz gotował "przed jedzen > iem" to farba się nie zmyje? Taki z Ciebie katolik? jestem evangelikiem ile razy mam to tu k. pisac ? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: jestem evangelikiem 20.04.25, 12:35 Ile będzie trzeba. Przepraszam, ale Wy pisowcy wydajecie mi się identyczni, zupełnie jak Murzyni czy Wietnamczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: jestem evangelikiem 20.04.25, 15:21 bobislaw.borboje napisała: > Ile będzie trzeba. > Przepraszam, ale Wy pisowcy wydajecie mi się identyczni, ale zaznaczylem k. ze jestem evangelikiem, a PiSowcy sa zwykle katolikami. sugerujesz, ze jestem wyjatkiem? jesli tak, to obala to tfoja durna teorie o identycznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Augsburskim, czy reformowanym? 20.04.25, 23:10 j-k napisał: I co powiesz o zbrodni ludobójstwa, jaką katolicy urządzili bliskim Ci kalwinistom w nocy z 23 na 24 sierpnia 1572 roku i przez kilka dni następnych? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Życzenia 19.04.25, 22:43 Bakteriolodzy twierdzą, że woda święcona jest jedna z najbardziej toksycznych cieczy na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Chrystus Prawdziwie Zmartwychwstał ! 21.04.25, 09:14 bobislaw.borboje napisała: > Bakteriolodzy twierdzą, że woda święcona jest jedna z najbardziej toksycznych c > ieczy na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Życzenia 19.04.25, 18:55 czan-dra napisał: > życzę Wam byśmy wybrali kogoś w > miarę normalnego, a nie durnia, czy alfonsa, życzę Wam by spokojnie dotrwać do > upadku fiutina i jego służących. Uzupełnię życzenia ....oraz aby to też nie był dureń, który w żadnym ze znanych mu 5 języków obcych oraz w polskim nie ma nic mądrego do powiedzenia. W pełni się zgadzam z życzeniami upadku fiutina bo jak fiutin upadnie to upadną jego ludzie jak obecna władza w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 19.04.25, 22:00 Pisi mają swojego nowonarodztnego Chrystusa 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 19.04.25, 22:04 Niech mi teraz ktoś powie, ze nie jesteśmy kreatywnym narodem 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Życzenia 19.04.25, 22:55 cuda.na.plebanii napisał: > Niech mi teraz ktoś powie, ze nie jesteśmy kreatywnym narodem 🤡 > > Szczególnie jesteście „kreatywni” pod wodzą bandyckiego Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Życzenia 19.04.25, 22:45 Życzę Ci (i wszystkim) tego samego, czego Ty mnie życzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 20.04.25, 12:00 Takie życzenia znalezione: W poniedziałek lany zajączek zalany. Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę - podkręca imprezkę. Cała sala się buja, DJ gra Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Życzenia 20.04.25, 12:12 Jak wszystkie onuce kradniesz boomerang Re: Zalany? 20.04.25, 10:06 a od innej znów dziewczyny dostałem takie życzenia: W poniedziałek lany zajączek zalany. Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę - podkręca imprezkę. Cała sala się buja, DJ gra Alleluja! Od Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Życzenia 20.04.25, 12:32 szwampuch58 napisał: > Jak wszystkie onuce kradniesz > boomerang Re: Zalany? 20.04.25, 10:06 > a od innej znów dziewczyny dostałem takie życzenia: > > W poniedziałek lany zajączek zalany. > Kury z nim tańcują, jajka mu malują. > Kogut wciąga kreskę - podkręca imprezkę. > Cała sala się buja, DJ gra Alleluja! > Od > Weź no wrzuć na luza. Przecież napisał znalezione. Bez przesady by ciągle wrzucać linka. Sporo takich życzeń jest na necie. Z miłości do nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 20.04.25, 12:49 Szkoda twojej klawiatury bo on i tak nic z tego nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Życzenia 20.04.25, 17:22 szwampuch58 napisał: > Jak wszystkie onuce kradniesz To już zostało udowodnione. Zalewał w przeszłości fora GAZETA.PL memami z banku danych przeznaczonych na media w języku polskim putinowskiej farmy trolli. Co wątek tym zaśmiecał. Na mniejszą skalę to czyni obecnie. Ale jak widać rozkręca się dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 21.04.25, 11:33 szwampuch58 napisał: > Zmiana nicku pewna > Już śmierdzące paszkwile wysłane? Stąd ta pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Życzenia 21.04.25, 12:03 cuda.na.plebanii napisał: > szwampuch58 napisał: > > > Zmiana nicku pewna > > > > Już śmierdzące paszkwile wysłane? Stąd ta pewność. Ale czego tu się wstydzić? Przecież wcześniejszy nick to produkcja sztandarowej kremlowskiej propagandy pod zmajstrowaną fałszywą tożsamością. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus I żeby prezes dołączył do brata 20.04.25, 12:22 czan-dra napisał: > Życzę byśmy w spokoju doczekali odejścia du*y, życzę Wam byśmy wybrali kogoś w > miarę normalnego, a nie durnia, czy alfonsa, życzę Wam by spokojnie dotrwać do > upadku fiutina i jego służących. > No i zdrowia życzę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Życzenia 20.04.25, 13:56 Pisiątka! Prezent dla was od Zajączka Wielkanocnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Życzenia 20.04.25, 19:58 Stacja otwierana w sobotę w Skrzeszewie przy jednym z hipermarketów reklamowała się hasłem "tankuj najtaniej w Polsce". Ceny za olej napędowy i benzynę 95 wynosiły rzeczywiście 5,15 zł za litr. Tyle, że to tylko świąteczna promocja na otwarcie stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Życzenia 20.04.25, 22:05 Przed Świętami kupiłem ropę po 5,26 Odpowiedz Link Zgłoś