negativum 24.04.25, 16:17 x.com/i/status/1915386010906542461 Nawet nie wiem jak określić Donalda Franciszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Łyso wam… ?` 24.04.25, 18:37 j-k napisał: > koszt niewielki 10 tys PLN... Hrabiego stać, przecież ma wysoką emeryturę resortową. Co mu PIS odebrał to PO przyznali. To murem za nami 😝 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Łyso mam… 24.04.25, 17:42 Taki wpis z tego linku. Kto nie wyciąga lekcji z historii, zmuszony jest przeżywać ją na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Łyso mam… 24.04.25, 20:28 Mi jest lyso z powodu "polaka "ktory rzecze Dziecko może być w ramach kary pobite, a kobiety powinny rodzić 7-8 dzieci i nie pracować oraz nie uprawiać sportów Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Łyso mam… 24.04.25, 21:04 szwampuch58 napisał: > Mi jest lyso z powodu "polaka "ktory rzecze > Dziecko może być w ramach kary pobite, a kobiety powinny rodzić 7-8 dzieci i ni > e pracować oraz nie uprawiać sportów > Jasne. Gdzie Krym, gdzie Rzym. Szejnfeld stwierdził, że 2 miliony przedsiębiorców utrzymuje 30 miliony Polaków dzięki swoim składkom zdrowotnym. Szejnfeld jeszcze bardziej bezczelny od Neumanna, który wygadywał takie bzdury prywatnie. BTW 2 miliony jednoosobowych spółek oznacza 2 miliony śmieciówek, bo np. TVN wypycha od lat swoich pracowników na śmieciówki. TVN nie chce płacić podatków w Polsce podobnie jak większość takich zagranicznych firm, które powstały za środki ukradzione z FOZZ. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Łyso mam… 25.04.25, 09:46 Za środki ukradzione z FOZZ powstawały spółki jak "Srebrna" (d. "Telegraf") czy podejrzane od początku biznesy Ssakiewicza czy Karnowskich. Szkoda, że Pani Skrzypek już prokuratorom o tym nie opowie. Mogłaby odpowiedzieć Pani Goss, tylko trzeba jej przedtem zabrać telefon, który mógłby ją zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Łyso mam… 25.04.25, 11:50 Fajny film wczoraj widziałem. O łysym też było 😅 Project UFO Season 2 New Look | Project UFO | SEASON 2 | Netflix Release Odpowiedz Link Zgłoś