Dodaj do ulubionych

Łyso mam…

24.04.25, 16:17
x.com/i/status/1915386010906542461
Nawet nie wiem jak określić Donalda Franciszka.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Łyso mam… 24.04.25, 17:29
      Jedź to Turcji na przeszczep
    • j-k Łyso wam… ?` 24.04.25, 17:41
      koszt niewielki 10 tys PLN...
      • hrasier_2 Re: Łyso wam… ?` 24.04.25, 18:37
        j-k napisał:

> koszt niewielki 10 tys PLN...
        Hrabiego stać, przecież ma wysoką emeryturę resortową. Co mu PIS odebrał to PO przyznali. To murem za nami 😝
    • hrasier_2 Re: Łyso mam… 24.04.25, 17:42
      Taki wpis z tego linku. Kto nie wyciąga lekcji z historii, zmuszony jest przeżywać ją na nowo.
    • szwampuch58 Re: Łyso mam… 24.04.25, 20:28
      Mi jest lyso z powodu "polaka "ktory rzecze
      Dziecko może być w ramach kary pobite, a kobiety powinny rodzić 7-8 dzieci i nie pracować oraz nie uprawiać sportów
      • hrasier_2 Re: Łyso mam… 24.04.25, 21:04
        szwampuch58 napisał:

> Mi jest lyso z powodu "polaka "ktory rzecze
        > Dziecko może być w ramach kary pobite, a kobiety powinny rodzić 7-8 dzieci i ni
        > e pracować oraz nie uprawiać sportów
        >
        Jasne. Gdzie Krym, gdzie Rzym. Szejnfeld stwierdził, że 2 miliony przedsiębiorców utrzymuje 30 miliony Polaków dzięki swoim składkom zdrowotnym.
        Szejnfeld jeszcze bardziej bezczelny od Neumanna, który wygadywał takie bzdury prywatnie.
        BTW 2 miliony jednoosobowych spółek oznacza 2 miliony śmieciówek, bo np. TVN wypycha od lat swoich pracowników na śmieciówki. TVN nie chce płacić podatków w Polsce podobnie jak większość takich zagranicznych firm, które powstały za środki ukradzione z FOZZ.
        • bobislaw.borboje Re: Łyso mam… 25.04.25, 09:46
          Za środki ukradzione z FOZZ powstawały spółki jak "Srebrna" (d. "Telegraf") czy podejrzane od początku biznesy Ssakiewicza czy Karnowskich. Szkoda, że Pani Skrzypek już prokuratorom o tym nie opowie. Mogłaby odpowiedzieć Pani Goss, tylko trzeba jej przedtem zabrać telefon, który mógłby ją zabić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka