czan-dra 25.04.25, 07:39 Jeśli nie wybiorą Polaka na papieza, to będzie niezaprzeczalnie wina Tuska, możecie używać, pozwalam. Nie, Kaczyński nie może, papież powinien trochę wystawać nad stół liturgiczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 08:13 czan-dra napisał: > Jeśli nie wybiorą Polaka na papieza, to będzie niezaprzeczalnie wina Tuska, moż > ecie używać, pozwalam. > Nie, Kaczyński nie może, papież powinien trochę wystawać nad stół liturgiczny. > Eee tam, targają Tobą frustracje wynikające ze świadomości, że zbliża się koniec tej epoki politycznej. Świadomość przegranej i tego, że nic w zasadzie Wam nie wychodzi. Na Tuska jest wystarczających 1000 innych powodów aby narzekać. Pozwalam Ci jeszcze nie uciekać do Włoch bo to nie ma sensu bo Giertych Was tam wszystkich bezprawników nie zmieści w wiadomej willi a poza tym nie wiadomo czy nie pójdzie na współłpracę z nową prokuraturą po kilku miesiącach aresztu. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Z pamietnika no-popisa! 🤡 25.04.25, 11:06 Z pamietnika no-popisa! 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Z pamietnika no-popisa! 🤡 25.04.25, 12:03 cuda.na.plebanii napisał: > Z pamietnika no-popisa! 🤡 > > Ależ to mem o Trzaskowskim, który aby podołać debacie potrzebuje takich usług a Ty , jak zwykle, nie masz nic cywilizowanego do powiedzenia i posługujesz się prehistorycznym pismem obrazkowym . Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Z pamietnika no-popisa! 🤡 26.04.25, 12:36 Jaki znowu mem Patryku? Ja widzę jedynie zbiór nic nie znaczących liter, cyfr i znaków. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Z pamietnika no-popisa! 🤡 26.04.25, 18:24 no-popis napisała: > cuda.na.plebanii napisał: > > > Z pamietnika no-popisa! 🤡 > Ależ to mem o Trzaskowskim, który aby podołać debacie potrzebuje takich usług a > Ty , jak zwykle, nie masz nic cywilizowanego do powiedzenia i posługujesz się > prehistorycznym pismem obrazkowym . > > > Z reguły nie rozumiesz o czym inni piszą i zawsze odpowiadasz na każdy temat bełkotem o Tusku, a tu widzę, że również pismo obrazkowe jest dla ciebie za trudne do zrozumienia zawartego w nim sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 09:16 Pozdrawiam serdecznie😆 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31883617,nastapila-zmiana-lidera-spory-spadek-poparcia-dla-koalicji.html#s=BoxPWD Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 10:34 hordol napisała: > Pozdrawiam serdecznie😆 > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31883617,nastapila-zmiana-lidera-spory-spadek-poparcia-dla-koalicji.html#s=BoxPWD Stąd Czandra ma chandrę :) ...i częściej zaczął tu publikować bo zapewne ma więcej czasu od momentu kiedy spieprzył robotę w sztabie Trzaskowskiego. Arogancja i tupet mają zawsze krótkie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 10:42 Może go wypierdolili ze sztabu za nieudolność? 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 14:13 hordol napisała: > Może go wypierdolili ze sztabu za nieudolność? 🤣🤣🤣 Zdecydowanie tak. Ale to nie wszystko i nie koniec jeszcze. Sposób finansowania jego pracy był taki, że już niech ćwiczy kajdanki zespolone. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 14:24 Lepiej martw się o to skąd mafia Don Kulawego wzięła pieniądze na kaucję za Mateckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 10:47 Nie dawaj pisiorom dowodu, bo ci ukradną! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 11:40 czan-dra napisał: > Jeśli nie wybiorą Polaka na papieza, to będzie niezaprzeczalnie wina Tuska, moż > ecie używać, pozwalam. > Nie, Kaczyński nie może, papież powinien trochę wystawać nad stół liturgiczny. > > Mamy prezydencję w Unii. Widziałeś gdzieś ją? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 12:01 Ja dam drugi dowód. Niedawno pierdolnął mi rozrząd w oplu, a za czasów PiSu działał poprawnie... Niechybnie wina Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_nobile Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 14:32 wsk175 napisał: > Niedawno pierdolnął mi rozrząd w oplu, a za czasów PiSu działał poprawnie... > Niechybnie wina Tuska. sądzisz, że Tusk uszkodził twój samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_nobile Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 17:20 wsk175 napisał: > Ło matko.... nie wzywaj mamy tylko podaj łobuza na policję Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Może być i Polak 25.04.25, 14:28 Nawet Dziwisz. Po tym, jak Junior Dick Vance zamordował papieża Franciszka nic mnie już nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 19:56 ja mam inny dowód: - MAK sfałszował trajektorię Tu-154 w Smoleńsku aby wmówić winę pilotów - sami eksperci rosyjscy zapomnieli co napisali w raporcie z katastrofy samolotu Tu-134 w Lipawie w 1978 roku: ( podejscie do ladowania przy ograniczonej widocznosci przy ziemi ( mgła) cytuję: - Przyczyna katastrofy było naruszenie przez załogę minimum pogodowego dla lotniska Lipawa przy próbie ustanowienia kontaktu wzrokowego z punktami orientacyjnymi na ziemi i błąd w technice pilotowania, który skutkował zwiekszeniem prędkosci pionowej do 8 m/s co wykluczało możliwośc skutecznego odejścia na drugi krąg z wysokości 60 m - dla porównania wg sfałszowanej przez MAK trajektorii Tu-154 przeszedł na wznoszenie rozpoczynaja manewr go-around przy predkosci pionowej 7 m/s i bedąc tylko 20 m nad ziemią ( i jeszcze przy wznoszącym się terenie co zmniejszyło i tak nie wystarczający zapas wysokosci) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Daję pisiorom dowód, 25.04.25, 20:09 A, rozumiem, to wszystko Tusk sam jeden nocą, zmajstrował. Trochę mi głupio, że go przez osiem lat nie aresztowali i rozstrzelali na oczach rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje No i gdzie ten dowód? 25.04.25, 20:57 Bo w Twojej wypowiedzi go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Daję pisiorom dowód, 26.04.25, 12:41 Jeszcze bardzo długie leczenie przed tobą a to jest bez sensu to jest stan beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś