prze.nick 30.05.25, 08:33 wpolityce.pl/polityka/730858-szok-homoseksualna-agitacja-w-stolecznym-teatrze-dla-dzieci A potem w Polsce?! Niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 08:42 Jakim trzeba być chorym pojebem, żeby uważać, że nazywanie kogoś "tęczowym" jest obelgą? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wlasnie. 30.05.25, 08:46 mietowe_loczki napisała: > Jakim trzeba być chorym pojebem, żeby uważać, że nazywanie kogoś "tęczowym" jest obelgą? jestem 100 % hetero. - czy to aberacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: wlasnie. 30.05.25, 08:48 Nick miętowe liczki dokonał właśnie coming outu. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: wlasnie. 30.05.25, 09:16 Jejku, ale mi dałeś. Czy się pozbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: wlasnie. 30.05.25, 19:54 Myślisz ze skoro warszawiacy maja takiego jednego LGBT na Żoliborzu to oni wszyscy tacy są? Odpowiedz Link Zgłoś
swiat_usmiechu1 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 10:45 A nie jest? Gbyby nie było nie dostałbyś piany na pysku. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 19:48 Niedorozwiniętym. Takich powinno sie z urzędu wysyłać na badania psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 02.06.25, 05:58 mietowe_loczki napisała: > Jakim trzeba być chorym pojebem, żeby uważać, że nazywanie kogoś "tęczowym" jes > t obelgą? Zwróć uwagę tym co to piszą , z lubością, żę Kaczyński do kryptopedał. Nie zauważyłeś takich postów Twoich kolegów z lewactwa? Może podlinkować abyś mógł się od nich odciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:02 czy Rafałek swoje prezydenckie orędzia będzie wygłaszał w sukience właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:07 Na szczęście przegra wybory Ale zastanawia mnie czy kobiety oprócz instynktu macierzyństwa tracą już kompletnie instynkt samozachowawczy. Według sondażu mają masowo poprzeć Rafauka. Jedno mi się nie zgadza w tym sondażu - praktycznie nie znam nikogo powyżej 50-tki kto chciałby głosować na Trzaska Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:09 Kwicz pisior kwicz Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:10 Keicz platfus kwicz Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:14 Od poniedzialku zmienisz nick? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:21 Zobaczymy Dlaczego mam zmieniac? Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:23 A dlaczego ja? :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 11:15 Bo do porazki sie przyznac to trudna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 02.06.25, 04:18 He he szwampuch. Od dawna mówiłem że Nawrocki wygra. Kantowanie z upoważnieniem do głosowania poza miejscem zamieszkania Trzaskowi jak widać nie wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 19:24 Wy pokażcie nam Polakom, że PIS nie zginął: Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:20 wiadomosci.wp.pl/to-on-jest-blizszy-wygranej-mamy-najnowszy-sondaz-7162069976799968a Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:13 prze.nick napisał: > Na szczęście przegra wybory > Ale zastanawia mnie czy kobiety oprócz instynktu macierzyństwa tracą już komple > tnie instynkt samozachowawczy. > Według sondażu mają masowo poprzeć Rafauka. > Jedno mi się nie zgadza w tym sondażu - praktycznie nie znam nikogo powyżej 50- > tki kto chciałby głosować na Trzaska Polecam. Co za szyk, co za wychowanie. www.facebook.com/share/v/19MLsXn6Rh/ Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 30.05.25, 09:16 prze.nick napisał: > Ale zastanawia mnie czy kobiety oprócz instynktu macierzyństwa tracą już komple > tnie instynkt samozachowawczy. nie, nie tracą, kobiety podobnie jak mężczyźni żyją cyklem - młodość, wiek dojrzały, starość. Z tym, że kobiety mają jeszcze cykl miesięczny co powoduje inny nastrój każdego dnia właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Tęczowy Rafauek teraz w Warszawie 02.06.25, 04:57 tymek.rota napisał(a): > nie, nie tracą, kobiety podobnie jak mężczyźni żyją cyklem - młodość, wiek dojr > zały, starość. Coś w tym jest . Za klasykiem Jeśli ktoś za młodu nie był socjalistą, ten na starość zostanie sq..ysynem > Z tym, że kobiety mają jeszcze cykl miesięczny co powoduje inny nastrój każdego > dnia właśnie. Tak to z miesięcznicami bywa 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś