Dodaj do ulubionych

A ja sobie ...........

02.06.25, 09:29
A tymczasem leżę pod gruszą, na dowolnie wybranym boku i mam to, co na świecie najświętsze, święty spokój .....
A tymczasem leżę pod gruszą, a świat obok płynie leniwie i niczego więcej nie pragnę, wręcz przeciwnie .....
Dlaczego tak? Bo nie mam zamiaru rozczulać się na niedorajdami i arogantami.
Pokrótce.
Niestety, ci politycy, którzy ignorując media narodowe, kontaktują się z elektoratem poprzez (piorun wie przez kogo kontrolowane i po co), jakieś X-sy sryksy i tylko za pośrednictwem wrzucających swoje uszczypliwe trzy grosze dziennikarzy, to tacy politycy o sukcesach mogą tylko pomarzyć.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: A ja sobie ........... 02.06.25, 10:56
      ktos_z_kosmosu napisał:

> Dlaczego tak? Bo nie mam zamiaru rozczulać się na niedorajdami i arogantami.
      > Pokrótce.
      > Niestety, ci politycy, którzy ignorując media narodowe, kontaktują się z elekto
      > ratem poprzez (piorun wie przez kogo kontrolowane i po co), jakieś X-sy sryksy
      > i tylko za pośrednictwem wrzucających swoje uszczypliwe trzy grosze dziennikarz
      > y, to tacy politycy o sukcesach mogą tylko pomarzyć.
      Mądry kosmita PO szKODzie.
      • ktos_z_kosmosu Re: A ja sobie ........... 02.06.25, 14:45
        no-popis napisała:

> Mądry kosmita PO szKODzie.

Kosmici żadnych szkód nie doznali i nie doznają.
        To wy pisiory coraz głębiej włazicie z czarną d... i co gorsza innych ziemian w nią wciągacie.
        Miłego życia w patorepublice kiboli i złodziejaszków.
        • no-popis Re: A ja sobie ........... 02.06.25, 17:09
          ktos_z_kosmosu napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Mądry kosmita PO szKODzie.
          >
          > Kosmici żadnych szkód nie doznali i nie doznają.
          > To wy pisiory coraz głębiej włazicie z czarną d... i co gorsza innych ziemian w
          > nią wciągacie.
          > Miłego życia w patorepublice kiboli i złodziejaszków.
          Masz silne frustracje.
          Przestępcy powinni siedzieć w więzieniach. Każdy zdrowy rząd jest w stanie przeprowadzić takie czynności w 1,5 roku a tymczasem .....przestępstwa okazały się zwykłym czarnym PiaRem.
          Ze mnie taki pisiak jak z Tuska rzetelny i prawdomówny polityk a z Kaczyńskiego wolnorynkowiec :)
          Po prostu nie będzie poparcia dla NATO Bis, będą roszczenia wobec niemiec za II WŚ, będzie współpraca z USA, będzie zmiana polityków w UE i jej politycznej twarzy, będzie likwidacja absurdów Zielonego Ł i wysokich zasiłków dla migrantów.
          Za 2 lata, nowa UE wstrzyma dotacje dla np rządu Tuska, pardon zamrozi, do czasu kiedy Tusk nie doprowadzi do praworządności w państwie :) a jak Tuska ustąpi i zaprzestanie naruszania prawa lub się zmieni to "odmrozimy" dotacje a jak będzie się sprzeciwiał to znaczy, że chce zrobić POLEXIT :)
          Deja vu?
          • j-k Za dwa lata te dotacje i tak sie koncza 02.06.25, 19:07
            no-popis napisała:
            > Za 2 lata, nowa UE wstrzyma dotacje dla np rządu Tuska, pardon zamrozi, do czas
            > u kiedy Tusk nie doprowadzi do praworządności w państwie :)

Za dwa lata (z koncem 2027) te dotacje i tak sie koncza - poza rolniczymi.
            • no-popis Re: Za dwa lata te dotacje i tak sie koncza 02.06.25, 19:21
              j-k napisał:

> no-popis napisała:
              > > Za 2 lata, nowa UE wstrzyma dotacje dla np rządu Tuska, pardon zamrozi, d
              > o czas
              > > u kiedy Tusk nie doprowadzi do praworządności w państwie :)
              >
              >
              > Za dwa lata (z koncem 2027) te dotacje i tak sie koncza - poza rolniczymi.
              Rolnicze miałem na myśli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka