Dodaj do ulubionych

Awaria prądu w połowie Warszawy

• Gość: Piotrek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.11.04, 20:02
      Ja mieszkam na Mokotowie i czły czas mam prąd, kolega na ochocie to samo mogli
      by się precyzyjniej wyrażać gdzie prądu nie ma.
      P.S. Fajną jazdę musieli mieć ci co jechali metrem w tym czsie.
      • Gość: ute Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:05
        nie było w okolicach Racławickiej, Odyńca - to na pewno. Ale słabo z
        informacją, nic się nie można dowiedzieć. Mnie interesuje co z samolotami,
        które leciały na Okęcie.
      • scorpionek_gosia Re: Awaria prądu w połowie Warszawy 22.11.04, 21:11
        Do Marynarskiej nie było. W okolicach teatru Guliwer też ciemności.
      • Gość: kp Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.isep.pw.edu.pl 23.11.04, 10:55
        > P.S. Fajną jazdę musieli mieć ci co jechali metrem w tym czsie.
        chyba nie szczególnie, bo pociągi siłą rozpędu podojeżdżały do przystanków, a
        światło w wagonach zapewniało zapewne zasilanie akumulatorów...
    • Gość: Prażanka PRAGA GÓRĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:02
    • Gość: szczyl Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:06
      To wszystko z powodu tego p.......go Kwa-Kwa po prostu jaki pan taki kram
      • Gość: mortal Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.tpi.pl 22.11.04, 20:19
        gupi jesteś człeku i tyle. jakie zdanie taki człowiek. typowy idiot pożal się.
    • Gość: pete Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:08
      Kaczyński wezwij elektryka
    • Gość: alx awaria usunięta na Mokotowie - ciekawe którym? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:08
      ... bo na Mokotowie jest ciemno. Może na Ursynowie lub Służewcu, ale nie na
      Mokotowie...
    • Gość: Hesz Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:09
      Teraz Warszawa wie jak to bez prądu się żyje.
      • Gość: chlopaki z dolnej Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:11
        U nas jest, Dolna poszla, ale odynca jeszcze nie .
        O co chodzi?? Jakis blysk.... UFO
    • Gość: Zgred Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:10
      A ja już myślałem, że ta moja rura znów siedzi uswojego szefa pożal się boże
      prawnia -a ona napewno siedzi w windzie . i dobrze jej tak
      • Gość: Artek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:15
        Ja tez widzialem blysk i slyszalem huk na Marynarskiej - myslalem ze to bomba.
        A nasze lokalne rozglosnie jak zwykle na czasie - zadnych informacji
        W Wilanowie juz prad jest
    • Gość: Wikary Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:13
      Wy wierni bez światła korzystajcie w tym czsie rozmnażajcie się.
    • Gość: fcbarca Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:15
      to kibice realu postanowili popełnić zbiorowe samobójstwo po sobotniej klęsce
      ich zespołu...
    • Gość: pchor Mamy Cię! IP: *.net.autocom.pl 22.11.04, 20:16
      Pozdrowienia od Szymona Majewskiego. hehehe
      • Gość: m3 Re: Mamy Cię! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:45
        chyba Jan Wieczorkowski znowu wcisnął Ctrl+P :)
    • Gość: zmienny Ale się Warszawka rozgadała IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:17
      Każdy z was ma dynamo przy kompie? A może zapas paluszków AAA?
      • Gość: ptak wiosenny Re: Ale się Warszawka rozgadała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:19
        Niewatpliwie to Wielki Elektrycy
      • Gość: ehe Re: Ale się Warszawka rozgadała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:24
        Temat mgrki> Wpływ dzisiejszego spadku napięcia na wzrost populacji Wwy:)))
      • Gość: ute Re: Ale się Warszawka rozgadała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:25
        Gość portalu: zmienny napisał(a):

> Każdy z was ma dynamo przy kompie? A może zapas paluszków AAA?

przeczytałeś kolego z Gorzowa artykuł? tylko w części Warszawy była awaria, a
        poza tym mamy telefony i romawiamy z rodziną i znajomymi - część osób bardzo
        się zdenerwowała i nie kpij sobie z tego. Ja Tobie nie życzę żebyś się martwił
        o swoich bliskich.
    • Gość: Ja Wieczorkowski znowu zle wpisal haslo ;q IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.04, 20:20
      Chyba przygoda z "mamy cie" nie nauczyla nic Wieczorkowskiego... znowu zgasil
      polowe Warszawy ;)
    • Gość: juri Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: 62.233.200.* 22.11.04, 20:20
      Spadek napiecia byl w calym miescie. mnie sie przez to wylaczyl komputer i
      serwer... po prostu cudownie:(( i kto za to odpowiada?
      • Gość: złosliwy Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:25
        Warunki atmosferyczne?
        Śnieg w listopadzie?
        Białe myszki....
        Nierostrzygnięty jeszcze przetarg na prąd w tym miesiącu?
      • Gość: dirkon Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: 62.121.73.* 22.11.04, 21:09
        :: i kto za to odpowiada?

Pazerni sprzedawcy UPSów:) Drogie toto że hej;)
    • Gość: evcia Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.crowley.pl 22.11.04, 20:21
      Kulczyk????
      • Gość: ptak wioseny Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:24
        na Woli tylko mrugało, ale komp to wytrzymal. Chyba ma spóźniony refleks
    • Gość: evcia Kulczyk??? IP: *.crowley.pl 22.11.04, 20:22
    • Gość: switlowid Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:24
      mokotow(kasawerow)juz oswiecony!!!
      • Gość: autor Re: Awaria prądu w tvn IP: 217.153.131.* 22.11.04, 20:26
        nawet w tvn zgasło :)
      • Gość: papamobil Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:30
        ciemno zgasły wszystkie światła ciemno już noc nadchodzi głucha ..........mam
        nadzieje że ta sytuacja potrwa jeszcze ze trzy dni i obejmie swoim zasięgiem
        wiejską i pałacyk jaśnie nam panującego nam nafciarza kwacha .........niech
        warszawka nigdy nie zaświeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zmienny z archiwum X IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:29
      nad naszą wsią przeleciał meteoryt,
      nad naszą wsią przeleciał no i zgasło..
    • Gość: slako Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:30
      Co tak przezywacie te kilka godzin bez światełka?Ludzie w niektórych rejonach
      Polski od piątku jeszcze do dziś nie mają.Co wy jakis pępek świta
      jesteście?Przyjemniej się zrobiło.
      • Gość: ute Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:37
        Gość portalu: slako napisał(a):

> Co tak przezywacie te kilka godzin bez światełka?Ludzie w niektórych rejonach
        > Polski od piątku jeszcze do dziś nie mają.Co wy jakis pępek świta
        > jesteście?Przyjemniej się zrobiło.

jakieś kompleksy? jaki pempek świata? ludzie się denerwują i tyle, Ty byś się
        nie denerwował/ła?
    • grego5 Re: Awaria prądu w połowie Warszawy 22.11.04, 20:39
      He "a u nasz w hameryce" to prady nie bylo przez kilka dni i w polowie "hameryki";-)
    • Gość: gigi A Radio Zet padło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:43
      Czy co bo straciłem sygnał Zetki no chyba ze w Cz-wie sie coś stało, bo stamtąd
      sygnał ściągam...
    • Gość: grek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:43
      jak to na wsi ;)))))
    • Gość: marek To robota Niemców. IP: *.reklama.eu.org 22.11.04, 20:44
      Nie dali rady w 44 to teraz nas wykończą. Sprzedajmy im jeszcze wodociągi gaz i
      chodźmy budować szałasy do lasu. tam nasze miejsce.
    • Gość: Adam Zimne kalafiory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:46
      Jeśli to prawda, że padły Siekierki, to chyba jest coś na rzeczy - mam zimne
      kaloryfery! A z drugiej strony: ciekawe satrzy sąsiedzi prawie natychmiast
      zapalali świeczki, młodzi jakby nie pamiętali - ciemno było do końca, a nawet
      jeszcze jest, bo nie wszystkim przywrócono moc. Moja babcia nie wiedzieć czemu
      ma zapas 50 świeczek!
      • Gość: Jaman Re: Zimne kalafiory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:50
        Masz zimne kaloryfery dlatego, że wyłączyły się budynkowe pompy odpowiedzialne
        za cyrkulację wody. Nie ma cyrkulacji - nie ma nagrzewania. A pompy "nie
        wstały" po włączeniu zasilania. Ja mam to samo.
        • Gość: Adam Re: Zimne kalafiory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:56
          Rzeczywiście, na to nie wpadłem.
          • Gość: aaa Re: Zimne kalafiory IP: *.spray.net.pl 22.11.04, 21:18
            Na forum dla Ursusa i Włoch, gdzie awaria była w sobotę ale w nocy
            skorosze.pl/_phpbb/viewtopic.php?p=32157#32157 podano też drugi możliwy
            powód wyłaczenia programatorów sterowanych elektrycznie. Ale to tylko tam gdzie
            hest ogrzewanie gazowe.
      • Gość: Toost Re: Zimne kalafiory IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 22:37
        siadła pompa od centralnego ogrzewania i dlatego grzejniki stygną.
    • Gość: available Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.04, 20:48
      rudzi i cykliści
      • morfinka_i_strzykawusia Re: Awaria prądu w połowie Warszawy 22.11.04, 20:49
        dobrze ze wibratory sa na baterie; to bylby kociokwik!
        • Gość: Elektrownia Żerań Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:54
          Pewnie na Siekierkach uruchamiali nowy reaktor atomowy, ale im nie wyszło...
          Pozdrawiamy Drogą Konkurencję
          • Gość: Jaman Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:57
            Nawet nie wiesz, "konkurencjo", jak się sama nazywasz. A nazywasz
            się "Elektrociepłownia Żerań", a nie żadna elektrownia...
    • Gość: mokotek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.ppp.polbox.pl 22.11.04, 20:51
      na odyńca juz jest
      • Gość: yor W supermarkecie ludziska wpieprzali co tylko IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 21:31
        dało się zjeść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka