Gość: Piotrek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.11.04, 20:02 Ja mieszkam na Mokotowie i czły czas mam prąd, kolega na ochocie to samo mogli by się precyzyjniej wyrażać gdzie prądu nie ma. P.S. Fajną jazdę musieli mieć ci co jechali metrem w tym czsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:05 nie było w okolicach Racławickiej, Odyńca - to na pewno. Ale słabo z informacją, nic się nie można dowiedzieć. Mnie interesuje co z samolotami, które leciały na Okęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpionek_gosia Re: Awaria prądu w połowie Warszawy 22.11.04, 21:11 Do Marynarskiej nie było. W okolicach teatru Guliwer też ciemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.isep.pw.edu.pl 23.11.04, 10:55 > P.S. Fajną jazdę musieli mieć ci co jechali metrem w tym czsie. chyba nie szczególnie, bo pociągi siłą rozpędu podojeżdżały do przystanków, a światło w wagonach zapewniało zapewne zasilanie akumulatorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyl Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:06 To wszystko z powodu tego p.......go Kwa-Kwa po prostu jaki pan taki kram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortal Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.tpi.pl 22.11.04, 20:19 gupi jesteś człeku i tyle. jakie zdanie taki człowiek. typowy idiot pożal się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:08 Kaczyński wezwij elektryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx awaria usunięta na Mokotowie - ciekawe którym? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:08 ... bo na Mokotowie jest ciemno. Może na Ursynowie lub Służewcu, ale nie na Mokotowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hesz Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:09 Teraz Warszawa wie jak to bez prądu się żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki z dolnej Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:11 U nas jest, Dolna poszla, ale odynca jeszcze nie . O co chodzi?? Jakis blysk.... UFO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:10 A ja już myślałem, że ta moja rura znów siedzi uswojego szefa pożal się boże prawnia -a ona napewno siedzi w windzie . i dobrze jej tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:15 Ja tez widzialem blysk i slyszalem huk na Marynarskiej - myslalem ze to bomba. A nasze lokalne rozglosnie jak zwykle na czasie - zadnych informacji W Wilanowie juz prad jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wikary Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:13 Wy wierni bez światła korzystajcie w tym czsie rozmnażajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcbarca Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:15 to kibice realu postanowili popełnić zbiorowe samobójstwo po sobotniej klęsce ich zespołu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchor Mamy Cię! IP: *.net.autocom.pl 22.11.04, 20:16 Pozdrowienia od Szymona Majewskiego. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Mamy Cię! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:45 chyba Jan Wieczorkowski znowu wcisnął Ctrl+P :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmienny Ale się Warszawka rozgadała IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:17 Każdy z was ma dynamo przy kompie? A może zapas paluszków AAA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak wiosenny Re: Ale się Warszawka rozgadała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:19 Niewatpliwie to Wielki Elektrycy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehe Re: Ale się Warszawka rozgadała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:24 Temat mgrki> Wpływ dzisiejszego spadku napięcia na wzrost populacji Wwy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute Re: Ale się Warszawka rozgadała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:25 Gość portalu: zmienny napisał(a): > Każdy z was ma dynamo przy kompie? A może zapas paluszków AAA? przeczytałeś kolego z Gorzowa artykuł? tylko w części Warszawy była awaria, a poza tym mamy telefony i romawiamy z rodziną i znajomymi - część osób bardzo się zdenerwowała i nie kpij sobie z tego. Ja Tobie nie życzę żebyś się martwił o swoich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wieczorkowski znowu zle wpisal haslo ;q IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.04, 20:20 Chyba przygoda z "mamy cie" nie nauczyla nic Wieczorkowskiego... znowu zgasil polowe Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: 62.233.200.* 22.11.04, 20:20 Spadek napiecia byl w calym miescie. mnie sie przez to wylaczyl komputer i serwer... po prostu cudownie:(( i kto za to odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złosliwy Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:25 Warunki atmosferyczne? Śnieg w listopadzie? Białe myszki.... Nierostrzygnięty jeszcze przetarg na prąd w tym miesiącu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirkon Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: 62.121.73.* 22.11.04, 21:09 :: i kto za to odpowiada? Pazerni sprzedawcy UPSów:) Drogie toto że hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcia Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.crowley.pl 22.11.04, 20:21 Kulczyk???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak wioseny Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:24 na Woli tylko mrugało, ale komp to wytrzymal. Chyba ma spóźniony refleks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: switlowid Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:24 mokotow(kasawerow)juz oswiecony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Awaria prądu w tvn IP: 217.153.131.* 22.11.04, 20:26 nawet w tvn zgasło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:30 ciemno zgasły wszystkie światła ciemno już noc nadchodzi głucha ..........mam nadzieje że ta sytuacja potrwa jeszcze ze trzy dni i obejmie swoim zasięgiem wiejską i pałacyk jaśnie nam panującego nam nafciarza kwacha .........niech warszawka nigdy nie zaświeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmienny z archiwum X IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.04, 20:29 nad naszą wsią przeleciał meteoryt, nad naszą wsią przeleciał no i zgasło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slako Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:30 Co tak przezywacie te kilka godzin bez światełka?Ludzie w niektórych rejonach Polski od piątku jeszcze do dziś nie mają.Co wy jakis pępek świta jesteście?Przyjemniej się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:37 Gość portalu: slako napisał(a): > Co tak przezywacie te kilka godzin bez światełka?Ludzie w niektórych rejonach > Polski od piątku jeszcze do dziś nie mają.Co wy jakis pępek świta > jesteście?Przyjemniej się zrobiło. jakieś kompleksy? jaki pempek świata? ludzie się denerwują i tyle, Ty byś się nie denerwował/ła? Odpowiedz Link Zgłoś
grego5 Re: Awaria prądu w połowie Warszawy 22.11.04, 20:39 He "a u nasz w hameryce" to prady nie bylo przez kilka dni i w polowie "hameryki";-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi A Radio Zet padło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:43 Czy co bo straciłem sygnał Zetki no chyba ze w Cz-wie sie coś stało, bo stamtąd sygnał ściągam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:43 jak to na wsi ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek To robota Niemców. IP: *.reklama.eu.org 22.11.04, 20:44 Nie dali rady w 44 to teraz nas wykończą. Sprzedajmy im jeszcze wodociągi gaz i chodźmy budować szałasy do lasu. tam nasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Zimne kalafiory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:46 Jeśli to prawda, że padły Siekierki, to chyba jest coś na rzeczy - mam zimne kaloryfery! A z drugiej strony: ciekawe satrzy sąsiedzi prawie natychmiast zapalali świeczki, młodzi jakby nie pamiętali - ciemno było do końca, a nawet jeszcze jest, bo nie wszystkim przywrócono moc. Moja babcia nie wiedzieć czemu ma zapas 50 świeczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaman Re: Zimne kalafiory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:50 Masz zimne kaloryfery dlatego, że wyłączyły się budynkowe pompy odpowiedzialne za cyrkulację wody. Nie ma cyrkulacji - nie ma nagrzewania. A pompy "nie wstały" po włączeniu zasilania. Ja mam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Zimne kalafiory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.04, 20:56 Rzeczywiście, na to nie wpadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zimne kalafiory IP: *.spray.net.pl 22.11.04, 21:18 Na forum dla Ursusa i Włoch, gdzie awaria była w sobotę ale w nocy skorosze.pl/_phpbb/viewtopic.php?p=32157#32157 podano też drugi możliwy powód wyłaczenia programatorów sterowanych elektrycznie. Ale to tylko tam gdzie hest ogrzewanie gazowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toost Re: Zimne kalafiory IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 22:37 siadła pompa od centralnego ogrzewania i dlatego grzejniki stygną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: available Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.11.04, 20:48 rudzi i cykliści Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_i_strzykawusia Re: Awaria prądu w połowie Warszawy 22.11.04, 20:49 dobrze ze wibratory sa na baterie; to bylby kociokwik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektrownia Żerań Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:54 Pewnie na Siekierkach uruchamiali nowy reaktor atomowy, ale im nie wyszło... Pozdrawiamy Drogą Konkurencję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaman Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 20:57 Nawet nie wiesz, "konkurencjo", jak się sama nazywasz. A nazywasz się "Elektrociepłownia Żerań", a nie żadna elektrownia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokotek Re: Awaria prądu w połowie Warszawy IP: *.ppp.polbox.pl 22.11.04, 20:51 na odyńca juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yor W supermarkecie ludziska wpieprzali co tylko IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 21:31 dało się zjeść Odpowiedz Link Zgłoś