Dodaj do ulubionych

Szon patrol Biedronia

04.09.25, 09:35
Głupotą przebił wszystkich. Biedroń: "Szon patrol na posterunku"
Zdjęcie z tego momentu zamieścił w mediach społecznościowych europoseł Robert Biedroń. Do fotografii przedstawiającej Nawrockiego i Trumpa dołączył podpis: „Szon patrol na posterunku”. Nawiązał tym samym do popularnego trendu na TikToku, który od miesięcy budzi ogromne kontrowersje. Pod wpływem krytyki usunął swój wpis.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 09:38
      Robert Biedroń znany jest głównie z aktywności na portalu X, a nie w Parlamencie Europejskim, gdzie jest deputowanym.
    • perla.roztocza Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 09:48
      Biedroń to antypolska świnia jest ale skoro jestem zwolennikiem wolności słowa to niech sobie pisze co chce.
      Oczywiście o ile nie jest to karalne właśnie.
      • hrasier_2 Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 10:53
        Brakuje przepisów prawa odbierających obywatelstwo polskie.
        W przypadku Biedronia nikt nie miałby wątpliwości, że na takie obywatelstwo nie zasługuje.
        • mateusz572 Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 12:26
          hrasier_2 napisał:

> Brakuje przepisów prawa odbierających obywatelstwo polskie.
          > W przypadku Biedronia nikt nie miałby wątpliwości, że na takie obywatelstwo nie
          > zasługuje.

Ja natomiast uważam, że wielu nie miałoby wątpliwości, że ty na takie obywatelstwo nie zasługujesz.
      • mateusz572 Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 12:29
        perla.roztocza napisał(a):

> Biedroń to antypolska świnia jest ale skoro jestem zwolennikiem wolności słowa
        > to niech sobie pisze co chce.
        > Oczywiście o ile nie jest to karalne właśnie.
        >

A kto ci dał prawo do określania wyżej wymienionego czy jest antypolski czy propolski i w dodatku do obrzucania tej osoby niewybrednymi wyzwiskami?
        • perla.roztocza Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 13:24
          mateusz572 napisał:

> A kto ci dał prawo

ja sam sobie dałem takie prawo.
          Ja ci się nie podoba to podaj mnie do sądu właśnie.
    • ukos Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 11:23
      hrasier_2 napisał:

> Głupotą przebił wszystkich. Biedroń: "Szon patrol na posterunku"

Wpis Biedronia bardzo trafnie podsumowuje poglądy tych gości w aspekcie uzurpowania sobie przez nich "prawa" do urządzania innym życia. To jest psychoza wszystkich prawaków, ci się pod tym względem wyróżniają wśród tej masy tylko większymi możliwościami wyrządzania szkód.
      • perla.roztocza Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 11:31
        ukos napisał:

> Wpis Biedronia bardzo trafnie podsumowuje poglądy tych gości w aspekcie uzurpow
        > ania sobie przez nich "prawa" do urządzania innym życia.

a znasz innych gości robiących w polityce, którzy nie chcą uzurpować sobie prawa do urządzania innym życia?
        Jeżeli takich znasz to wymień jakieś nazwiska właśnie.
        • ukos Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 12:09
          perla.roztocza napisał(a):

> a znasz innych gości robiących w polityce,
          > którzy nie chcą uzurpować sobie prawa
          > do urządzania innym życia

Ci się wyróżniają chęcią ingerencji w życie prywatne innych. Z furią ryczą, że mają takie "prawo", bo tak im bozia kazała.
          • ukos Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 12:14
            ukos napisał:

> Z furią ryczą, że mają takie "prawo",
            > bo tak im bozia kazała.

To jest zasada tych nieszczęsnych "szon patroli", paskudnego wykwitu prawackiej, protofaszystowskiej patologii.
          • perla.roztocza Re: Szon patrol Biedronia 04.09.25, 12:52
            ukos napisał:

> Ci się wyróżniają chęcią ingerencji w życie prywatne innych.

wymień tych co się nie wyróżniają chęcią ingerencji w życie prywatne innych właśnie.
            • sverir Re: Szon patrol Biedronia 05.09.25, 06:06
              Oczywiście, że wszyscy chcą, różni się to stopniem ingerencji. Na przykładzie tzw. związków jednopłciowych i deklaracji kandydatów na urząd prezydenta RP: lewica i centrolewica: zrównanie z małżeństwem, centroprawica i prawica - sformalizowanie, ale bez zrównania z małżeństwem, Braun - e, pedały.
    • supem Re: Szon patrol Biedronia 06.09.25, 17:02
      Ten shon wymyślili arabowie, aby w Polsce wprowadzić swoje prawa i burki dla kobiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka