negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:18 Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. 2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane… Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:27 Ale o co Ci chodzi? Sam walczyłeś by forum nie miało takiej cenzury. Bo wcześniej to było typowe antypisowskie. Więc w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:36 boggi_dan napisał: > Ale o co Ci chodzi? Sam walczyłeś by forum nie miało takiej cenzury. Bo wcześni > ej to było typowe antypisowskie. Więc w czym problem. O Art. 54 Konstytucji RP. Który zakazuje cenzury prewencyjnej. Słowa gości mogą się ukazać. Jak są złe to prokurator. Ale nie mogą być zakazywane, tak z góry… Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 15:24 "O Art. 54 Konstytucji RP. Który zakazuje cenzury prewencyjnej" Znów czytasz wybiórczo:) Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu, a nie każda cenzura prewencyjna. To jest przede wszystkim zakaz dla ustawodawcy, a nie dla każdego, wszędzie i w każdych okolicznościach. Choć jako użytkownik z dwóch rodzajów cenzury wolę tę represyjną, niż prewencyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 17:34 sverir napisał: > "O Art. 54 Konstytucji RP. Który zakazuje cenzury prewencyjnej" > > Znów czytasz wybiórczo:) Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu, a ni > e każda cenzura prewencyjna. To jest przede wszystkim zakaz dla ustawodawcy, a > nie dla każdego, wszędzie i w każdych okolicznościach. > Choć jako użytkownik z dwóch rodzajów cenzury wolę tę represyjną, niż prewencyj > ną. To mamy podobnie. Przy prewencyjnej nie idzie nikogo skazać. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 17:35 negativum napisał: > To mamy podobnie. Przy prewencyjnej nie idzie nikogo skazać. Wyraziłem się nie precyzyjnie. Idzie skazać moderatora… Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania 03.10.25, 18:54 sverir napisał: > Znów czytasz wybiórczo:) Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów… Nie każdy ma legitymację :) Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 03.10.25, 20:52 "Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów… Nie każdy ma legitymację :)" W sensie upoważnia mnie to malowania haseł na Twoich drzwiach, a wszelkie ich zamazywanie przez Ciebie byłoby niedopuszczalną cenzurą? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 03.10.25, 21:39 sverir napisał: > "Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów… > > Nie każdy ma legitymację :)" > > W sensie upoważnia mnie to malowania haseł na Twoich drzwiach, a wszelkie ich z > amazywanie przez Ciebie byłoby niedopuszczalną cenzurą? Uważasz, że wezwałbym ochroniarza, by prewencyjnie cię potraktował? A z jakiego paragrafu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 09:58 " Uważasz, że wezwałbym ochroniarza, by prewencyjnie cię potraktował? " Nie, Ty byś mi jeszcze drzwi otworzył, żebym mógł swoje hasła wypisywać w Twoim mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 10:41 sverir napisał: > " Uważasz, że wezwałbym ochroniarza, by prewencyjnie cię potraktował? " > > Nie, Ty byś mi jeszcze drzwi otworzył, żebym mógł swoje hasła wypisywać w Twoim > mieszkaniu. Przy pierwszym Twoim znaku wyleciałbyś na psi pysk. Ale do czasu jak tego nie zrobisz, nie tknę Cię. Zaproponuję Ci herbatę, czy kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 14:20 "Przy pierwszym Twoim znaku wyleciałbyś na psi pysk" A co z cenzurą prewencyjną? Ciebie zakaz nie obowiązuje?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 17:52 sverir napisał: > "Przy pierwszym Twoim znaku wyleciałbyś na psi pysk" > > A co z cenzurą prewencyjną? Ciebie zakaz nie obowiązuje?:)) Po czynie byś wyleciał… Ale nie przed nim. Chcesz możesz spróbować. Na zewnątrz rozniosą Cię autochtoni. Możesz się u mnie napić kawy niczego nie bazgrając. Albo próbować bazgrać i odwiedzić Fieldorfa. Bo na Koszarową raczej cię wieźć nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 20:06 "Po czynie byś wyleciał… Ale nie przed nim" Przed czynem, nie zdążyłbym zamanifestować swoich poglądów - nie pozwoliłbyś mi na to. Prawda, jak łatwo się oskarża innych o cenzurę?:) "Chcesz możesz spróbować. Na zewnątrz rozniosą Cię autochtoni." Na Nowym Dworze mazanie po ścianach to normalka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:48 boggi_dan napisał: > Ale o co Ci chodzi? Sam walczyłeś by forum nie miało takiej cenzury. Bo wcześni > ej to było typowe antypisowskie. Więc w czym problem. Moderator przeniósł się na Łąki Abrahama. Mu w tym nie pomogłem. Pan go wezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje F28 to nie wiem, 03.10.25, 17:45 ale F35 zakupione przez Błaszczyka mają moderatora. Ten moderator może im pozwolić zbombardować tylko to, na co moderator pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 to nie wiem, 03.10.25, 17:47 bobislaw.borboje napisała: > ale F35 zakupione przez Błaszczyka mają moderatora. Ten moderator może im pozwo > lić zbombardować tylko to, na co moderator pozwoli. Wyższy rozwój, niż F28. Świat się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 18:58 negativum napisał: > > > Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi również kilka razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wysłać bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 20:33 don.kulawy napisał: > negativum napisał: > > > > > > > > > Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi również kilk > a razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wysłać b > ez problemów. Racja. Czasami też wystarczy zresetować kompa lub telefon.Negativum duży chłopczyk i tego nie wiedzieć😁 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 ma moderatora? 04.10.25, 13:58 boggi_dan napisał: > don.kulawy napisał: > > > negativum napisał: > > > > > > > > > > > > > > > Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi równie > ż kilk > > a razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wy > słać b > > ez problemów. > Racja. Czasami też wystarczy zresetować kompa lub telefon.Negativum duży chłopc > zyk i tego nie wiedzieć😁 Mój komp chodzi praktycznie nie przerwanie od ponad 12 lat. :) Teraz takich już nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 22:16 don.kulawy napisał: > Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi również kilk > a razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wysłać b > ez problemów. Jesteś tak stary, że nie pamiętasz grup News :) Odpowiedz Link Zgłoś