Dodaj do ulubionych

F28 ma moderatora?

03.10.25, 13:05

Obserwuj wątek
    • negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:18
      Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz
      pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
      2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie
      prasy są zakazane…
    • boggi_dan Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:27
      Ale o co Ci chodzi? Sam walczyłeś by forum nie miało takiej cenzury. Bo wcześniej to było typowe antypisowskie. Więc w czym problem.
      • negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:36
        boggi_dan napisał:

> Ale o co Ci chodzi? Sam walczyłeś by forum nie miało takiej cenzury. Bo wcześni
        > ej to było typowe antypisowskie. Więc w czym problem.

O Art. 54 Konstytucji RP. Który zakazuje cenzury prewencyjnej.
        Słowa gości mogą się ukazać. Jak są złe to prokurator. Ale nie mogą być zakazywane, tak z góry…
        • sverir Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 15:24
          "O Art. 54 Konstytucji RP. Który zakazuje cenzury prewencyjnej"

Znów czytasz wybiórczo:) Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu, a nie każda cenzura prewencyjna. To jest przede wszystkim zakaz dla ustawodawcy, a nie dla każdego, wszędzie i w każdych okolicznościach.
          Choć jako użytkownik z dwóch rodzajów cenzury wolę tę represyjną, niż prewencyjną.
          • negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 17:34
            sverir napisał:

> "O Art. 54 Konstytucji RP. Który zakazuje cenzury prewencyjnej"
            >
            > Znów czytasz wybiórczo:) Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu, a ni
            > e każda cenzura prewencyjna. To jest przede wszystkim zakaz dla ustawodawcy, a
            > nie dla każdego, wszędzie i w każdych okolicznościach.
            > Choć jako użytkownik z dwóch rodzajów cenzury wolę tę represyjną, niż prewencyj
            > ną.

To mamy podobnie. Przy prewencyjnej nie idzie nikogo skazać.
            • negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 17:35
              negativum napisał:

> To mamy podobnie. Przy prewencyjnej nie idzie nikogo skazać.

Wyraziłem się nie precyzyjnie. Idzie skazać moderatora…
          • negativum Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania 03.10.25, 18:54
            sverir napisał:

> Znów czytasz wybiórczo:)

Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów…

Nie każdy ma legitymację :)
            • sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 03.10.25, 20:52
              "Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów…

Nie każdy ma legitymację :)"

W sensie upoważnia mnie to malowania haseł na Twoich drzwiach, a wszelkie ich zamazywanie przez Ciebie byłoby niedopuszczalną cenzurą?
              • negativum Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 03.10.25, 21:39
                sverir napisał:

> "Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów…
                >
                > Nie każdy ma legitymację :)"
                >
                > W sensie upoważnia mnie to malowania haseł na Twoich drzwiach, a wszelkie ich z
                > amazywanie przez Ciebie byłoby niedopuszczalną cenzurą?

Uważasz, że wezwałbym ochroniarza, by prewencyjnie cię potraktował?
                A z jakiego paragrafu? :)
                • sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 09:58
                  " Uważasz, że wezwałbym ochroniarza, by prewencyjnie cię potraktował? "

Nie, Ty byś mi jeszcze drzwi otworzył, żebym mógł swoje hasła wypisywać w Twoim mieszkaniu.
                  • negativum Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 10:41
                    sverir napisał:

> " Uważasz, że wezwałbym ochroniarza, by prewencyjnie cię potraktował? "
                    >
                    > Nie, Ty byś mi jeszcze drzwi otworzył, żebym mógł swoje hasła wypisywać w Twoim
                    > mieszkaniu.

Przy pierwszym Twoim znaku wyleciałbyś na psi pysk. Ale do czasu jak tego nie zrobisz, nie tknę Cię.
                    Zaproponuję Ci herbatę, czy kawę.
                    • sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 14:20
                      "Przy pierwszym Twoim znaku wyleciałbyś na psi pysk"

A co z cenzurą prewencyjną? Ciebie zakaz nie obowiązuje?:))
                      • negativum Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 17:52
                        sverir napisał:

> "Przy pierwszym Twoim znaku wyleciałbyś na psi pysk"
                        >
                        > A co z cenzurą prewencyjną? Ciebie zakaz nie obowiązuje?:))

Po czynie byś wyleciał… Ale nie przed nim.
                        Chcesz możesz spróbować. Na zewnątrz rozniosą Cię autochtoni.
                        Możesz się u mnie napić kawy niczego nie bazgrając.
                        Albo próbować bazgrać i odwiedzić Fieldorfa. Bo na Koszarową raczej cię wieźć nie będą.
                        • sverir Re: Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyra 04.10.25, 20:06
                          "Po czynie byś wyleciał… Ale nie przed nim"

Przed czynem, nie zdążyłbym zamanifestować swoich poglądów - nie pozwoliłbyś mi na to. Prawda, jak łatwo się oskarża innych o cenzurę?:)

"Chcesz możesz spróbować. Na zewnątrz rozniosą Cię autochtoni."

Na Nowym Dworze mazanie po ścianach to normalka:))
      • negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 13:48
        boggi_dan napisał:

> Ale o co Ci chodzi? Sam walczyłeś by forum nie miało takiej cenzury. Bo wcześni
        > ej to było typowe antypisowskie. Więc w czym problem.

Moderator przeniósł się na Łąki Abrahama. Mu w tym nie pomogłem. Pan go wezwał.
    • bobislaw.borboje F28 to nie wiem, 03.10.25, 17:45
      ale F35 zakupione przez Błaszczyka mają moderatora. Ten moderator może im pozwolić zbombardować tylko to, na co moderator pozwoli.
      • negativum Re: F28 to nie wiem, 03.10.25, 17:47
        bobislaw.borboje napisała:

> ale F35 zakupione przez Błaszczyka mają moderatora. Ten moderator może im pozwo
        > lić zbombardować tylko to, na co moderator pozwoli.

Wyższy rozwój, niż F28. Świat się rozwija.
    • don.kulawy Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 18:58
      negativum napisał:

>
      >
      >

Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi również kilka razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wysłać bez problemów.
      • boggi_dan Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 20:33
        don.kulawy napisał:

> negativum napisał:
        >
        > >
        > >
        > >
        >
        > Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi również kilk
        > a razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wysłać b
        > ez problemów.
        Racja. Czasami też wystarczy zresetować kompa lub telefon.Negativum duży chłopczyk i tego nie wiedzieć😁
        • negativum Re: F28 ma moderatora? 04.10.25, 13:58
          boggi_dan napisał:

> don.kulawy napisał:
          >
          > > negativum napisał:
          > >
          > > >
          > > >
          > > >
          > >
          > > Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi równie
          > ż kilk
          > > a razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wy
          > słać b
          > > ez problemów.
          > Racja. Czasami też wystarczy zresetować kompa lub telefon.Negativum duży chłopc
          > zyk i tego nie wiedzieć😁

Mój komp chodzi praktycznie nie przerwanie od ponad 12 lat. :) Teraz takich już nie robią.
      • negativum Re: F28 ma moderatora? 03.10.25, 22:16
        don.kulawy napisał:

> Pieprzysz głupoty jak zwykle. Gazeta ma jakiś problem z softem. Mi również kilk
        > a razy wyskakiwał ten komunikat. Po jakimś czasie ten sam tekst mogłem wysłać b
        > ez problemów.

Jesteś tak stary, że nie pamiętasz grup News :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka