Dodaj do ulubionych

Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty.

16.02.26, 13:10
To są ostatni byli i jeden aktualny marszałkowie Sejmu.
Tak ogólnie, co ich łączy?
Obserwuj wątek
    • j-k Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 15:32
      adam.eu napisał:

> To są ostatni byli i jeden aktualny marszałkowie Sejmu.
      > Tak ogólnie, co ich łączy?

No ten sam fotel - na ktorym zasiadali.

a niby co jeszcze ma ich laczyc ?
      • adam.eu Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 16:52
        I pewnie ta sama laska. Marszałkowska.
        • j-k Laski... 16.02.26, 16:58
          adam.eu napisał:
          > I pewnie ta sama laska. Marszałkowska.

Laski, to jednak chyba lepiej - by kazdy mial swoja...

tak przechodnia Laska - zle mi wyglada....
    • asia-loi Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 16:01
      Kuchciński, Witek, Czarzasty nie wypełniali jako marszałkowie tej ankiety, o którą teraz PiS czepia się Czarzastego.
      Hołownia to nie wiem czy wypełniał.
      • adam.eu Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 16:51
        Dokładnie, Ci dwaj z PISu nie wypełnili ankiety bezpieczeństwa. Hołownia z tego co próbowałem się doszukać też takowej nie wypełniał.
        Kuchciński to pewnie nie miałby szans. Nagle odszedł w cień, czyżby miał powiązania z aferą Epsteina, która wówczas jeszcze nie była znaną aferą?
        A jaką rolę odgrywał Batyr w drugiej części Polski?

W tym miejscu dopisze też, że nastąpiła jakaś dziwna korelacja czasowa między ankietą Czarzastego, a atakiem ambasadora Rose.
        • asia-loi Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 16:59
          adam.eu napisał:

Hołownia z tego co próbowałem się doszukać też takowej nie wypełniał.

Też nie znalazłam info, żeby wypełniał.

>Nagle odszedł w cień, czyżby miał powiązania z aferą Epsteina, która wówczas jeszcze nie była znaną aferą?

Kuchciński to raczej z aferą Podkarpacką.
          • adam.eu Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 17:05
            "Kuchciński to raczej z aferą Podkarpacką."

Być może(?) ta afera nie wyszła poza tereny Podkarpacia.
            • to.ja.pies.na.czarnych Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 16.02.26, 17:11
              adam.eu napisał:

> "Kuchciński to raczej z aferą Podkarpacką."
              >
              > Być może(?) ta afera nie wyszła poza tereny Podkarpacia.
              >
              >

Być może!
              Giertych bada powiązania śmierci Kosteckiego z aferą Epsteina.
              • adam.eu Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 17.02.26, 09:48
                Niedawno obiło mi się o uszy, że rodzina Kosteckiego stara się o zbadanie tej sprawy.
                Konkretnie nie wierzą w samobójstwo.
                • to.ja.pies.na.czarnych Re: Kuchciński, Witek, Hołownia, Czarzasty. 18.02.26, 01:09
                  x.com/AndrzejekMitura/status/2023862838033592688?s=20

ierć "Cygana" Kosteckiego, pojawił się nowy świadek.
                  Wniosek o wznowienie śledztwa !!!

Pojawienie się nowego świadka to powód, dla którego Roman Giertych chce wznowienia śledztwa w sprawie śmierci pięściarza Dawida Kosteckiego "Cygana". Mecenas złożył w tej sprawie w Prokuraturze Krajowej wniosek dowodowy – dowiedział się dziennikarz śledczy Radia ZET Mariusz Gierszewski. Kostecki został w sierpniu 2019 roku znaleziony martwy w celi w areszcie śledczym w Białołęce. Giertych uważa, że samobójstwo "Cygana" zostało upozorowane, a jego śmierć ma związek z wiedzą, jaką bokser miał o tzw. aferze podkarpackiej.
                  Według byłego agenta Centralnego Biura Antykorupcyjnego Wojciecha Janika nagrań z agencji towarzyskich braci R. miało być nawet 4 tysiące. Wśród nagranych miał być prominentny polityk Prawa i Sprawiedliwości, wiceminister obrony z rządu PiS, szef jednej z komend policji i arcybiskup. Janik twierdził w 2019 roku, że miał nawet posiadać jedno z takich nagrań, ale płyta CD z tym materiałem została mu wykradziona w CBA. Ówczesne kierownictwo CBA miało doprowadzić do usunięcia Janika z biura.
                  Giertych potwierdza, że Janik zdeponował w jego kancelarii swoje materiały dotyczące afery podkarpackiej.
                  Minister sprawiedliwości Waldemar Żurek otrzymał już pierwszy raport z akt sprawy dotyczącej śmierci Dawida „Cygana” Kosteckiego w więziennej celi. Minister zaznaczył w programie „19.30” w TVP, że historia ta będzie także badana pod kątem ewentualnego powiązania tzw. afery podkarpackiej z aktami Epsteina.

Więcej o tym tutaj :
                  wiadomosci.radiozet.pl/polityka/smierc-cygana-kosteckiego-pojawil-sie-nowy-swiadek-wniosek-o-wznowienie-sledztwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka