Gość: AAN Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: 82.164.173.* 02.12.04, 16:28 'Sprawa "Juventuru" prawdopodobnie przedawniona' - co to znaczy 'prawdopodobnie' - czy to będzie zależało od układu politycznego po najbliższych wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat mlodziez wyjezdza z kraju gdzie panuje chamstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 16:28 wladzy wobec glupiego ciemnogrodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitpro oh,żebym ja znał takiego prokuratora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:42 a nieruchomości za 100mln. znikły...w majestacie prawa.Co to za prawo, które ubliża zdrowemu rozsądkowi i zwykłemu poczuciu przyzwoitości?Państwo Prawa staje się Państwem przekrętu dla tych, którzy umieją i chcą je obejść.Poco mi takie Państwo?Po co mi tacy politycy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek Re:to jest prawo ustanowione przez Solidarność IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.12.04, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.pm.mielec.ptc.pl 02.12.04, 16:57 To był cel ćwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45 tuk%r$ //////////////////////////// IP: 193.151.96.* 02.12.04, 17:19 a ja jak "motylek" - wszystko mam w d...., wszelkie kancelarie na górze , no wszystko , komisje sledczą mam w d...., czerwonych ale utlenionych [przefarbowanych] tez mam w d...., wszystkich zielonych i z chamobrony równiez mam w d.... , nawet też mam w d.... tego co mi na unie kazał głosowac , no wszystko , wszystko , nawet jak ide do piwnicy i sąsiad mówi mi dzien dobry - tez mam go w d...., wszytko mam w d...., jak meteoryt leci po niebie tez go mam w d...., unie e.i mumie egipskie ,a nawet pzpr i ormo tez mam w d...., , tego co gwozdzie wbija tez mam w d....,a nawet robaka co w jabłku siedzi tez mam go w d...., wszystkich rzadzacych co upadlaja Naród równiez mam w d.... naprawde wszystko , wszystko !!!!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Co nie zmienia faktu, ze jest szuja !! 02.12.04, 19:50 Ale moze wpadnie na czym innym (łapówy pzry aferze orlenowskiej ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:57 W taki wypadku Panie Napierski i Olejnik czekamy na dymisję. Nie macie właściwego nadzoru nad pracą prokuratury, jeżeli są takie zaległości. Pewnie Panowie lepiej ścigać przestępców na wsi, np. zlodziei kur. Za co bierzecie duże pieniądze podatników. Mam nadzieję, że po przejęciu władzy przez opozycję nastapi generalne przewietrzenie prokuratur z usłużnych kundelkow, którzy są na każde zawołanie i jedne akta wrzucają do szafy, a innymi się zajmują. Jak Prokuratury pracują to mozna by napisac tomy książek na podstawie prasy. To wymaga zdecydowanego przewietrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:02 Wszyscy,Napierski,min.sprawiedliwosci iKwach doskonale wiedzieli o sprawie Ungera,a teraz jak sie niektorym prokuratorom kolo dupy pali to sypia.Przepedzic to cala komuchowska bande i dolozyc kilkuset sedziow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kuku Jak widać zdjęciu Ungier zżółkł z przedawnienia. IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.12.04, 20:37 Czy też z powodu częstych zachorowań na "golenie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxada Cała ta prokuratura do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16 1. JAk nie może być pewny czy się przedawniło czy nie - to kto ma to wiedzieć? Niekompetencja. 2. Inne sprawy idą z marszu - widać że prokuratura jest polityczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16 ...skandal??!!!! Przecież to normalka...vide inne szare eminencje w kolejnych gabinetach prezydenckich i nie tylko tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:01 UNGIER MAREK - MAJOR BEZPIEKI WOJSKOWEJ, GORSZEJ NIŻ UB, ŻYD. WYSTARCZY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 23:52 Im dluzej obserwuje Napierskiego,tym bardziej zygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Napierski - stare logo - "A to Polska właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 07:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta H. A Widacki prawi, że wystarczy prokuratura IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.12.04, 07:36 Ta sprawa to kolejny dowód na to, że Jan Widacki gada bzdury o tym, że prokuratura wypełnia dziś swoja rolę w polskim systemie prawa, i że komisje śledcze są niepotrzebne. Mam wrażenie że podobnie jak Widacki wypowiadałby się w takiej sytuacji jakiś hipotetyczny adwokat powiązanej z rządzącymi politykami/wielkim biznesem/prokuraturą mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: A Widacki prawi, że wystarczy prokuratura IP: *.bielsko.msk.pl 03.12.04, 10:28 Osiatyński już zaczął, mimo że adwokatem nie jest. Jest jednak człowiekiem powiązanym z grupa wpływów i proponuje bardzo delikatnie. Chce, aby komisja dyrygował ktoś z istniejącej władzy sądowniczej, czyli swój, bo jak wiadomo teraz wszystko jest w tych samych rekach. Mówi: "- Komisja powinna mieć przewodniczącego spoza posłów. Mógłby to być jeden z sędziów Trybunału Konstytucyjnego delegowany przez Trybunał i przed nim odpowiedzialny albo jeden z sędziów Izby Karnej Sądu Najwyższego. Miałby on prawo uchylania wniosków i pytań. Trzymałby dyscyplinę. Pilnował, aby posłowie badali postawioną hipotezę. Spytałby, jaki ma związek Widacki, Baranina i Orlen. Proponuje, by zacząć od ukarania Gruszki, usuniecia Giertycha, bo jest on w jego oczach kłamcą i jezeli go sie nie usunie, to sejm okaże się siedliskiem kłamców. Ciekawe co słoniło Osiatynskiego do takiego wniosku. Idąc tym samym tropem należałoby stwierdzic, że Jan K. tez jest kłamcą i to bedąc świadkiem, utrudnia przez to śledztwo, a na to są już paragrafy. Spotykanie sie ze szpiegiem i rozmawianie o "prywatyzacji" narodowego majątku oraz szkalowanie Polski na arenie międzynarodowej - wywiad w Financial Times, to wystarczajace przewinienia, by przynajmniej postawic mu zarzut. A w jego sprawie akurat cichuteńko, momo że wgre nie wchodzi tylko dobre imie sejmu, ale dotkliwe straty, które poniósl cały Naród Odpowiedz Link Zgłoś
poldek5 Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona 03.12.04, 14:55 Czy tych komuchów,mówiac kolokwialnie weżmnie ktos za "morde"i wywali na zbity łeb ze sceny politycznej.Przecież,gdydy ktoś zrobił 15 lat temu znimi porządek kraj byłby dziś w innym miejscu,a tak to sie wiecznie będziemy z komuchami przepychali.Na przykładzie p.Napierkiego widać cele mgr.prezydenta i jego sitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGOL Do ignoranta IPS....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:10 ...a co prokurator ma wspólnego z "aparatem sądowniczym". Gdzieś dzwoniło...? To nie dzwoniło, to radio Erewań Odpowiedz Link Zgłoś