Dodaj do ulubionych

Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona

• Gość: AAN Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: 82.164.173.* 02.12.04, 16:28
      'Sprawa "Juventuru" prawdopodobnie przedawniona' - co to znaczy 'prawdopodobnie' - czy to będzie zależało od układu politycznego po najbliższych wyborach?
    • Gość: arahat mlodziez wyjezdza z kraju gdzie panuje chamstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 16:28
      wladzy wobec glupiego ciemnogrodu....
    • Gość: vitpro oh,żebym ja znał takiego prokuratora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:42
      a nieruchomości za 100mln. znikły...w majestacie prawa.Co to za prawo, które
      ubliża zdrowemu rozsądkowi i zwykłemu poczuciu przyzwoitości?Państwo Prawa
      staje się Państwem przekrętu dla tych, którzy umieją i chcą je obejść.Poco mi
      takie Państwo?Po co mi tacy politycy?
    • Gość: członek Re:to jest prawo ustanowione przez Solidarność IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 02.12.04, 16:46
    • Gość: X Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.pm.mielec.ptc.pl 02.12.04, 16:57
      To był cel ćwiczenia
    • Gość: 45 tuk%r$ //////////////////////////// IP: 193.151.96.* 02.12.04, 17:19
      a ja jak "motylek" - wszystko mam w d...., wszelkie kancelarie na górze ,
      no wszystko , komisje sledczą mam w d...., czerwonych ale utlenionych
      [przefarbowanych] tez mam w d...., wszystkich zielonych i z chamobrony
      równiez mam w d.... , nawet też mam w d.... tego co mi na unie kazał
      głosowac , no wszystko , wszystko , nawet jak ide do piwnicy i sąsiad mówi mi
      dzien dobry - tez mam go w d...., wszytko mam w d...., jak meteoryt leci po
      niebie tez go mam w d...., unie e.i mumie egipskie ,a nawet pzpr i ormo tez
      mam w d...., , tego co gwozdzie wbija tez mam w d....,a nawet robaka co w
      jabłku siedzi tez mam go w d...., wszystkich rzadzacych co upadlaja Naród
      równiez mam w d.... naprawde wszystko , wszystko !!!!!!...
    • feliks-50 Co nie zmienia faktu, ze jest szuja !! 02.12.04, 19:50
      Ale moze wpadnie na czym innym (łapówy pzry aferze orlenowskiej ?)
    • Gość: czytelnik Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:57
      W taki wypadku Panie Napierski i Olejnik czekamy na dymisję. Nie macie
      właściwego nadzoru nad pracą prokuratury, jeżeli są takie zaległości. Pewnie
      Panowie lepiej ścigać przestępców na wsi, np. zlodziei kur. Za co bierzecie
      duże pieniądze podatników. Mam nadzieję, że po przejęciu władzy przez opozycję
      nastapi generalne przewietrzenie prokuratur z usłużnych kundelkow, którzy są na
      każde zawołanie i jedne akta wrzucają do szafy, a innymi się zajmują. Jak
      Prokuratury pracują to mozna by napisac tomy książek na podstawie prasy. To
      wymaga zdecydowanego przewietrzenia.
      • Gość: Kotek Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:02
        Wszyscy,Napierski,min.sprawiedliwosci iKwach doskonale wiedzieli o sprawie
        Ungera,a teraz jak sie niektorym prokuratorom kolo dupy pali to
        sypia.Przepedzic to cala komuchowska bande i dolozyc kilkuset sedziow!!!!
    • Gość: a kuku Jak widać zdjęciu Ungier zżółkł z przedawnienia. IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 02.12.04, 20:37
      Czy też z powodu częstych zachorowań na "golenie".
    • Gość: mxada Cała ta prokuratura do wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16
      1. JAk nie może być pewny czy się przedawniło czy nie - to kto ma to wiedzieć?
      Niekompetencja.
      2. Inne sprawy idą z marszu - widać że prokuratura jest polityczna
    • Gość: poko Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:16
      ...skandal??!!!! Przecież to normalka...vide inne szare eminencje w kolejnych
      gabinetach prezydenckich i nie tylko tam....
    • Gość: debil Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:01
      UNGIER MAREK - MAJOR BEZPIEKI WOJSKOWEJ, GORSZEJ NIŻ UB, ŻYD. WYSTARCZY ?
    • Gość: Obserwator Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 23:52
      Im dluzej obserwuje Napierskiego,tym bardziej zygac sie chce.
    • Gość: samsob Re: Napierski - stare logo - "A to Polska właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 07:34
    • Gość: Ziuta H. A Widacki prawi, że wystarczy prokuratura IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.12.04, 07:36
      Ta sprawa to kolejny dowód na to, że Jan Widacki gada bzdury o tym, że
      prokuratura wypełnia dziś swoja rolę w polskim systemie prawa, i że komisje
      śledcze są niepotrzebne. Mam wrażenie że podobnie jak Widacki wypowiadałby się
      w takiej sytuacji jakiś hipotetyczny adwokat powiązanej z rządzącymi
      politykami/wielkim biznesem/prokuraturą mafii.
      • Gość: magoo Re: A Widacki prawi, że wystarczy prokuratura IP: *.bielsko.msk.pl 03.12.04, 10:28
        Osiatyński już zaczął, mimo że adwokatem nie jest. Jest jednak człowiekiem
        powiązanym z grupa wpływów i proponuje bardzo delikatnie. Chce, aby komisja
        dyrygował ktoś z istniejącej władzy sądowniczej, czyli swój, bo jak wiadomo
        teraz wszystko jest w tych samych rekach. Mówi:

"- Komisja powinna mieć przewodniczącego spoza posłów. Mógłby to być jeden z
        sędziów Trybunału Konstytucyjnego delegowany przez Trybunał i przed nim
        odpowiedzialny albo jeden z sędziów Izby Karnej Sądu Najwyższego. Miałby on
        prawo uchylania wniosków i pytań. Trzymałby dyscyplinę. Pilnował, aby posłowie
        badali postawioną hipotezę. Spytałby, jaki ma związek Widacki, Baranina i Orlen.

Proponuje, by zacząć od ukarania Gruszki, usuniecia Giertycha, bo jest on w
        jego oczach kłamcą i jezeli go sie nie usunie, to sejm okaże się siedliskiem
        kłamców.
        Ciekawe co słoniło Osiatynskiego do takiego wniosku. Idąc tym samym tropem
        należałoby stwierdzic, że Jan K. tez jest kłamcą i to bedąc świadkiem, utrudnia
        przez to śledztwo, a na to są już paragrafy.
        Spotykanie sie ze szpiegiem i rozmawianie o "prywatyzacji" narodowego majątku
        oraz szkalowanie Polski na arenie międzynarodowej - wywiad w Financial Times,
        to wystarczajace przewinienia, by przynajmniej postawic mu zarzut.
        A w jego sprawie akurat cichuteńko, momo że wgre nie wchodzi tylko dobre imie
        sejmu, ale dotkliwe straty, które poniósl cały Naród
    • poldek5 Re: Napierski: sprawa Juwenturu przedawniona 03.12.04, 14:55
      Czy tych komuchów,mówiac kolokwialnie weżmnie ktos za "morde"i wywali na zbity łeb ze sceny politycznej.Przecież,gdydy ktoś zrobił 15 lat temu znimi porządek kraj byłby dziś w innym miejscu,a tak to sie wiecznie będziemy z komuchami przepychali.Na przykładzie p.Napierkiego widać cele mgr.prezydenta i jego sitwy.
      • Gość: SMIGOL Do ignoranta IPS....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:10
        ...a co prokurator ma wspólnego z "aparatem sądowniczym". Gdzieś dzwoniło...?
        To nie dzwoniło, to radio Erewań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka