szczurbiurowy 23.12.04, 17:13 Diabeł się w ornat ubrał i ogonem na mszę dzwoni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 23.12.04, 17:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf CZERWONA LEWICA IP: *.chello.pl 23.12.04, 20:20 Borowski kontynuuje chlubna tradycje Fiszbacha. Znowu jest taki "lepszy" SLDowiec jak Fiszbach byl lepszym PZPRowcem. Nic nowego. Nalecz tez mówi o tym ze sa otwarci na ludzi z SLD. Za 4 lata po odsiadce pozaparlamentarnej, zjednocza sie z Janikiem i porucznikiem 007 i znowu beda hasac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: borowski-berman najpierw zlozcie samokrytyke IP: *.localdomain / 195.136.193.* 24.12.04, 04:35 a potem dajcie sobie spoko z polityka bo doczekacie sie bliskiego spotkania IV stopnia z latarniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Borowski: ostatnia nadzieja normalnej lewicy IP: 213.17.142.* 23.12.04, 17:27 Z pożytkiem dla wszystkich, z pożytkiem dla całej, JAKŻE JESZCZE U NAS MŁODEJ demokracji parlamentarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vide Berman - Borowski nadzieją ? czarny żart !!! IP: *.icpnet.pl 23.12.04, 17:41 ..nauczył się chyba czegoś od stryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do vide Re: Berman - Borowski nadzieją ? czarny żart !!! IP: *.ztpnet.pl 23.12.04, 19:07 lepiej byc synem Bermana niz jak ty-ALFONSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Berman - Borowski nadzieją ? czarny żart !!! IP: *.z064220154.sjc-ca.dsl.cnc.net 23.12.04, 19:50 i tu masz RACJE...wszystkich tych towarzyszy na drzewka ....beda jak znalazl dekoracjami na te Swieta....a i krajobraz ciekawszy bedzie....! MERRY CHRISTMAS . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Berman - Borowski nadzieją ? czarny żart !!! IP: *.ceron.pl 23.12.04, 20:15 Polonusi! Jakże Polakom wstyd za was. Jesteście jedną z najbardziej pogardzanych mniejszości w Ameryce. Pewnie dlatego wstydzicie się pisać na amerykańskich forach i wchodzicie na polskie leczyć kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawka55 Odpowiedz Polonusa IP: *.avlon.com / 199.3.20.* 23.12.04, 20:50 Pandada ma racje wstydzac sie za amerykanska Polonie. Z calego serca popierala i popiera Busha, pomimo iz ten ma w tylku cala nasza nacje. Ale wy w Polsce tez nie macie sie czym pochwalic, a szczegolnie dojrzaloscia polityczna w wyborze swoich "przedstawicieli". Gdzie byli ci obecni antykomunisci, gdy odbywaly sie wybory do obecnego Sejmu??? Moze zatem przestanmy sobie wymyslac, bo jestesmy siebie warci, i tak wy zyjacy w kraju, jak i my zagranica. Polak-Amerykanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: cale szczescie ja ich nie wybieralem :-) IP: *.localdomain / 195.136.193.* 24.12.04, 04:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Berman - Borowski nadzieją ? czarny żart !!! IP: *.z064220154.sjc-ca.dsl.cnc.net 23.12.04, 22:18 chory jestesc czerwony ludku...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re do polonusa IP: *.ztpnet.pl 24.12.04, 00:54 lepiej byc czerwonym ludkiem niz przefarbowanym kretynkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Berman - Borowski nadzieją ? czarny żart !!! IP: *.proxy.aol.com 24.12.04, 17:58 Pandada, ale ty jestes wredny i glupi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfl Re: Borowski: ostatnia nadzieja normalnej lewicy IP: *.crowley.pl 23.12.04, 19:08 Prosze mnie oswiecic: Borowski jest bratankiem Berman'a? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:wejdz na jego strone i czytaj IP: *.localdomain / 195.136.193.* 24.12.04, 04:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:32 Tak SLD jest niewiarygodny! W żadnym układzie nie można układać się z kierownictwem SLD widzieliśmy jak było na kongresie!Nie po to stworzono SDPl aby znowu aparatczycy wszystko rozpieprzyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.proxy.aol.com 23.12.04, 17:54 Jezeli SLD jest niewiarygodna to rownie niewiarygodna jest SDPI. Borowski walczy o brakujacy mu 1% do progu wyborczego. Nie zdaje sobie jednak sprawy ze plyjac na SLD oslabia jednoczesnie wlasne ugrupowanie. Mysli naiwnie ze Giertych, Rokita,Kaczory i Lepper zostawia go w spokoju. Nie darmo Giertych wymienia go z nazwiska w swoim pseudo raporcie. Teraz jest czas topienia SLD potem przyjdzie czas na SDPI. Przykladajac reke do nagonki postepuje tak jak sanacja w sprawie Zaolzia. Potem zostanie tylko wstyd bez zadnych kozysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: 82.160.65.* 23.12.04, 20:27 Zgadzam się w dużym stopniu z przedmówcą. Borowski, a szczególnie Nałęcz, chcą grać obiektywnych krytyków SLD, ale w gruncie rzeczy dochodzą do krytykanctwa i wrażenia partyjniactwa. Borowski jako członek SLD był wzorem obiektywizmu i rozsądku. Teraz chyba ponosi go przywództwo i szuka taktyki, która zwiększyłaby poparcie dla SdPL. Początkowo byłem przekonany, że jest partia dla mnie, bo przeszli tam moi ulubieńcy z SLD: Celiński, Borowski, Sierakowska, do tego Nałęcz. Ceniłem ich za umiar w osądach i rzeczowość dyskusji, ale widocznie kierowanie partią wprowadziło chaos do ich poczynań. Lewica albo się pojedna albo zginie - tak jak to kiedyś było z prawicą - rozdrobnioną do czasu AWS. Mówiąc tylko o tym jak będzie ładniej wyglądało, a nie interesując się prawdą i nigdzie nie wspominając o przewinie Oleksego, SdPL dużo traci w moich oczach. Nie wiem, czy SdPL przypadkiem nie zerka w stronę UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Tak jakby ktokolwiek z PZPR był wiarygodny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: Tak jakby ktokolwiek z PZPR był wiarygodny... IP: *.ztpnet.pl 23.12.04, 19:12 hh,nie przesadzaj.Waserman chyba jest wiarygodny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kind Good Boys Re: Tak jakby ktokolwiek z PZPR był wiarygodny... IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 19:30 Bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomo Re: Borowski: SLD Wiarygodny IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.12.04, 18:03 Szkoada józefa.ALe to SLD go niszczy. Kolo niepotrzenie kandydowal. Janik okazal sie lisem, a jozef jest naiwny. Teraz janik wychodzi na wybawce. Smieszne. Janik i Pietruczuk, szef mlodziezowki SLD - najwiekszy beton w parti, ktory nawet nie przestrzega statutu swego stowarzyszenia. A wiec jedyna szansa dla lewicy to Socjaldemokracja Polska (SDPL). Czerwone nochale wszystko zniszczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))) Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.12.04, 18:04 Po co media sie tym SLD jeszcze zajmuja ??? szkoda na to czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 23.12.04, 18:37 Panie Borowski Pan wychowany na zapleczu redakcji "Trubuna Ludu" mówi o wiarygodności. No, to proletariusze wszystkich krajów łączcie się......ale po co? No, bo Pan Borowski chce być rezydentem. Chce Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _JeRRy_ Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.12.04, 18:57 Dlaczego w tytule artukulu jest dwukropek zamiast przecinka? Prosze poprawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.ztpnet.pl 23.12.04, 19:03 A jak moze byc wiarygodna partia w ktorej jest Nalecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 19:36 Może być.. nałęczką nakryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Borowski znasz przysłowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 19:13 o złym ptaszku i jego gniazdku??? Jak nie znasz to zapytaj się Tomusia N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 19:17 Prawica zrobiła Oleksemu niespodziankę. Myslał, że opluwanie skupi się na Milerze. Nałęcz przebiera teraz nogami. Żałosne to, że tzw. lewica upadabnia się do prawicy. Trzeba na to wszystko patzreć w kategoriach szerszych, ułomności ludzkiej natury. Dość tej hucpy panie i panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 19:27 Fajny tekst ale przyznaję, że nic z niego nie zrozumiałem. Tak go zakamuflowałeś celowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 19:26 Lewicę wykończył strach. Z prawicową tępą nienawistną hołotą trzeba walczyć jej metodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: 5.5D* / 213.40.67.* 23.12.04, 19:26 A jaki jest powód, dla którego SDLP jest bardziej wiarogodna od SLD? (Kpiny jakies z historii Polski, czy co?) Chętnie bym się dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Borowski: SLD niewiarygodny 23.12.04, 19:44 Proszę bardzo. Wyobraź sobie, że prowadzisz na bazarze budkę z zieleniną. Po pewnym czasie stwierdzasz, że ci, co mają stoiska obok, handują narkotykami, podrabianymi adidasami, wódką z przemysłowego spirytusu itp. Najpierw mówisz im aby się zastanowili, a potem.... Jeśli nic nie pomaga, zwijasz swój majdan i wyprowadzasz się gdzie indziej. I teraz Twoje pytanie, czy handlowałeś na bazarze na którym robiono przekręty? - handlowałeś. Czy wiedziałeś o tych przekrętach? - wiedzialeś. Czy jesteś bardziej wiarygdny niż oni? - chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 19:48 Logika równie pokrętna jak w sprawie Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Borowski: SLD niewiarygodny 23.12.04, 20:05 > Logika równie pokrętna jak w sprawie Rywina. A mógłbyś przedstawić swoją, chętnie się czegoś nauczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 20:14 p.smerf napisał: > > Logika równie pokrętna jak w sprawie Rywina. > > A mógłbyś przedstawić swoją, chętnie się czegoś nauczę. Moja nie będzie pokrętna. Wierzę, że p. L. Rywin był u człowieka z Ga..ga..gazety. Wierzę, że jest grupa trzymająca władzę czyli GTW. Nie wiem jedynie: czy GTW w y s ł a ł a p.L.Rywina czy w e z w a ł a? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Borowski: SLD niewiarygodny 23.12.04, 20:23 > Moja nie będzie pokrętna. Wierzę, że p. L. Rywin był u człowieka z > Ga..ga..gazety. Wierzę, że jest grupa trzymająca władzę czyli GTW. Nie wiem > jedynie: czy GTW w y s ł a ł a p.L.Rywina czy w e z w a ł a? Z tym się jestem prawie gotów zgodzić. Choć to nie ten wątek. Natomiast GTW istnieją od zarania ludzkości, Nawet w jaskiniach musiała istnieć jakaś GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 20:39 Oczywiście, masz rację. Jedynie ci, którzy przebierają nogami w kolejce do władzy, usiłują grać rolę "pierwszej naiwnej". DORNowaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: 5.5D* / 213.40.67.* 23.12.04, 20:55 Panowie bom i smerfp. Bardzo proszę odejść w spokoju od mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 21:00 Ponieważ nie zrozumiałem intencji, pozwolę sobie zadać klasycznie proste pytanie - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: 5.5D* / 213.40.67.* 24.12.04, 00:22 Kombinuj sobie sam. Po co Tobie mój post? Ja poruszyłem problem ciągłości etosu PZPR i SLD w SDPL. Każde dziecko by na to wpadło. A Ty o czymś innym mówisz. No to nie rób tego, dla jasności tematu, pod moim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: 208.38.52.* 23.12.04, 21:24 Nie pipeprz bez sensu. Uzywaj argumentacji na temat, a nie oceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 21:37 Fajny jesteś gość, no, może trochę bezceremonialny. Ponieważ nie kumam różnicy pomiędzy argumentem a oceną, napisz własnymi słowami, o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Mała wiarygodność, duże wyrachowanie Borowskiego IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 23.12.04, 19:53 Borowski jest najmniej wiarygodny choć wyrachowany. SLD ma potencjał który czy chcemy czy nie jest największy, to potencjał intelektualny i wyborczy. Borowskiego potencjał toflejtuch Nałęcz wieczny przechrzta no i paru ludzi w SLD takich jak Jeschke no ale z takimi to należy bund zakładać a nie partię polskiej lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Mała wiarygodność, duże wyrachowanie Borowski 23.12.04, 20:07 Co do Nałęcza, to na prawdę trudno się nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Mała wiarygodność, duże wyrachowanie Borowski IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 20:16 A co do p. J. Banach? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Mała wiarygodność, duże wyrachowanie Borowski 23.12.04, 20:25 > A co do p. J. Banach? :-)) Zdecyowanie mniej. Ona się tak ostentacyjnie i tak często nie wypowiada. Natomiast dla pana profesora, dzień bez naplucia to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Mała wiarygodność, duże wyrachowanie Borowski IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 20:35 Ok. Przypomnę Ci pewną sytuację. 1 - wyłania sie SDLP; 2 - P. Kalisz zostaje ministrem SWiA; 3 - juwenalia w Łodzi (około tygodnia po objęciu funkcji przez p. Kalisza) policja strzela do studentów. Kto w sejmie żąda dymisji ministra MSWiA? Bingo. Wygrałeś. Pani posłanka Jolanta Banach. Czy Twoim zdaniem powinna wypowiadać się częściej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: p. smerfowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:50 Masz rację, ale jak powiedział gazda Orłowski z Bukowiny: "Panocku, jak ja tych kurwów nienawidzę". Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: p. smerfowi 23.12.04, 21:10 > Masz rację, ale jak powiedział gazda Orłowski z Bukowiny: "Panocku, jak ja tych > > kurwów nienawidzę". No i gazda był uczciwy. Natomiast wiele osób usiłuje budować jakieś pseudouzasadnienia, zamiast szczrze powiedzieć jak gazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: dla mnie Borowski to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:46 wielki cynik. Ale trudno mu odmówic inteligencji. W sama pore dal dyla z SLD. Teraz gdy SLD zapada sie w politycznym niebycie jego (Borowskiego) partia redivivus ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: dla mnie Borowski to IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 20:49 Jesteś uprzejmy żartować? Prędzej wielbłąd wejdzie do królestwa niebieskiego niż <aronki> do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: bom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 20:56 wielbłąd to ten od ucha igielnego ! Ale obyś z tym sejmem miał rację . Mazeł Tow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bennt No to panie Borowski do ofensywy politycznej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.04, 20:58 Odbieraj Pan elektorat SLD tak aby zeszli ponizej 5%, i z tego już sie nie odbiją. Jeśli będzie pan im tylko przyganiał, to nic to nie da. Oni zrozumieją tylko wynik wyborczy - zero miejsc w Sejmie. Oni sami nie skończa, ktoś to musi zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: No to panie Borowski do ofensywy politycznej IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 21:04 Rozumiem, że lubisz SDPL. Twoje prawo. Ale czy nie stosujesz zasady - na zachód od muru źli, na wschód - dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.proxy.aol.com 23.12.04, 21:20 towarzysze,oszusci,zdrajcy,klamcy,szpiegi,lista jest dluga,jesli macie honor to sami sie rozwiazcie!!!juz nie ma miejsca dla bandy oszustow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67042 Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 21:27 Ortografia, kolego, ortografia. A tak przy okazji, czy to Twoja liga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.proxy.aol.com 23.12.04, 21:46 Wiesz jaka ze ty masz racje!!! Przeciez oszusci, zdrajcy, szpiedzy i inni z dlugiej listy rozwiazuja swoje skompromitowane partie i zakladaja nowe od wielu lat. Popatrz tylko: dawne PC to teraz PiS, LPR to dawny ZCHN i inne badziewie od Rydzyka, Platforma zebrala plewy z reszty dawnego AWS i kreuje sie na niepokalanie poczeta. Pamietasz rzady AWS i wczesniejsze? Przeciez to sa ci sami ludzie tylko ich partie zmienily nawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.sasiedzi.pl 23.12.04, 21:53 Gość powinien uznać się za skasowanego. Ale tego nie oczekuję. To typowy produkt myślenia bez używania mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: DO jaka IP: *.ztpnet.pl 23.12.04, 23:39 wole zlodzieji bowiem czego sie po nich spodziewac.Boje sie glupcow bo sa nieobliczalni i moga narobic wiecej zlego niz zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: do jaka IP: *.ztpnet.pl 23.12.04, 23:42 wole zlodzieji-wiem czego sie po nich spodziewac. Grozniejsi sa glupcy bo sa nieobliczalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Wybor pomiedzy syfem a rzezaczka. IP: *.nyc.rr.com 23.12.04, 22:49 To naprawde jest irytujace. Powinnismy powiesic troche czerwonych w '89 ale sie nie udalo. Powinnismy odsunac wszystkich czlonkow PZPR od wladzy na jakies 10- 15 lat. Ta opcja tez nie zostala wykozystana. Teraz ta holota pokazala do czego jest zdolna. Musza odejsc, wszyscy i nie ma to roznicy czy to jest SLD czy jakis jej klon. Wynocha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: Borowski mentorem? IP: 82.160.8.* 23.12.04, 22:53 To taki Donald Tusk lewicy. I zawsze tak samo pryncypialny w kwestiach ideolo. O Polsko, jakaś ty biedna. Kiedy skończą się Twoje nieszczęścia i zaczną Tobą rządzić mądrzy ludzie w miejsce tych groteskowych ludzików. Już pora! Już czas! Gorze nam i Rzeczypospolitej naszej, panowie bracia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.gorzow.mm.pl 23.12.04, 23:16 Panie Borowski. Proszę najpierw poszukać u siebie tej belki w oku, a nie u swojego byłego towarzysza partyjnego. A FEEE!!! Przedtem pan się z nim przyjażnił , a teraz pan na niego pluje. A za kogo pan uważa siebie???.To,że zmienił pan gacie na różowe, to wcale pana nie wybiela ... Ani z pana druh ani zuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faulencer Re: Borowski: SLD niewiarygodny IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 24.12.04, 05:46 Zgadzam się zupełnie.To że Borowski i Nałęcz uciekli ze swoich partii nie upoważnia ich do krytykowania tego w czym tkwili przez wszystkie lata.Panowie Borowski ale szczególnie Nałęcz zachowują sie tak jakby spadli na scenę polityczną wczoraj z księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub11 Re: Borowski: SLD niewiarygodny 23.12.04, 23:38 Trzeba przyznać, że bezczelność Borowskiego przekracza wszelkie granice. Działacz SLD, gdy tylko notowania spadły, natychmiast zmontował partyjkę - byle tylko u koryta. Tacy ludzie sa zaprogramowani na władzę. Za wszelką cenę. Nie liczą się żadne idee - tylko władza. Obrzydlistwo, że aż odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda., Re: Borowski: jestem wiarygodny ! IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 24.12.04, 03:39 Nastepny rycerz stanu . Boze cos Polske przez tak liczne wieki... ocal nas od tych przebierancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Odezwal sie kameleon: Borowski IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 24.12.04, 07:34 taki sam wiarygodny koszerny oszust jak i Oleksy. Koniec z lewica. Ludzie wybierzcie jakis uczciwych ludzi jak sa tacy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś