konread Re: LPR chce być cool i trendy 27.12.04, 02:03 Genialne, tylko co na to Ojciec Dyrektor. A po drugie czyżby trzeba było brać ludzi z łapanki do LPR-u, bo wszyscy inni się skompromitowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda potrzebny antropolog !!! IP: *.nyc.rr.com 27.12.04, 02:51 Kto bedzie decydowal o typie urody polskich kobiet na plakatach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Gazetka boi sie Ligii-ha,ha ha1 IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.04, 03:31 niedlugo dokladne rozliczonka? zyjemy w ciekawych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweta0 Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 03:42 hehe, "miss złotówki" - to nawet nie jest 'niefortunna' nazwa, jest naprawde tragiczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.nyc.rr.com 27.12.04, 04:19 Tak, tragiczna. A modelkami powinny byc ruskie tirowki. Zlotowka i tirowka niezle sie rymuja. W sam raz dla specow od marketingu w Lidze Przyjaciol Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAKACJE w Irkucku Doskonała LPR chce być cool i trendy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 05:39 ŚWISTAKI TEŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx to sa komunistyczne metody !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 27.12.04, 07:11 pamietacie jakie plakaty w czasach komunizmu zachecaly ludzi do pracy, mloda dziewczyna na traktorze z haslem "do roboty" mlode dziewczyny na pochodach, to jest taka przykrywka aby ukryc prawdziwe oblicze i przyciagac ludzi, przeciez lepiej jesli na plakacie bedzie ładna buzia a nie wujek stalin, badz tudziez politycy z lpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf giertych FASZYSCI COOL HEHE IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 27.12.04, 07:27 WAM TYLKO JEDNO SIE NALEZY DELEGALIZACJA.I TO BEDZIE COOL I TRNDY. HAIL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: FASZYSCI COOL HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:01 Zdelegalizowac faszystow z Unii Parchatej!!! Juden uber ales, tak zawsze glosi ta partia zdrajcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek(inny) Re: FASZYSCI COOL HEHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:24 Co to jest ta Unia PaRchata ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:14 To jest całe LPR... Druga w nocy. Do drzwi Romana Giertycha puka facet. - Czego pan chce o tak późnej porze? - Chcę wstąpić do Ligi Polskich Rodzin i to od zaraz. - Panie, jest druga w nocy! Przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego, to się pan zapiszesz, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu. - Nie ma mowy, ja chcę teraz i już, od zaraz. Zdjęcie mam przy sobie... - Ale panie, daj pan spokój. Nie mam w domu druków, pieczątek... Przyjdź pan rano do biura. - Nie ruszę się stąd, do rana będę stał aż zostanę członkiem LPR! Facet przekomarzał się tak przez godzinę, w końcu Giertych zmiękł, wyciągnął z szafki wszystkie niezbędne dokumenty, gość je wypełnił, otrzymał legitymację i zadowolony jak dziecko już miał iść do domu, gdy Giertych zatrzymał go i pyta: - Dlaczego panu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Ligi Polskich Rodzin? - A bo, panie, to było tak: wróciłem wcześniej niż było planowane z delegacji, wchodzę do domu, patrzę: żona bzyka się z sąsiadem. Wchodzę do pokoju córki, a ta ostro zabawia się, z dwoma facetami na raz, z czego jeden był Murzynem. Wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem więc na środku mieszkania i wrzasnąłem na całe gardło: - To ja wam, k...a, teraz wstydu narobię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek LPR - partią młodości i przyszłości IP: 213.76.135.* 27.12.04, 08:20 LPR ma najmłodszych polityków o wysokim poziomie merytorycznym i moralnym. Nie byli umaczani w rzady AWS i na prawicy sa najlepszą jakością polityczną. Zdecydowanie uważam, że powinni oni być fundamentem przyszłej koalicji sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
amrra Re: LPR - partią młodości i przyszłości 27.12.04, 14:29 Gość portalu: Tomek napisał(a): > LPR ma najmłodszych polityków o wysokim poziomie merytorycznym i moralnym merytorycznym nie wątpię-tylko nie myślimy o tym samym.... moralnym? po co na cztery lata przed wprowadzeniem(hipotetycznym) Euro droga( im droższa tym lepiej) kampania relamowa? Trzeba przygotować kase na nadchodzące wybory parlamentarne? To tyle na temat moralności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: LPR - partią młodości i przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:29 Których ? Bo ja tam widze tylko starych "oszolomow", smutnego Romana i kilku skinheadów którzy napewno nie sa na " wysokim poziomie merytorycznym i moralnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knipser Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:26 Zamiast jakiś tam cool i trendy, liga winna sobie zafundować SZTANDAR tak żeby każdy POLAK mógł zobaczyć jak go będą WYNOSIĆ. Za wszystkie kłamliwe hasła, przynoszące POLSCE szkody, liderzy tego wyjątkowo nieprzyjaznego ugrupowania winni ponieść karę, co ich niechybnie czeka! Przeczytałem, że te GĘBY chcą się uśmiechać, kto giertych, wrzodak, oni nigdy tego nie umieli i już się tego nie nauczą. Od nich spodziewać możemy sie tylko plucia żółcią. I to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt NOT COOL IP: 4.26.61.* 27.12.04, 08:43 Bezsensowne mieszanie polskich slow z amer/ang jak "COOL I TRENDY" jest przykladem krancowej tepoty dziennikarskiej. Czy wyscie powariowali ? PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Re: NOT COOL IP: 150.254.85.* 27.12.04, 17:17 To nie wariactwo, to manipulacja, w dodatku skuteczna. Wystarczy popatrzeć, jakie reakcje wywołała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:49 "cool", "trendy" - i to mówi Liga POLSKICH Rodzin ??????? Ach wy masony, ratlerki na łańcuchach amerykańskiego imperializmu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europeista Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.ericsson.net 27.12.04, 09:00 I na wieki wieków amen. Jak zawsze Polski oszołomizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Najpiękniejszy jest komentarz GW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:01 I zmartwienie o lost portfela LPR! Czyżby propozycja pozyczki? Kto jak kto, ale sympatycy, koledzy i współwyznawcy grona GW kasę mają! Odpowiedz Link Zgłoś
9ormus Re: LPR chce być cool i trendy 27.12.04, 09:08 LPR to banda ogłupionych nienawiścią demagogów, którzy chcą zbić "polityczny" kapitał na niewiedzy, niedoświdczeniu i braku wyobraźni około 75% populacji. Szczęściem w nieszczęściu jest fakt, że pozostałe 25% populacji nie zatraciła jeszcze zdolności do samodzielnego myślenia. Ci jednak, nie chcąc brać udziału w tym cyrku, niestety coraz bardziej odsuwają się w cień i nie zabierają głosu. Ja się nie dziwię albowiem nie ma z kim dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: LPR chce być... IP: 194.203.128.* 27.12.04, 09:16 I moze chciec. A swojego fuhrerka to chyba przedstawia w dziale 'Kon polski - jaki jest kazdy widzi...'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:22 Faszyzm nie przejdzie przez to łoże Ja się z faszyzmem nie położę Janusz Szpotański :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.aster.pl 27.12.04, 10:00 No proszę, jak komentarz dogodnie umieszczony pod tekstem... Żeby czytelnik przypadkiem nie miał po przeczytaniu artykułu ani chwili czasu na jakąś własną refleksję, lecz od razu dowiedział się, co o sprawie myślą wszechwiedzący Dziennikarze. Ehh, kiedy w końcu polskie dziennikarstwo dorośnie do standardów światowych i zacznie czytelnika traktować jak istotę myślącą...? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.12.04, 10:24 Kogo Pan Bóg chce ukarać, temu rozum odbiera. W tej inicjatywie kliniczny przykład tego. LPR i "cool i trendy" ?! toż to sama sprzeczność. A wogóle te dwa kretyńskie określenia pasują do dyskotek techno, a nie do poważnych partii. Była nowomowa "wicie, rozumicie" a teraz cool, trendy i inne takie! Najmądrzejsze i najgłupsze słowa nie zakryją prawdy. A koń jaki jest, każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobie Adolfffff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:25 też miał architekta i bojówki:)) i koński ryjek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycyna Re: Adolfffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:25 Gość portalu: takisobie napisał(a): > też miał architekta i bojówki:)) > i koński ryjek:)) I tym oto niesamowicie przekonującym argumentem położyłeś wszystkich dyskutantów na łopatki. Jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEBRA Re: LPR chce być cool i trendy IP: 81.210.75.* 27.12.04, 10:30 A skąd Giertych ten mutant koński łep te panienki wezmie napewno część panienek zatrudni z burdelu pare panienek zgarnie z pod latarni bo te dziewczy są 24h dyspozycyjne tym paniom nie zależy kto im będzie płacił klijent czy jakiś alfons no i może część może się jeszcze załapie kobiet z klasztorów ale pod warunkiem że będą piękne jak laleczki.bo jak patrzę w sejmie na Giertychowe baby to mi się żygać chce a jakaś się pojawi w ekranie to mi obiad nie smakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StR Czy KANTORY sponsorują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:44 Czy KANTORY sponsorują nowy pomysł LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil moze dalibyscie jakies nowe zdjecie Giertycha?! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:46 czy GW dysponuje tylko jedna (na dodatek dosc kiepska) fotografia z wizerunkiem R.Giertycha? Ta, ktora ilusrtuje ta wiadomosc pojawiala sie juz "na lamach" gazeta.pl coanjmniej 5 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: LPR - co to jest ??? IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 27.12.04, 11:04 GAZETO przestań pisać o LPR. O nich ma być cicho, wtedy sami zdechną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeneq To trzeba mieć wyćwiczone IP: *.atm2-0-1111206.0x503f7426.odnxx2.customer.tele.dk 27.12.04, 11:21 Pryszczaci mnistranci chcą przekonywać "młode kobiety". A na co? Mają chociaż fajne płyty i wolną chatę? Jeśli chcą być cool i trendy, to niech od razu się zadeklarują jako geje. Obcisłych bluzeczek ci u nas dostatek. A może oni szykują jakieś takie zgrabniejsze moherowe białe berety w fasonie dla "młodych kobiet"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((( Re: LPR chce być cool i trendy IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.12.04, 11:35 Na drzewo z LPR.To zagrozenie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blech wszyscy w euro a my złotówki IP: 193.151.36.* 27.12.04, 11:42 ceny będą jak wszędzie w europie a my dalej bedziemy zarabiać po 500 euro na miesiąc w najlepszym razie! bosko Czesi Słowacy Węgrzy wprowadzą euro a my nie . ale dlaczego wogle - jaka jest motywacja i gdzie rachunek zysków/strat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocznik80 Re: wszyscy w euro a my złotówki IP: *.neting.com.pl 27.12.04, 15:40 Ano taki będziesz miał zysk, że sprzedawca po wprowadzeniu Euro zamiast 2zl zażyczy sobie za bochenek chleba 1.5 Euro. Prawda że się opłaca ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truthlover NIECH TERAZ SOBIE JUŻ ZAŻYCZY - LEWACKI FRAJERZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumienie Re: LPR chce być cool i trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:55 to dlaczego stary Gierdych ita reszta eurosceptyków pobierają swoje pensje w euro pierdząc w stołki w europarlamencie czy tylko euro jest dla wybranców z LPR Odpowiedz Link Zgłoś