Dodaj do ulubionych

LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 11:15
LPR to partia schylkowa,jest ona już na śmietniku historii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: autochton wyjatkowo sie z nimi zgadzam IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.05, 11:17
      wyjatkowo sie z nimi zgadzam - to, ze w tej konstytucji nie ma odwolania do
      Allacha graniczy z cudem! Konstytucja europejska tak ale dla Europejczykow a
      nie dla Marsjan.
      • Gość: MP Re: wyjatkowo sie z nimi zgadzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:52
        Ale Europejczycy to takze Muzułmanie, Żydzi, przedstawiciele wielu innych
        religii i niewierzący. Odwołanie do boga niech sobie pisze Watykan. Kościól
        niech sobie rządzi sam soba a od państwa się oczepi.
      • Gość: Andrzej Re: wyjatkowo sie z nimi zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:11
        A ja się nie zgadzam z LPR bo skoro wreszcie nie jesteśmy kolonią Moskwy to też
        nie chciałbym abyśmy byli teraz kolonią Watykanu i może Unia nas wyzwoli.
        • Gość: reytan Re: "kolonia Watykanu?" co ty bredzisz.... IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 16:55
          • Gość: Europejczyk jest kolonią Watykanu (Polska) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 17:29
            • Gość: reytan Re: "eruro..", nie jestes ty na rauszu? IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:45
              • Gość: Piekutoszczak EU to unia państw, a państwo MUSI być niezależne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:10
                EU to unia państw, a państwo MUSI być niezależne od religii, kleru, bajek o
                jezusku, o diabłach itd
                Konstytucja UE TYLKO bez religii!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Europa, Europa ... EU to unia państw, ktore maja swoje konstytucje IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 01:42
                  wiec konstytucja dla wszystkich panstw naraz to pomylka. Nie przeobrazajcie
                  Unii w Euro-sojuz - Unia powinna byc co najwyzej federacja panstw, a nie jednym
                  panstwem. Kazdy narod ma swoje prawa, swoja kulture, swoje dziedzictwo i ma
                  miec swoje parlamenty i swoje rzady, z ministerstwami takimi jak SKARBU,
                  OBRONY, EDUKACJI, SPRAW ZAGRANICZNYCH - bez tych ministerstw panstwo jako takie
                  nie istnieje.
        • Gość: Jerzy Racja, jesteśmy wolni a nie kolonią Vatykanu IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.01.05, 20:58
          mamy dość tych czarnych pedofilskich ord
      • Gość: gosc Re: wyjatkowo sie z nimi zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:06
        zdefiniju, kogo masz na mysli piszac `europejczyk`.
        • rkcb Re: wyjatkowo sie z nimi zgadzam 16.01.05, 11:04
          zdefiniju, kogo masz na mysli piszac `europejczyk`.
          "Tak synku jak urodziłeś się w Europie to automatycznie jesteś Europejczykiem"
          Mleczko :-)))))
      • Gość: gosc DOWNY!!!! IP: *.ipt.aol.com 16.01.05, 02:05
        POLSKA TRACI GLOSY W TEJ KONSTYTUCJI W PORUWNANIU Z NICEA. GDYBYM BYL BELKA TO
        PRZED KAMERAMI BYM TO GOWNO PODARL. TO JEST ZDRADA I TARGOWICA. KONSTYTUCJA TO
        NOWE POROZYMIENIE JALTANSKIE.
    • Gość: Europejczyk LPR to partia schylkowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 11:17
      Potrzebny na gwalt lekarz psychiatra, ktory się nimi zajmie!!!
      • Gość: author Re: LPR to partia schylkowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.106.* 15.01.05, 13:59
        grunt ze nie narodziła sie przy okragłym stole - miejscu zdrady Polski.
        • Gość: nikczemnik Okragly Stol - miejsce zdrady Polski (Ludowej) IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 01:44
      • Gość: Gr do Europejczyka Re:OJCIEC!!!!CO TY WYPISUJESZ MASZ AMNEZJE!!!!! IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 08:25
    • Gość: autochton Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.05, 11:18
      Co nie oznacza, ze nie moga miec racji w pojedynczych sprawach ;-)
    • Gość: LIGUS Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:24
      MY LIGA POLSKICH-KATOLICKICH RODZIN UZNAMY KONSTYTUBJE OPRACOWANA PRZEZ WATYKAN.
    • Gość: Bes Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.05, 11:27
      Nie zapominajcie ,ze gowno nie tonie .Dlatego widze dla takich idiotow jak
      Giertych czy Lepper bardzo duze szanse -niestety.
      • Gość: eks wyborca Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 11:31
        BES- to skąd to gó.. ma prawie 15% poparcia?
        • Gość: Europek Europie zbedna nowa konstytucja - panstwa juz maja IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 01:48
      • Gość: [PL]szkwiatkowski [...] IP: *.server.ntli.net 15.01.05, 19:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aren Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.aster.pl 15.01.05, 11:28
      Na śmietniku historii wylądowała jak narazie Unia Wolności, a za nią pójdzie
      SLD.
      Co do Unii Europejskiej to za 20 lat nikt nie będzie już o niej pamiętał - tak
      jak o ZSSR. Tak jest zawsze gdy ideologia zakrywa rozum. Przypomnij sobie te
      słowa Europejczyku.
      • Gość: Europejczyk LPR, to kolekcja do magazynu!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 11:49
        ,A Związek Radziecki byl państwem zbrodniczym,i nie porownuj do Niego, Unii
        Europejskiej, która jest organizacją międzynarodową,stworzoną dobrowolnie,
        przez państwa europejskie!! Czlonkowstwo polskie w Unii, daje wielką szanse na
        pokój, naszemu krajowi, a także na dobrobyt, co też nie jest bez znaczenia!!
        Zapewniam, że Unia przeżyje Ciebie i mnie też , i oby jak najdlużej istniala,
        i tak nam dopomóż racjo!!!!!!!!!
        • Gość: aren Re: do Europejczyka IP: *.aster.pl 15.01.05, 12:09
          Ale się zaperzyłeś. Bardzo zabolało? Ale prawda czasem boli.
          To co przedstawiłeś przypomina mi wyznanie wiary. Taki polityczny LPR, a
          rebour. Bożkiem jest U.E. O TEMPORA
          A co do U.E. to nie mam dla Ciebie dobrych wieści. Już dzisiaj widać gołym
          okiem jak ta struktua trzaska w szwach. Napięcia wewnętrzne ( polityczne ,
          ideowe, finansowe, obyczejowe itd, itp ) rozsadzą ten twór.
          Tylko co zrobią ludzie, którzy tak wierzyli, że to jest świetlana przyszłość?
          Jak ten fakt wytłumaczą im kapłani nowej wiary?
          Widziałem już takich ideowych komunistów, którym ich świat się rozsypał w
          jednej chwili.
          Dobra rada ode mnie.
          Wyluzuj. Włącz rozum. Obesrwuj. Wyciągaj samodzielnie wnioski.
          • Gość: Europejczyk Paszol won Do Rydzyka Arenie, ignorancie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 12:26
            Tfu!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Europek Re: Paszol won Do Jewropy, palancie IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 01:51
              • Gość: Europejczyk Europek chlopek rostropek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 14:19
          • Gość: pablo Re: do Europejczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:31
            Al e bzdety piszesz. O rozpadzie UE to piszą i mówią tylko Polacy i nikt więcej.
            UE trwa od ponad 50 lat i nikt nie myśli o jej rozpadzie tylko reformie.
            Pozatym to "zwykli zjadacze chleba" a nie politycy tworzą UE którzy chcą
            większej intergracji niż na poziomie konstytucyjnym, przynajmniej tak pokazują
            badania w starej UE i prawdopodobnie większość nowych członków tak myśli, ale
            tylko w Polsce takie piep..e.

Pzdr pablo
            • Gość: reytan Re: Twor "ue" jest logiczny dla tych "na rauszu" IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:23
          • Gość: gosc Re: do Europejczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:38
            > A co do U.E. to nie mam dla Ciebie dobrych wieści. Już dzisiaj widać gołym
            > okiem jak ta struktua trzaska w szwach. Napięcia wewnętrzne ( polityczne ,
            > ideowe, finansowe, obyczejowe itd, itp ) rozsadzą ten twór.

chociaz niezwykle trudno jest przewidziec, co bedzie sie dzialo za 100 lat, to
            jednak mimo wszystko uwazam, ze UE bedzie sie miala calkiem niezle. obecnie
            pomysl tego typu zbyt dobrze sprawdza sie pod wzgledem ekonomicznym, aby zostal
            zarzucony.
          • Gość: sol Europejczyk to Michnik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:45
            komentuje ze szpitala...
            • Gość: Leszek Nie doceniasz Michnika, jesli sadzisz IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.01.05, 18:51
              ze ten idiota podpisujacy sie "Europejczyk", to Michnik
              • Gość: Europejczyk Leszku, miotanie obelgami przez Ciebie, świadczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 20:05
                O twojej bezsile, i braku argumentów, a to cechuje dużą częć obywateli, kraju
                znad wisly!!
          • Gość: Ungier EUROPEJCZYK TO MICHNIK...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:46
            • Gość: Leszek A Ungier to komuch IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.01.05, 18:52
              • Gość: Europek Europejczyk to Michnik, tak,a krowa to piekny ptak IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 01:55
      • inaww Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE 15.01.05, 12:23
        "Na śmietniku historii..." Ludzie! Przestańcie używać takich patetycznych
        wykrzykników... Liga Polskich Rodzin stara się narzucić wszystkim krajom
        europejskim swój punkt widzenia, czyli przekonanie że jeśli ktoś nie chodzi
        do "kościółka" (ulubione zdrobnienie LPR-owców) to jest BEZBOŻNIKIEM, a ta
        nazwa traktowana jest jako określenie człowieka pozbawionego czci, honoru i
        jakichkolwiek innych wartości. Nazwa, jak nazwa, ale używana jest w
        środowisku "walczących katolików" od kilku pokoleń, a ci którzy jej używają
        uważają się za upoważnionych do osądzania Unii Europejskiej i wszystkiego co
        Unia proponuje też przez sitko: "chodzą, czy nie chodzą do kościółka?" Jak nie
        chodzą to nie mogą mieć racji nigdy i w niczym - uważają działacze Ligi
        Polskich Rodzin. Na szczęście będziemy mieli referendum w sprawie przyjęcia
        Konstytucji UE i mam nadzieję, że głosować pójdą nie tylko członkowie LPR-u!
      • Gość: gosc Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:07
        > Na śmietniku historii wylądowała jak narazie Unia Wolności, a za nią pójdzie
        > SLD.
        > Co do Unii Europejskiej to za 20 lat nikt nie będzie już o niej pamiętał - tak
        > jak o ZSSR. Tak jest zawsze gdy ideologia zakrywa rozum. Przypomnij sobie te
        > słowa Europejczyku.

o jakim rozumie piszesz?
    • Gość: obyw. A ja apeluję o odrzucenie LPR-u IP: 213.17.142.* 15.01.05, 11:45
      Nie chcę cenzury i wszechobecnego (czytaj: wszechpolskiego) matołectwa. A pan
      Giertych niech wraca skąd przyszedł. Tylko skąd on się wziął ????????
      • Gość: author Re: A ja apeluję o odrzucenie LPR-u IP: 83.168.106.* 15.01.05, 14:05
        No i co??? Co ty mały czlowieczku mozesz zrobic?
        • Gość: Jedi Knight Re: A ja apeluję o odrzucenie LPR-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:46
          A Ty?

Portal GW jest w srodku tabeli najcząściej odwiedzanych.
          Głos zabiera jakiś mizerny procencik i czym się tu przejmować.
          Zebyscie jeszcze jakimiś prorokami byli,czy jasnowidzami,a końcu przynajmniej Rycerzami Jedi,tak jak ja:-).

A Wy,co?

Ponadymacie się pozorną "moca"(wiem,że pozorna,bom Jedi),pokrzyczycie,a wybory i tak przegracie.

Tylko internet daje wam możliwość wypowiadania takich bzdur,a coraz częściej kłamstw i nacjonalistycznych frazesów.
          Kilka głosików,które myślą,ze są "dźwiękiem Narodu i Głosem Polski":-)

he,he,wiem,że chcielibyscie byc tak potężni jak o sobie piszecie ,ale ,niestety to tylko "Sen wariata,śniony nieprzytomnie".

Wake up,LPR
          Stupidity Has You

Knock,knock...
    • rs_gazeta_forum LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE 15.01.05, 11:52
      Cóż, jeśli coś już mnie odrzuca, to wizja rzeczywistości kreowana przez LPR.
      Stąd należałoby bez wahania ten traktat konstytucyjny przyjąć ;-)
    • Gość: piotr APELUJE O PRZYJĘCIE KONSTYTUCJII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:03
      Jeżeli mamy się rozwijać i korzystać z naszego członkowstwa jak najlepiej to
      trzeba konstytucje przyjąć. Oczywiście tylko Polacy się kłocą i się ośmieszają,
      bo inne kraje nie mają nic przeciwko. Nie można słuchać w kwestii europejskiej
      pseudopartii o średniowiecznych poglądach, która kłamliwą propagandą szerzy
      nienawiść.
      • Gość: aren Re: do Piotra IP: *.aster.pl 15.01.05, 12:18
        Do szkoły Piotrze.
        Może są jakieś zajęcia fakultatywne?
        Jak nie, to może odrób zadania domowe lub idż na lodowisko.
        Nie wypowiadaj się o rzeczach, o których nie masz bladego pojęcia.
        Politykę międzynarodową - stosunek narodów europejskich do traktatu
        konstytucyjnego zostaw innym. Możesz się bardzo rozczarować jak podobne
        referenda odrzuci kilka społeczeństw.
        • Gość: Europejczyk Aren ! a kto tobie dal prawo do tego typu żądań IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 12:23
          Piotr ma rację!! Ty daleś dowod kompletnej LPR-owskiej ignorancji!!!Do Rydzyka
          marsz!!!!
        • Gość: piotr Re: do Piotra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:12
          Odrzuci jesli takie oszołomy jak ty bedą siac antyeuropejską propagandę.
          Konstytucja jest kompromisem, nie możemy mieć wszystkiego i stawiać tylko na
          swoim, są inne narody. Ty LPR-owski lub PiSowski zakłamany pseudonacjonalistą
          idź do szkoły i się dowiedz,że Polska nie stoi ponad innymi. Nie wypowiadaj się
          o rzeczach , które przerastają twoje średniowieczne, bo ja szkołe wyższą w tym
          temacie już skończyłem.
        • Gość: QuickNick Re: do Piotra IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 16:04
          Mozesz mi wymienic jedno ???
      • Gość: Europejczyk Piotrze dziękuje za mądrośc i odwagę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 12:25
        Tluszcza LPR-owska będzie zaciekle atakowala!!!
        • Gość: piotr Re: Piotrze dziękuje za mądrośc i odwagę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:15
          Spoko. Będe walczył zawsze o nowoczesną i bogatą Polske, a te dzikusy może w
          końcu wyginą lub się ucywilizują.
          • Gość: Europejczyk Myślę Piotrze, że wymrą śmiercią naturalną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 13:18
            I tak im dopomoż Bóg ich "Bóg"
            • Gość: ewka Rece opadaja, i nogi opadaja na te durnoty IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:01
      • Gość: Popieram Piotra. Re: APELUJE O PRZYJĘCIE KONSTYTUCJII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:56
        Popieram cię, Piotrze. A LPR niech minie jak koszmarny sen.
        • Gość: REYTAN Re: APELUJE o NIE dla "konstytucji" IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 23:09
          Precz z "europa" montowana na wzor ZSRR.
          • Gość: Andrzej Re: APELUJE o NIE dla "konstytucji" IP: *.kochnet.tek.pl 16.01.05, 05:37
            REYTAN ty zdrajco uciekłeś do San Francisco a teraz się o Polskę martwisz?
            Martw się lepiej o swojego Busha, który przy pomocy głupich komuchów wciągnął
            Polskę w Irackie bagno.
            Andrzej
      • Gość: author Ty nie wiesz co mówisz... IP: 83.168.106.* 15.01.05, 14:10
        Czesi w Europarlamencie 8do15 na korzysc odrzucenia traktatu...Brawo Czesi,
        wiedzieli kogo wybrać, wykopali raz na zawsze szpiegów, komunistów i sa tego
        efekty!!!A u nas agentura SLD SDPL UW UP głosuje za traktatem...załosne.

Konstytucja europy nie jest jej wogole potrzebna by sie rozwijac...rozwinie
        tylko w ludziach lewackie poglady niszczące od dziesiecioleci narody, przyrost
        naturalny. Ale jak wolisz zyc w europie ateistyczno-muzułmanskiej to prosze
        bardzo!!! Ale nie w Polsce!
        • Gość: Europejczyk Na szęscie ty nie masz nic do powiedzienia Author! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 14:40
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: celeste Boże, co za brednie! IP: *.gdynia.mm.pl 15.01.05, 16:52
          A ty pewnie chodzisz grzecznie co tydzień do Kościoła i masz trójkę dzieci, dbając o polski przyrost naturalny? Nie wiem, co masz do ateistów i muzułmanów, ja jestem wierząca, ale to nie znacza, że miałabym mieć coś przeciwko myślącym inaczej. A wyzywanie europejskich społeczeństw od lewaków świadczy tylko o twojej kulturze. Ja chcę Polski wolnej i otwartej dla wszystkich!
        • Gość: reytan Re: eurooszlomy na forum to niedobitki komuny. IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 23:11
          • Gość: gość NIEDOBITKI KOMUNY----LPR I RADIO MARYJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:53
            Niedobitki komuny to LPR i RM, ale ty jesteś za głupi żeby to pojąć
      • Gość: reytan Re: konstytucja EU to gwozdz do trumny dla Polski IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:17
        • Gość: Europejczyk Co ty robisz w Tej Ameryce sprzątasz??Reytan? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 17:32
          • Gość: reytan Re: Mialem wybor:byc przydupasem GW, albo... IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:58
            zmywac. Wybralem to drugie. Sprawa honoru, tobie zupelnie obca.
            • Gość: Europejczyk Sprawa honoru to rzecz względna!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 18:05
              Polska, przez opaczne rozumienie znaczenia slowa honor, zostala zrównana z
              ziemią w latach 39 - 45 ubieglego wieku!!!
              • Gość: Europek Tytaj przeholowales, hitlerowska swinio !!! IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:34
      • Gość: PILSUDCZYK "ONSTYTUTA PROSTYTUTA" IP: *.ipt.aol.com 16.01.05, 01:57
        TAk Pilsudzki mowil o Konstytucji Marcowej. Mysle ze ten termin jest adekwatny
        do Unijnej Konstytucji. NA POCHYBEL Z NIA.
        • Gość: Europek KONSTYTUTA PROSTYTUTA - poHybel, samo "H" IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:36
    • Gość: Emeryt Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.inter / *.inter-c.pl 15.01.05, 12:06
      Partia debili lpr jest partia faszystowską i dlatego powinna byc
      zdelegalizowana. Trudno znaleźć w tej partii człowieka normalnego. Aż dziw
      bierze, że kupa idiotów i debili może się tak zjednoczyć. Osmieszanie naszej
      Ojczyzny na forum międzynarodowym, dyskredytowanie wszystkiego co nie jest po
      myśli oszołomów (nawet niektórzy biskupi sa dla nich be).
      Rodacy! Pora przeciwstawić sie oszołomom z lpr. Taka szansa będzie w
      najbliższych wyborach. Ojczyzna bez ligi porypanego rydzyka ewentualnie liga
      pomocy (swoim) rodzinom.
      • Gość: Europek LPR ma przerabane, ale Konstytucji UE nie trzeba! IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:38
    • Gość: l'europeen głosujmy za przyjęciem!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.01.05, 12:14
      LPR i Młodzież Wszechpolska znów kłamią; przed wejściem do UE mówili nam, że
      będzie tak strasznie źle, że polska gospodarka padnie, że Polacy wcale nie bedą
      mieć pracy w innych państwach UE itd. tymczasem polska gospodarka wreszcie
      ruszyła z kopyta a poza Polską legalnie pracę znalazło ok.65 tys. Polaków (to
      ostatnie trochę smutne, ale skoro nie można znaleźć pracy w Polsce....)
      przyjmijmy tę konstytucję a może uda się zdelegalizować LPR i Młodzież
      Wszechpolską jako organizacje faszystowskie(dowód: proszę sobie przypomnieć co
      działo się w "chrześcijańskim " Krakowie podczas parady równości oraz pogrzebu
      Miłosza).
      • Gość: . Konstytucja EU nie moze byc w EU ustawa glowna: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 12:35
        rozne tradycje prawne w panstwach starych i europejskich. I szaria nikomu tu
        nie jest potrzebna;)
        A za nazizm LPR mozna zdelegalizowac na bazie polskiego KK, ze o polskiej
        konstytucji nie wspomne - znow Polak czeka, by ktos za niego w polskim gnoju
        posprzatal...
        Zobaczcie, CO stalo sie z Killroyem-Silkiem: juz go w polityce brytyjskiej
        praktycznie nie ma. A LPR po tejze samej aferze ROZKWITLO!
      • Gość: author Re: głosujmy za przyjęciem!!!! IP: 83.168.106.* 15.01.05, 14:14
        Z kopyta to ty dostałes w łeb i nie wiedzisz ze 60% rolników jeszcze kasy z unii
        nie powąchało. A Miłosz na Skałce to skandal niebywały...
        • Gość: nataga Re: głosujmy za przyjęciem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:47
          rolnicy pieniądze z Unii będą dostawać do końca marca br.Tylko w Polsce wypłaty
          dopłat zaczęły się jeszcze w ubiegłym roku.A co do pochówku Miłosza to cisza
          drogi Panie bo to wstyd na cały świat coście tam Ligusy i Wszechpolacy
          wyprawiali!
      • Gość: reytan Re: glosujmy na NIE, eurooszolomy to faszysci... IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 23:16
        "przyjmijmy tę konstytucję a może uda się zdelegalizować LPR i Młodzież
        > Wszechpolską jako organizacje faszystowskie"
        I to sa wlasnie "prawdziwi demokraci". Hitler by im pogratulowal takich
        podstepow
      • Gość: Europek głosujmy za odrzuceniem !!!! IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:39
    • Gość: taktak Unia Wolności za konstytucją - jak większość Polak IP: *.ghnet.pl 15.01.05, 12:17
      ów :-))
      • Gość: l'europeen VIVA UE!!!!! VIVA UW!!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.01.05, 12:20
        • Gość: Napoleon Re: VIVA UE!!!!! VIVA UW!!!! IP: *.aster.pl 15.01.05, 12:38
          My tu w Tworkach, w nadchodzących wyborach też chcemy głosować na Unię
          Wolności, wszyscy jak jeden mąż. Nie wiemy tylko czy sanitariusze nam pozwolą?
          Pomóżcie.
          Je suis malad. Napoleon
          • Gość: Europejczyk Du hast recht, Du bist Krank! Napoleon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 12:41
            JA!!
      • Gość: aren Re: do taktak IP: *.aster.pl 15.01.05, 12:23
        Wszyscy Polacy przeciw Unii Wolności.
        taktak. >ów:-))
        • Gość: w i tu się mylisz - aren !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:27
          pewnie jestes jestym z tych gnoi z mlodziezy wszechradzieckiej - ty antypolski
          faszysto !!!
          • Gość: aren Re: i tu się mylisz - aren !!!!!!! IP: *.aster.pl 15.01.05, 12:40
            A ty pewnie jesteś intelektualistą jak można poznać z wysublimowanego
            słownictwa.
            Pewnie UW bliżej teraz do szoferów ( Frasyniuk ) niż profesorów.
            Pozdrawiam
            • Gość: x [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:59
              • Gość: reytan [...] IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:30
              • Gość: komik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:46
        • Gość: l'europeen aren, jego IQ i jego hematokryt IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.01.05, 12:36
          gdyby nie Unia Wolności i reformy Leszka Balcerowicza (choc bardzo bolesne
          społecznie), to teraz Polacy zapewne zazdrościliby dobrobytu Rumunii. chociaz
          niektórym trudno to zrozumieć, bo przecież niektórzy mają IQ niższe od
          hematokrytu nawet w stanie anemii!!!
          • Gość: . A KIEDY tys mial reformy Leszka? PO SZKODZIE? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 12:37
      • Gość: :-) jestem za Unią Wolności i Unią Europejską !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:25
        i oczywiście za KONSTYTUCJĄ a tych faszystow z LPR i MW wyslac na daleki sybir
        • Gość: . Faszysci - zgoda. Ale DLACZEGO jestes ZA ta IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 12:30
          wersja Konstytucji Europejskiej?
          • Gość: :-) Re: Faszysci - zgoda. Ale DLACZEGO jestes ZA ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:36
            bo się z nią zgadzam, mogłaby być lepsza, ale na dzień dzisiejszy jest taka i
            trzeba ją przyjąć i trzeba ją zmieniać, NIE OD RAZU KRKÓW ZBUDOWANO , nikt i
            nic nie jest doskonałe, trzeba nad tym pracować i udoskonalać , być musi bez
            żadnych wątpliwości !!!! a ci faszyści robią wszystko aby w tym kraju działo
            się coraz gorzej, na szczęście coraz mniej się im to udaje!!!!
        • Gość: aren Re: jestem za Unią Wolności i Unią Europejską !!! IP: *.aster.pl 15.01.05, 12:49
          Na daleki SYbir jak napisałeś wysyłał car, póżniej bolszewicy teraz mają
          wysyłać zwolennicy U.W. czy U.E. a może jednego i drugiego?
          Pozdrawiam
        • Gość: author Re: jestem za Unią Wolności i Unią Europejską !!! IP: 83.168.106.* 15.01.05, 14:21
          Jestes za bo jestes zapewne kretynem.
          • Gość: :-) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:53
    • Gość: buhahaha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:21
      • Gość: AA Re: niech apeluja o czyste gacie swoich starych!! IP: *.chello.pl 15.01.05, 12:31
        JEZELI ZWIAZEK RADZIECKI TRWAL OKOLO 80 LAT TO UNIA BEDZIE TRWAC 180.
        TO CHYBA JASNE CO NIE?
    • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE 15.01.05, 12:48
      towarzyszu Europejczyku! pomyliło cisie z Unią Wolności..to ona teraz sie
      znajduj na tym śmietniku, całkiem zresztą zasłużenie
      • Gość: Europejczyk Biedny katolicki Oszolomie! nawet nie wiesz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 12:53
        Jakim jestes pośmiewiskiem!!!
        • Gość: aren Re: do Europejczyka IP: *.aster.pl 15.01.05, 13:04
          Właściwie nie tobie odpowiadam bo nie jesteś tego godzień.
          Dla ogólnej informacji. Jestem niewierzący, na dobrą sprawę nie potrafiłbym
          powiedzieć żadnej modlitwy czy nawet paciorka. Z LPR mi nie po drodze.
          W odróżnieniu od ciebie posługuję się nie tylko pięścią ale czasami głową ( nie
          mówie o walnięciu z dyńki jak zapewne to zrozumiałeś ). Tym niemniej sądzę, że
          możesz tylko pomarzyć o sprostaniu mi fizycznie. To tyle.
          • Gość: Europejczyk Glową ?? to widać!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 13:09
            Non coment
          • Gość: gość AREN TO DRES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:24
            Wszystko się wyjaśniło
          • Gość: QuickNick Re: do Europejczyka IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 16:19
            Czyzbys tak wymagajacy byl ???............fizycznie ;)
            • Gość: Europejczyk Belkot "polonusa" z Belgii?????????????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 16:30
              ????????????????????
              • Gość: QuickNick Re: Belkot "polonusa" z Belgii?????????????? IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 16:51
                Zazdrosc ??? :D
              • Gość: QuickNick Re: Belkot "polonusa" z Belgii?????????????? IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 16:58
                Post byl do Arent nie do Ciebie :D
                ale zgadza sie ze z Belgii :D:D:D
          • Gość: Europek Dla ogólnej informacji. Jestem niewierzący IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:53
            na dobrą sprawę nie potrafiłbym powiedzieć żadnej modlitwy czy nawet paciorka.
            Z LPR mi nie po drodze. Ale a konstytucja UE tez nie.
            Europa ZOSTALA zbudowana na CHRZESCIJANSTWIE, czy sie nam podoba, czy nie. Te
            wartosci sa z nami i dobrze zeby zostaly z nami. A te wartosci to poszanowanie
            drugiego czlowieka, miedzy innymi - a co tu sie dzieje?
            Wyzwiska, obelgi, wulgarnosc - widac nie w smak coponiektorym wielowiekowa
            kultura, jedyna co do was przemawia, to ta przez Q.
            • Gość: Europejczyk Chlopek rostropek europek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 11:43
        • Gość: j007 Re:Zwolennicy konstytucji UE czyją czytaliście ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:09
          Ignorantia nocet.... Najpierw ją przeczytajcie a dopiero potem zajmujcie się
          żółto-niebieską prymitywną propagandą - chyba że wam jedynie żółte gwiazdki w
          głowie świecą.
          • Gość: l'europeen a ty czytales? IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.01.05, 13:19
            jesli tak to w jakim jezyku? jesli polskim, to znaczy ze masz bledne informacje
            na temat tego tekstu, bo tlumaczenie zostalo calkowicie zjechane...
            • Gość: j007 Re: a ty czytales? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:50
              Więc co popierasz skoro nie czytałeś, interpretacje Milera Cimoszewicza , czy
              Belki(trż nie czytali ale podpisali). Rozumiem że twoje poglądy kształtuje GW
              Trybuna itp.
              Zapoznałem się z polskim tłumaczeniem nie oficjalnym .To co
              przeczytałem wystarczy, choć czekam na oficjalne tłumaczenie polskie choć
              pewnie się nie doczekam.Sam fakt nieprzetłumaczenia tej konstytucji i
              przedstawienia jej publicznie skłania człowieka myślącego do głosowania
              na "NIE".
              • Gość: rar Re: a ty czytales? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:27
                Tekst oficjalny jest w internecie (polski tekst w formacie pdf).
                Dla chcącego nic trudnego, żeby się z nim zapoznać. Traktat ten mi odpowiada
                i będę głosował za jego przyjęciem.
                • Gość: j007 Re: a ty czytales? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:09
                  O to mi się podoba!
                  Dzięki, czy mógłbym prosić Cię o adres internetowy.Z góry dziękuję, i pragnę
                  podkreślić,że głos osób podobnych do Ciebe jest godny szacunku,choć jak dotąd
                  nie nie zgadzam się z nim.
                  - pozdrawiam j007
          • Gość: QuickNick Re:Zwolennicy konstytucji UE czyją czytaliście ? IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 16:22
            Ik heb gelezen ..in verstandig taal en ik ben VOOR !! :D
        • Gość: author posmiewisko IP: 83.168.106.* 15.01.05, 14:19
          to ta eurokonstytucja od siedmiu boleści...
        • Gość: Europek Biedny katolicki Oszolomie - inwetktywa-lewatywa IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 02:47
          wez na wstrzymanie Europejczyku bo sluchac hadko!
      • Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:04
        • Gość: j007 Re: powyżej Gość -Eurostamdard kultury dyskusji ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:12
          • Gość: gość Re: powyżej Gość -Eurostamdard kultury dyskusji ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:19
            Nie eurostandard jest tu:
            www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html#paetz
            albo na forum radia maryji gdzie oszołom daje popis swojej wysokiej
            inteligencjii
            • Gość: j007 Re: "GOŚCIU" twój euro-INTELEKT jedynie obraża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:37
              No cóż... widzę że nie masz merytorycznie nic do zaoferowania na tym portalu
              co jest charakterystyczne dla uniofilskiego poziomu wiedzy o uni europejskiej.
              Ale dajesz przynajmiej publicznie świadectwo: "kultury", "szacunku do innych
              poglądów" i "tolerancji" (której powinieneś się uczyć właśnie chociażby od
              Radia Maryji).Jedyne co umiecie to tylko obrażać ...
              • Gość: gość Re: "GOŚCIU" twój euro-INTELEKT jedynie obraża! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:52
                Ciężko rozmawiać z ludźmi o słabym wykształceniu i inteligencjii. Dodatkowo
                zaslepionymi fałszywą, kłamliwą i antypolską, a prorosyjską propagandą
                nienawiści i chęci władzy. Ty merytorycznie masz do zaoferowania Polske po za
                UE, a w objeciach Rosjii, to typowe dla czerwonych agentów z LPR i Radia
                sztana, typowe dla słabo wykształconych i niewiele wiedzących o świecie i
                historii nieuków podatnych na chwytliwe hasła. UE nie jest doskanała i
                konstytucja takze, ale nie jesteśmy tam sami, a to jest kompromis. ja nie
                jestem uniofilem, a raczej patriotom marzącym o Polsce nowoczesnej i bogatej,
                ty i tobie podobni dresiarze wręcz odwrotnie.
              • Gość: Europejczyk Do "J" 007 Twoi pobratymcy pokazali kulturę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 16:25
                W Krakowie , podczas dni toletracji, a takze pokazali swoją "Kinderstubę"
                podczas rozgrywania kwestii pochówku p.Cz. Milosza Kompromitacja!!
                • Gość: j007 Re: Do "J" 007 Twoi pobratymcy pokazali kulturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:07
                  Marsz czego? ...Równości ludzi chorych ze zdrowymi,oczywiście że wszyscy ludzie
                  są równi a choroby np homoseksualizm należy leczyć a nie oszukiwać tych
                  nieszczęśliwców iż ich chore formy zachowań są nową postępowwą formą życia
                  człowieka ! Człowiek chory nie jest żadną mniejszością!!!, a państwo powionno
                  dać mu możliwość leczenia. Równość chorych w dostepie do leczenia, to ma sens!!!
                  Co do " pobratyńców " to kibice i dresiarze nimi nie są, natomiast popieram
                  Młodzież Wszechpolską !
                  • Gość: Europejczyk Wyszlo szydlo z worka, halastra prawicowa,MWi TY! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 21:35
                    Tak myslalem na tym forum zagnieżdzila się ksenofobiczna i antysemicka swolocz
                    do ktorej Ty należysz!!!
                    • Gość: j007 Re: Wyszlo szydlo z worka, halastra prawicowa,MWi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:53
                      O kim piszesz europejski miłośniku "tolerancji iniaczej". Ten szacunek to
                      innych poglądów politycznych -wzór europejskich standardów dyskusji
                      politycznej .Utwierdzasz mnie "europejczyku", iż uniofici to budowniczy
                      przyszłego totalitaryzmu w europie.
                      No cóż jak Eurosajuz to eurosajuz !
                      Z unijnym pozdrowieniem j007!
                      • Gość: Europejczyk O Tobie pisze!! Nieszczęscie tego kraju!! do J 007 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 22:25
                        Ist noch Polen nicht verloren!!!!Jesteście przekleństwem tego kraju!! na
                        szczęscie nie macie nic do gadania, możecie sobie tylko poszczekac!jestesmy
                        juz w Unii ,a Ona da sobie rade z anarchistami z Polski!!!!!!!!1
                        • Gość: j007 Re: O Tobie pisze!! Nieszczęscie tego kraju!! do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:34
                          Przeżyliśmu sowietów okupację niemiecką ,przeżyjemy Eurosojuz. Totalitaryzmy
                          coraz krócej żyją. Uczysz się niemieckiego - to dobrze mam nadzieję że
                          pojedziesz tam to pracy i poczujesz się szczęśliwy. My pozostaniemy tu....
                          Twoja wypowiedż jest przepełniona szacunkiem do opozycyjnego do ciebie poglądu
                          charakterystycznym dla zwolenników eurosojuzu.
                • Gość: Europek Sie uwzial na Milosza - daj mu spokoj po smierci! IP: *.ri.ri.cox.net 16.01.05, 03:00
              • Gość: Jedi Knight Re: "GOŚCIU" twój euro-INTELEKT jedynie obraża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:52
                >Gość portalu: j007

Czy to ma znaczyć,że masz siedem nick`ów na FK,Oszołomie?
                Tylko?
                • Gość: j007 Re: "GOŚCIU" twój euro-INTELEKT jedynie obraża! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:55
                  Rozczruje Ciebie . Tylko ten jeden j007!Widzę że nie możesz sie pogodzić z
                  faktem że nie wszyscy są oszołomieni propagandą żółtogwiazdkową ja Ty.
          • Gość: gość j007 TO OSZOŁOM Z RADIAMARIOLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:05
            Nie musisz sie wstydzić swojego życiowej impotencji i zmieniać nazwę
            • Gość: j007 Re: j007 TO OSZOŁOM Z RADIAMARIOLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:13
              Lecz się chłopie, a nie "projektój" na innych swoich chorób....
              • Gość: Europejczyk Agencie rosyjski J 007 projektuj ! a nie projektój IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 22:43
                Czy w rosyjskiej szkole agentow nie uczono polskiego??
                • Gość: j007 Re: Agencie rosyjski J 007 projektuj ! a nie proj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:47
                  Widzisz gdybym był agentem to bym się nie mylił jak ty.Czy masz jeszcze coś do
                  powiedzenia oprócz słowa agent?
        • Gość: j007 Re: Do impotenta życiowego oszołomazradiamaryli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:04
          To co napisałeś to typowy przejaw depresji być może spowodowanej problemami
          psychicznymi dlatego nie jesteś w stanie mnie obrazić. A diagnoza o mojej
          impotencj to przejaw zjawiska opisanego w psychologi
          nazywanego "projekcją".Polga to na podejrzeniach w stosuku do innych tego czym
          się jest samemu jest dotkniętym.Życę Ci więc nie tylko wyleczenia z impotencji
          seksualnej ale również używając obrazowego ujęcia (abyś zrozumiał lepiej bo
          żyjesz obsesją impotencji)- "erekcji mózgu", będzie większy, i może stać Cię
          będzie na coś więcej niż tylko obelgi pod moim adresem.
          • Gość: gość Do j 007 czyli oszołomazradiamaryji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:51
            No widzisz nic nie rozumiesz, ale to typowe dla elektoratu populistów, tam
            wykształconych jest mało. Nie chodzi mi o impotencje seksualną, ta mnie nie
            obchodzi, fascynuje mnie twoja impotencja życiowa i innnych podobnych do
            ciebie, tzw swoiste nieudacznictwo życiowe. Obwiniasz za nie komuchów, Żydów,
            masonów, Europejczyków, gejów, a jeśli chodzi o nich to nie choroba, nie
            słuchaj Rydzyka i innego niedouczonego kleru, naukowcy , lekarze wiedzą lepiej,
            a z chorobą to nie ma nic wspólnego. Ci wszyscy ludzie nie są winni twojej
            sytuacji, twój los w twoich rękach. Nie bój sie Europy, tam naprawdę jest
            fajnie, nie spotkasz tam tyle nienawiści, tyle syfu intelektualnego co w
            Polsce. Polska naprawdę nie jest od nich lepsza, co najwyżej równa.
            Co tobie podoba sie w MW, to że idą sie modlić, a później rzucać w gejów, albo
            co w RM , mówie ci Żydów w Polsce nie ma, naprawdę nie zrobią ci krzywdy, nie
            bój się. Chyba,że się mylę, a ty tylko w ten sposób możesz przeżyć swój orgazm
            życiowy, niczym terroryści samobójcy, gdy się rozrywają, ty po przez
            wygłaszanie kłamstw, wspieranie rosyjskich komórek w Polsce i głoszenie
            nienawiści "polski katoliku" zapomniałeś,żę Maryja była Żydówką, a Chrystus
            głosił przykazanie miłości, a tą jest odwrotność twojej działalności.
            • Gość: j007 Re: Do j 007 czyli oszołomazradiamaryji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:03
              Z Twego błkotu dowiedziałem się, że jestem nie tylko agentem ale również
              antysemitą- to ciekawe!!!! A wczym mój antysemityzm się przejawia może mi
              wytłumaczysz. Czy w tym, że nie popieram konstytucji europejskiej!Człowieku
              zacznij się wreszcie leczyć z tych fobii które Cię prześladują, bo z "impotenją
              życiową" na którą cierpisz, a którą diagnozujesz tak chetnie u innych (
              zjawisko projekcji opisane przez psychologię)jak sam wiesz z autopsji nie
              wychodzi się.
              Od Radia Maryja naucz się tolerancji do cudzych poglądów.

- pozdrawiam z uniofilskim uśmiechem j007
    • Gość: polonus z Lyonu ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA KONSTYTUCJA IP: *.adsl.proxad.net 15.01.05, 13:16
      lepiej obroni interes Polski niz kosmopolityczne wypociny pana Giscard d'Esteing
      &Co.
      Pamietajcie LEPSZE BO POLSKIE i tak trzymac.
      • Gość: gość PSEUDOPATRIOTA Z LYONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:22
        typowy pseudopatriota czyli nacjonalista, stawiający nasz kraj ponad wszystkie,
        takie myslenie jeszcze nikogo do niczego nie zaprowadziło, a twój patriotyzm z
        Lyonu jest żałosny. Chciałbyś Polskie w objęciach Rosjii, ale ci się to nie uda
        czerwony pachołku
        • Gość: author [...] IP: 83.168.106.* 15.01.05, 14:28
          • Gość: Europejczyk Ale dlaczego polaku z zagranicy Obelgi??Author IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 14:38
            Co, brak tobie Argumentow Author???
        • Gość: reytan Re: PSEUDOPATRIOTA Z LYONU IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 16:31
          Jestes typowym demagogiem. Co ma LPR wspolnego z Rosja - nic. LPR jest jedyna
          partia ktora walczy z problemami i pulapkami (UE) post-komunistycznej Polski.
          Glosujac na LPR JETES ZA SILNA POLSKA bez korupcji i bezrobocia. Tak dla
          Polski, Nie dla staczajacej sie moralnie i ekonomicznie w dol "europie" .
          • Gość: gość Re: PSEUDOPATRIOTA Z LYONU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:00
            bez UE Polska stoczy się w dół, UE to jedyna szansa dla Polski, ale ty wolisz
            zyć zacofaniu i biedzie wiecznie.
            Co ma wspólnego LPR z Rosją? Widzisz jak mało wiesz o tej zakłamanej pseudoparti
            poczytaj sobie coś o ich idolu Dmowskim i NDcji i ich miłości do Rosjii,
            poczytaj sobie ich pisemka i ich fascynacje Putinem i jego stylem rządów,
            poczytaj sobie wypowiedzi z przeszłości Macieja G. i Jędrzeja G. a potem
            bedziemy chłopczyku rozmawiać.
            Bez UE Polska stoczy się w dół, UE to jedyna szansa dla Polski, ale ty wolisz
            zyć zacofaniu i biedzie wiecznie. Bezrobocie może spadać tylko dzieki
            inwestycją w naszym kraju, a bez naszej obecności w UE i gdy Polską bedą
            rządzić populiści nasza wiarygodność spadnie i będzie tragicznie, ale twój
            sposób myślenia wskazuje na twoje niske wykształcenie i szczególną podatność na
            kłamstwa i demagogie.
      • Gość: Europejczyk Monsieur Etrangere,(Pologne) siedż raczej cicho IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 13:24
        Jesteś gosciem we Francji!! pamiętaj o Tym!! nacjonalisto z Polski
        • Gość: polonus z Lyonu Re: Monsieur Etrangere,(Pologne) siedż (europejczy IP: *.adsl.proxad.net 15.01.05, 14:48
          Gość portalu: Europejczyk napisał(a):

> Jesteś gosciem we Francji!! pamiętaj o Tym!! nacjonalisto z Polski

Juz wam raz kazal siedziec cicho Chirac.
          Jezeli apeluje do Was za odrzuceniem to po to miedzy innymi ,zeby nikt nie
          kazal Wam siedziec cicho.
          Do tej pory obowiazuje w Europie zasada "wolnoc Tomku w swoim domku".
          Kazdy kraj ma wlasna Konstytucje i tak powinno pozostac ,bo przyjecie
          Konstytucji Europejskiej to zrzeczenie sie suwerennosci i oddanie kraju pod
          zarzad z Brukseli.
          Co zrobicie wtedy gdy zaczna Wam narzucac decyzje szkodzace Polsce a majace na
          celu ich zyski.
          na Wasze protesty odpowiedza Wam siedziec cicho bo tak decyduje
          Konstytucja ,ale wtedy bedzie juz za pozno.
          We Francji nie jestem gosciem a pelnoprawnym obywatelem z paszportem od 25 lat.
          Nie jestem sam w protescie przeciw Konstytucji Europejskiej.
          Przeciw Konstytucji sa rowniez znani tu politycy :
          F.BAYROU -UDF(Giscard)-prawica
          F. DE VILLIERS-MPF-prawica
          J.M.LE PEN- FRONT NATIONAL-prawica
          L.FABIUS-PS-socjalista
          CH.PASQUA - MPF-prawica
          To tylko ci z najbardziej znanych.
          Mimo ,ze obecnie nie lubi sie Francji w Polsce to w tym przypadku dolaczcie sie
          do tych ,ktorzy nie chca tej Konstytucji,zeby pozniej nie wodzono Was za nos.
          • Gość: Europejczyk Twój paszport nic nie znaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 15:26
            Swiadczy o tym Twoje zachowanie,Francuzi stosuja wobec Ciebie pelny ostracyzm
            towarzyski,jesteś biednym zagubionym Polakiem który nie może sobie znależć
            miejsca w Europie, której zresztą zoologicznie nienawidzisz,zostaleś przez los
            wyrwany z korzeniami z jakiegoś konserwatywnego zakątka Polski,a we Francji nie
            zostaleś zaakceptowany!!Rozumiem Twój dramat,i dla Ciebie, i dla Europy będzie
            lepiej, jak wrócisz do Polski,LPR czeka z otwartymi ramionami!!
          • Gość: Darek Dzieki Chiracowi nie zdychasz z glodu,nierobie IP: *.local / *.fbx.proxad.net 15.01.05, 16:01
            Ciekawe co ty robisz we Francji i dlaczego masz takie kompleksy,maly
            sfrustrowany czlowieczku ?
            • Gość: pOLAK APELUJE O OLEWANIE KATOFASZYSTOW !! IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 15.01.05, 16:44
          • Gość: QuickNick Re: Do monsieur Etrangere IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 16:31
            Wyboroowe towarzystwo !!
            JM Le Pen=M.Giertych=F.de Winter ...........brazowa zaraza !!
            /JM le pen " obozow koncentracyjnych nie bylo"/
        • Gość: reytan Re: Monsieur Etrangere,(Pologne) siedż raczej cic IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 16:40
          A ty kim jestes patalachu "europejczyk". Nie ma takiego
          narodu "europejskiego".Widac ze jestes zdecydowanie antypolakiem. Wara zatem od
          spraw polskich, "judaszu".
          • Gość: eUROPEJCZYK Ty Amerykański zakompleksiony Polonusie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 17:35
            co tam robisz, sprzątasz???
            • Gość: reytan Re: Kto ci placi za ten belkot, GW? IP: *.san-francisco-14rh16rt-15rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:50
              • Gość: eUROPEJCZYK POLONUSIE Z Z AMERYKI I TAK TEGO NIE ZROZUMIESZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 17:55
                • Gość: ADAMdo EURPEJCZYKA URODZILES sie w CZERWONYM BAGNIE-ZYJESZ IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 03:58
                  W NIM,NIC CIE NIEZMIENI I TAKIM CIEMNIAKU POZOSTANIESZ. A LUDZIOM
                  MAKARONU NA USZY NIE NAWIJAJ.
          • Gość: pablo Re: Monsieur Etrangere,(Pologne) siedż raczej cic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:25
            Niedługo będzie :)))))))))))

Pzdr pablo
        • Gość: Analityk Podyskutowaliście a teraz do roboty IP: 83.233.227.* 15.01.05, 19:20
      • Gość: ok Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA KONSTYTUCJA IP: *.do.pl / *.generacja.pl 15.01.05, 13:54
        Założę się, że po tym Lyonie nie jeździsz POLSKIM BO LEPSZYM Polonezem.
        • Gość: polonus z Lyonu Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA KONSTYTUCJA IP: *.adsl.proxad.net 15.01.05, 15:01
          Gość portalu: ok napisał(a):

> Założę się, że po tym Lyonie nie jeździsz POLSKIM BO LEPSZYM Polonezem.

POLONEZEM nie jezdze to fakt bo tu nikt takiego samochodu nie widzial.
          Ale co do Konstytucji to zacytuje fragment wierszyka z XVIII wieku autorstwa
          Ignacego Krasickiego "LEPSZY NA WOLNOSCI KASEK LADA JAKI ,NIZLI W NIEWOLI
          PRZYSMAKI.
          A ta Konstytucja to zniewolenie dla narodow a wladza dla Wielkiej Czworki.
          Gdyby Polska byla malym kraikiem jak Kraje baltyckie czy Slowenia to nie
          mialoby to zadnego znaczenia poza moralnym.Ale z 40 milionami ludnosci nie
          mozna pozwolic by wodzono Was za nos i kazano siedziec cicho. Bo to juz bylo za
          czasow plugawego ZSSR i RWPG i Ukladu Warszawskiego.
          • Gość: gość Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA KONSTYTUCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:20
            > czasow plugawego ZSSR i RWPG i Ukladu Warszawskiego.

Jeżeli będziemy zachowywać się jak bydło to UE długo nie zabawimy i bedziemy
            szybko znów w tych czasach, pod rządami prorosyjskich zakłamnych LPR-owców i
            samoobrony
            a jak nie masz pojecia o realich siedząc z dala od swojego tak "ukochanego
            kraju" to nie ośmieszaj się i nie dawaj tak dosadnie poznać, że brak ci
            wykształcenia i inteligencjii
            • Gość: polonus z Lyonu Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA (dla goscia IP: *.adsl.proxad.net 15.01.05, 16:44
              Gość portalu: gość napisał(a):

> > czasow plugawego ZSSR i RWPG i Ukladu Warszawskiego.
              >
              > Jeżeli będziemy zachowywać się jak bydło to UE długo nie zabawimy i bedziemy
              > szybko znów w tych czasach, pod rządami prorosyjskich zakłamnych LPR-owców i
              > samoobrony
              > a jak nie masz pojecia o realich siedząc z dala od swojego tak "ukochanego
              > kraju" to nie ośmieszaj się i nie dawaj tak dosadnie poznać, że brak ci
              > wykształcenia i inteligencjii

Mysle ,ze 6 lat studiow na Politechnice Warszawskiej dalo mi dostatecznie
              wyksztalcenia i inteligencji aby somodzielnie myslec.
              Co do liczenia sie z realiami to z Konstytucji wynika ,ze w euforii
              prywatyzacji zostaniecie doszczetnie sprywatyzowani i wykupieni przez obcy
              kapital i nie zostanie Wam nawet najmniejszy skrawek wlasnego gruntu aby
              postawic obie stopy na swoim.
              Do tej pory chroni Was Polska Konstytucja ,ktora zabrania wykupywac
              nieruchomosci w Polsce przez obcokrajowcow.Bo tak naprawde to juz tylko ziemia
              zostala do wyprzedazy i prywatyzacji.
              Niech Unia Europejska pozostanie Strefa Wolnego Handlu i Wymiany jak to jest do
              tej pory i niech kazdy kraj rzadzi sie u siebie wedlug wlasnych praw ,ale nie
              mozna pozwolic na odebranie suwerennosci i ubezwlasnowolnienie narodow srednich
              i mniejszych w imie brukselskich euro-imperialnych ambicji.
              • Gość: Epsilon Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA (dla goscia IP: *.chello.pl 15.01.05, 17:43
                > Mysle ,ze 6 lat studiow na Politechnice Warszawskiej dalo mi dostatecznie
                > wyksztalcenia i inteligencji aby somodzielnie myslec.
                > Co do liczenia sie z realiami to z Konstytucji wynika ,ze w euforii
                > prywatyzacji zostaniecie doszczetnie sprywatyzowani i wykupieni przez obcy
                > kapital i nie zostanie Wam nawet najmniejszy skrawek wlasnego gruntu aby
                > postawic obie stopy na swoim.
                > Do tej pory chroni Was Polska Konstytucja ,ktora zabrania wykupywac
                > nieruchomosci w Polsce przez obcokrajowcow.Bo tak naprawde to juz tylko
                ziemia
                > zostala do wyprzedazy i prywatyzacji.
                > Niech Unia Europejska pozostanie Strefa Wolnego Handlu i Wymiany jak to jest
                do
                >
                > tej pory i niech kazdy kraj rzadzi sie u siebie wedlug wlasnych praw ,ale nie
                > mozna pozwolic na odebranie suwerennosci i ubezwlasnowolnienie narodow
                srednich
                >
                > i mniejszych w imie brukselskich euro-imperialnych ambicji.

Magistrze inżynierze przestańcie słuchać RM, bo kompromitujecie tą szacowną
                uczelnie, którą ja kiedyś też skonczyłem.
                • Gość: polonus z Lyonu Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA (dla epsilona IP: *.adsl.proxad.net 16.01.05, 14:01
                  Magistrze inżynierze przestańcie słuchać RM, bo kompromitujecie tą szacowną
                  > uczelnie, którą ja kiedyś też skonczyłem.

Wcale jej nie kompromituje .Ani w 1968 kiedy uczestniczylem w strajku na PW
                  przeciwko komunie,ani teraz ,kiedy z pewnej odleglosci mam wieksza mozliwosc
                  obiektywnej oceny wydarzen w kraju i porownania z tym co dzieje sie tutaj na
                  Zachodzie.Nie ma wiec zadnej potrzeby ponizania mnie a wrecz przeciwnie,
                  powinniscie zastanowic sie wnikliwie nad tym co przekazuja Wam rodacy z
                  Zachodu ,bo tutaj mamy szersza perspektywe oceny i porownania tego co dzieje
                  sie w UE i dokad wszyscy razem nieswiadomie jestesmy manipulacyjnie prowadzeni
                  jak barany .
              • Gość: pablo Re: ZGADZAM SIE NA 100%.POLSKA (dla goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:28
                Nie ma nigdzie na świecie suwerennych narodów.
                Myśl co piszesz.

Pzdr pablo
    • Gość: MP Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:48
      Od dawna miałem zamiar poprzec konstytucję europejską. Tym bardziej poprę ją
      teraz, gdy LPR się tym zajął. Radzę to wszystkim którzy nie utożsamiaja sie z
      ideami tej chorej partyjki. Przyjmijmy konstytucje Zjednoczonej Europy i tym
      samym pokażmy bandzie Giertycha, ze ich czas juz minął. To była wpadka polskiej
      demokracji i czas naprawić błąd.
    • Gość: maciej . Re: LPR to sumienie Polski... IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 15.01.05, 14:15
      Zobaczymy kto bedzie przeciwny LPR-owi, to ten jest wrogiem Polski.
      • Gość: gosc gosc gosc Re: LPR to sumienie Polski... IP: *.roadrunner.nf.net 15.01.05, 15:17
        Jak ulegniecie zydom-komunistom to bedzie taki ustroj jak w usa i bedziecie
        symbole chrzescijanstwa bedziecie usuwac z miejsc publicznych.
        • Gość: el polacco Uciekaj więc stamtąd jak najszybciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:29
      • Gość: reytan Re: Spolki ktore stworzyl diabel:ZSRR,RWPG i UE IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:35
    • Gość: Puchatek Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.Elektron.pl 15.01.05, 14:23
      Bezpartyjny Puchatek (BP) apeluje:
      PRZECZYTAJCIE tekst traktatu konstytucyjnego, a potem sami zadecydujcie, czy
      głosować "za" czy "przeciw". Nie wierzcie agitatorom (z jendej ani z drugiej
      strony) z których 90% nie widziało tekstu na oczy.
      • Gość: panwojtek LPR chce sprawdzic prywatyzacje.... IP: *.netcologne.de 15.01.05, 15:02
        Ciekawi mnie dlaczego tego nie wniesli na poczatku tej edycji sejmu, tylko pod
        koniec gdy wybory za pasem? Jak zwykle chca w metnej wodzie lowic!
    • Gość: Polak POLACY MAJA KATOFASZYSTOW W 4 LITEREACH !! IP: 195.175.37.* 15.01.05, 15:52
      • Gość: sonda Re: POLACY MAJA KATOFASZYSTOW W 4 LITEREACH !! IP: *.aster.pl 15.01.05, 16:33
        Spójrz na sondaże przedwyborcze kłamczuchu. Nie wycieraj sobie gęby Polakami.
        • Gość: Polak 10% idiotow to nie Poloacy,to tylko glupki !!! IP: 5.5R* / 212.0.138.* 15.01.05, 16:40
          • Gość: sol te 10% zagłosuje za konstytucją UE...niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:05
      • Gość: Andrzej Re: POLACY MAJA KATOFASZYSTOW W 4 LITEREACH !! IP: *.ny325.east.verizon.net 15.01.05, 16:53
        Aki z ciebie Polak? Turku jeden.
        • Gość: reytan Re: Zycze LPR udanego Kongresu i dobrego programu. IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 16:59
          dla Polski.
    • Gość: reytan Re: LPR tak trzymac, Polacy licza na was IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 16:19
      • Gość: Europejczyk Jeszcze jeden, z Ameryki! nie douczony!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.01.05, 16:27
        • Gość: REYTAN Re: Precz z eurooszolomami i gnijaca od srodka UE IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 16:35
          • Gość: od-hieniacz Re: Precz z eurooszolomami i gnijaca od srodka UE IP: *.aster.pl 15.01.05, 16:39
            Niestety są tacy co lubią zapach zgnilizny.
          • Gość: polonus z Lyonu Re: Precz z eurooszolomami i gnijaca (dla reytana) IP: *.adsl.proxad.net 15.01.05, 16:50

Masz racje Reytanie
            Szkoda tylko ,ze zaslepienie blichtrem UE w naszych Rodakach jest tak duze ,ze
            nasze glosy sa glosami wolajacych na puszczy.
            Aby tylko nie bylo za pozno ,kiedy poznaja na wlasnej skorze co ich spotkalo.
            • Gość: reytan Re: Precz z eurooszolomami i gnijaca (dla reytana IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:12
              Mysle, ze instynk samozachowawczy wezmie gore nad ideologia "ptasich mozdzkow".
              Zreszta, znaczna czesc dyskutantow to zoltodzioby oszolomione lewacka
              propaganda. Nie zdaja sobie sprawy co czeka Polske gdy Francja i Niemcy znajda
              sie pod rzadami prawicy. Coz wtedy "europa" rozpadnie sie jak "domek z kart".
              Wtedy nakazem chwili bedzie - ratuj sie kto moze. Polska musi byc na to
              przygotowana.
    • Gość: QC LPR? Apeluje? Partia kiji bejsbolowych? n/t IP: *.cust.tele2.pl 15.01.05, 16:22
      • Gość: słowniczek Re: LPR? Apeluje? Partia kiji bejsbolowych? n/t IP: *.aster.pl 15.01.05, 16:36
        Daj spokój z tymi kijami mięśniaku.
        • Gość: henryk_1937 Re: LPR? Apeluje? Partia kiji bejsbolowych? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.05, 16:48
          My LPRP
          Propozycje
          1-Zmiana hymnu polskiego,gdyż tej został napisany przez Masonów
          a Dąmbrowski to Mason włoski,francuski,niemiecki.
          2-Kostytucja 3-Maja też napisana przez Masonów
          3-Dniem Narodowym Polski,będzie data urodzenia Papiża
    • Gość: QC LPR to 5 kolumna Putina IP: *.cust.tele2.pl 15.01.05, 16:45
      Czy ktos ma jeszcze watpliwosci?
      • Gość: P°sychiatra LPR to banda faszystowskich psycholi IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 15.01.05, 16:54
      • Gość: reytan Re: Anarchisci Polscy (ty tez) 5 kolumna faszyzmu IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 15.01.05, 17:01
    • Gość: GW no fun LPR o GW IP: *.spsk1.pl / *.amg.gda.pl 15.01.05, 17:04
      W artykule z GW zabraklo ponizszej informacji (przez przeoczenie z pewnoscia), wiec cytuje fragment z onetu.

(Giertych)Podkreślił, że jego partia poddawana jest "bezustannemu atakowi ze strony mediów, a królem ataku i stroną ataku jest środowisko +Gazety Wyborczej+". "Dzisiaj ten koncern (Agora - /PAP/) bije w nas, bo wie, że IV RP oznacza koniec władztwa grubej kreski" - dodał.

Według niego środowisko "GW" stało się obecnie stroną sporu politycznego, a sama "Gazeta" reprezentuje interesy nie tylko Unii Wolności, ale także m.in. interesy Kancelarii Prezydenta.

Przemawiający wcześniej eurodeputowany Ligi Wojciech Wierzejski zaapelował o bojkot "Gazety Wyborczej". Zwrócił się do sympatyków i członków LPR o nieczytanie "GW", do kolporterów o nierozprowadzanie jej, a do organów władz samorządowych o zlikwidowanie prenumeraty "GW" i nie zamieszczanie tam ogłoszeń.
      • Gość: gość GW mówi prawdę o pachołkach Rosjii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:23
        jest niewygodna, wiec zgodnie za swoim idolem Putinem trzeba zamknąć jej usta
        to przykład, że marzy im się cenzura
        > Przemawiający wcześniej eurodeputowany Ligi Wojciech Wierzejski zaapelował o
        bo
        > jkot "Gazety Wyborczej". Zwrócił się do sympatyków i członków LPR o
        nieczytanie GW
        trudno,żeby czytali i tak nie rozumieją, a w dodatku dowiadują się prawdy o
        sobie i o swich władzach
    • Gość: GW no fun Re: LPR apeluje o odrzucenie Konstytucji UE IP: *.spsk1.pl / *.amg.gda.pl 15.01.05, 17:05
      W artykule z GW zabraklo ponizszej informacji (przez przeoczenie z pewnoscia), wiec cytuje fragment z onetu.

(Giertych)Podkreślił, że jego partia poddawana jest "bezustannemu atakowi ze strony mediów, a królem ataku i stroną ataku jest
      środowisko +Gazety Wyborczej+". "Dzisiaj ten koncern (Agora - /PAP/) bije w nas, bo wie, że IV RP oznacza koniec władztwa grubej
      kreski" - dodał.

Według niego środowisko "GW" stało się obecnie stroną sporu politycznego, a sama "Gazeta" reprezentuje interesy nie tylko Unii
      Wolności, ale także m.in. interesy Kancelarii Prezydenta.

Przemawiający wcześniej eurodeputowany Ligi Wojciech Wierzejski zaapelował o bojkot "Gazety Wyborczej". Zwrócił się do sympatyków
      i członków LPR o nieczytanie "GW", do kolporterów o nierozprowadzanie jej, a do organów władz samorządowych o zlikwidowanie
      prenumeraty "GW" i nie zamieszczanie tam ogłoszeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka