Gość: Jerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:45 Dnow nie było mnie na forum i ze zdziwieniem patrzę, że wiekszość wątków dotyczy Giertycha, więc się zastanawiam, czy to giertychomania czy giertychofobia, czy on ulubieńcm czy postrachem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodziez.wszechpolska Re: Giertychomania czy giertychofobia na forum GW 21.01.05, 15:18 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Dnow nie było mnie na forum i ze zdziwieniem patrzę, że wiekszość wątków > dotyczy Giertycha Czerwoni i żydki robią pod siebie ze strachu, że oto do władzy dochodzą Polacy. Boją sie lustracji i sądu. Ot i całe wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Giertychomania czy giertychofobia na forum GW 21.01.05, 15:39 nie jestem ani''żydkiem'' ani ''czerwonym'' ale też się boję co zrobicie Polsce i Polakom jak dojdziecie do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Giertychomania czy giertychofobia na forum GW 21.01.05, 15:45 dso wiezienia to dochodzenie faszystow doprowadzi, hehe. nigdy waldzy nie dostana. jak Haider i LePen, beda wiecznie sie broonic przed zarzutami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Giertychofobia. Ja sie tego g.. nie boje. Moze ty IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 21.01.05, 15:22 To g.; bedziemy zwallczali sila nawet gdyby udalo sie mu dojsc do wladzy. Katofaszystom nie pozwolimy przetrwsac ani pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Giertychomania czy giertychofobia 21.01.05, 15:30 Chyba nie tylko na forum. Trwa ustawianie sobie przeciwnika. Giertych podobnie jak swego czasu Walesa czy Lepper to wymarzeni przez czerwonego przeciwnicy. My co prawda klamiemy i kradniemy ale co bedzie jak przyjdzie faszysta Giertych czy burak Lepper ? Socjotechnika. Promocja Giertycha w przekaziorach ma swoj gleboki sens. Sam zainteresowany, z powodow oczywistych, nie ma nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Kolaborant Giertych nie byl czerwony ? Wiec jaki ? IP: *.gazeta.pl / 81.0.238.* 21.01.05, 15:36 Musicie,giertychowe tumany duzo czytac,bo wasze slownictwo jest skape tak samo jak wasza wiedza,mali faszysci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Ogarnia mnie giertychofobia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 17:12 Obawiam się, że jeśli giertychowcy dojdą do władzy, to wielu ludziom (czerwonym, żydkom i pewnie protestantom), zaoferują wolność: wywiozą ich na środek pustyni bez środków do życia i powiedzą im, że teraz mogą robić co im się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 GIERTYCHOLOGIA 22.01.05, 19:12 czyli jaki (negatywny )wpływ na społeczeństwo ma Giertych i jego partia Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak giertych - miejska legenda 22.01.05, 20:18 Giertych należy do gatunku miejskich legend, wszyscy o nim owią i slysza ale jego dzialania na razie nie widac, moze stracil werwe po lunchu na Jasnej Gorze Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: giertych - miejska legenda 22.01.05, 21:01 > moze stracil werwe po lunchu na Jasnej Gorze Chya po dwóch lunchach. Minęło już chyba ze dwa tygodnie, od czasu gdy Giertych i Kulczyk byli przesłuchiwani w prokuraturze w Częstochowie. Jakoś dziennikarze kompletnie stracili zainteresowanie tą sprawą i nawet się do tej Częstochowy nie pofatygowali. (Na rozmaite inne przesłuchania zawsze zdążają). No i co? No i nic. Wygląda na to, że obaj panowie zjedli razem następny obiad, po którym panu Kulczykowi zrobiło się niedobrze, poszedł do toalety i tam - co za pech - ta nieszczęsna kaseta wpadła mu do sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: giertych - miejska legenda 22.01.05, 23:18 Może po obiedzie zaszlo cos innego..... ale afery seksualne w Polsce nie sa zbyt popularne. Odpowiedz Link Zgłoś