Dodaj do ulubionych

Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem

IP: *.crowley.pl 28.01.05, 02:29
A kto się zajmie Maleszką "Ketmanem" i jego rolą w zbrodni morderstwa Pyjasa
i Pietraszki? Czy wystawianie siepaczom kolegów, informowanie o ich każdym
ruchu, o stanie ich wiedzy na temat inwigilacji nie podlega ocenie prawnej?
Bo moralnej podlega (może poza kręgiem Gazety Wyborczej, w której ten kapuś
SB nadal pracuje).
Obserwuj wątek
    • Gość: miop Re:krok za krokiem moze sprawiedliwosc ziemska IP: 195.136.193.* 28.01.05, 04:53
      zdazy przed sprawiedliwoscia boska i zeslaniem mordercow do piekla
      • Gość: Luśnia cheba młot Może wyjaśni Maziej Gieztych pieczeniarz stanu woj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 05:23
        Może wyjaśni M. Gieztych pieczeniarz stanu wojennego i amator sprzedaży ruskim
        kraju za asygnatę na syrenkę! Pseudonim długi! I dalej działa z Mołodcami
        Wszapolska.
        • m635 Kretyn z Ciebie, Luśnia. Co ma Giertych do Pyjasa? 28.01.05, 07:20
          M. Giertych zachowywał się podle zasiadając w stanie wojennym w Radzie
          Konsultacyjnej ale co to ma wspólnego z esbeckimi kapusiami, którzy wystawili
          mordercom Pyjasa w 1977 roku?
          Poza tym Giertych pokazał swoją teczkę dziennikarzom i pseudonim "Długi" nadano
          mu nie jako kapusiowi tylko jako osobie przeciw której działała SB!!!
          Jesteś Luśnia zaślepionym kretynem mającym kompleks Giertycha.
          • Gość: ZZ SB a stary Giertych IP: *.top.net.pl 28.01.05, 09:26
            Odnoszę wrażenie, że SB nie działała przeciwko niemu.
            SB raczej go osłaniała i kontrolowała.
            Właściwe instrukcje mógł otrzymywać z innego ośrodka.
            Nie mam na myśli MI6, CIA czy Mossadu. Raczej inny kierunek geograficzny.
            • Gość: m Brednie - ma w IPN status pokrzywdzonego... IP: *.crowley.pl 28.01.05, 12:33
              ... i to kończy wszelkie dyskusje. Chyba że wierzysz w spisek LPR-IPN-PZPR.
              Wtedy tylko dobry psychiatra pomoże.
      • Gość: Pepperoni Czekamy na komentarz redaktora Maleszki IP: 149.156.184.* 28.01.05, 11:52
        W końcu kto jak kto, ale redkator "GW" na pewno da celną puentę.
    • szczurbiurowy Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem 28.01.05, 07:01
      To zbrodnie komunistyczne ulegają przedawnieniu?
      Czyli nieznani sprawcy z 1989 (zabójstwo ks. Niedzielaka) mogą spać spokojnie.
      • Gość: Anonim Galllllllll Strona www Szczura Biurowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:16
        Technicznie Twoja stronka jest OK, merytorycznie to jest kicha.
        ps. lubisz pisać o sobie co?
      • basia.basia Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem 28.01.05, 15:20
        szczurbiurowy napisał:

> To zbrodnie komunistyczne ulegają przedawnieniu?
        > Czyli nieznani sprawcy z 1989 (zabójstwo ks. Niedzielaka) mogą spać spokojnie.
        >

Niezupełnie! Sądy mają czas do 2010 roku!

Ale faktycznie ta data powinna być przesunięta a najlepiej zapis poprawić,
        by przedawnienia niebyło(pewnie lewica w pokrętny sposób to przeforsowała,
        choć kto to wie?).
    • Gość: hg Może jeszcze gada przyskrzynia.... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 28.01.05, 07:31
      • Gość: zdychaj_komuno podziękujmy michnikowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:34
        był czas drodzy państwo: 1989-1990 żeby zrobić porządek z aparatem represji, a
        teraz te szmaty żyją sobie doskonale na wypasionych emeryturkach, czytając
        sobie gadzinówki w stylu "nie" na śniadanko, był czas i wola społeczna żeby
        posprzątać rzeczypospolitą ale wtedy wyskoczyły takie mendy jak jąkała z
        wybiórczej i kazały "odpieprzyć się od generała"
        może warto rozważyć na poważnie, tak rozpaczliwie blokowany przez salon
        różowych, projekt publikacji pełnej listy ubeków?
        • Gość: Najpierw tobie Re: podziękujmy michnikowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:09
          Gość portalu: zdychaj_komuno napisał(a):

> był czas drodzy państwo: 1989-1990 żeby zrobić porządek z aparatem represji,
          a
          > teraz te szmaty żyją sobie doskonale na wypasionych emeryturkach, czytając
          > sobie gadzinówki w stylu "nie" na śniadanko, był czas i wola społeczna żeby
          > posprzątać rzeczypospolitą ale wtedy wyskoczyły takie mendy jak jąkała z
          > wybiórczej i kazały "odpieprzyć się od generała"
          > może warto rozważyć na poważnie, tak rozpaczliwie blokowany przez salon
          > różowych, projekt publikacji pełnej listy ubeków?
    • Gość: Andrzej Tarchomin Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:26
      Zajmijcie się wreszcie do k.... nędzy sprawami naprawdę istotnymi dla tego
      kraju. Codziennie w Polsce umiera tysiace ludzi. Setki tysiące są bez dachu nad
      głową,bo "w imieniu Rzeczpospolitej" zostali pozbawieni tego elementarnego
      prawa do egzestencji ludzkiej. I jeszcze jedno. Co za idiotyczni "prawnicy"
      wymyślili taki termin jak " matacznie ". O ile sobie przypominam mieliśmy już "
      pomroczność jasną i temu podobne. Puknijcie się w te kretyńskie łby.
      • Gość: czyzunia Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:45
        i jeszcze zmknąc do pierdla tego co biskupa staśka posiekał.bolek śmiały czy
        jakos tak.
      • Gość: m Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem IP: *.crowley.pl 28.01.05, 08:58
        Gość portalu: Andrzej Tarchomin napisał(a):

> Zajmijcie się wreszcie do k.... nędzy sprawami naprawdę istotnymi dla tego
        > kraju. Codziennie w Polsce umiera tysiace ludzi.

Taaak, wynalezienie sposobu na nieśmiertelność to poważne wyzwanie...

> Setki tysiące są bez dachu nad
        > głową,bo "w imieniu Rzeczpospolitej" zostali pozbawieni tego elementarnego
        > prawa do egzestencji ludzkiej.

Chcesz im kupić mieszkania z moich podatków? To może na początek przygarnij
        kilku do swojego domu. Najłatwiej rozdawać nie swoje pieniądze.

> Puknijcie się w te kretyńskie łby.

Zacznij od siebie.
        • Gość: Andrzej Tarchomin Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:27
          Rzeczywiście poważne wyzwanie. Ale "pomoc" w tym żeby pomóc zejść ludziom z
          tego świata jest niewątpliwą specjalnością tej najcudowniejszej formacji
          społecznej tego kraju. A podatki szanowny misiu to płaci każdy w tym państwie i
          nikt ci nie każe kupować mieszkań dla ludzi którzy w imię prawa zostali ich
          pozbawieni. Nieważne z jakich powodów. Aha, ja już puknąłem się w łeb. Teraz
          kolej na ciebie.
    • Gość: Konrad Korzeniowsk Re: No proszę: a jednak się da! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.05, 09:19
      Charakterystyczna dla "naszego" wymiaru sprawiedliwości obrona opryczniny
      komunistycznej, zdaje się dochodzić wreszcie kresu; szkoda tylko, że na tyle
      późno, że pokrzywdzeni i świadkowie pomarli lub faktycznie pozapominali.
      Tym dociekliwiej musi być prowadzone śledztwo i tym surowiej winne mleć młyny
      sprawiedliwości!
    • Gość: xa A co z prok Henrykiem Sołgą który "nadzorował" IP: *.crowley.pl 28.01.05, 09:51
      jako wojewódzki w Krakowie tą sprawę? Co teraz porabia ? Rok temu był
      kierownikiem sklepu Mercedesa S.Zasady (tez ciekawa postać) w Krakowie!
    • Gość: Paragraf Re: Sprawa Pyjasa:zajmijcie sie aktualnymi bandzio IP: *.bahnhofbredband.net 28.01.05, 11:37
      prokuratorzy IPN powinni zajac sie aktualnymi bandziorami a nie tracic czas i
      pieniadze na sprawy z przed lat.Na wolnposci chodzi tysiace bandziorow i nikt
      sie nimi niema czasu zajac,a to dzisiaj by taniej kosztowalo ....
      • Gość: gaga do paragrafu TESKNOTA DO DAWNYCH CZASÓW CO ? IP: *.crowley.pl 28.01.05, 11:49
        Pomimo ksywy "Paragraf" nie masz pojecia o co ma robić IPN. A moze wiesz a
        tylko usiłujesz sprawę zamazac na uzytek koziołków ma ...w
    • Gość: eryk81 Ukarać komunistycznych zbrodniarzy!!! IP: *.esn.student.uj.edu.pl 28.01.05, 12:00

Bajwyzszy czas wymierzyć sprawiedliwość pachołkom Moskwy, którzy aby utrzymać
      władze posuwali się nawet do zabójstw ludzi, którzy chcieli wolnej i suwerennej
      Polski. Zdegradować Kiszczaka i Jaruzelskiego.
      • Gość: Wesoły Sanitariusz Re: Ukarać komunistycznych zbrodniarzy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:06
        Gość portalu: eryk81 napisał(a):

>
        > Bajwyzszy czas wymierzyć sprawiedliwość pachołkom Moskwy, którzy aby utrzymać
        > władze posuwali się nawet do zabójstw ludzi, którzy chcieli wolnej i
        suwerennej
        > Polski. Zdegradować Kiszczaka i Jaruzelskiego.
        _______________________________ ____

I leczyć ERYKA!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tutu Re: Ukarać komunistycznych zbrodniarzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:13
          Wesoły Sanitariusz? Pewnie z tych, którzy zamordowali Przemyka.
          • Gość: Tutu namuniu! Re: Ukarać komunistycznych zbrodniarzy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:37
      • Gość: cccccc Re: Ukarać komunistycznych zbrodniarzy!!! IP: *.roadrunner.nf.net 28.01.05, 23:11
        zdrajcow zlodzieji kiszczakow jaruzelskich millerow i reszte z kawachem
    • Gość: Sprawiedliwy Proponuję sprawę przenieść do Sądu w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:03
    • Gość: Lesław Maleszka Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:35
      jestem dumny z pracy w SB i Gazecie Wyborczej. To instytucje podobne jak dwie
      krople wody. Precz z lustracją. SB rulez !!
    • Gość: !!! Re: Sprawa Pyjasa: IPN zajmie się generałem IP: *.client.comcast.net 29.01.05, 23:39

www.jow.pl/ns/archiwum/komentarze/index.html

www.wirtualnapolonia.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka