Dodaj do ulubionych

Stasinski w TVN24

01.02.05, 14:56
Wlasnie powiedzial, ze on nie widzial Przeswietlenia, wiec nie mogl wiedziec,
ze Wildstein powidzial publicznie o tym, co wyniosl. Nie widzial
Przeswietlenia (ani nie wiedzial o nim) tez nikt z Gazety, a lista dostarla
do Gazety w przeddzien ukazania sie artykulu, wiec napisali, ze krazy lista
ubekow, udostepniana przez tajemniczego dziennikarza ... az sie nie che
komentowac.
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Stasinski w TVN24 01.02.05, 15:03
      bryt.bryt napisał:

> Wlasnie powiedzial, ze on nie widzial Przeswietlenia, wiec nie mogl wiedziec,
      > ze Wildstein powidzial publicznie o tym, co wyniosl. Nie widzial
      > Przeswietlenia (ani nie wiedzial o nim) tez nikt z Gazety, a lista dostarla
      > do Gazety w przeddzien ukazania sie artykulu, wiec napisali, ze krazy lista
      > ubekow, udostepniana przez tajemniczego dziennikarza ... az sie nie che
      > komentowac.

Czeski film - "Nikt nic nie wie"! TVN-u nie oglądają, z ludźmi nie gadają,
      nawet na swoje rodzone forum nie zaglądają. Najlepiej poinformowana gazeta
      świata. Toż nawet Instytucie Głuchoniemych i Ociemniałych było głośno o tej
      sprawie.
      • bryt.bryt Re: Stasinski w TVN24 01.02.05, 15:22
        witek.bis napisał:

> bryt.bryt napisał:
        >
        > > Wlasnie powiedzial, ze on nie widzial Przeswietlenia, wiec nie mogl wiedz
        > iec,
        > > ze Wildstein powidzial publicznie o tym, co wyniosl. Nie widzial
        > > Przeswietlenia (ani nie wiedzial o nim) tez nikt z Gazety, a lista dostar
        > la
        > > do Gazety w przeddzien ukazania sie artykulu, wiec napisali, ze krazy lis
        > ta
        > > ubekow, udostepniana przez tajemniczego dziennikarza ... az sie nie che
        > > komentowac.
        >
        > Czeski film - "Nikt nic nie wie"! TVN-u nie oglądają, z ludźmi nie gadają,
        > nawet na swoje rodzone forum nie zaglądają. Najlepiej poinformowana gazeta
        > świata. Toż nawet Instytucie Głuchoniemych i Ociemniałych było głośno o tej
        > sprawie.

Ja sie tak zastanawiam, jakie nastroje sa w samej Gazecie. Nie chce mi sie
        wierzyc, ze caly zespol redakcyjny stoi murem za tym stanowiskiem.
        • witek.bis Re: Stasinski w TVN24 01.02.05, 15:27
          bryt.bryt napisał:
          Ja sie tak zastanawiam, jakie nastroje sa w samej Gazecie. Nie chce mi sie
          > wierzyc, ze caly zespol redakcyjny stoi murem za tym stanowiskiem.

Też w to wątpię, chociaż 15 lat selekcji naturalnej mogło zrobić swoje.
          • wartburg4 Re: Stasinski w TVN24 01.02.05, 17:20
            witek.bis napisał:

> Też w to wątpię, chociaż 15 lat selekcji naturalnej mogło zrobić swoje.

Ja bym ich aż tak surowo nie oceniał. Może robią to w imię wyższych wartości?
            Albo ze zwyczajnego poczucia odpowiedzialności za losy kraju? Jako ludzie
            honoru nie zawsze muszą mówić prawdę.
        • Gość: ws Re: Stasinski w TVN24 IP: *.aster.pl 01.02.05, 15:28
          część stoi murem, część leży pokotem.
    • plopli Stasiński jak pismak 01.02.05, 16:21
      Mam dla Gazety dużo cierpliwości. Dotychczas starczało mi jej nawet na
      słuchanie i czytanie Stasińskiego (choć z trudem). Jednak to jest jakaś
      aberacja!

Przecież w tym artykule napisali, że informacja o pojawieniu się listy agentów
      krąży po forach internrtowych. Jeśli weszli chociaż na własne, to mogli sobie
      przeczytać watek autorstwa 3.dna pt. "Lista Wildsteina". Więc niech red.
      Stasiński nie robi z siebie idioty!!!

Kataryna wskazała też słusznie, że nazwisko Wildsteina podał Dudek. Jeśli tak,
      to po co tak ordynarnie kłamać???

Wildstein popełnił błąd jako dziennikarz (IMHO), ale to co robi teraz Stasiński
      jako dziennikarza go pogrąża! Redaktor Łuczywo, proszę zrobić coś z
      człowiekiem, który w tak głupi sposób niszczy prestiż gazety, której poswięciła
      Pani dużą część życia!
      • bryt.bryt Re: Stasiński jak pismak 01.02.05, 16:59
        Ja jeszcze dodam, ze nie sprawia mi zadnej przyjemnosci pastwienie sie nad
        Gazeta i Stasinskim. Po prostu przegieli tak, ze trudno sie z tym pogodzic.
        • kataryna.kataryna Re: Stasiński jak pismak 01.02.05, 17:01
          bryt.bryt napisał:

> Ja jeszcze dodam, ze nie sprawia mi zadnej przyjemnosci pastwienie sie nad
          > Gazeta i Stasinskim. Po prostu przegieli tak, ze trudno sie z tym pogodzic.

To prawda, podłożyli się tak, że odebrali całą przyjemność.
        • plopli Re: Stasiński jak pismak 01.02.05, 17:37
          bryt.bryt napisał:

> Ja jeszcze dodam, ze nie sprawia mi zadnej przyjemnosci pastwienie sie nad
          > Gazeta i Stasinskim. Po prostu przegieli tak, ze trudno sie z tym pogodzic.

Tak brycie, to żadna przyjemność. Ale szubrawstwo trzeba pietnować niezależnie
          od tego, kogo dotyczy.
    • strajker Re: Stasinski w TVN24 01.02.05, 17:21
      Nadejdzie taki dzień panie stasiński że pan szczeźniesz razem z michnikiem
      i innymi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka