zulus3 Lincz za zabójstwo Ani Dybowskiej 04.02.05, 15:48 Takich to powinno sie rozwalac bez sadu,szkoda pieniedzy na proces. Nagrac egzekucje na tasme i odtwarzac w TV na "dobranoc" Odpowiedz Link Zgłoś
jaskry Zadamy kary smierci 04.02.05, 16:20 Kara smierci albo dozywocie w kamieniolomach, w lancuchach i bez zadnych praw, dla nich nie ma nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Zadamy kary smierci 04.02.05, 16:54 Niestety nic z tego. Przed chwilą ogladałam wiadomości: mordercy będą mieli prawo do przedterminowego zwolnienia. Mam nadzieję, że ich ktoś ukatrupi w tym pierdlu, bo jak wyjdą to ja to zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
malerude Re: Zadamy kary smierci 04.02.05, 17:01 rodacy...oto Polska wlasnie...strachsie abc zycia w takim kraju...ja wysiadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: narkotyk SLD??? 04.02.05, 17:48 To są kompletne bzdury!!! LSD nie powoduje agresji, a już napewno trwającej 5 godzin. Po drugie, sprawcy mówią, że nic nie pamiętają - bzdura, po zażyciu LSD wszystko się dokładnie pamięta, to nie alkohol. Mam nadzieję, że sędzia też to wie! Odpowiedz Link Zgłoś
malerude Re: narkotyk SLD??? 04.02.05, 18:09 heh SLD to tak dla jaj...nie kojarzy sie nikomu?;]no niewazne:P Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ruszył proces o zabójstwo Ani Dybowskiej 04.02.05, 18:19 jak dla mnie - czapa. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Ruszył proces o zabójstwo Ani Dybowskiej 04.02.05, 18:25 Niestety to nierealne, bo: 1. UE jest przeciwko, a przecież nam nie wolno mieć własnego zdania 2. Kler jest przeciwny karze śmierci (to może niech księża sami utrzymują zwyrodnialców - stać ich). 3. Rząd ma w d..., co myśli jego elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ruszył proces o zabójstwo Ani Dybowskiej 05.02.05, 22:15 co do kleru - to się mylisz, generalizując :) co do pieniędzy - akurat tej kwestii bym nie podnosił, bo nie tu problem. Zauważ, że utrzymujemy _każdego_ przestepcę. Co do reszty - chyba masz racje Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia20 Re: Ruszył proces o zabójstwo Ani Dybowskiej 04.02.05, 18:47 W przyszłości chciałabym mieć dziecko. Skąd mogę mieć pewność, że gdy ci dranie wyjdą to nie będą dalej zabijać i że akurat nie padnie na mnie czy na moje dziecko? No skąd? Teraz oni pójdą "siedzieć". Nie wiadomo na jak długo, bo zasłaniają się odużeniem narkotykowym i choroba psychiczną. Żenujące!!!! I jeszcze na dodatek będę musiała ich karmić. Ja, Wy i co najgorsze rodzice Ani. Jak to się dzieje w tym kraju? Czy potrzebna jest rewolucja??? Panie premierze, to do pana!!! Jeszcze trochę i pokorny, "demokratyczny" lud się zbuntuje! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm 24 + 35 = 59 04.02.05, 19:20 dostaną dożywocie - pewniak warunkowe zwolnienie MOŻLIWE po 25 latach, obstawiam, że sąd zaostrzy do 35. teraz mają ok 24 + 35 = 59. poza tym NIE MA ŻADNEJ GWARANCJI, że dostaną warunkowe zwolnienie po 25/35. sądy bardzo rzadko dają - a w przypadku długich kar raczej nie będą tego czynić. PS jeszcze nikt skazany na dożywocie nie wyszedł na wpz PS2 liczba zabójstw w Polsce mocno spada od kilku lat PS3 liczba zabójstw w Kanadzie jest obecnie mniejsza niż w latach obowiązywania kary śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: 24 + 35 = 59 04.02.05, 22:44 Nie ma dowodów na to, że liczba morderstw a Kanadzie spadła dzięki zniesieniu kary śmierci (raczej dzięki innym czynnikom) więc nie posługuj się przypadkowymi statystykami. Ja ci mogę podać wiele przykładów odwrotnych. Bez manipulacji danymi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś