Dodaj do ulubionych

SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:))

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:20
zajrzalam tu na chwile ,tak wiec spokojnie moi drodzy ,nie bede rozrabiac:))) pobieznie przejrzalam
watki i cos nie widze wielu znajomych nickow .Gdzie sie podziewa Krzys? Gdzie bohaterowie
opowiadan?:) Dlaczego wydzieracie rylka na mojego ulubionego doktorka Kriska,he? reggie tak sie
ostatnio rozpedzil z gloszeniem kazania ,ze az na forum towarzyskim wyladowal ;))) Jednego zawsze
moge byc pewna jednak zagladajac tu .mianowicie ,ze zastane tu mojego Kagana,ktory jak zawsze
namietnie grzebie kijem w mrowisku:))) pozdrawiam wiec was moi mili serdecznie a swojego idola
caluje czule w czolko:) Samanta
Obserwuj wątek
    • wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 21:35
      pal gume
      • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:44
        nie ,bo to nieekologiczne
        • wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 21:46
          no to inaczej - pierdol sie
          • Gość: M Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:52
            Zasób słów masz wybitnie ograniczony-pewnie sam też taki jesteś.
            • Gość: samanta Do M IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:55
              nie ,on jest taki wesoly"inaczej"poprostu;)))
          • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 21:52
            nie potrafie sama .do tej czynnosci korzystam z pomocy faceta zazwyczaj.
            • wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 21:55
              kup se dildo
              • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:02
                wesoly3 napisał(a):

> kup se dildo
                dobra a przy okazji zasponsoruje ci przeszczep szarych komorek

• Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:04
                  a właściwe to o co ci samato chodzi, przyczepiłaś się do paru osób. A ty co
                  myslisz że jesteś lepsza mądrzejsza czy jak?
                  • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:05
                    A to ja sie przyczepilam do kogos? faktycznie prowokator z ciebie:)
                    • wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 22:07
                      dziewcze - o takich komoreczkach jak ja mam to ty sobie morzesz tylko pomarzyc
                      • Gość: pollak Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.05.02, 22:11
                        wesoly3 napisał(a):

> dziewcze - o takich komoreczkach jak ja mam to ty sobie morzesz tylko pomarzyc

O jakim morzu piszesz?
                        • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:14
                          Gość portalu: pollak napisał(a):

> wesoly3 napisał(a):
                          >
                          > > dziewcze - o takich komoreczkach jak ja mam to ty sobie morzesz tylko poma
                          > rzyc
                          >
                          > O jakim morzu piszesz?
                          On lubi lac wode,nie zauwazyles?:)))))) komoreczki mu szwankuja jednak bo nie lubia ortografii;)))

• Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:09
                      przemawia przez ciebie pycha, a to prowadzi do zguby, do strasznych cierpień
                      UWAŻAJ
                      • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:13
                        Gość portalu: prowokat napisał(a):

> przemawia przez ciebie pycha, a to prowadzi do zguby, do strasznych cierpień
                        > UWAŻAJ - Amen ,kuwa ,amen!:)

• Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:16
                          > Amen ,kuwa ,amen!:)

Ty to jednak głupia jesteś
                          • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:23
                            a Ty chyba ksiadz z naszej parafii
                            • Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:31
                              a masz przeciwko temu
                              • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:31
                                nie cierpie ksiezy .
                                • wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 22:42
                                  hmmm...no a gdzie TOLERANCJA ???
                                  kolezanko europejko ???
                                  • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:45
                                    wesoly3 napisał(a):

> hmmm...no a gdzie TOLERANCJA ???
                                    > kolezanko europejko ???
                                    kamieniami w nich nie rzucam wiec jestem tolerancyjna. pomidorowej tez nie lubie a czy jest to oznaka
                                    nietolerancji?

• Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:47
                                      > kamieniami w nich nie rzucam wiec jestem tolerancyjna

ale się poswięcasz

• Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:43
                                  dziwne, przecież lewusy wszystkich kochają
                                  • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:46

> dziwne, przecież lewusy wszystkich kochają
                                    wszystkich to podobno pan bog kocha.czy on jest lewusem?

• Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:48
                                      ON nie, ale Ty jak najbardziej
                                      • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:49
                                        zaczynasz sam sobie zaprzeczac.coz za niespojnosc mysli.czy czesto ci sie to zadarza? Tak tylko z
                                        czystej troski pytam.
                                        • Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 22:54
                                          Bóg nie może byc lewusem, bo dał człowiekowi wolną wolę; lewusy ją odbierają w
                                          imię miłości
                                          • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:56

> Bóg nie może byc lewusem, bo dał człowiekowi wolną wolę; lewusy ją odbierają w
                                            > imię miłości
                                            no wiesz ciebie moze i jakis bozek ulepil z gliny bo ja to raczej kieruje sie ku naukowemu podejsciu
                                            do powstania czlowieka.
                                            • Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 23:00
                                              Darwinizm - i nic poza tym, no cóż trudno
                                              • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:03
                                                bajka o zeberkach-no coz,trudno
                                                • Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 23:08
                                                  Udowodnij, że Darwin jest lepszy

ps. opowieść o stworzeniu świata i człowieka nie należy traktować dosłowiene
                                                  • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:09
                                                    Po co ja mam to udowadniac?lepsi za mnie to juz zrobili.Wystarczy troche literatury naukowej
                                                    poczytac.
                                                  • Gość: prowokat Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 23:11
                                                    a może Eryk von Deniken ma racje?
                                                  • Gość: Jaceq Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 13:54

> ps. opowieść o stworzeniu świata i człowieka nie należy traktować dosłowiene

O! A to dlaczego? Narażać się na stos?
                                      • Gość: Jaceq Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szeptel.net.pl 31.05.02, 22:53

> ON nie, ale Ty jak najbardziej

Skąd ta pewność, że ON nie jest?
                                        • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:54
                                          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: prowokat napisał(a):
                                          >
                                          > > ON nie, ale Ty jak najbardziej
                                          >
                                          > Skąd ta pewność, że ON nie jest?
                                          jaceq nie mac mu w glowie bo sie facet calkiem zakreci;))))

• wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 22:55
                                            stad pewnosc - bo lewusy to zlodzieje
                                            • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:57
                                              a kazdy zlodziej to pijak.hahahahaha,filozofia spod budki z piwem;))))))
                                              • wesoly3 Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) 31.05.02, 23:23
                                                co "? prawda w oczy kole ???
                                                • Gość: samanta Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 23:28
                                                  jasne! w takim razie ide chlapnac sobie jednego ,hahaha:)
                  • Gość: Jaceq Re: SAMANTA POZDRAWIA ZNAJOMYCH SWIROW Z KRAJU:)) IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 13:52

> a właściwe to o co ci samato chodzi, przyczepiłaś się do paru osób. A ty co
                    > myslisz że jesteś lepsza mądrzejsza czy jak?

Chodzi o poważną sprawę. Trochę filantropii. Samanta zaproponowała zrzutkę na komórki koloru szarego
                    dla jegomościa Niesmutnego. Ja popieram. Dorzucam się na 7,5 komórki. Powiecie: mało? To i tak
                    wzrost o 50%.
                    • Gość: samanta Jaceq IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 18:49
                      Jacqu..cmoook!:) gdybys mial ochote pogadac kiedys to znajdziesz mnie na forum
                      towarzyskim.Wystarczy glosno zawolac:))Paaa:)
                      Ps.Ponizsze przykazania sa suuper. Kagan zaczyna swoich juz kasac a to juz niedobrze:)
                      • Gość: Jaceq Zawsze Pamiętam IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 10:47
    • Gość: Dr.KrisK Ja tez pozdrawiam! IP: *.eng.fsu.edu 31.05.02, 22:13
      Jak samanta widzi - wszystko po staremu! Życie upływa nam tutaj na wzajemnym
      kąsaniu po łydkach, jak to w rodzinie!!
      Pozdrawiam!
      KrisK - Doctorus Philosophae
      • Gość: samanta Re: Ja tez pozdrawiam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 22:14
        Mnie na razie tylko lekko podrapano.Witaj doktorku:)))
        • Gość: Kagan DNO... :( IP: *.vic.bigpond.net.au 01.06.02, 09:33
          Mam oczywiscie na myslki ten watek...
          Prosze wiec PT Samante o nieszarganie imienia "Kagan"
          w tymze watku...
          Dostaje bowiem alergii jak widze "popisy" DrKrisK... :(
          • Gość: Jaceq Re: DNO... :( IP: *.szeptel.net.pl 01.06.02, 14:03
            Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Prosze wiec PT Samante o nieszarganie imienia "Kagan"
            > w tymze watku...

Jam jest Kagan Twój, który Cię wywiódł z ziemi (łodewer) w pole.

1. Nie będziesz miał Kaganów innych przede mną (zwłaszcza zalogowanych).
            2. Nie będziesz szargał imienia Kagana Twego po wszystkich wątkach nadaremno.
            3. Pamiętaj, abyś dzień Kagana święcił (czymkolwiek).
            4. Czcij Palestyńczyków i Hetero.
            5. Nie zabijaj, chyba że za pomocą bomby pod pazuchą.
            6. Nie cudzołóż (z gejami)
            7. Nie kradnij Kaganowi pomysłow
            8. Nie mów fałszywego świadectwa pko Kaganowi (czyli niczego różnego od kaganopoglądów).
            9. Nie pożądaj żony Kagana swego.
            10. Ani żadnej z pozostałych przedmiotów należących do Kagana.
            11. Kagan zawsze ma rację.

• wesoly3 Re: Ja tez pozdrawiam! 31.05.02, 22:15
        oo...kryska posprzatal lab i sie do kompa dorwala
        a ty w szabas tak mozesz sobie na kompie pisac ???
        • reggie Re: Ja tez pozdrawiam! 01.06.02, 19:47
          Samanta ze zgermanizowanego Szczecina obraza Boga, Kościół i innych. Czy to
          jest właśnie metoda propagandy lewackiej? Tyle mówi się o tolerancji, o
          szerokopojętej "europejskości". Cóż. Tacy ludzie jak samanta to kandydaci na
          sprzedających Polska ziemię, czy ślub z przedstawicielem mniejszości narodowej.
          • Gość: samanta Re: Ja tez pozdrawiam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 20:57
            reggie ..moze kompres na czolko ciooo?:))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka