forever.pl 12.02.05, 13:28 Nic nie będzie z tej zbieraniny socjalistów i liberałów -- forever.pl . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka98 Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 14:26 I na co ci Unio to przyszło? Będą się od Ciebie odcinaćnastępni: Kamelia Sowińska i Emil Wąsacz. Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 I DOBRZE! NIKT CIE TU CW..U NIECHCE! TO STEINHOFF 12.02.05, 14:48 WYSZEDL PRZED SZEREG ZAPRASZAJAC TEGO GEJA! NIE DLA AWS-BIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jaki gej? Gejem byl Dmowski. Plazynski to 100% 12.02.05, 15:02 hetero... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek7771 Pani Marszałku-teraz można już wracać do PO 12.02.05, 17:41 i nie faszyzować mi tu UW. Dość tej prawicowości półhadeckiej Odpowiedz Link Zgłoś
darspan Re: POLITYKA JEB.IE MOZG fuckillowi 12.02.05, 17:12 skasowac posty prostakow takich jak ten fuckill, obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
listawildsteina Wszystko idzie zgodnie z planem!! :-) 12.02.05, 14:47 Płażyński zdementował informacje o wejściu do nowej partii Komołowski też zdementował Wojciechowski poszedłby z Centrum, ale nie pójdzie razem z UW tak samo Kropiwnicki Jeszcze mam nadzieję, że UW nie poprze Religi, i rozpadnie się koalicja z Centrum. Wtedy UW spojrzy w lewą strone, i miejmy nadzieję, że utworzy jakiś sensowny front wspólnie z SdPl, i częscią SLD. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 dlaczego te zombi ciągle wypływają ???????? 12.02.05, 14:51 Steinhopff, Kropiwnicki, Suchocka itp już byli i wykazali "0" wiedzy na temat gospodarki i za to wyborcy dali im kopa. Czy to mało ??? - żeby zrozumieli gdzie ich miejsce ? Wyjątkowe nieudaczniki, każda formacja która wejdzie z nimi w układy popełnia samobójstwo polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rwerp Re: dlaczego te zombi ciągle wypływają ???????? 12.02.05, 15:16 Suchocka mało wie o gospodarce? Jej rząd rozpoczął negocjacje z UE i prywatyzował więcej niż którykolwiek potem. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 14:53 Tworzenie partii Centrum przez dosc kolorowych politykow uwazam generalnie za porazke. Widze, ze i Palzynski mysli podobnie. Szkoda mi tylko Religi, ze po raz kolejny w takie widmowe mariaze uwierzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
rwerp Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 15:15 "Steinhoff powiedział, że ceni również premiera Marka Belkę, ministrów rządu Tadeusza Mazowieckiego: Jana Bieleckiego, Hanny Suchockiej oraz Jana Olszewskiego." Chyba zamiast dwukropka powinien być przecinek. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 15:48 Steinhoff jest jednym z nielicznych polityków, który potrawi powiedzieć coś takiego. Rokicie, Kaczyńskim czy SLDowskiej bandzie coś takiego nie przeszłoby przez gardło. TomekS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 15:27 Kto to jest ten łysy. Kto go zna ? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszu Hurra!! 12.02.05, 15:32 Nie chcemy tu prawicy z AWSu! To ma byc partia centro-liberalna a nie centro-konserwatywna! przynajmniej ja mam taka nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 15:49 Też figura.Dobrze,że przestał zatapiać Platformę,która po jego odejściu wypłynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
bolekzaja Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 15:53 Kto to jest ten łysy ? Kto go zna ? Co on ma jeszcze do powiedzenia ! Następny śliniony wyłażi z nory ! Kto z tych nieudaczników - następny do ogólnonarowego pouczania i nauczania Mamy już pełno staroci, wykrzywionych gęmb(patrz-rokita),wymalowanych farbkami gemb w kolorowych krawacikach, po co nam jeszcze ten nieudacznik !! Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 18:11 Co to jest za część ciała Rokity o nazwie"gęmba"?. Co za wspaniałe słownictwo w krótkiej wypowiedzi; łysy,śliniony,nieudacznik,stary. Może byś popatrzył na siebie w lustrze i określił przymiotnikami swoją niegramotną personę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak34 Zakładam nową partię "Naprzód Polsko" !!! 12.02.05, 16:48 www.partia.blox.pl : nowa , pragmatyczna , nie ideologiczna , dla myślących kategoriami nowoczesnego , laickiego Państwa . ///////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Płażyński o koalicji UW-Centrum 12.02.05, 17:52 Maciej Płażyński dobrowolnie odszedł na polityczną emeryturę i nie należy uważać go za znaczącą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
andrrzej Re: UW+PARTIA CENTRUM+SLD= my chcemy do koryta... 12.02.05, 17:56 ten nowy-stary powstający stwór polityczny budzi we mnie straszliwe obrzydzenie i mam nadzieje że POLACY też widzą o co chodzi Unii Wolności z tym psełdo inteligentem Frasyniukiem na czele, a chodzi o to co zawsze czyli o koryto sejmowe, obecne pozostawanie poza sejmem tak zdeprymowało UW że wszelkimi sposobami chcą wrócic do parlamentu, w czym jak tylko może pomaga im moja kochana Gazetka Wyborcza, widać jak na dłoni jednoczenie sie i paniczny strach przed prawdą lustracji towarzyszy z UW,SLD,UP,Gazety Wyborczej,Polityki, tygodnika Powszechnego, Odpowiedz Link Zgłoś
davidmorst Re: Szkoda, że Płażyński nie chce się do UW ! 12.02.05, 20:57 Bardzo tam pasuje i będzie go tam brakowało. Szkoda, bo związałoby się towarzycho w jeden pęczek i razem kopa, i w szmaty i na makulaturę. A tak jacyś pojedyńczy harcownicy wymkną się z sieci UW-centum i mogą narobić szkody przedostając się przypadkowo do nowego Sejmu dzięki pomyłce wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś