Gość: Ania IP: *.upc.chello.be 04.06.02, 11:32 Dajcie sobie spokoj niech sobie pisze co chce .Kaganz gory dziekuje za to co zaraz napiszesz o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:35 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dajcie sobie spokoj niech sobie pisze co chce .Kaganz gory dziekuje za to co > zaraz napiszesz o mnie. Nie mnie, ale temu osobnikowi z biblioteki Monash University, co to sie pode mnie podszywa... Pozdr. Kagan Prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.02, 11:38 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Nie mnie, ale temu osobnikowi z biblioteki Monash University, co to sie pode mn > ie > podszywa... > Pozdr. > Kagan Prawdziwy Suerujesz że jest tam ktoś kto pisze po polsku i akurat na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:40 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Nie mnie, ale temu osobnikowi z biblioteki Monash University, co to sie pode mnie > > podszywa... > > Pozdr. > > Kagan Prawdziwy > > Suerujesz że jest tam ktoś kto pisze po polsku i akurat na tym forum? A malo to Zydow (pardon, Chazarow) na Monash University? Cala biblioteke "zydowska" tam maja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.tlsa.pl 04.06.02, 11:45 Wszedzie Zydzie. A jak nie Zydzi to Chazarowie lub Katole. Najprawdziwszy Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolargol Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:50 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Wszedzie Zydzie. A jak nie Zydzi to Chazarowie lub Katole. > Najprawdziwszy Kagan Ale ten kagan glupi... wszedzie widzi spiski, ten syn ruskiej i szwaba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.02, 12:03 Gość portalu: kolargol napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Wszedzie Zydzie. A jak nie Zydzi to Chazarowie lub Katole. > > Najprawdziwszy Kagan > > Ale ten kagan glupi... wszedzie widzi spiski, ten syn ruskiej i szwaba... Panowie, nie kłóćta się. Ja w każdym razie idę do biblioteki, a później kupić piwo i ... mecz. zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollak Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 12:52 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: kolargol napisał(a): > > > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > > > Wszedzie Zydzie. A jak nie Zydzi to Chazarowie lub Katole. > > > Najprawdziwszy Kagan > > > > Ale ten kagan glupi... wszedzie widzi spiski, ten syn ruskiej i szwaba... > > Panowie, nie kłóćta się. Ja w każdym razie idę do biblioteki, a później > kupić piwo i ... mecz. > > zdrowia Komu? Kaganowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.02, 16:40 Gość portalu: Pollak napisał(a): > > > > zdrowia > Komu? Kaganowi? Też. Jemu przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20 Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:12 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Pollak napisał(a): > > > > > > > zdrowia > > Komu? Kaganowi? > > Też. Jemu przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
stakoj Re: Kaganowi wyraznie odbilo 04.06.02, 11:55 I to dawno temu! Ma straszliwe rozmnozenie jazni: - ksiadz, biskup, student, katolik, laik..... ostatnio rowniez oszolom! Proponuje wszystkim ignorowanie MONASH i BIGPOND! Czlowiek jest chory i jesli nie mozemy mu pomoc, to chociaz go ignorujmy, by nie pogarszac stanu zdrowia psychicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulbek Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 11:58 stakoj napisał(a): > I to dawno temu! Ma straszliwe rozmnozenie jazni: > - ksiadz, biskup, student, katolik, laik..... ostatnio rowniez oszolom! > Proponuje wszystkim ignorowanie MONASH i BIGPOND! > Czlowiek jest chory i jesli nie mozemy mu pomoc, to > chociaz go ignorujmy, by nie pogarszac stanu zdrowia psychicznego! Zgoda! Ignorujmy wszelakie posty pisane przez DrKrisK i Oszoloma! Odpowiedz Link Zgłoś
stakoj Teraz jestes Pulbekiem, KAGAN???????????????????? 04.06.02, 12:23 Gość portalu: Pulbek napisał(a): > stakoj napisał(a): > > I to dawno temu! Ma straszliwe rozmnozenie jazni: > > - ksiadz, biskup, student, katolik, laik..... ostatnio rowniez oszolom! > > Proponuje wszystkim ignorowanie MONASH i BIGPOND! > > Czlowiek jest chory i jesli nie mozemy mu pomoc, to > > chociaz go ignorujmy, by nie pogarszac stanu zdrowia psychicznego! > Zgoda! Ignorujmy wszelakie posty pisane przez DrKrisK i Oszoloma! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stakoj Re: Teraz jestes Pulbekiem, KAGAN???????????????????? IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 12:40 stakoj napisał(a): > Gość portalu: Pulbek napisał(a): > > > stakoj napisał(a): > > > I to dawno temu! Ma straszliwe rozmnozenie jazni: > > > - ksiadz, biskup, student, katolik, laik..... ostatnio rowniez oszolo > m! > > > Proponuje wszystkim ignorowanie MONASH i BIGPOND! > > > Czlowiek jest chory i jesli nie mozemy mu pomoc, to > > > chociaz go ignorujmy, by nie pogarszac stanu zdrowia psychicznego! > > Zgoda! Ignorujmy wszelakie posty pisane przez DrKrisK i Oszoloma! > > > I stakoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 12:57 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dajcie sobie spokoj niech sobie pisze co chce .Kaganz gory dziekuje za to co > zaraz napiszesz o mnie. Huzia na Kagana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 04.06.02, 13:02 Bo jest glupi, i juz! A ja, Ania jezdem mundra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.tlsa.pl 04.06.02, 16:21 Gość portalu: Ania napisał(a): > Bo jest glupi, i juz! A ja, Ania jezdem mundra! K: Jak ja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.vic.bigpond.net.au 04.06.02, 16:43 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Bo jest glupi, i juz! A ja, Ania jezdem mundra! > K: Jak ja !! I jak ja, dochtor kryska! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.06.02, 16:46 To pewnie z braku snu. Zachodza nieodwracalne zmiany w psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kaganowi wyraznie odbilo IP: *.upc.chello.be 04.06.02, 16:48 Gość portalu: Hania napisał(a): > To pewnie z braku snu. Zachodza nieodwracalne zmiany w psychice. A moze i z niedozywienia ?Kagan ,od ktorej juz tak nadajesz?Znalez sobie jakies zastepstwo bo jak przestaniesz to nam bedzie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Obawiam się.. IP: *.eng.fsu.edu 04.06.02, 17:15 .. że to po tym jak (słusznie zresztą) nazwałem go kundlem tego forum. No i sie wściekł!!! Nieszczepiony chyba... Trochę mi go żal, a trochę nie. Chyba faktycznie ma problemy z jaźnią. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Obawiam się.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 04.06.02, 17:17 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > .. że to po tym jak (słusznie zresztą) nazwałem go kundlem tego forum. No i sie > > wściekł!!! Nieszczepiony chyba... > Trochę mi go żal, a trochę nie. Chyba faktycznie ma problemy z jaźnią. > KrisK Nie on jeden. Moze to zarazliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrKrisK Re: Obawiam się.. IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 06.06.02, 06:11 Gość portalu: Hania napisał(a): > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > .. że to po tym jak (słusznie zresztą) nazwałem go kundlem tego forum. No i sie > > wściekł!!! Nieszczepiony chyba... > > Trochę mi go żal, a trochę nie. Chyba faktycznie ma problemy z jaźnią. > > KrisK > > Nie on jeden. Moze to zarazliwe? Chyba tak. Wlsnie tez sie wscieklem, hau hau! Wrrrrrrrrrrrrrrr!!! DrKrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan DrKrisK sie wsciekl... :) IP: *.vic.bigpond.net.au 08.06.02, 13:29 Gość portalu: DrKrisK napisał(a): > Gość portalu: Hania napisał(a): > > > Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > > > > > .. że to po tym jak (słusznie zresztą) nazwałem go kundlem tego forum > . No i sie > > > wściekł!!! Nieszczepiony chyba... > > > Trochę mi go żal, a trochę nie. Chyba faktycznie ma problemy z jaźnią > . > > > KrisK > > > > Nie on jeden. Moze to zarazliwe? > Chyba tak. Wlsnie tez sie wscieklem, hau hau! Wrrrrrrrrrrrrrrr!!! > DrKrisK Odpowiedz Link Zgłoś