oracz_prawdziwy Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 09:03 Wrzodak nie jest moim idolem. Ale 99,9% wypowiedzi to kpiny i podśmiechujki. Dlaczego nikt nie miażdży Wrzodaka argumentami ? Ropa to nie moja specjalność ale wiem, że np nasze złoża gazu oceniano jakieś astronomiczne wielkości i były to dane zupełnie serio. Podobnie było z ropą, o której mówiło się wiele szczególnie po tym jak wytrysnęła w Karlinie. Chyba coś jest na rzeczy. Radzę głupkowate podśmiechujki schować głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: do oracza i o argumentach. 18.02.05, 09:16 Jesli ty chcesz psychicznie chorego czlowieka przekonywac argumentami, to prosze bardzo...masz na to 20-30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpla Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 09:04 na głupotę ludzką nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gsmkomis Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 09:10 gazeta wyborcza prowadzi od zawsze kampanię wyborczą-walka o władzę trwa,ośmieszać i niszczyć konkuręcję a chwalić swoich ziomków - gieremków,michników itd Odpowiedz Link Zgłoś
gsmkomis [...] 18.02.05, 09:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ZATEM WRZODAK - DO WIERCENIA !!!!!!! 18.02.05, 09:21 ...a nie do polityki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 09:31 Takich Wrzodakow mamy niestety wiecej,-to jak kolejny"wrzod"w strukturach politycznych tego Panstwa.Czy potraficie sobie wyobrazic ze podobni mu politycy beda mieli niebawem wladze w tym Kraju...!?Ja mimo usilnych staran NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
dante-alighieri "MAM OGROMNY WACHLARZ WIEDZY W DZIEDZINIE EKONOMII 18.02.05, 09:51 Zygmunt_Wrzodak: przewodniczący rady politycznej LPR, żonaty, technik mechanik, operator linii produkcyjnych w fabryce traktorów Ursus. Zygmunt Wrzodak jako wybitny ekonomista powiedział: "Jesli chodzi o liderów LPR każdy z nas przeszedł różne szkolenia w dziedzinie ekonomii, ja np. w zakonie św. Michała w Kanadzie. Mam ogromny wachlarz wiedzy w dziedzinie ekonomii" Zygmunt Wrzodak jako wybitny polityk powiedział: "Mieliśmy i mamy genialnych myslicieli politycznych: Sienkiewicz, Mickiewicz, Dmowski, F. Koneczny czy M. Konopnicka" Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Szejkowie z SLD 18.02.05, 09:40 www.wirtualnapolonia.com/niemcy/teksty.asp?TekstID=5457 "Puszcza Notecka rośnie na ogromnych złożach ropy. Rząd nie obawia się zainwestować nawet 100 milionów dolarów w jej wydobycie, bo inwestycja ma się zwrócić w ciągu paru lat. Jak informuje "Rzeczpospolita", wkrótce ma powstać z inicjatywy polityków SLD spółka, która będzie zarządzać wydobyciem całej polskiej ropy. Na jej czele ma stanąć senator SLD Tadeusz Rzemykowski. Roczne obroty firmy ocenia się już teraz na co najmniej 5 miliardów złotych.[...]" --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
nowotka1 Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 09:40 Wrzodak mógł odkryć ropę co najwużej u Leppera na d... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_nysa Wy tu gadu gadu a ja biore wiertarke 18.02.05, 09:55 Wy tu gadu gadu, a ja biore wiertarke i lece do ogródka, juz widzę wille i samopchody jak w dynastii, albo kupie sobie turban. No nie wiem ale lece wiercic. Dzieki Zygmuś. Odpowiedz Link Zgłoś
smutny51 A ja tam wole w uchu se podlubac 18.02.05, 10:08 Tam w koncu tez moge znalezc rope Odpowiedz Link Zgłoś
collage6 Prawda czy legenda ? 18.02.05, 10:00 ta opowiesc o polskiej WIELKIEJ ROPIE jest duzo starsza niz Solidarnosc.. czym to sie skonczy? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_ash 350 milonów ton tosą teoretyczne szacunki geologów 18.02.05, 10:17 ''Prawdopodobnie poseł dotarł do opracowywanych przez geologów statystyk. Według nich pod obszarami Polski powinny się znajdować złoża ropy właśnie w takiej wielkości.'' Ale jak się nie umie czytać to się pieprzy, że odkrył coś Wrzodak, czyli te złoża mogą być wieksze ale moga być mniejsze, jak się nie dokona odwiertów to się nikt nie przekona, a wiercenia na głębokośc 10 000m są drogie i nikt u nas ich nie dokonywał, a ropy z płytkich złoż do 6000 m, to u nas trochę jest. Podobnie z gazem moglibyśmy wydobywać rocznie 6 milardów m3, a wydobywamy 2 bo kiedyś CCCP chciał mieć rynek zbytu więc komuchy nie odważyły się by wydobywać więcej i tak im zostało do dziś, więc lewacy przestancie pieprzyć bez sensu o Wrzodaku. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 WRZODAK JESZCZE NIGDY NIE POWIEDZIAŁ NIC MĄDREGO 18.02.05, 10:26 żałosny to człowiek a więc jego wypowiedzi nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
arkasza Wrzód Wrzodaka 18.02.05, 11:18 Już nie mogę po prostu patrzeć na ten jego "Wrzodak" koło nosa. Bleeeeeeee. Nie rób wstydu Wrzodak. Cała Polska patrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur We wrzodach można odkryć ropę 18.02.05, 11:26 Niektóre wrzody zawierają wewnątrz ropę. Nie naftową, bynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
madrala1 Teraz K... Wrzodak! 18.02.05, 11:43 Zaraz po nim Lepper, albo juz 2 razy wczesniej przed nim! Odpowiedz Link Zgłoś
fullman To wszyscy maja krotka pamiec 18.02.05, 11:44 Co w latach 1960 i 1970 tych robila Polska Geofizyka,no wlasnie lokalizowala i to dokladnie te zloza.Pytanie czy oplacalna jest ta eksploatacja.Nikt nie zapytal na jakiej glebokosci to lezy. Z pozdrowieniem geofizycznym jeszcze jeden z nielicznie zyjacyh swiadkow tamych czasow Fullman. Odpowiedz Link Zgłoś
glob1 USA i Rosja znaja dokladnie zasoby ropy na swiecie 18.02.05, 11:49 Ludzie nie wiedza, ze promieniami Mikolaja Tesli od dawna mozna zbadac wszystkie zasoby zloz na swiecie. Cala Ziemia jest juz dawno przebadana przez USA i Rosje. Kazdy kraj jest przebadany. Trzeba pamietac, ze promienie Tesli dzialaja na odleglosc bezprzewodowo. Promienie Tesli skladaja sie z fal i pradu. Mozna nimi przesylac glos, obrazy, gazy, zapachy, laser, rozne drobiny itd. Mozna tez dzieki nim odbierac glos, obraz, rozne drobiny, zapachy i inne rzeczy. Dzieki wlasnie tym wlasciwosciom mozna dokladnie zbadac wszystko, co znajduje sie pod ziemia i na ziemi. Mozna tez nimi operowac w przestrzeni kosmicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
stamp Re: USA i Rosja znaja dokladnie zasoby ropy na sw 18.02.05, 12:02 W życiu nie słyszałem o żadnych promieniach Tesli z fal i prądu.... To jakiś żart? Jeżeli tak, to nawet śmieszny.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
plizak Re: USA i Rosja znaja dokladnie zasoby ropy na sw 18.02.05, 12:26 Naprawdę genialne. Popłakałem się z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofy Re: USA i Rosja znaja dokladnie zasoby ropy na sw 18.02.05, 13:47 Promieniami Tesli można także porozumiewać się telepatycznie. Tak jak poseł Wrzodak z agentem Rydzykowem a ten z kolei z centralą w Moskwie. To właśnie promieniami Tesli poseł Wrzodak przebadał cały świat. Obok mojego domu przepływa kanał łącznościowy posła Wrzodaka i często po południu widuję jak przelatują różne drobiny i zapachy. To nie są żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofy Re: USA i Rosja znaja dokladnie zasoby ropy na sw 18.02.05, 13:52 Raz nawet przeleciał jeden obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaa2 Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 11:43 ja już coś słyszałm o tej ropie, coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
sznaucer465 Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 12:44 Wrzodak ty durniu nie wiesz że ropa była w "Ursusie" a ty palancie wszystko zmarnowałeś. Rozlicz się debilu z tego co zmarnowałeś a może podprowadziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mazurkiewicz1 Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 13:12 Poseł Wrzodak jak zwykle się wygłupił. Zawsze w takich sytuacjach zastanawia mnie ileż razy głupek musi publicznie odsłonić swoją wiedzę, by dotarło do niego kim jest. Lepperowe klewki, przytupy Janowskiego, teraz ropa Wrzodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 13:26 rope to wrzodak pewnie ma we wrzodach Odpowiedz Link Zgłoś
anderl Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 13:45 Zapomniał oczywiście dodać że to wynik spisku żydomasońskiego, którego celem jest uzależnienie Polski od rosyjskiej ropy, czego konsekwnecją będzie dalsze dręczenie ukochanej ojczyzny i niedopuszczenie do utworzenia królestwa Maryji Królowej Polski i danie pracy bezrobotnym rodakom:))))))oraz utworzenie polskiej krainy powszechnej szczęśliwości, z prymasem Rydzykiem, prezydentem Macierewiczem na czele:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 14:18 Jezeli sa prowadzone badania,czy jest ropa w Polsce,to ciekawe jak dlugo te badania sa prowadzone,i jaki jest rezultat,albo rezultaty? czy tez dokonywujecie badania taktyczne,poto tylko azeby miec zajecie,i,naturalnie,otrzymywac wyplate miesieczna za t.z "prace",bo jeszcze jest inna mozliwosc,mianowicie,jezeli istnieja papiery wartosciowe na Bursie Handl.to nawet nie zly tryk,puszczajac taka kaczke,ze,ho,w Polsce jest niezliczona ilosc ropy,trzymano to w tajemnicy, a teraz wszyscy wiedza,trzeba kupowac akcje! Predko a jak ze! no? mozno i tak. A mozno jeszcze inaczej,Panstwo,t.z Rzad,zwroci sie do bardzo znanej kompanii, ktora zajmuje sie wykrywaniem zrodel ropy,domawia sie z ta kompania,ze bedzie przeprowadzala poszukiwania swoimi systemami,a jezeli znajdzie to bedzie spolnikiem 30%-owym.Bardzo proste,prawda? No,nie jest to malo,ale lepiej tak niz wcale i nugdy/ Odpowiedz Link Zgłoś
beldin Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 14:37 Moj tato mial zloze w okolicy lokcia,kolega mial w okolicy kolana . Jest nas okolo 40 milionow wiec jest szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek2007 Pod Toruniem sa ogromne zloza gazu ziemnego... 18.02.05, 14:20 starcza na zagazowanie wszystkich oszolomow do konca 21 wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Wrzodak odkrywa polską ropę 18.02.05, 14:39 Wrzodak rozpaczliwie stara się załapać do nowej partii Rydzyka, więc próbuje przebić jego brednie. Nie jest to jednak takie proste. Np. trudno mu będzie przebić ujawnienie przez Rydzyka informacji, że za Katyń i Auschwitz odpowiedzialny był (ośmioletni wówczas) Jacek Kuroń. Wrzodak, nie zrażaj się! Próbuj dalej! Może w końcu cię docenią i przygarną! Odpowiedz Link Zgłoś
midwesterner Ta ropa byla, ale juz jej nie ma 18.02.05, 15:29 Zydzi wywiezli ja w walizkach prosto do Iraela. Te "Marsze Zywych", wizyty na grobach cadykow, itp. to byl podstep. Chodzilo o to, aby dobrac sie do polskiej ropy. Odpowiedz Link Zgłoś