Dodaj do ulubionych

Do forumowiczów w spr. oszołoma

24.02.05, 20:04

Jezeli LPR ma prawo wzywać do bojkotu GW. To ja proponuje olewać te wątki,
ktorych inicjatorem jest oszołom z RM.
A przynajmniej do tych wątków kiedy odsyła wszystkich forumowiczów do "bardzo
dobrych", wyśmienitych," i "wspanialych" artykułów z ND. Niech się wypowiada
w wątkach założonych przez pozostałych forumowiczów.

Obserwuj wątek
    • humbak Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 20:35
      A ja proponuje skończyć tamet RM. Spójrzcie na to forum. Jak nie Oszołom, to
      wątek o nim albo o "jego" rozgłośni.
      • bodo53 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 20:40
        Zobowiązuję się od dzisiaj aż do niedzieli włącznie, nie śledzić, nie czytać
        oraz nie odpowiadać na oszołomstwa Oszołoma...

Chociaż czasami trudno wytrzymać...

• badacz.teorii.spisku Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 20:44
      jtb napisał:

>
      > Jezeli LPR ma prawo wzywać do bojkotu GW. To ja proponuje olewać te wątki,
      > ktorych inicjatorem jest oszołom z RM.
      > A przynajmniej do tych wątków kiedy odsyła wszystkich forumowiczów do "bardzo
      > dobrych", wyśmienitych," i "wspanialych" artykułów z ND. Niech się wypowiada
      > w wątkach założonych przez pozostałych forumowiczów.
      >
      Jego watki sa bardzo ciekawe i pouczajace,dopiero po analizie watków Jego i
      adwersarzy mozna się ustosunkowac do poruszanych zagadnień.
      • imagistyk Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 21:01
        Przede wszystkim z jego wątków widać ,że jest gó..arzem-fanatykiem nie znającym historii Polski .Trzeba być .... aby tak jak on obrażać ludzi zasłużonych dla Polski, niezależnie od ich poglądów politycznych.Tacy jak on palili ludzi na stosach z ustami pełnymi miłości bliżniego.W sumie bardziej nadaje się do wariatkowa,gdzie jeat miejsce wszystkich fanatyków.
        • bodo53 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 21:10
          Przykro mi Imagistyk, ale moim zdaniem mylisz się w sposób zasadniczy w kwestii
          tzw. przyszłego obłożenia szpitali psychiatrycznych.

Prawdopodobnie po najbliższych wyborach parlamentarnych wielu lekarzy
          psychiatrów pod wpływem wyłącznie pobieżnej analizy składu niektórych ław
          sejmowych rychło uzna, że wielu z ich dotychczasowych podopiecznych prezentuje
          o wiele mniejsze zagrożenie dla otoczenia, niż dotychczas zwykło się sądzić.

Dlatego w ciągu najbliższych czterech lat nie wróżę wielkiej prosperity
          placówkom opieki medycznej tego rodzaju...

• imagistyk Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 16:00
            Bodo53 ! Masz absolutną rację ! Rzeczywiście pacjenci zamkniętych szpitali są mniej grożni dla społeczeństwa niż posłowie.Ale jak temu zaradzić ? Ja nie wiem ...
        • grom3 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 00:28
          Giwi my ciebie nie lubimy wytnij sie sama.
        • kropekuk To jakas Wszapolska, ktora dorywczo pracowala dla 25.02.05, 03:32
          naszego Dziennika - serio. Chlopak historii wlasnego kraju nie zna, ale to
          TYPOWE dla tzw. NARODOWCOw - nie historia im potrzebna, lecz MITY (vide: NSDAP
          i Hitlerjugend).
    • giwi Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 21:08
      W Moim forum jest opcja wycinania postów/wątków osób nielubianych. Proponuję
      skorzystać z tego.
      • she8 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 21:50
        A cóżbyście robili na tym forum, gdyby nie oszołom? Gdzie dawalibyście upust
        swej nietolerancji, że o innych przymiotach nie wspomnę? Nawet bronić go już
        nie można, bo jest się moherowym berecikiem (jak ja) - a swoją drogą, to
        określenie jest super, zwłaszcza w stosunku do mnie. Przedstawiam się tak
        starym znajomym, ryczymy ze śmiechu.
        • podpolka Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 21:53
          no jakby go tu nie bylo to wszyscy bysmy poszli lawa na forum naszego dziennika albo rm - oczywiscie jakby takie byly a tak nic tylko u tych masonozydow musimy pisac, co za czasy!
          • she8 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 21:56
            to tam nie ma nikogo? O matko i córko!
            • podpolka Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 24.02.05, 22:05
              "szejt" a nie powinno byc szajt?
              na forach macie tam tlum? - dawaj adres!!!!
        • kropekuk Nie, moja droga, ty jestes BARCHANOWE GACIE. 25.02.05, 03:33

• she8 Re: Nie, moja droga, ty jestes BARCHANOWE GACIE. 25.02.05, 14:27
            gacie, o ile się orientuję, noszą panowie. Wiesz coś o tym?
            • podpolka Re: wazne zeby byly z POLSKIEJ bawelny 25.02.05, 14:34
              no szajt, ty co chodzisz tylko w stringach dawaj te linki na fora dyskusyjne rm i nd! okaz chcrzscijanskie milosiedzie, ulituj sie nad nami co u tych masonozydokomochow pisac musimy! blagam!!!
              --
              nie lękajcie się bić dzieci - słabe są, nie oddadzą.
        • bodo53 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 23:36
          Ty nas She8 od NIETOLERANCYJNYCH lepiej nie wyzywaj...

Powiem ci nawet w przypływie szczerości, że my tu wszyscy tak po cichu to nawet
          zazdrościmy Oszołomowi, że on tak blisko ks. Dyrektora i może na codzień
          podziwiać jego niezaprzeczalny blask, a także nurzać się bez granic w jego
          złotych myślach i pieniach anielskich...

I to jest właściwie jedyny powód naszej bezbrzeżnej frustracji, której dajemy
          taki głośny upust na forach GW, co skupia się na głowie Bogu ducha winnego
          Oszołoma...

• bladatwarz Ja prosze o wyciecie tego jtb, co to zazdrosci 24.02.05, 21:57
        oszolomowi talentu, dowcipu, zacietosci w dyskusji i sprytu.
        Chore!
        Przeciez w ogole nie trzeba odpoiwadac na jego wypowiedzi, jak ktos nie chce.
        Mnie tu tez wkurza jeden antypolonosemita i widze, ze wiekszosc osob lekcewazy
        jego zaczepki. To jest sposob. Chama trzeba albo w pysk, albo traktowac jak
        powietrze. w tym wieku nie da sie nikogo wychowac.
        • neceser Re: Ja prosze o wyciecie tego jtb, co to zazdrosc 24.02.05, 22:11
          co to znaczy "antypolonosemita"?
          • bladatwarz Re: Ja prosze o wyciecie tego jtb, co to zazdrosc 24.02.05, 22:14
            Semita nienawidzacy Polakow.
            Anty-przeciw
            Polono - polski (?)
            Tak jak semita - Arab lub zyd.
            • humbak Re: Ja prosze o wyciecie tego jtb, co to zazdrosc 25.02.05, 02:08
              Chyba Sumer jeszcze może być, ale głowy za to nie dam:)
              • bladatwarz Chyba tak 25.02.05, 03:18
                :) tez teraz glowt nie dam, bo pozno. Wiem, ze w tej grupie byli semici,
                chamici i ktos tam jeszcze...
                • kropekuk Nie dawaj glowy: grupa jezykowa semito-chamicka 25.02.05, 03:43
                  Bez "i jakis tam"...
            • kropekuk Dopadles Araba? I co? Paki bashing, moj Nazi? 25.02.05, 03:41

• kropekuk Semita nie jestem, ale polskich NAZI nie lubie - 25.02.05, 03:40
          wolno! Ba, i nie mam sie tu czego wstydzic, nazisto niearyjski, z geba
          zmongoloizowana przez Tatara co twa prapra...babcie dopadl!!! Nie mam sie co
          wstydzic, boi nazizm jest tak okropnie PLEBEJSKI.
          Niemniej jestem przeciwko bojkotowaniu Oszoloma - nie jest specjalnie
          wyedukowany, dowcipny,lotny czy obyty, ale ma cos w sobie... A poza tym mdli
          mnie walka/wspolzawodnictwo na zasadzie akcji i reakcji - to takie common,
          very common...
      • czarna_rozpacz CENZURA PREWENCYJNA... 25.02.05, 23:01
        gdzie sie giwnik tego nauczyl,
        moze widlstein wie???
    • grom3 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 03:11
      Zostawcie oszoloma w spokoju mamy folkor posty jego nie raz daja bole glowy ale
      ogolnie nie jest zly ani szkodliwy.
    • vicemichnik Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 09:57
      Jeszcze dużo czasu upłynie zanim Radio Maryja będzie w tym kraju traktowane
      normalnie.
      Poprawność polityczna polskich mediów wchodzi ludziom głeboko w mózgi i
      zachowania. Dlaczego każdego czytelnika Gazety Wyborczej dopada taka bydlęcość
      i cielęcość ? BO MYŚLI, ŻE SKORO PRAWIE WSZYSCY TAK POPRAWNIE GLĘDZĄ, NAWET
      NAJWIĘKSZA GAZETA, TO MUSI TAK BYĆ. A TYLKO JAKIEŚ CIOŁY NIE ROZUMIEJĄ.
      LUDZIE, JESTEŚCIE TYLKO KUKIEŁKAMI !!!
      • pierre_doua Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 10:01
        Oszoloma i 911***costam juz dawno "wylaczylem" poprzez "moje forum". Polecam.
        • pan.nikt Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 10:08
          Masz rację. Wyłącz wszystkich, którzy myślą inaczej niz Ty.

BĘDZIESZ MÓGŁ ŻYĆ I UMRZEC W BŁOGIEJ NIEŚWIADOMOŚCI.
          • pierre_doua Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 10:11
            Nieporozumienie, panie.nikt. Kazdemu wolno myslec inaczej niz ja. Tu chodzi o
            styl wypowiedzi. A tego to naprawde nie musze znosic.
            • bladatwarz Oszolom jest poprawny 25.02.05, 22:53
              1.Nie obraza
              2.NIe wyzywa
              3.Nie pastwi sie
              4.Nie zmysla

Fakt, nie potrafi przyznac sie do bledu, jak sie pomyli, ale jeszcze sie nauczy.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Oszolom jest poprawny 25.02.05, 23:01
                a czy Wałęsa przyznaje sie do swych błędów?
    • olewin Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 22:57
      póki nie ma cenzury na forum póty możemy mówić o swobodzie wypowiedzi .. Jeśli
      nie chcesz czytać wątków oszołoma po prostu - zmień forum, załóż własne, zapisz
      się do forum młodej lewicy, zacznij wklejać cytaty z NIE .. itp
    • flam1966 Re: Do forumowiczów w spr. oszołoma 25.02.05, 23:03
      Przyłączam sie do bojkotu
      • tojajurek Istnienie Oszoła ma kupę plusów (z przewagą kupy) 26.02.05, 00:19
        Istnienie Oszoła ma jednak kupę plusów ( choć ze znaczną z przewagą kupy) - tak
        uważam po namyśle. Też w pierwszej chwili uznałem, że należy go zbojkotować,
        albo totalnie wyciąć. Jednak jego posty odzwierciedlają pewien model myślenia,
        który podziela pewna liczba innych oszołomów.
        W sumie wolę wiedzieć jak ci ludzie widzą świat i ewentualne się przeciwstawiać
        głupocie i nietolerancji, niż olewać sprawę. Wtedy tacy jak on myśleliby, że
        wszyscy są nimi zachwyceni.
        Gdy gdzieś odbija szambo - lepiej że smród nas w porę ostrzega.
        A poza wszystkim - posty Oszoła potrafią w swej naiwności rozbawić do łez.
    • edico Re: Odpuiść sobie cienie Andromedy 26.02.05, 00:33
      I przypomnij sobnie rozsądne sugestie venus66.
      Na oszołoma dają się nabierać początkujący forumowicze. Na mnie też kiedyś
      oszolom sprawial wrażenie uczciwego czlowieka, ktory najpierw myśli, a później
      pisze w przynajmniej w ogólnie przyjętych przeciętnych relacjach. Oszolom
      (znany także pod wieloma innymi nickami) etatowo napędzaretoruczne relacje z
      punktu widzenia ointeresów LPR b ądź Radyja Maryja. W tych kwestiach nie liczy
      się siła argumentów a argument siły. Obecniść nas tym forum oszolomiastych nie
      jest zatem przypadkowa i nie ksażdy z tych news propagandzistów płaci za łącze
      internetowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka