mudshark 14.03.05, 08:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.bill.europy POWSTAJE PARTIA Telewizji Polskiej! 14.03.05, 12:58 Nie może byc tak, ze Wyborcza definije sytuacje w Radio Maryja, interpretuje po swojemu co sie tam dzieje, a potem domaga się - na podstwie SWOICH definicji tego co sie w RM dzieje - PODEJMOWANIA JAKICHŚ DZIAŁAŃ. to jest jawne autorytarne działanie. To skandal, to zamach na demokrację i wolność. Jak w TVP jest debata o polityce i uczestnicy powiedzą, że trzeba zbudowac OBóz Polski, to znaczy, że powstaje PARTIA tvp? tO JAKIS ABSURD! Odpowiedz Link Zgłoś
pannawanna Re: POWSTAJE PARTIA Telewizji Polskiej! 16.03.05, 13:22 Nie może być tak, że to my Polacy, "gazeta wybiorcza", katolicy, Żydzi, homoseksualiści, patrioci, rodziny katyńsie definiujemy hitleryzm i stalinizm i na podstawie sowich definicji domagamy się, by faszyści, skini, komuniści nie dochodzili do władzy, zamykamy im usta. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill.europy powstaje Partia Gazety Wyborczej! 14.03.05, 13:03 W sobotniej gazecie światecznej Cimoszewicz mowi o tym, ze trzeba powołaś ruch społeczny, aby w polsce cos się zmieniło. Ludzie powstaje partia Gazety Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: powstaje Partia Gazety Wyborczej! 14.03.05, 13:05 A na tym bilboardzie z "poslugujacymi" trafila sie w samym centrum jakas dziwnie anemicznego i smutnego oblicza redemptorystka bez obowiazkowego mohairowego beretu na glowie - czy to aby nie islamski czador? To wola o pomste do niebiesiech!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: powstaje Partia Gazety Wyborczej! 14.03.05, 21:08 już taka partia powstała! to Partia Demokratyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Wypada podziękować Wyborczej. 14.03.05, 16:10 Nie wiedziałem, że centrum Radia Maryja jest dostępne do zwiedzania. Bardzo chętnie odwiedzę Toruń i Ojca Rydzyka, może uda mi się zamienić kilka słów, chętnie dołożyłbym się do wspólnie wypitego wina. Przy okazji skosztowałbym trochę toruńskich pierników. Zawsze mile spędzona podróż na Warmię. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.pl zenada... 21.03.05, 00:09 przepraszam..... jaki wniosek z tego tekściku? a redakcja GW nie ma monitoringu? każdy może wejść? Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Piter 21.03.05, 00:23 Brednie. Byłem w Radyju, ba, byłem nawet uczestnikiem "Rozmów niedokończonych". Texcik z "wybiórczej" miałki, nic nie wnoszący, płytki. Kośleśkowcy nie bardzo wiedzą jak się do Radyja dobrać, więc obsikują nogawki, a nuż cosik z tego wyjdzie. Niedoczekanie, patałachy! Nie wejdziecie tam, gdzie was nie chcemy! I mozecie sobie ujadać pod furtą do woli. Tylko to wam pozostało! I Bolek może nam nagwizdać! Kogo jeszcze wyciągniecie z rękawa? Urbacha, Kiszczaka, czy inną szuję? Boss meg! P. Odpowiedz Link Zgłoś