Dodaj do ulubionych

Radio Maryja od środka

14.03.05, 08:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • the.bill.europy POWSTAJE PARTIA Telewizji Polskiej! 14.03.05, 12:58
      Nie może byc tak, ze Wyborcza definije sytuacje w Radio Maryja, interpretuje po swojemu co sie tam dzieje, a potem domaga się - na podstwie SWOICH definicji tego co sie w RM dzieje - PODEJMOWANIA JAKICHŚ DZIAŁAŃ.
      to jest jawne autorytarne działanie. To skandal, to zamach na demokrację i wolność.
      Jak w TVP jest debata o polityce i uczestnicy powiedzą, że trzeba zbudowac OBóz Polski, to znaczy, że powstaje PARTIA tvp?
      tO JAKIS ABSURD!
      • pannawanna Re: POWSTAJE PARTIA Telewizji Polskiej! 16.03.05, 13:22
        Nie może być tak, że to my Polacy, "gazeta wybiorcza", katolicy, Żydzi,
        homoseksualiści, patrioci, rodziny katyńsie definiujemy hitleryzm i stalinizm i
        na podstawie sowich definicji domagamy się, by faszyści, skini, komuniści nie
        dochodzili do władzy, zamykamy im usta.
    • the.bill.europy powstaje Partia Gazety Wyborczej! 14.03.05, 13:03
      W sobotniej gazecie światecznej Cimoszewicz mowi o tym, ze trzeba powołaś ruch społeczny, aby w polsce cos się zmieniło.
      Ludzie powstaje partia Gazety Wyborczej!
      • felinecaline Re: powstaje Partia Gazety Wyborczej! 14.03.05, 13:05
        A na tym bilboardzie z "poslugujacymi" trafila sie w samym centrum jakas
        dziwnie anemicznego i smutnego oblicza redemptorystka bez obowiazkowego
        mohairowego beretu na glowie - czy to aby nie islamski czador? To wola o pomste
        do niebiesiech!!!!!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: powstaje Partia Gazety Wyborczej! 14.03.05, 21:08
        już taka partia powstała! to Partia Demokratyczna!
    • qwardian Wypada podziękować Wyborczej. 14.03.05, 16:10
      Nie wiedziałem, że centrum Radia Maryja jest dostępne do zwiedzania. Bardzo
      chętnie odwiedzę Toruń i Ojca Rydzyka, może uda mi się zamienić kilka słów,
      chętnie dołożyłbym się do wspólnie wypitego wina. Przy okazji skosztowałbym
      trochę toruńskich pierników. Zawsze mile spędzona podróż na Warmię.
    • prawy.pl zenada... 21.03.05, 00:09
      przepraszam.....
      jaki wniosek z tego tekściku?
      a redakcja GW nie ma monitoringu? każdy może wejść?
    • petrokles Piter 21.03.05, 00:23
      Brednie. Byłem w Radyju, ba, byłem nawet uczestnikiem "Rozmów niedokończonych".
      Texcik z "wybiórczej" miałki, nic nie wnoszący, płytki. Kośleśkowcy nie bardzo
      wiedzą jak się do Radyja dobrać, więc obsikują nogawki, a nuż cosik z tego
      wyjdzie. Niedoczekanie, patałachy! Nie wejdziecie tam, gdzie was nie chcemy! I
      mozecie sobie ujadać pod furtą do woli. Tylko to wam pozostało! I Bolek może nam
      nagwizdać! Kogo jeszcze wyciągniecie z rękawa? Urbacha, Kiszczaka, czy inną szuję?
      Boss meg!
      P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka