Dodaj do ulubionych

Idioci, idioci

IP: 202.67.66.* 13.06.02, 19:09
90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka cala
Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fajnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: Idioci, idioci IP: *.reykir.is 13.06.02, 19:11
      a ty co?
      100 %
    • Gość: Ania Re: Idioci, idioci IP: *.upc.chello.be 13.06.02, 19:15
      Gość portalu: Commo napisał(a):

> 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka cala
      > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fajnie.

A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz daleko od niej
      i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.Rozumiem,ze
      siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes.
      • Gość: Commo Re: Idioci, idioci IP: 202.67.66.* 13.06.02, 19:22
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Commo napisał(a):
        >
        > > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka cala
        >
        > > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fajnie.
        >
        > A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz daleko od ni
        > ej
        > i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.Rozumiem,ze
        >
        > siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes.

Ja jestem najbardziej stukniety!! Kto dal mi prawo wyborcze?????????????
        • Gość: Ania Re: Idioci, idioci IP: *.upc.chello.be 13.06.02, 19:24
          Gość portalu: Commo napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Commo napisał(a):
          > >
          > > > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka
          > cala
          > >
          > > > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fa
          > jnie.
          > >
          > > A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz daleko
          > od ni
          > > ej
          > > i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.Rozumi
          > em,ze
          > >
          > > siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes.
          >
          > Ja jestem najbardziej stukniety!! Kto dal mi prawo wyborcze?????????????

Dzisiaj Ci zupelnie odbilo.Mam prosbe:Pisales cos o homoseksualistach w Sydnej
          moglbys to opisac szerzej w osobnym watku?Dzieki.Pozdrawiam i zmykam na razie.
          • Gość: Commo Re: Idioci, idioci IP: 202.67.66.* 13.06.02, 19:32
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Commo napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Ania napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Commo napisał(a):
            > > >
            > > > > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze
            > taka
            > > cala
            > > >
            > > > > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. A
            > le fa
            > > jnie.
            > > >
            > > > A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz da
            > leko
            > > od ni
            > > > ej
            > > > i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.R
            > ozumi
            > > em,ze
            > > >
            > > > siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes.
            > >
            > > Ja jestem najbardziej stukniety!! Kto dal mi prawo wyborcze?????????????
            >
            > Dzisiaj Ci zupelnie odbilo.Mam prosbe:Pisales cos o homoseksualistach w Sydnej
            > moglbys to opisac szerzej w osobnym watku?Dzieki.Pozdrawiam i zmykam na razie.

Nie bede zakladal specjalnego watku o kochajacych "inaczej". Napisze tyle.
            Pedaly tak sie tu panosza ze nie mozna dziewczyny pocalowac na ulicy, bo sie w
            morde dostanie (raz mialem nawet przypadek, w autobusie pocalowalem dziewczyne w
            policzek!!! dosiadlo sie potem do mnie 2 pedalow i chcieli robic rozrobe, ale na
            szczescie wygladam dosyc groznie wiec sie odczepili).

Ania pedalstwo sie tu strasznie panoszy, w wielu firmach jak nie jestes pedalem
            to nie dostaniesz awansu. Tak np jest u mnie. 90% facetow u mnie w firmie to
            pedaly. Ale chociaz duzo dziewczyn samotnych w pracy wiec nie narzekam :))).
            Choc musze sie przyznac ze 2 dni temu dostalem awans!!!!! Ale to tylko dlatego,
            ze po prostu juz mi nie mogli go nie przyznac!!! Po prostu nie bylo nikogo
            innego, o takich kwalifikacjach, naprawde juz zupelnie nikogo nie bylo, inaczej
            ktos kochajacy inaczej by go dostal.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka