Gość: Commo IP: 202.67.66.* 13.06.02, 19:09 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka cala Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Idioci, idioci IP: *.upc.chello.be 13.06.02, 19:15 Gość portalu: Commo napisał(a): > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka cala > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fajnie. A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz daleko od niej i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.Rozumiem,ze siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Commo Re: Idioci, idioci IP: 202.67.66.* 13.06.02, 19:22 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Commo napisał(a): > > > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka cala > > > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fajnie. > > A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz daleko od ni > ej > i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.Rozumiem,ze > > siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes. Ja jestem najbardziej stukniety!! Kto dal mi prawo wyborcze????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Idioci, idioci IP: *.upc.chello.be 13.06.02, 19:24 Gość portalu: Commo napisał(a): > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Gość portalu: Commo napisał(a): > > > > > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze taka > cala > > > > > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. Ale fa > jnie. > > > > A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz daleko > od ni > > ej > > i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.Rozumi > em,ze > > > > siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes. > > Ja jestem najbardziej stukniety!! Kto dal mi prawo wyborcze????????????? Dzisiaj Ci zupelnie odbilo.Mam prosbe:Pisales cos o homoseksualistach w Sydnej moglbys to opisac szerzej w osobnym watku?Dzieki.Pozdrawiam i zmykam na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Commo Re: Idioci, idioci IP: 202.67.66.* 13.06.02, 19:32 Gość portalu: Ania napisał(a): > Gość portalu: Commo napisał(a): > > > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > Gość portalu: Commo napisał(a): > > > > > > > 90% ludzi na tym forum to idioci. Pomocy, pomocy. A najgorsze ze > taka > > cala > > > > > > > Polska. No to mamy demokracje i beda idioci wybierali idiotow. A > le fa > > jnie. > > > > > > A Ty co znowu przejmujesz sie wyborami w Polsce?Przeciez mieszkasz da > leko > > od ni > > > ej > > > i nikt nie wybierze pana JKM tylko po to zeby zrobic Ci przyjemnosc.R > ozumi > > em,ze > > > > > > siebie zaliczyles do tych 10 % zdrowych i normalnych.Mily jestes. > > > > Ja jestem najbardziej stukniety!! Kto dal mi prawo wyborcze????????????? > > Dzisiaj Ci zupelnie odbilo.Mam prosbe:Pisales cos o homoseksualistach w Sydnej > moglbys to opisac szerzej w osobnym watku?Dzieki.Pozdrawiam i zmykam na razie. Nie bede zakladal specjalnego watku o kochajacych "inaczej". Napisze tyle. Pedaly tak sie tu panosza ze nie mozna dziewczyny pocalowac na ulicy, bo sie w morde dostanie (raz mialem nawet przypadek, w autobusie pocalowalem dziewczyne w policzek!!! dosiadlo sie potem do mnie 2 pedalow i chcieli robic rozrobe, ale na szczescie wygladam dosyc groznie wiec sie odczepili). Ania pedalstwo sie tu strasznie panoszy, w wielu firmach jak nie jestes pedalem to nie dostaniesz awansu. Tak np jest u mnie. 90% facetow u mnie w firmie to pedaly. Ale chociaz duzo dziewczyn samotnych w pracy wiec nie narzekam :))). Choc musze sie przyznac ze 2 dni temu dostalem awans!!!!! Ale to tylko dlatego, ze po prostu juz mi nie mogli go nie przyznac!!! Po prostu nie bylo nikogo innego, o takich kwalifikacjach, naprawde juz zupelnie nikogo nie bylo, inaczej ktos kochajacy inaczej by go dostal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś