oszolom.z.radia.maryja 01.04.05, 15:42 polityka.onet.pl/162,1221916,1,0,artykul.html -cofa się gospodarczo a jak nie daj Boże zabraknie papieża to pewnie cofniemy się również moralnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudypagaj Re: Polska się cofa 01.04.05, 15:47 Jak ci nie wstyd w takim dniu zajmować się takimi marginalnym problemami.Dzisiaj należy żarliwie prosić Boga o zdrowie papieża.Maja rację ci wszyscy co pisza,że szatan jest z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Polska się cofa 01.04.05, 15:51 To niemorzliwe! Jest na to jedno rozwionzanie!!! Władzem MUSI przejonć koalicja LPR-PSL-Samoobrona! Tego chce Narud, jak dowodzom badania CBOS!!! Hwała wielkim menczennikom niepodległości! Panu Romanowi, Panu Jarosławowi i Panu Andrzejowi! Alleluja i do przodu! Czas ekonomicznych chochsztapleruw z SLD i kóglaży z PO dobiegł końca. Takie oślizgłe, typy bez krengosłupa ideowego jak Rokita, przychodzom i odchodzom... Jego czas jurz mija, a tylko Wielka Wiara i Wielka Idea pżetrwa wszystko! Sprawiedliwość zwycienrzy i Triumwirat Szlachetnych przejmie władzem nad tym udrenczonym krajem jórz wkrutce! Nie traćmy Wiary! Ludzie małego serca przepadnom i zostanom potempieni przez Boga, a wcześniej przez Polaków, ktuży wreszcie przejżeli na oczy! Wyniki sondarzy nie kłamiom! TYLKO TYCH TŻECH WYBITNYH MENRZUW STANU, MORZE URATOWAĆ KRAJ I NARUD TO ROZUMIE! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Polska się cofa 01.04.05, 15:54 NAMĘCZYŁES SIE Z BYKAMI,ALE ANDŻEJ NIE ANDRZEJ! TO PRZEOCZYŁEŚ,KOCHANIUTKI! NO I KRENGOSŁÓPA! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Polska się cofa 01.04.05, 15:55 janbezziemi napisał: > NAMĘCZYŁES SIE Z BYKAMI,ALE ANDŻEJ NIE ANDRZEJ! TO PRZEOCZYŁEŚ,KOCHANIUTKI! NO > I KRENGOSŁÓPA! Przepraszam. Źle zaszyfrowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Polska się cofa 01.04.05, 17:09 Kurde,ja i tak mam robote,nie dawaj kolejnej za frico! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Polska się cofa 05.04.05, 15:24 janbezziemi napisał: > Kurde,ja i tak mam robote,nie dawaj kolejnej za frico! Nie rozumię! Odpowiedz Link Zgłoś