prof-antoni 05.04.05, 20:40 Mogą zapłacić z własnej kieszeni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzisiomisio Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rzymu 05.04.05, 20:41 Koniecznie za nasze pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rzymu 05.04.05, 20:41 Niech wiekszosc tych panow zostanie w Polsce. Moim zdaniem zaden posel SLD, SDPL, UP, nie powinien jechac do Watykanu, Oni wysmiewali sie z Ojca Sw. , oni sa ateistami, wiec niech siedza w domu i modla sie do swojego bozka Lenina. Dosyc tej hucpy do jasnej cholery! Polowa z nich bedzie po wyborach siedziec w areszcie, a Watykanu im sie zachciewa.Oburzenie to malo, wscieklosc mnie ogrania na sama mysl.Chetnie bym ich wszystkich spoliczkowal! Niech ci panowie nie waża sie bezczescic pamieci OJCA SWIETEGO swoja obecnoscia na Jego pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 20:50 Po katolicku gadasz "jeremiasu(ponoc)polaku".Ja to bym chetnie Ciebie zamknał albo wyrzucil z forum. Nie mniej wyjazd 300 parlamentyrzystow do Rzymu to przesada. Niech jednak jada ,jesli juz,za własne pieniadze na ten najwiekszy w dziejach swiata pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
reporterx Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:06 Skandal ! Ja mam pracować, bo pracodawca nie ogłosił piątku dniem wolnym, a oni sobie jadą ! Gdzie tu równość ? Rząd tylko zaapelował o dzień wolny, pod swoje kopyto nie myśląc o obywatelach ! ...teraz zrobili sobie wolne i jadą. To nadaje się do trybunału ! Odpowiedz Link Zgłoś
aassaa1 Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:21 Oto polska właśnie. Bo to wicie rozumicie Ci to mogo jechać na pogrzeb Łojca ŚŚfintygo , a ci nie mogo, bo to Komuchy i wyznawcy jedynej słusznej siły prze- wodniej. I pomyśleć, ze wśród polaków jest taka gnida jak ,,jeremiaspolak" który wie najlepiej kto powinien, a kto nie powinien pojechac do Rzymu na pogrzeb. Ja uważam, ze kozden jeden ktury mo tylko łohote i dutki. Bo wicie jo jak jede na pogzyp to za własne piniundze.Już byli tacy mądrale którzy to pojechali oddawać cześć Mordercy parunastu tysięcy ludzi Pinochetowi i nawet mu ryngraf z Matka Boska zawieźli. Finansował to sejm R.P. Ja dzisiaj się nie godze aby posłowie mojego kraju,ci sami co to zablokowali podwyżki rent i emerytur dla najuboższej grupy polskiego społeczeństwa wozili dupy po świecie i robili sobie wycieczki pod płaszczykiem uczestnictwa w pogrzebie papieża Wojtyły. Jak ich ciekawi to za własne pieniądze albo obejrzeć sobie w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 06.04.05, 19:46 No pewnie, to wasze ubeckie metody. Ale my dla bezpiecznstwa polskiego panstwa zastosujemy wobec was czerownych i rozowych metody prewencyjne, jak Pilsudski wobec podobnej, antypolskiej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:10 nieprawda, jeden poseł SLD głosował ostatnio w Sejmie przeciwko aborcji a kilku nie przyszło na głosowanie. Też byłem w szoku, no ale nawet SLD sie zmienia na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Jeremiaszu Polaku, masz racje! 05.04.05, 23:44 Komuchy niech sobie jada do Moskwy, 9 maja, razem z Kwachem i Jaruzelem. A nie atmosfere pogrzebowa w Watykanie swymi brudnymi duszami zanieczyszczac. Jeszcze co ukradna przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta53 Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 06.04.05, 21:14 jaremiaszpolak-lepiej się czujesz jak wreszcie coś twojego wydrukowali,ziejesz nienawiścią jak smok wawelski.Daj spokój bo to nie wypada,nie ten czas i nie to miejsce, poczytaj co mówił Papież o miłości do drugiego człowieka.Powinno ci się poprawić.Ale w nowych wyborach i tak cię nie wybiorą bo takich jak ty nie potrzebujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 06.04.05, 21:30 zaneta53 napisała: > poczytaj co mówił Papież o miłości do drugiego człowieka.Powinno ci > się poprawić.Ale w nowych wyborach i tak cię nie wybiorą bo takich jak ty nie > potrzebujemy ! Nie ty o tym bedziesz decydowac. Po ucjwaleniu nowej , NASZEJ Konstytucji czerwoni straca bierne i czynne prawo wyborcze.beda siedziec w obozach internowanych. To po pierwsze. Po drugie zas: uwaznie wsluchiwalem sie w nauki Ojca Swietego i wiem, ze On zalecal walke ze zlem.i to bezkompromisowo, na calego. Bez tego nie byloby obalenia komunizmu i tego calego imperium zla. A wiec - stosujac sie do nauk Ojca Swietego - przysiegam, ze nie spoczne, dopoki nie zostanie wyplenione z powierzchni ziemi cale zlo: czerwona i rozowa zaraza. i to razem z korzeniami. Do 4 pokolenia. Tak nas uczyl Jan Pawel II - zlu trzeba sie przeciwstawiac. A oni to ucielesnieni zla. Wiec trzeba ich tepic z calych sil. Odpowiedz Link Zgłoś
firaneczka Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:13 a niech jadą tylko niech nie wracają:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:43 Kurcze święto!!! Zgadzam się i firaneczką. Odpowiedz Link Zgłoś
firaneczka Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 06.04.05, 09:31 Z krzesła spadłem jak to przeczytałem;) Proponuje ogłosić dzień wolny od pisania na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:14 Za nich zapłaci podatnik emeryt,rencista ,szary pracownik ( bo robotników już nie ma)i ten z pozostałych co płaci podatki(oprócz parlamentarzystów)-szerkiej drogi nadludzie z wyższych swer. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:15 prof-antoni napisała: > Mogą zapłacić z własnej kieszeni?? zależy od konkretnego człowieka. mam nadzieję, że żaden nie wyciągnie w takiej chwili ręki po wspólny (a istocie cudzy) grosz....... niech nawet hieny zamienią się choć na moment w ludzi, uczciwych Polaków. Miałem do dziś swoje typy co do hien, ale dajmy wszystkim szansę na odmianę i myślmy o wszytkich dobrze. Może jakoś im pomożemy. Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
remis1 Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 21:41 Ciekawi mnie czy wybiera sie do Rzymu posłanka Beger. Odpowiedz Link Zgłoś
guleranda Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 22:52 Niech jadą za swoje pieniądze.Nie bedzie sobie sld i sdpl urzadzać wycieczki do Rzymu za moje pienidze. Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Może jeszcze samolotem i klasa biznesową? Autokarem 34 godziny-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
canx ODPUŚCIE...komu sie zle zyje bez polityki? 05.04.05, 22:52 kogo w ogole obchodzi teraz to co sie dzieje w polityce, z politykami, kogo interesuja rozgrywki? od tygodnia prawie nie ma informacji, i tak jest dobrze... dajmy sobie wreszcie spokoj z wiecznym roztrzasaniem tych nic nie znaczacych, totalnie obojetnych kwestii... co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Ta karczma "Rzym" sie nazywa... 05.04.05, 23:13 Polscy parlamentarzysci (czyli w wiekszosci zbieranina lgarzy, oszustow okradajacych wlasny kraj) wybiera sie do Rzymu.. Ja bym ich wyslal do piekla, a nie do Watykanu. Polski sejm jest najmniej godnym przedstawicielem RP z mozliwych. Rozumiem, ze zblizaja sie wybory i "wypada byc w Rzymie, bo a noz dzieki temu znowu mnie te barany wybiora, znowu bedzie dietka i klawe zycie pasozyta".. Ich wszystkich powinno sie zamknac na Wiejskiej i donosic im podle zarcie 2x dziennie.. i tak az do zakonczenia nowych wyborow. Nowy sejm bedzie mial ulatwione zadanie, bo zeby byc lepszym od obecnego wystarczy, ze nie bedzie robil NIC. Jak sobie pomysle o SLD-owacach, SDPL-owcach, Begerkach i Lepperach w Watykanie, to budza sie we mnie najgorsze odruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Ta karczma "Rzym" sie nazywa... 05.04.05, 23:23 SdPL zostaw w spokoju "Gniewku 113". Dlaczego 113? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 113 05.04.05, 23:46 ..a zebym to ja wiedzial. 113 to liczba, ktora mnie od dluzszego czasu przesladuje. Co do SDPL, to nigdy nie wybacze Borowskiemu, ze zaniechaniem swoim mogl rozgonic ten okropny sejm, a jednak tego nie uczynil. Pomyslalem sobie, ze SDPL jest zaplanowanym misternie klonem SLD dla poprawienia sondazy. Nie zaufam panom, ktorzy wiele lat liderowali SLD. Zmiana barw na mnie nie dziala. Nadal najpodlejsze kreatury chowaja sie za immunitetem, nadal knuja, kradna i klamia. Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Re: Ponad 300 parlamentarzystów chce jechać do Rz 05.04.05, 23:41 ależ ich nie stać biedulków, taki Rokita miał coś koło 20 euro, a Kaczor nic wcale, o komuszkach i preziu i jego wesołej ferajnie nie wspominając Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: A niech jada !!! Ale niech nie wracaja !!! 06.04.05, 02:40 Wielu by chcialo nie wrocic . Nie maja do czego a wielu z nich niedlugo obejma kolejne dochodzenia i procesy . Odpowiedz Link Zgłoś