cinna 09.04.05, 15:40 wprowadzić podatek kościelny!! teraz jest bardzo dobry moment! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladatwarz Re: Chcę podatku kościelnego!!! 09.04.05, 15:41 No jasne ze dobry. 90% ludzi ubogich, 20% bezrobocia i co 10 dziecko glodne. Rewelacyujny moment. Poprosze o cos jeszcze bardziej absurdalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych A moze tak porozmawiajmy o 09.04.05, 15:44 A moze tak porozmawiajmy o zniesieniu konkordatu. Podczas rocznej zaloby oczywiscie to nie wypada, ale probowac zawsze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
cinna Re: Chcę podatku kościelnego!!! 09.04.05, 15:45 no z tego powodu bardzo dobry pomysl :P wprowadzmy go w wersji niemieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Chcę podatku kościelnego!!! 09.04.05, 15:47 cinna napisała: > no z tego powodu bardzo dobry pomysl :P wprowadzmy go w wersji niemieckiej Dlaczego niemieckiej? Belgijska werskja jest lepsza. Ksieza dostaja miesieczna pensje od rzadu. Koscioly i wszystko co sie w nich znajduje nalezy do panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cinna Re: Chcę podatku kościelnego!!! 09.04.05, 15:49 ale ja nie chce im dawac pieniedzy ze swojej kieszeni tylko z cudzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy [...] 09.04.05, 16:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Chcę podatku kościelnego!!! 13.05.05, 22:22 cinna napisała: > wprowadzić podatek kościelny!! teraz jest bardzo dobry moment! Popieram, ale jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Chcę podatku kościelnego!!! 13.05.05, 22:28 Dziesięcine,poglowne i na wsi podymne, przez 20 w się sprawdzalo, to i dziś sie sprawdzi. rydzyk czeka na "dobrowolne " datki. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Chcę podatku kościelnego!!! 13.05.05, 22:29 Niedlugo bedzie "ratowal" kopalnie Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Chcę podatku kościelnego!!! 13.05.05, 22:36 Wstyd - biskupi musieliby przestac jezdzic mercedesami! Wyobraz sobie taki Jankowski bez jaguara wyglada jak g.wno przy krawezniku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Chcę podatku kościelnego!!! 13.05.05, 22:46 Jaguara przyjal tylko zastepczo na czas przycichniecia afery ze Slawkiem! Jezus jezdzil na osiolku ... paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Chce˛ podatku kos´cielnego!!! 14.05.05, 12:42 belus77 napisa?: > Jaguara przyjal tylko zastepczo na czas przycichniecia afery ze Slawkiem! > Jezus jezdzil na osiolku ... paranoja! Czy wyobrazasz sobie, zeby Czcigodny Pralat, ktory chrzcil syna samemu Michnikowi jezdzil tramwajem. To wielki czlowiek, ktory niemalze zbudowal ogromny bursztynowy oltarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Chcę podatku kościelnego!!! 15.05.05, 10:03 hansgrubber napisał: > Wstyd - biskupi musieliby przestac jezdzic mercedesami! Wyobraz sobie taki > Jankowski bez jaguara wyglada jak g.wno przy krawezniku. :) "Na krowach maja jezdzic"? - cytat o.Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
vox-nihili Re: Chcę podatku kościelnego!!! 15.05.05, 00:48 belus77 napisał: > Niedlugo bedzie "ratowal" kopalnie aż dziw,że nie zaczął jeszcze do tej pory "zbierać" na rzecz ubogich,chorych itp,itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re:NIE Chcę podatku kościelnego!!! 14.05.05, 19:44 Ani jednego grosza na KK, to im sciagac podatki. Niech ida do roboty, na zbieranie kamieni ich wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re:NIE Chce˛ podatku kos´cielnego!!! 14.05.05, 23:48 Wiecej mamy w Pomrocznej pozytku z wiezniow i ich pracy w "ciastkarniach" niz tych pasozytow w czarnych sukienkach! Trzeba byc idiota, zeby tego nie widziec klarownie ... Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re:NIE Chcę podatku kościelnego!!! 15.05.05, 09:58 Alez oni ciezko pracuja. Nie widac tego? Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re:NIE Chcę podatku kościelnego!!! 15.05.05, 11:15 okarol59 napisał: > Alez oni ciezko pracuja. Nie widac tego? =================== RYJEM - jak to narazie widać i słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Ale oni nie chca. Ubyloby im kasy od okradanych 15.05.05, 08:14 A tak, lubi czy nie lubi to i tak utrzymuje ten zlodziejski kosciolek, Nygusow, oraz masowa eksportowa produkcje ksiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Krzysiu, a co dalej z tym katabasem 16.05.05, 12:06 na gościnnych występach w USA, w którego obronie nasz Krk wyasygnował 500 tys. $ w celu wyciszenia afery pedofilskiej. Może trochę informacji na temat losów tego wybrańca Episkopatu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Chcę podatku kościelnego!!! 15.05.05, 10:05 cinna napisała: > wprowadzić podatek kościelny!! teraz jest bardzo dobry moment! Z tego co wiem oni juz placa wszelkie podatki+ dodatkowo jakis procent od tacy. no i nie korzystaja z Zusu Odpowiedz Link Zgłoś
jan2005 Re: Chcę podatku kościelnego!!! 16.05.05, 09:12 Nareszcie dowiemy się ilu tak naprawdę jest katolików w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Chcę podatku kościelnego!!! - ja też :) 16.05.05, 12:08 I to takiego, który zaspokoił by apetyty czarnej mafii tylko i wyłącznie z kieszeni wiernych!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś