Gość: krystyna60.2 IP: 94.254.155.* 05.01.09, 17:58 Jestem oburzona tym co wczoraj zobaczylam na Rynku-pijana ciezarna kobieta ktora wrecz zataczala sie i chyba nie wiedziala gdzie jest! Jak mozna dopuscic sie takiego czynu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula4 Re: PIJANA..... IP: 94.254.172.* 05.01.09, 22:44 Taka to zaraz wykastrowac zeby juz dzieci nie mogla rodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: PIJANA..... IP: *.sol2.cable.ntl.com 07.01.09, 11:43 trzeba bylo na gliny zadzwonic a jak by nie zareagowali to do wojewodzkiej skarge skladac. Najlepiej takie telefony nagrywac zeby nie mogli sie wypierac pseudopolicjanci z Chełmna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: PIJANA..... IP: 94.254.187.* 07.01.09, 12:18 Zgadzam sie z przedmowca!Taka to pewnie zaraz by miala odebrane dziecko zaraz po porodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghtf Re: PIJANA..... IP: 89.231.150.* 07.01.09, 13:30 alkochol jest dla ludzi a wczoraj bylo zimno i slisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PIJANA..... IP: *.centertel.pl 07.01.09, 13:49 DO ghtf. Zastanów się co Ty piszesz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfabet Re: PIJANA..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 15:18 Po co te gadki? Czy to cos zmieni...? Zastanowcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: PIJANA..... IP: *.sol2.cable.ntl.com 07.01.09, 16:25 a zebys sie nie zdziwil, jak nie jest alkoholiczka to by cos zmienilo a jak jest to po porodzie dziecko sie zabiera a ja w gory niedzwiedzie dokarmiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Miecio Re: PIJANA..... IP: *.chelmno.mm.pl 07.01.09, 19:38 Do policjanta ! Nie zabieraj sukinsynie głosu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dobry miecio Re: PIJANA..... IP: *.sol2.cable.ntl.com 08.01.09, 00:57 suka to twoja stara byla i takiego psa wychowala jak ty sku...elu za....ny. A tlumaczylem twojemu ojcu "w dupe sie zlewaj jak juz gdzies musisz albo do geby to unikniesz klopotu z niechcianym bachorem" i masz, nie sluchal i teraz wszyscy musza sie meczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do policjanta Re: PIJANA..... IP: *.chelmno.mm.pl 08.01.09, 08:43 jesteś sukinsynem twoja stara wychowała sukinsyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: PIJANA..... IP: *.sol2.cable.ntl.com 08.01.09, 12:46 starasz sie mnie sprowokowac na Necie? moze sprobujesz sil na zywo? Jestes palantem ktorego ojciec w du.e walil a matka w sukienki ubierala. Wszyscy sie w szkole nasmiewali z ciebie i prawdopodobnie niejednej osobie musiales gale zrobic aby tobie dupy nie skopali. Teraz przysiadles sie do netu i kozystajac z okazji ze nikt ciebie nie zna to lecisz sobie w ch...a i wyzywasz. jestes tchorzem i to bardzo slabym , przer...nym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: PIJANA..... IP: *.popl.cable.ntl.com 11.01.09, 22:57 do policjanta znasz to chyba z autopcji pird.....ny burku w niebieskim mundurku, dlaczego taki madry nie byles jak robiles mi pale i jaja lizales nad jeziorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poicjant Re: PIJANA..... IP: *.sol2.cable.ntl.com 11.01.09, 23:18 to daj mi ty Ku..o namiary na siebie na tej wyspie to z mila checia przyjade do ciebie. NTL to chyba Coventry i okolice czyz nie? Widac twoje IP baranie tak jak i moje wiec mozemy sie spotkac i jaja polize, tylko kto komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahaha Re: PIJANA..... IP: *.sol2.cable.ntl.com 19.01.09, 14:30 kim jestej komu tak cisniesz co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: PIJANA..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 18:51 Skad wiesz Krycha że ona była pijana wąchałaś ją czy może badałaś alkomatem?Może się żle czuła ale nie pijana była Tylko na to stać Chełminiaków aby wyzywać wszystkich od alkoholików Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: PIJANA..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 12:54 Krystyno, skoro byłaś oburzona trzeba było po prostu ZAREAGOWAĆ, a nie opisywać to na forum, żeby inni mieli okazję do wyzwisk i przekleństw. Trzeba było podejść, upewnić się, że ta kobieta jest pod wpływem alkoholu i zadzwonić na Policję - nic prostszego! Brak reakcji w społeczeńswie to ZARAZAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomm Re: PIJANA..... IP: 94.254.190.* 08.01.09, 15:18 A po co miala podchodzic i reagowac? Zeby sama po gembie dostac?Taki element to sie omija z daleka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yfficould Re: PIJANA..... IP: 89.231.148.* 08.01.09, 23:28 I dlatego tak jest. Znieczulica do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PIJANA..... IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 17:35 Było zadzwonić na policję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: PIJANA..... IP: *.pow.mil.pl 16.01.09, 08:26 Sprawdzić nie zaszkodzi. A oskarżać anonimowo jest bardzo łatwo. Jak taka sytuacja ma miejsce to zgłaszaj na policję a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna1979 Re: PIJANA..... 17.01.09, 20:56 Obrzydzają mnie kobiety z papierosem na ulicy..w ciąży!albo z wózkiem z małym dzieckiem!nie wspomne juz o tej pijanej ciężarnej! fuj!nie ma gorszego widoku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: PIJANA..... IP: 84.29.47.* 19.01.09, 14:56 jezeli ten "policjant" jest naprawde policjantem to az wstyd ze mamy taka policje!!!!! On ma gorsze slownictwo niz najgorszy menel spoleczny!!!!! Fuj,wstyd ze takie COS jest w policji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś