drak22 22.04.05, 07:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byt2 Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 07:30 Reaktywacja PRON-u ( patriotyczny ruch odrodzenia narodowego ). Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz PO musi sie pozbyc ludzi "bialej flagi" jak np. 22.04.05, 10:30 Olszewskich, Onyszkiewiczow i im podobnych zdradzajacych swoja postawa najbardziej elementarne interesy Polski opowiadajac sie za przyjeciem konstytucji europejskiej w obecnej formie. Elementarnym interesem Polski jest demokratyczny system glosowania w Uni Europejskiej. Proponowany w konstytucji model glosowania jest wlasnie wysoce niedemokratyczny i dlatego konieczne jest odrzucenie konstytucji w referendum. Ludzie "Bialej Flagi" sa za przyjeciem konstytucji. Rokita i Tusk przeciwko. Polacy dostrzegaja ten "dualizm", ktory ostatnio znowu wystapil i honoruja go na szczescie odpowiednimi wynikami w sondazach. Drugi punktem jest pozbycie sie kradnacych i skorumpowanych czlonkow ktorych symbolem jest Uklad Warszawski, ten budowlany. Jak dlugo PO nie potrafi pozbyc sie zlodziei, tak dlugo bedzie zawsze podejrzana o korupcje. Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 07:32 Dzielili skórę na niedźwiedziu, a misiek siedzi w mateczniku. Rokita chciał zabrać głowę, a pozostaną mu tylko pazurki i to nie bardzo ostre. Na końcu i tak wstąpi do PiS i wcale nie będzie mu łyso. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 O Mój Boże.... 22.04.05, 07:40 Broń nas od tych którzy wszędzie mówią ,że nam uczynić chcą dobrze kiedy od nas nam nami uzyskają.Kłamliwe ich słowa a czyny nieszczere. Tak prorok mówił 2500 lat temu o Platformie Obywatelskiej PIS UW SLD i diable Rokicie z Krakowa .To co dopieriero był umysł! Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: O Mój Boże.... 22.04.05, 11:03 Prorok mówił o ludziach, a u tych natura się nie zmienia ;-))) Na marginesie: "uważamy się za strażnika pamięci o zbrodniach totalitaryzmu - mówił w ubiegłym tygodniu szef klubu PO Jan Rokita" Miał na myśli MOJĄ pamięć? Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z "jest potrzeba przebudzenia się" 22.04.05, 07:58 przebudźcie się sami Polacy !!!!!!!.... nie czekajcie aż zrobi to za Was PO, bo to będzie za duży wstrząs, być może śmiertelny .... to już ostatnie godziny Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: PO stawia na tumiwisizm 22.04.05, 08:19 Powinniśmy mówić jednym głosem. Dobitnym i wyrazistym. Ani zbyt radykalnym, ani też za bardzo wycofanym - uważa Schetyna. ****************************** Pownniście sprzątac ulice, skoro nie potraficie skonstruować programu. Odpowiedz Link Zgłoś
chinche no faktycznie PO jest nieco między młotem a kowadł 22.04.05, 08:50 no faktycznie PO jest nieco między młotem a kowadłem - z prawej PiS z lewej demokraci.pl na ktorych zreszta sam zamierzam zaglosowac - choc wczesniej myslalem o PO - ciekawe co zrobia ROkita i Tusk ... jak to sie wsio potoczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: no faktycznie PO jest nieco między młotem a k 22.04.05, 09:09 A ci demokraci to "mlot" czy "kowadlo" bo wedlug mnie to zbieranina niedobitkow poszukujacych koryta . Zadnego programu , nic do powiedzenia , zero autorytetu . Za kilka tygodni dolaczy do nich grupa spadochroniarzy z sld i innych skompromitowanych tonacych . Demokracja to fajna rzecz szkoda ze ci z parti demokratycznej nie maja z nia nic wspolnego (poza nazwa). Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: no faktycznie PO jest nieco między młotem a k 22.04.05, 09:09 A ci demokraci to "mlot" czy "kowadlo" bo wedlug mnie to zbieranina niedobitkow poszukujacych koryta . Zadnego programu , nic do powiedzenia , zero autorytetu . Za kilka tygodni dolaczy do nich grupa spadochroniarzy z sld i innych skompromitowanych tonacych . Demokracja to fajna rzecz szkoda ze ci z parti demokratycznej nie maja z nia nic wspolnego (poza nazwa). Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx Re: no faktycznie PO jest nieco między młotem a k 22.04.05, 11:30 polityka to ścieranie śię różnych racji i pomysłów na problemy rzeczywistości - każda opcja polityczna ma swoje pomysły i swoje autorytety - jeśli dla Ciebe w UW/PD ma zerowy autorytet tzn że tyle ma go dla Ciebie - dla mnie np. politycy UW mają autorytet i myślę, że nie jestem osamotniony - jeśli chodzi o to, która partia ma więcej wspólnego z demokracją, to chętnie podyskutuję, jeśli chodzi o program, to poczekaj jeszcze max 2 tygodnie i się dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
klakierr PD zagrożeniem dla PO-marzenia Kalukina i GW 22.04.05, 09:27 Już samo to że partia strachu firmowana przez Frasyniuka i[ozgrozo] Mazowieckiego jest popierana przeż Gazetę W sprawia że nie może ona być zagrożeniem dla PO,dla innych także.Przecież UW mogła stale być w parlamencie,ale sama sobie jest winna godząc się na mecenat taki a nie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
samoobrona11 PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 13:12 Oni już byli. Oni oszukali. Oni MUSZĄ odejść. Chcesz być z życia zadowolony spójrz na program SAMOOBRONY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 15:08 Sądząc po kilku w tym wątku nieprzychylnych PO wypowiedziach należy mniemać,że jest to partia znacząca,która spędza sen z powiek swoim przeciwnikom i wrogom politycznym. Wystarczy,że któryś z liderów PO powie jedno zdanie zaraz wywołuje u swoich wrogów lawinę głupich i nieprawdziwych komentarzy.Szczególnie godny podkreślenia jest zarzut stawiany często Rokicie,że wyniósł krzesła z przedpokoju gabinetu,aby ograniczyć kolejki interesantów w ministerstwie za rządów Suchockiej. Mam jeszcze jednego haka na Rokitę dla jego wrogów.Już w szkole podstawowej wykazywał zadatki na chuligana ciągając za warkocze swoje koleżanki z klasy!!.Uważajcie.Rokita to urodzony chuligan!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 16:35 Diabel ubral sie w ornat, ogonem do mnszy dzwoni i "rabie" kazanie o patriotyzmie! Jakie to rozczulajace!!! Precz z pochodnymi PZPR: UW, PO, PiS, SLD PD itd. popierajacymi farse okraglego stolu! Odpowiedz Link Zgłoś
parch_pejsaty Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 16:39 i to jest słuszna koncepcja Odpowiedz Link Zgłoś
parch_pejsaty UFAM TYLKO SAMOOBRONIE INNI OSZUKALI 22.04.05, 16:37 I MUSZĄ ODEJŚĆ Jedynie patriotyczna jest Samoobrona,bo czy nazwać można zachowaniem pro narodowym grabież,złodziejstwo,korupcję? A efekty widać na dworcach ,wsiach,i ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: UFAM TYLKO PLATFORMIE I ROKICIE 22.04.05, 18:48 Jak pokazują ostatnie procesy sądowe i komisje śledcze to w złodziejsko- korupcyjne sprawy umoczeni są wyłącznie członkowie dawnej PZPR,która jak wiadomo jest matką obecnego SLD i połowy posłów SAMOOBRONY. Tak więc wiadomo gdzie są obecni i potencjalni złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
parch_pejsaty Piskorski i Lewandowski wzorcem uczciwości PO 22.04.05, 21:27 A za warszawskie mosty a za biurowce ze skarżyska ,za ruinę milionów kto odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Piskorski i Lewandowski wzorcem uczciwości PO 22.04.05, 22:27 Warszawskie mosty bardzo dobrze służą jego mieszkańcom i oni będą pamiętać komu to zawdzięczają.Podobnie jak metro.Nawet zegar na PKiN-nie ozdabia to miasto. Po Kaczorach zostanie tylko muzeum dla pejsatych. Jeżeli jesteś zrujnowanym nędzarzem to widocznie nato zasłużyłeś swoim nieuctwem, nieróbstwem i nieudacznictwem.W IIIRP jeżeli ma się jakiś użyteczny zawód i chęci do pracy to nie jest się bezrobotnym i nędzarzem. Wszelkie złodziejstwo należy zgłaszać do prokuratury,a nie oczerniać niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 PO TO FARBOWANE LISY Z UW i Komuny 22.04.05, 18:31 ale jaja koń by sie uśmiał PATRIOTYZM = SZMAL Odpowiedz Link Zgłoś
filomena102 patrioci do urn 22.04.05, 18:49 Brawo Kaczyńscy, Naród jest z wami i tylko wrzody narodu przeciwko wam. No Śmieciuchy i czerwone trutnie, czekam dnia kiedy wam nasze kochane Kaczorki zgotują wesołe miasteczko, przedsmak już macie teraz. Chyba na samą myśl już wam się w głowach kręci. Poznać to po waszych tutaj bełkotach. Precz z czerwoną mafią. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: patrioci do urn 22.04.05, 19:33 No jasne! Każdy, kto nie daje się nabierać kwakaniu o robieniu porządku , sprawiedliwości(tu muszę przyznać, że autentycznie boję się socjalizmu w kaczej wersji) ,itd. jest od razu czerwony.Wesołe miasteczko to oni zgotują wszystkim; nawet Narodowi Polskiemu(ortografia narodowo-katolicka).To państwo Kaczyńscy są zdecydowanie czerwoni(ich program gospodarczy, centralistyczny styl zarządzania),nie do końca uczciwi ,a prezydentura L.Kaczyńskiego to pasmo porażek (tylko proszę mi tu nie wyskakiwać z muzeum, bo nie jest to istotna inwestycja).Poza tym, nie wierzę, by za rządów PiS stała się eseldowcom jakaś krzywda . Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Kaczory na prostytutki 22.04.05, 22:34 Skoro Kaczorowi nie udaje sie pokonać warszawskich prostytutek to jak on da sobie radę z problemami Polski?. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzywal Patriotyzm wśród polityków ? 22.04.05, 20:15 Wiara w uczucia patriotyczne polityków to tak jak wiara w bociana. Niewielka grupka polityków chce coś zrobić dla swojego kraju. Reszta to cwaniacy o patriotyźmie ograniczającym się do swojej zagrody. Ciągną więc wszystko do siebie i dziwią się, że nikt ich nie podziwia. Panowie politycy ! Teraz to wy musicie udowodnić, że jesteście patriotami. Spłeczeństwo udowadnia to codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
filomena102 do urn patrioci 22.04.05, 20:41 Zapomniałeś wymienić, która to grupka, przyznajesz, że ona istnieje więc co wspólnego ma z tym wiara w bociany Chyba że chodzi ci o zasianie pesymizu, to też metoda która sld jest na rękę. Zniechęcić społeczeństwo do głosowania, może uda się coś zafałszować w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z koalicja Samoobrony, LPR i PiS 24.04.05, 20:14 Już nie chce mi się tego słuchać, co ględzi PO. Nigdy nie gra fair. Raz przybliża się do SLD, to znów do PiSu, to znów do PD. Wszystko tylo i wyłącznie w tym celu, by wygrać wybory, a nie po to by nam było lepiej.... patriotyzm .... patriotyzm w waszym wykonaniu, to jakaś śmierdząca mikstura, którą chcecie nas odurzyć.... czuć to na odległość. A ten manewr z mazawieckim oddziałem PO i człowiekiem znikąd, czyli gronkiewicz- waltz Najlepszym rozwiązaniem dla Polski na takiej scenie politycznej jest koalicja Samoobrony, LPR i PiS Odpowiedz Link Zgłoś