Dodaj do ulubionych

PO stawia na patriotyzm

22.04.05, 07:07
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • byt2 Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 07:30
      Reaktywacja PRON-u ( patriotyczny ruch odrodzenia narodowego ).

• fritz.fritz PO musi sie pozbyc ludzi "bialej flagi" jak np. 22.04.05, 10:30
        Olszewskich, Onyszkiewiczow i im podobnych zdradzajacych swoja postawa
        najbardziej elementarne interesy Polski opowiadajac sie za przyjeciem
        konstytucji europejskiej w obecnej formie.

Elementarnym interesem Polski jest demokratyczny system glosowania w Uni
        Europejskiej. Proponowany w konstytucji model glosowania jest wlasnie wysoce
        niedemokratyczny i dlatego konieczne jest odrzucenie konstytucji w referendum.
        Ludzie "Bialej Flagi" sa za przyjeciem konstytucji. Rokita i Tusk przeciwko.
        Polacy dostrzegaja ten "dualizm", ktory ostatnio znowu wystapil i honoruja go
        na szczescie odpowiednimi wynikami w sondazach.

Drugi punktem jest pozbycie sie kradnacych i skorumpowanych czlonkow ktorych
        symbolem jest Uklad Warszawski, ten budowlany. Jak dlugo PO nie potrafi pozbyc
        sie zlodziei, tak dlugo bedzie zawsze podejrzana o korupcje.
        • as75 Fritz- sehr gut! Ale ja sie wyrzec siebie?!! 22.04.05, 14:00
    • utopiec Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 07:32
      Dzielili skórę na niedźwiedziu, a misiek siedzi w mateczniku. Rokita chciał
      zabrać głowę, a pozostaną mu tylko pazurki i to nie bardzo ostre. Na końcu i
      tak wstąpi do PiS i wcale nie będzie mu łyso.
    • ezpa7z9 O Mój Boże.... 22.04.05, 07:40
      Broń nas od tych którzy wszędzie mówią ,że nam uczynić chcą dobrze kiedy od nas
      nam nami uzyskają.Kłamliwe ich słowa a czyny nieszczere.

Tak prorok mówił 2500 lat temu o Platformie Obywatelskiej PIS UW SLD i diable
      Rokicie z Krakowa .To co dopieriero był umysł!
      • rs_gazeta_forum Re: O Mój Boże.... 22.04.05, 11:03
        Prorok mówił o ludziach, a u tych natura się nie zmienia ;-)))

Na marginesie:
        "uważamy się za strażnika pamięci o zbrodniach totalitaryzmu - mówił w ubiegłym
        tygodniu szef klubu PO Jan Rokita"
        Miał na myśli MOJĄ pamięć?
    • x-y-z "jest potrzeba przebudzenia się" 22.04.05, 07:58
      przebudźcie się sami Polacy !!!!!!!.... nie czekajcie aż zrobi to za Was PO, bo
      to będzie za duży wstrząs, być może śmiertelny .... to już ostatnie godziny
    • maruda.r Re: PO stawia na tumiwisizm 22.04.05, 08:19

Powinniśmy mówić jednym głosem. Dobitnym i wyrazistym. Ani zbyt radykalnym, ani
      też za bardzo wycofanym - uważa Schetyna.

Pownniście sprzątac ulice, skoro nie potraficie skonstruować programu.

• chinche no faktycznie PO jest nieco między młotem a kowadł 22.04.05, 08:50
      no faktycznie PO jest nieco między młotem a kowadłem - z prawej PiS z lewej
      demokraci.pl na ktorych zreszta sam zamierzam zaglosowac - choc wczesniej
      myslalem o PO - ciekawe co zrobia ROkita i Tusk ... jak to sie wsio potoczy :)
      • t324911 Re: no faktycznie PO jest nieco między młotem a k 22.04.05, 09:09
        A ci demokraci to "mlot" czy "kowadlo" bo wedlug mnie to zbieranina niedobitkow
        poszukujacych koryta . Zadnego programu , nic do powiedzenia , zero
        autorytetu . Za kilka tygodni dolaczy do nich grupa spadochroniarzy z sld i
        innych skompromitowanych tonacych . Demokracja to fajna rzecz szkoda ze ci z
        parti demokratycznej nie maja z nia nic wspolnego (poza nazwa).
      • t324911 Re: no faktycznie PO jest nieco między młotem a k 22.04.05, 09:09
        A ci demokraci to "mlot" czy "kowadlo" bo wedlug mnie to zbieranina niedobitkow
        poszukujacych koryta . Zadnego programu , nic do powiedzenia , zero
        autorytetu . Za kilka tygodni dolaczy do nich grupa spadochroniarzy z sld i
        innych skompromitowanych tonacych . Demokracja to fajna rzecz szkoda ze ci z
        parti demokratycznej nie maja z nia nic wspolnego (poza nazwa).
        • sobekx Re: no faktycznie PO jest nieco między młotem a k 22.04.05, 11:30
          polityka to ścieranie śię różnych racji i pomysłów na problemy rzeczywistości -
          każda opcja polityczna ma swoje pomysły i swoje autorytety - jeśli dla Ciebe w
          UW/PD ma zerowy autorytet tzn że tyle ma go dla Ciebie - dla mnie np. politycy
          UW mają autorytet i myślę, że nie jestem osamotniony - jeśli chodzi o to, która
          partia ma więcej wspólnego z demokracją, to chętnie podyskutuję, jeśli chodzi o
          program, to poczekaj jeszcze max 2 tygodnie i się dowiesz!
    • klakierr PD zagrożeniem dla PO-marzenia Kalukina i GW 22.04.05, 09:27
      Już samo to że partia strachu firmowana przez Frasyniuka i[ozgrozo]
      Mazowieckiego jest popierana przeż Gazetę W sprawia że nie może ona być
      zagrożeniem dla PO,dla innych także.Przecież UW mogła stale być w
      parlamencie,ale sama sobie jest winna godząc się na mecenat taki a nie inny.
    • wertello PO - ZA PÓŻNO 22.04.05, 10:45
      PO za pozno sie przebudzila
    • samoobrona11 PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 13:12
      Oni już byli. Oni oszukali. Oni MUSZĄ odejść. Chcesz być z życia zadowolony
      spójrz na program SAMOOBRONY !!!
      • borbali Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 15:08
        Sądząc po kilku w tym wątku nieprzychylnych PO wypowiedziach należy mniemać,że
        jest to partia znacząca,która spędza sen z powiek swoim przeciwnikom i wrogom
        politycznym. Wystarczy,że któryś z liderów PO powie jedno zdanie zaraz wywołuje
        u swoich wrogów lawinę głupich i nieprawdziwych komentarzy.Szczególnie godny
        podkreślenia jest zarzut stawiany często Rokicie,że wyniósł krzesła z
        przedpokoju gabinetu,aby ograniczyć kolejki interesantów w ministerstwie za
        rządów Suchockiej.
        Mam jeszcze jednego haka na Rokitę dla jego wrogów.Już w szkole podstawowej
        wykazywał zadatki na chuligana ciągając za warkocze swoje koleżanki z
        klasy!!.Uważajcie.Rokita to urodzony chuligan!!!.
        • wet3 Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 16:35
          Diabel ubral sie w ornat, ogonem do mnszy dzwoni i "rabie" kazanie o
          patriotyzmie! Jakie to rozczulajace!!! Precz z pochodnymi PZPR: UW, PO, PiS,
          SLD PD itd. popierajacymi farse okraglego stolu!
      • parch_pejsaty Re: PO stawia na patriotyzm 22.04.05, 16:39
        i to jest słuszna koncepcja
    • parch_pejsaty UFAM TYLKO SAMOOBRONIE INNI OSZUKALI 22.04.05, 16:37
      I MUSZĄ ODEJŚĆ Jedynie patriotyczna jest Samoobrona,bo czy nazwać można
      zachowaniem pro narodowym grabież,złodziejstwo,korupcję? A efekty widać na
      dworcach ,wsiach,i ulicach.
      • borbali Re: UFAM TYLKO PLATFORMIE I ROKICIE 22.04.05, 18:48
        Jak pokazują ostatnie procesy sądowe i komisje śledcze to w złodziejsko-
        korupcyjne sprawy umoczeni są wyłącznie członkowie dawnej PZPR,która jak
        wiadomo jest matką obecnego SLD i połowy posłów SAMOOBRONY.
        Tak więc wiadomo gdzie są obecni i potencjalni złodzieje.
        • parch_pejsaty Piskorski i Lewandowski wzorcem uczciwości PO 22.04.05, 21:27
          A za warszawskie mosty a za biurowce ze skarżyska ,za ruinę milionów kto odpowie
          • borbali Re: Piskorski i Lewandowski wzorcem uczciwości PO 22.04.05, 22:27
            Warszawskie mosty bardzo dobrze służą jego mieszkańcom i oni będą pamiętać komu
            to zawdzięczają.Podobnie jak metro.Nawet zegar na PKiN-nie ozdabia to miasto.
            Po Kaczorach zostanie tylko muzeum dla pejsatych.
            Jeżeli jesteś zrujnowanym nędzarzem to widocznie nato zasłużyłeś swoim
            nieuctwem, nieróbstwem i nieudacznictwem.W IIIRP jeżeli ma się jakiś użyteczny
            zawód i chęci do pracy to nie jest się bezrobotnym i nędzarzem.
            Wszelkie złodziejstwo należy zgłaszać do prokuratury,a nie oczerniać niewinnych
            ludzi.
    • slon16 PO TO FARBOWANE LISY Z UW i Komuny 22.04.05, 18:31
      ale jaja koń by sie uśmiał
      PATRIOTYZM = SZMAL
    • filomena102 patrioci do urn 22.04.05, 18:49
      Brawo Kaczyńscy, Naród jest z wami i tylko wrzody narodu przeciwko wam.

No Śmieciuchy i czerwone trutnie, czekam dnia kiedy wam nasze kochane Kaczorki
      zgotują wesołe miasteczko, przedsmak już macie teraz.
      Chyba na samą myśl już wam się w głowach kręci. Poznać to po waszych tutaj
      bełkotach.

Precz z czerwoną mafią.
      • mmkkll Re: patrioci do urn 22.04.05, 19:33
        No jasne! Każdy, kto nie daje się nabierać kwakaniu o robieniu porządku ,
        sprawiedliwości(tu muszę przyznać, że autentycznie boję się socjalizmu w kaczej
        wersji) ,itd. jest od razu czerwony.Wesołe miasteczko to oni zgotują wszystkim;
        nawet Narodowi Polskiemu(ortografia narodowo-katolicka).To państwo Kaczyńscy są
        zdecydowanie czerwoni(ich program gospodarczy, centralistyczny styl
        zarządzania),nie do końca uczciwi ,a prezydentura L.Kaczyńskiego to pasmo
        porażek (tylko proszę mi tu nie wyskakiwać z muzeum, bo nie jest to istotna
        inwestycja).Poza tym, nie wierzę, by za rządów PiS stała się eseldowcom jakaś
        krzywda .
      • borbali Kaczory na prostytutki 22.04.05, 22:34
        Skoro Kaczorowi nie udaje sie pokonać warszawskich prostytutek to jak on da
        sobie radę z problemami Polski?.
    • jerzywal Patriotyzm wśród polityków ? 22.04.05, 20:15
      Wiara w uczucia patriotyczne polityków to tak jak wiara w bociana.
      Niewielka grupka polityków chce coś zrobić dla swojego kraju. Reszta to
      cwaniacy o patriotyźmie ograniczającym się do swojej zagrody. Ciągną więc
      wszystko do siebie i dziwią się, że nikt ich nie podziwia.
      Panowie politycy ! Teraz to wy musicie udowodnić, że jesteście patriotami.
      Spłeczeństwo udowadnia to codziennie.
    • filomena102 do urn patrioci 22.04.05, 20:41
      Zapomniałeś wymienić, która to grupka,
      przyznajesz, że ona istnieje więc co wspólnego ma z tym wiara w bociany

Chyba że chodzi ci o zasianie pesymizu, to też metoda która sld jest na rękę.
      Zniechęcić społeczeństwo do głosowania, może uda się coś zafałszować w wyborach?
    • x-y-z koalicja Samoobrony, LPR i PiS 24.04.05, 20:14
      Już nie chce mi się tego słuchać, co ględzi PO. Nigdy nie gra fair. Raz
      przybliża się do SLD, to znów do PiSu, to znów do PD. Wszystko tylo i wyłącznie
      w tym celu, by wygrać wybory, a nie po to by nam było lepiej....
      patriotyzm .... patriotyzm w waszym wykonaniu, to jakaś śmierdząca mikstura,
      którą chcecie nas odurzyć.... czuć to na odległość.

A ten manewr z mazawieckim oddziałem PO i człowiekiem znikąd, czyli gronkiewicz-
      waltz

Najlepszym rozwiązaniem dla Polski na takiej scenie politycznej jest koalicja
      Samoobrony, LPR i PiS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka