Gość: jurdziol IP: 80.48.237.* 09.02.04, 18:40 a jak portal Gery.pl rowniez uruchomil taka usluge to nic nie napisali :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorzkasprzyk Re: Hogata - nowa oferta dostęp do internetu 09.02.04, 18:45 Nie odbierajcie chleba złodziejom (czytać TPSA)...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErykS Re: Wypróbowałem - działa super! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 20:28 Polecam, tym bardziej że każdy grosz odebrany tepsie to grosz dobrze wydany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Wypróbowałem - działa super! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.02.04, 20:55 dobrze prawisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberator Zbieg okoliczności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:38 Zadowolony klient i firma z tego samego miasta Katowic...hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M A co za różnica? IP: 212.87.3.* 09.02.04, 21:34 A jaka różnica z czyich uslug korzystać skoro koszt połączenia jest identyczny? Co w tej usłudze jest lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
masikm Re: A co za różnica? 09.02.04, 22:06 Ciekawy jestem kiedy w Polsce modemowy dostep do internetu nie będzie płacony w/g spedzonego czasu w internecie tylko bedzie posiadał stałą miesięczna opłatę bez względu na ilośc spędzonego czasu tak jak jest to w USA (tam chyba najdroższa wersja to chyba ok. 20 $ miesięcznie a sa chyba też takie za 5$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netia zwycięży Netia ma od dawna wdzwaniany dostęp do Internetu! IP: 193.243.146.* 09.02.04, 22:17 Netia ma od bardzo dawna system wdzwaniany do Internetu i na dodatek tańszy niż w TP SA. Netia zwycięży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberator Co to za news?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:34 Teraz wdzwaniany dostęp do sieci to już chyba oferuje mój osiedlowy warzywniak. A co do kopania w TPsę to nic z tego bo gdzie byście się nie wdzwaniali to ona swoje z tego i tak wyjmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Co to za news?????? IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.04, 04:41 Gość portalu: Liberator napisał(a): > Teraz wdzwaniany dostęp do sieci to już chyba oferuje mój osiedlowy warzywniak. > > A co do kopania w TPsę to nic z tego bo gdzie byście się nie wdzwaniali to ona > swoje z tego i tak wyjmie... ************************* Spoko. Tym bardziej, że i tak wszystko odbywa się na łączach tepsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: Hogata - nowa oferta dostęp do internetu IP: 62.233.200.* 10.02.04, 11:18 nic nie napisali bo gery to maly pikus ktory wprowadza wszystko za co placic nie musi i dostanie chocby 5 groszy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hogata - nowa oferta dostęp do internetu IP: *.otvk.olawa.pl 10.02.04, 14:39 z tym małym pikusiem to bym był ostrożny raczej, www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=9240id_rubryki=0&id_podrubryki=13 a wracajac do newsa - rzeczywiscie news jest "żaden", w zasadzie codziennie ktoś sobie implementuje taki dostep... A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: Hogata - nowa oferta dostęp do internetu IP: 62.233.200.* 10.02.04, 17:58 > z tym małym pikusiem to bym był ostrożny raczej, > www.wirtualnemedia.pl/index1.php? act=4&id_artykulu=9240id_rubryki=0&id_podrubryki=13 Znam serwisy ktore prowadzi jedna osoba i ktore maja prawie 2x wiecej odwiedzajacych. dla mnie nadal to zadna "rewelacja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam POPATRZCIE JAKI JEST VAT IP: 193.95.212.* 10.02.04, 12:34 A popatrzcie sobie później na rachunek z TP SA. Jestem na 99% pewny, że zobaczycie, że polączenia z nr TP SA są oVATowane 7% a polączenia z innymi operatorami na 22%. Oczywiście kwota netto jest ta sama, ale koszt dla wszystkich zjadaczy chleba jest już różny. To się wlaśnie nazywa monopol. TP SA po prostu uznala, że w stosunku do innych dostawców TP SA świadczy uslugę polączenia (podstawowa stawka tj 22%) a uslugę dostępu do internetu świadczą wówczas inni operatorzy (np. Hoga) więc nie ma podstaw do stosowania 7% VAT. W stosunku do swojej linii TP SA uważa, iż tu bezpośrednio świadczy uslygę dostępu do internetu i stosuje 7% VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek to zgroza IP: 219.130.154.* 10.02.04, 16:06 nie ma sie z czego cieszyc. 3/4 Polakow w sieci jedzie na modemach! to jest zacofany kraj. W Chinach prawie kazdy ma ADSL (chyba ze sie nie zna i nie wie ze tak mozna.), stala miesieczna oplata i szybkie lacze. az strach wracac do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiegostek Re: Hogata - nowa oferta dostęp do internetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 10:49 Onet z Energisem ... Intergate z Dialogiem czyli dla Hogi -Intergate to posrednik ?! Ciekawe ,czy to sie oplaca??? Odpowiedz Link Zgłoś