x-y-z 22.04.05, 08:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyzembaty Córka premiera w Młodym Centrum 22.04.05, 09:03 Jak nie tatuś to chociaż córka przy korycie a najlepiej oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzie.prezydenta Re: Córka premiera w Młodym Centrum 22.04.05, 09:23 Tatus powiedzial: idz córuś popilnuj naszych interesow. Nas ta wredna opozycja odgoni od koryta. Nie bedziem mogli robic przekretow, brac podziekowan od loobbystow :(. Ale zato jak poudajemy zesmy opozycja to moze ludzie znowu zaczna nas lubic :D. Idz i pousmiechaj sie do kamer. W gazecie wyborczej zrobia ci wywiad. Powiesz jak ty to bardzo chcesz naprawic nasz kraj, uratowac go przed zaraza bolszewickiego pisu ..gazeta to kupi . No idz córuś i badź grzeczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Córka premiera w Młodym Centrum 22.04.05, 10:11 Sprzątasz tam i podsłuchałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
trolling4food Re: Córka premiera w Młodym Centrum 22.04.05, 11:16 Młoda jest niezła. Już Linkin Park piosenkę o niej napisał. tinyurl.com/8tym4 Odpowiedz Link Zgłoś
starzec1 Swoje myślenie przypisuje innym 22.04.05, 09:28 "wszyscy ludzie prezydenta" swoje obłudne myslenie przpisuje wszystkim innym Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Nie ma tematów ważnych? 22.04.05, 11:22 Nie za bardzo lubię premiera Belke, ale co chcecie od jego córki? Jest pełnoletnia i moze robic, wszystko, byle zgodnie z prawem. Zbyt często szuka tu się dziury w całym. Nienawiśc triumfuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ludzie.prezydenta Re: Nie ma tematów ważnych? 22.04.05, 23:46 To jest wlasnie temat wazny!! Chyba mi nie powiesz ze mloda inteligentna osoba (maturzyska ) zapisalaby sie z wlasej woli do mldziezowki UW? :D To musialo byc uzgodnione ( czytaj na polecenie) z tatusiem. Taki delikatny sygnal dla opini publiczej ze ma Belka zamiar sie zaangazowac na powaznie w ta hm...inicjatywe :] Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Co za wiadomość! 22.04.05, 11:23 Nie sposób się nie wzruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba302 Re: Co za wiadomość! 22.04.05, 13:11 tak, wiem wiem, jak juz ma nazwisko 'Belka' to nie powinna nalezec do zadnej organizacji, stowarzyszenia itp. tak? nie powinna wychodzic z domu, pokazywac sie publicznie, powinna pobierac nauki u prywatnego nauczyciela (zeby nie uczeszcala do publicznej szkoly). i nie daj Boze - poszla w slady ojca. bo bedzie stracona. tak? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Co za wiadomość! 22.04.05, 17:17 Niestety, masz rację. Jeżeli ktoś jest córką, żoną, siostrą, synem, bliskim współpracownikiem lub bratem prezydenta lub premiera, a zbliżają sie wybory... I jeżeli w tych wyborach rywalizować będą osoby i partie nie mające żadnego PRAKTYCZNEGO pomysłu jak pomóc obywatelom w wydobywaniu się z postkomunistycznej biedy, jak uporządkować ten bałagan, jak ukrócić złodziejstwo i jak zmusić siebie i najbliższych kumpli do rezygnacji z "renty władzy" (czyli z TKM, łapownictwa i korupcji)... To taki ktoś musi się liczyć, że dla całej klasy politycznej (zwanej mafią), a także dla poszczególnych rodzin mafijnych (zwanych partiami) - stanie się adresatem insynuacji, pomówień i wiąch, workiem do walenia czym popadnie, spluwaczką i latryną... Teraz to małe piwo. Ale jeśli w tym roku wszystko pójdzie zgodnie z aktualnymi sondażami - to, założę się, ze następne kampanie będą głównie polegać na obrzucaniu bliźniaków przez publikę niewybrednymi epitetami... A przez nasze polityczne orły (zgodnie z ptasim obyczajem) - bombardowanie brata premiera i brata prezydenta guanem z lotu. Już to widzę oczami wyobraźni, a ze zrozumiałych względów - ubaw bedzie precedensowy o g ó l n o ś w i a t o w y Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Co za wiadomość! 22.04.05, 23:51 kuba302 napisał: > tak? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Co za wiadomość! 22.04.05, 23:52 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie sposób się nie wzruszyć. Poczekaj, inni też mają rodziny. Każdy nowy członek zostanie skrupulatnie odnotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz ???Oszoł??? 22.04.05, 23:53 A co sam fakt przystąpienia córki Belki do MC ma wspólnego z mafią? W LPR też jest ojciec i syn i jakoś afery z tego nie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:01 leszek.sopot napisał: > ...a bez zdjecia:( Ja już postulowałem jakiś czas temu, żeby GW dawała o wiele większą i kolorową czcionkę, a także więcej zdjęć. Niestety są bardzo uparci. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:04 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > ...a bez zdjecia:( > > > Ja już postulowałem jakiś czas temu, żeby GW dawała o wiele większą i kolorową > czcionkę, a także więcej zdjęć. Niestety są bardzo uparci. Zdjęcia będą. W Pressie pisali, że Agora sobie odpuszcza Gazetę i sprowadzi ją na poziom brukowaca i teraz będzie więcej zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:05 kataryna.kataryna napisała: > Zdjęcia będą. W Pressie pisali, że Agora sobie odpuszcza Gazetę i sprowadzi ją > na poziom brukowaca i teraz będzie więcej zdjęć. Czy to będzie jakaś nowa formuła gazetowa? Intelektualny brukowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:09 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Zdjęcia będą. W Pressie pisali, że Agora sobie odpuszcza Gazetę i sprowad > zi ją > > na poziom brukowaca i teraz będzie więcej zdjęć. > > Czy to będzie jakaś nowa formuła gazetowa? Intelektualny brukowiec? Nie czytałeś artykułu "Gazeta czy wyrocznia"? Bo szykują się wielkie zmiany. Rawicz mówi, że być może nawet przestaną kreować fakty a zaczną je opisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:13 kataryna.kataryna napisała: > Nie czytałeś artykułu "Gazeta czy wyrocznia"? Bo szykują się wielkie zmiany. > Rawicz mówi, że być może nawet przestaną kreować fakty a zaczną je opisywać. Ale wygląda na to, że pomimo gromkich zapowiedzi, wychodzi im to coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:15 goniacy.pielegniarz napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > Nie czytałeś artykułu "Gazeta czy wyrocznia"? Bo szykują się wielkie zmia > ny. > > Rawicz mówi, że być może nawet przestaną kreować fakty a zaczną je opisyw > ać. > > Ale wygląda na to, że pomimo gromkich zapowiedzi, wychodzi im to coraz gorzej. Może chcą sobie poużywać na zapas zanim wprowadzą te głupie zasady opisywania a nie kreowania rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:15 A jak słów nie stanie to nawet i odmalowywać. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Luczywo podobno wymyslila, ze ida w obyczajowke 23.04.05, 00:16 chyba beda zdjecia z miejsc przestepstw tych z SLD zrobionych na tych SdPL. Bedzie Miller duszacy Borowskiego albo Jaskiernia duszacy pania Pusz, albo jakas miernote! Oni ja UW nikogo na listach nie maja! Pionki! Na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Ale HIT... 23.04.05, 00:33 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > ...a bez zdjecia:( > > > Ja już postulowałem jakiś czas temu, żeby GW dawała o wiele większą i kolorową > czcionkę, a także więcej zdjęć. Niestety są bardzo uparci. A jak suczka Kwasniewskiego zachorowala to zdjecie dali:( Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz I po co o tym pisac? 23.04.05, 00:06 Mogla sie zapisac do zbieraczy - zukow gnojarzy! Oni tez maja pewnie ponizej 3% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 temat 23.04.05, 00:12 To młode mają centrum? A co ze starym centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 klany rodzinne 23.04.05, 00:14 Osiemnastoletnia maturzystka wprzęgana jak koń pociągowy w kampanię wyborczą papy jest kolejnym przykładem na tworzenie się klanów rodzinnych w Polsce. Zupełnie jak w krajach Trzeciego Świata - w Afryce albo Ameryce Południowej. Żałość bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: klany rodzinne 23.04.05, 00:16 wartburg4 napisał: > Osiemnastoletnia maturzystka wprzęgana jak koń pociągowy w kampanię wyborczą > papy jest kolejnym przykładem na tworzenie się klanów rodzinnych w Polsce. I że ktoś robi z tego newsa - to jest dopiero śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot od razu klany:( 23.04.05, 00:37 wartburg4 napisał: > Osiemnastoletnia maturzystka wprzęgana jak koń pociągowy w kampanię wyborczą > papy jest kolejnym przykładem na tworzenie się klanów rodzinnych w Polsce. > > Zupełnie jak w krajach Trzeciego Świata - w Afryce albo Ameryce Południowej. > Żałość bierze. Ja bym sie cieszyl gdyby moja corka poszla w moje slady, a ona nie chce i poszla sobie swoja droga:( Skad ty mozesz wiedziec, czy Belka swoja corke wepchnal do Mlodego Centrum czy tez ona sama chciala tam dzialac. Chyba nie masz corki i nie wiesz jakie sa z nimi klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 nepotyzm 23.04.05, 10:30 leszek.sopot napisał: > wartburg4 napisał: > > > Osiemnastoletnia maturzystka wprzęgana jak koń pociągowy w kampanię wybor > czą > > papy jest kolejnym przykładem na tworzenie się klanów rodzinnych w Polsce > . > > > > Zupełnie jak w krajach Trzeciego Świata - w Afryce albo Ameryce > Południowej. > > Żałość bierze. > > Ja bym sie cieszyl gdyby moja corka poszla w moje slady, a ona nie chce i > poszla sobie swoja droga:( > Skad ty mozesz wiedziec, czy Belka swoja corke wepchnal do Mlodego Centrum czy > tez ona sama chciala tam dzialac. Chyba nie masz corki i nie wiesz jakie sa z > nimi klopoty. Twoja córka nie ma tu chyba nic do rzeczy. Gdybyś był premierem, to by akurat dobrze o niej świadczyło, że nie poszła w Twoje ślady. Ma się rozumieć, że n i e w i e m , czy Belka wepchnął swoją córkę do Młodego Centrum, czy też ona sama chciała tam działać, ale j e s t e m (jak i Ty zapewne) ś w i a d o m , jak bardzo nepotyzm szerzy się ostatnio w naszej ukochanej ojczyźnie, tak więc ten news o osiemnastoletniej maturzystce, córce premiera, daje mi do myślenia. Tobie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot nepotyzm ogolnodostepny 24.04.05, 14:52 wartburg4 napisał: > Twoja córka nie ma tu chyba nic do rzeczy. Gdybyś był premierem, to by akurat dobrze o niej świadczyło, że nie poszła w Twoje ślady. A niby dlaczego by to dorze swiadczylo? Ja bylbym dobrym premierem:))! > Ma się rozumieć, że n i e w i e m , czy Belka wepchnął swoją córkę do > Młodego Centrum, czy też ona sama chciała tam działać, ale j e s t e m (jak i Ty zapewne) ś w i a d o m , jak bardzo nepotyzm szerzy się ostatnio w naszej ukochanej ojczyźnie, tak więc ten news o osiemnastoletniej maturzystce, córce premiera, daje mi do myślenia. Tobie nie? Nepotyzm daje o sobie w Polsce poznac, ale jaki to awans czlonkostwo w malo znaczacej, albo i nic nie znaczacej organizacji, to doprawdy nie wiem. W dodatku, aby byc jej czlonkiem wystarczy sie zglosic i nie potrzeba plecow. Tu o nepotyzmie nie ma mowy. Byc moze nie wiedziales, ze Mlode Centrum to nie zadna organizacja mafijna czy elitarna, do ktorej maja wstep np. tylko osoby, ktore zdaly mature na same 5, a dla Marysi Balki zrobiono wyjatek ze wzgledu na ojca, bo przyjeto ja do organizacji jeszcze przed matura? Byc moze masz na mysli jakis nowy rodzaj nepotyzmu - "nepotyzm ogolnodostepny"? Odpowiedz Link Zgłoś
aldo59 do czepiającycg się Belki 23.04.05, 10:37 A Agatkę Buzek pamiętacie? jak tatuś załawiał role w TV i filmach? Nie tylko zresztą role Agatce tatuś załatwiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: do czepiającycg się Belki 23.04.05, 10:42 och, jak to robił, uroń rąbka tajemnicy, please!o aldo, wszechwiedzący Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Re: do czepiającycg się Belki 24.04.05, 01:52 Wszystkim powszechnie wiadomo, ze uznany aktor Jerzy Buzek zalatwil córce.... etc itd Gdybys, chlopcze, widzial Agate Buzek w jakiejs roli, nie wypisywalbys takich dyrdymalow. Ona jest 100 razy lepszą aktorką niz jej ojciec byl premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
hauron Agata buzek 24.04.05, 13:12 To prawda ona jest bardzo dobra aktorka, a tatus z jej rolami nie mial nic wspolnego - predzej przeszkadzal w zdobyciu fajniejszych rol bo rezyser jeden z drugim nie chcial byc posadzonym o podlizywanie sie obecnemu wtedy premierowi. A porownywanie ja z mloda belkowna jest bardzo krzywdzace! Dla Agaty oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra zupa mleczna 24.04.05, 01:49 to bardzo ladnie. a co Maria jadla wczoraj na sniadanie? p.s. Do jakiej mlodziezowki nalezala Maria wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
justyn3 a gdzie zdjęcie ciołki jedne 24.04.05, 14:11 jeżeli podobna do taty, to jej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś