tdkot 06.05.05, 02:42 tylko ta rozglosnia jest zainteresowana sprawami Polski reszta to warcholskie rozglosnie ktore ukrywaja prawde lub ja znieksztalcaja. Alleluja i do przodu Ojcze Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grom3 [...] 06.05.05, 03:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tdkot [...] 06.05.05, 04:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 [...] 06.05.05, 04:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 [...] 06.05.05, 05:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony RYDZYK WYKORZYSTUJE JANA PAWŁA II 06.05.05, 07:44 Spot reklamowy, który wyemitowała TV Trwam w miniony weekend szedł mniej więcej tak (mówcą był Nieomylny Ojciec Dyrektor Rydzyk): Polacy biednieją, nie mają pieniędzy. Ale Telewizja Trwam musi istnieć. Zależy nam na wpływach, waszych datkach, może drobnych ale regularnych. etc. - i to nie jest jeszcze złe (wszak obecnie każy orze jak może). Skandalem jest natomiast to, że w spocie tym wykorzystano archiwalne nagrania telewizyjne papieża Jana Pawła II modlącego się i keirującego słowa do Rodaków. A to już poważne nadużycie. Jeśli Rydzyk chce, to niech sobie apeluje o datki, ale wykorzystywanie wizerunku zamarłego Wielkiego Polaka to już jest podłość i świadectwo skandalicznych manipulacji Rydzyka i jego ekipy! Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: RYDZYK WYKORZYSTUJE JANA PAWŁA II 06.05.05, 07:57 Co chcecie od Rydzyka? Facet robi to samo co wszyscy chcący zaistnieć(i zarobić) ludzie na świecie. Znalazł swoją niszę na rynku i z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony no to niech wreszcie powie prawdę: 06.05.05, 07:59 ,,Moi Mili, robię to dla pieniędzy...'' Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: no to niech wreszcie powie prawdę: 06.05.05, 08:04 A po co ma to mówić? Wybór jest prosty:albo prawda albo pieniądze i władza. Zgadnijcie co dla niego ma większą wartość. Odpowiedz Link Zgłoś
tdkot Re: no to niech wreszcie powie prawdę: 07.05.05, 01:44 gosc.z.korony napisał: > ,,Moi Mili, robię to dla pieniędzy...'' Czy nasz wielebny Polak O.T.Rydzyk zabierze to do nieba??czy te dzieci co sie ksztalca w szkole ktora sie buduje to sa jego dzieci? wiem ze wasza podlosc was zre jak rdza blache ale tylko dlatego ze wy nie jestescie /psiego gowna warci/ czy jestescie juz tak zdegenerowani ze nie macie czym sie zajac aby zylo wam sie lepiej?? abyscie mogli jezdzic po dobrych drogach autostradach posylac dzieci do szkol ktore wyksztalca wam wasze dzieci w ktorych zatrze sie pochodzenie genetyczne przyglupa popatrzcie co sie dzieje z waszym krajem gdzie macie jechac aby zarobic na chleb bo wyprzedali wam fabryki popatrzcie gdzie bedziecie sie leczyc na wasze uposledzenie bo i te zaklady wam pozamykaja niczego nie widzicie ale widzicie ze wspolnymi silami ludzi oddanych Polsce cos sie robi dla kraju jeszcze troche a zmadrzejecie bo z takim debilnym spoleczenstwem jak wy jestescie to chyba nawet na swiecie nie ma innego kraju aby tak sie zachowywac , a moze to jakas nowa odmiana psow ktore ciagle musza na kogos szczekac oj glupi ty polski ciemniaku kiedy zaczniesz pozytywnie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Gdybyś był sprawidliwy wiedziałbyś, żeJan Paweł II 06.05.05, 08:28 często wypowiadał się bardzo pochlebnie o Radiu Maryja. Nie raz, ale wielokrotnie. Nawet raz dziękował Bogu na placu Św. Piotra, "że jest takie radio". Gosciu.z.korony nie jestem najgorliwszym zwolennikiem Radia Maryja i rzadko słucham, ale pewien jestem, że nie modlisz się za wiele, a przeciętny słuchacz RM, bez względu na to co sieje propaganda "Wyborczej", modli się szczerze jednego dnia tyle co ty przez całe życie. Jeśli RM jest bez sensu, to Kościół jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Mylisz się Przyjacielu 06.05.05, 08:35 W miarę możliwości, co wieczór, staram się czytać Pismo Święte. Nie jestem typowym Katolikiem, bo mnóstwo mam sympatii do Marcina Lutra i Jego podejścia do chrześcijaństwa. Nie bulwersuje mnie też cały program TV Trwam i Radia Maryja, ale jego polityczna treść. Sądzę że ojciec Rydzyk, jeśli chce być uczciwy, powinien wybrać: czy chce robić prawicowe media, wtedy ściąga habit i jest fer, albo zostać przy powołaniu i wspomagać ludzi modlitwą w eterze. A on tego nie zrobił i to nie jest w porządku. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Mylisz się Przyjacielu 06.05.05, 09:01 Jeśli RM jest bez sensu, to Kościół jest bez sensu Z tym twierdzeniem nie mogę się zgodzić w najmniejszym stopniu.RM nie jest według mnie rozgłośnią katolicką.Wiele poglądów tam głoszonych nie ma nic wspólnego z wiarą a bardzo wiele wspólnego z nienawiścią do starannie dobranych osób i z uwielbieniem do innych równie starannie dobranych.Dla mnie jest to wystarczającym powodem by to radio nie mogło mieć nazwy "katolickie" gdyż ten wyraz nie da się połączyć z nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Racja! 06.05.05, 09:08 Wybór: albo modlitwa i katolicka nauka społeczna, albo polityka w stylu Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Gdybyś był sprawidliwy wiedziałbyś, żeJan Paw 07.05.05, 15:08 Sam fakt modlenia się nie stanowi o byciu dobrym katolikiem. Nie kręć. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 19:18 tdkot napisała: > tylko ta rozglosnia jest zainteresowana sprawami Polski reszta to warcholskie > rozglosnie ktore ukrywaja prawde lub ja znieksztalcaja. Rzeczywiście niektóre media zniekształcają prawdę. Choćby taki TVN. Jak mógł zniekształcić tak szlachetną postać jak rektor z Jarosławia, Antoni Jarosz wielokrotny gość Radio Maryja. TVN opublikował np. taką wypowiedź Jego Magnificencji (fragment rozmowy telefonicznej z krytycznie piszącą o Jaroszu dziennikarką): „Ty mnie k..a nie znasz - jestem nieobliczalny chłopak. Co ty k...a nie wiesz gdzie jesteś? Ja się k...a mogę odciąć tak, że ty dopiero wtedy odczujesz! To jest ch...o, co wy k...a wyrabiacie!!! Ja się od ciebie kurde od-ci-nam. Rozumiesz mnie teraz? Od-ci-nam się od ciebie. I proszę mi dupy nie zawracać.” Jak ktoś woli paszczowo a nie literowo można sobie tego posłuchać: slimak.onet.pl/_m/TVN/superwizjer/rektt_2.mpg "Niech wiatr nadziei wieje z Jarosławia" mówi ojciec Tadeusz Rydzyk o rektorze Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Jarosławiu prof. Antonim Jaroszu. Trochę nieświeży ten wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 19:38 tdkot napisała: > tylko ta rozglosnia jest zainteresowana sprawami Polski reszta to warcholskie > rozglosnie ktore ukrywaja prawde lub ja znieksztalcaja. > > > Alleluja i do przodu Ojcze Rydzyk Co za głupi post. niech zyja pomarańcze i bilard!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Niech żyje Kubuś Puchatek i Tygrysek!!!!!! 06.05.05, 19:41 Mówią tylko prawdę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 19:46 I Kobylański oraz NKWD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 19:53 Tyle dobrego pisalismy o tym radiu i nasze posty Giwi usunela. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 22:06 > Tyle dobrego pisalismy o tym radiu i nasze posty Giwi usunela.< I jeszcze zapewne więcej "dobrego" napiszemy, dzięki poczynaniom Panów: "yo18" i "oszoła" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 19:54 Ten watek to typowy SPAM. Giwi dlaczego nie reagujesz. Jak dlugo bedziesz tolerowala reklame Radiomaryjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 20:03 pies na czarnych moze Giwi jest swietojebliwa dlatego wspiera jak moze radyjo maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 20:05 Napewno jest, dlatego moje watki sa wysadzone przez kiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 21:17 Giwi i tez do moich watkow nie czuje sympati,moze kazdy z nas zamiesci swoje zdiecia wtedy moze Giwi wpadniemy w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 21:25 grom3 napisał: > Giwi i tez do moich watkow nie czuje sympati,moze kazdy z nas zamiesci swoje > zdiecia wtedy moze Giwi wpadniemy w oko. Raczej nie! Znajc jej poglady wole niemiec kontaktu z ta osoba z KK Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 22:02 Niech żyją!! -w załączeniu modlitwa w intencji ich długigo pożycia :)) - Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i zlodzieji...no i oczywiscie za ojca dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 06.05.05, 23:47 No i prosze ciemnogrod z Chicago poznal sie na wielkim wodzu Rydzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolawiola Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 07.05.05, 14:30 tdkot napisała: > tylko ta rozglosnia jest zainteresowana sprawami Polski reszta to warcholskie > rozglosnie ktore ukrywaja prawde lub ja znieksztalcaja. > > > Alleluja i do przodu Ojcze Rydzyk To mily czlowiek moglam z nim pogadac w Czestochowie problem w tym ze nie wszyscy moga pojac dlaczego tak jest a nie inaczej a ci co szkaluja O.Rydzyka sa zwyklymi prostakami Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Wujek Rydzyk to zlodziej i oszust podatkowy! 07.05.05, 15:01 Nie żyje ojciec Rydzyk! W afrykańskim buszu! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Pani Joanno! 07.05.05, 15:25 Wspominałem już kiedyś, że Rydzyk w buszu też byłby szkodliwy. Ja nikomu nie życzę Rydzyka! ;-)) Nawet wrogowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tdkot Re: Wujek Rydzyk to zlodziej i oszust podatkowy! 08.05.05, 00:12 joannabarska napisała: > Nie żyje ojciec Rydzyk! W afrykańskim buszu! Skoro O.Rydzyk zrobil cos co szkodzi Polsce to prosze mi wyliczyc natomiast mozecie tez zrobic sobie rozglosnie i nazwac ja np. / ROZGLOSNIA PRZYGLUPOW / zobaczymy czy bedzie was ktos sluchal Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wujek Rydzyk to zlodziej i oszust podatkowy! 08.05.05, 09:54 joannabarska napisała: > Nie żyje ojciec Rydzyk! W afrykańskim buszu! Pani Joanno! Czym sie ci Buszmeni pani narazili? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Giwi 10.05.05, 17:39 Giwi sie na mnie uwziela chwalic boga ze nie jest moja zona,prawdopodobnie bym musial kleczec na grochu conajmniej 2 godziny.Za obraze tz wladzy czarnej skorumpowanej i obludnej. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log 200 lat modlitw w intencji zgodnego pożycia 08.05.05, 00:27 Ojca Rydzyka z "jego" ponumerowanymi posłańcami na forun GW :) Modlitwy na antenie RM: - Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i zlodzieji...no i oczywiscie za ojca dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: 200 lat modlitw w intencji zgodnego poz˙ycia 08.05.05, 00:30 henryk.log napisa?: > Ojca Rydzyka z "jego" ponumerowanymi pos?an´cami na forun GW :) > Modlitwy na antenie RM: > - Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa? > - Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i zlodzieji...no > i oczywiscie za ojca dyrektora Czy ona sugerowala, ze "ojciec" jest nieco nieuczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: 200 lat dla Ojca Rydzyka 08.05.05, 09:56 Na Syberii! Putin jako jego dobry przyjaciel powinien jakas dacze mu tam zarezerwowac. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ja w kwestii formalnej:-))) 08.05.05, 00:42 Mam w domu radio, ono nie żyje:-(((Jest zupełnie martwe. Jak wcisnę taki guziczek na pilocie , to czasem coś gada.Ale tak ogólnie to jest zupełnie martwe,zimny trup.:-(((( Można ożywić radio??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log (((( Można ożywić Radio??? 08.05.05, 04:26 Można, pod warunkiem, że mu się doda uduchowione:"MaRyja" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mam dodać flamastrem?:-))) 08.05.05, 11:06 Czy taką farbą w sprayu?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Mam dodać flamastrem?:-))) 08.05.05, 11:18 malaszaramysz napisała: > Czy taką farbą w sprayu?:-))) Postępowanie prof. Kieresa to wybieg, który ma na celu uderzenie w Kościół, katolików, Cracovi i pamięć Ojca Świętego. Myślę, że zwycięży Prawda. Nawet jeśli ojciec Konrad Hejmo zbłądził i byl wszawym kapusiem (cojest pewne), to ukochany Ojciec Święty Jan Paweł II już mu przebaczył. I Karynal Glemp !!!! Nie dajmy się ponieść złym emocjom. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Moze kardynal Glemp byl kapusiem 09.05.05, 16:28 Spogladajac na caloksztalt pracy Kardynala Glempa cos za duzo byl ustepliwy wobec komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
flam1966 Re: NIECH ZYJE RADIO MARYJA i O.Rydzyk 09.05.05, 18:41 oni wiedzą co dla nas dobre, bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 [...] 09.05.05, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś