Dodaj do ulubionych

Jak można nienawidzieć pedałów...

05.07.02, 09:58
... i myśleć żo to (nienawidzenie pedałów) nie jest choroba!?

(teraz rozpęta się piekło) :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:07
      bimi napisał(a):

> ... i myśleć żo to (nienawidzenie pedałów) nie jest choroba!?
      >
      > (teraz rozpęta się piekło) :)

Owszem sa tacy co nienawidza.Nienawisc to ludzka rzecz.Jedni nienawidza
      lysych,inni komunistow jeszcze inni katolikow,a jeszcze inni pedalow.A czy pedaly
      sa tolerancyjne w stosunku do hetero?Kochaja ich?Problem w tym,ze jest ich nie
      wielki odsetek a chca zmusic wiekszosc do tego by propagowala ich styl zycia jako
      cos normalnego.Jest tu ponizej watek ,w ktorym domagaja sie by w ramach edukacji
      seksualnej wychwalac ich milosc.To moze w ramach edukacji seksualnej zaczniemy
      propagowac seks grupowy?To tez mniejszosc seksualna i moze czuc sie
      dyskryminowana.Nie mowie juz o pedofilach,zoofilach i nekrofilach.to wszystko sa
      mniejszosci seksualne.
      • Gość: Ania Re:i jeszcze jedno IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:12
        Placza,ze brak pozytywnych przykladow milosci homo.A wejdz na ich strony
        internetowe.Co znajdziesz?Seks i tylko seks.Nawet ten co zalozyl watek"A ja
        jestem gejem" tez pisal,ze lubi miec seks od czasu do czasu z mezczyzna .Jako
        przyklad dyskryminacji podal,ze nazwano go gejem.to znaczy,ze jak na lysego
        powiem"lysielcu" to tez jest dyskryminacja?Bez przesady.
      • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:12
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Owszem sa tacy co nienawidza.Nienawisc to ludzka rzecz.Jedni nienawidza
        > lysych,inni komunistow jeszcze inni katolikow,a jeszcze inni pedalow.A czy peda
        > ly
        > sa tolerancyjne w stosunku do hetero?Kochaja ich?Problem w tym,ze jest ich nie
        > wielki odsetek a chca zmusic wiekszosc do tego by propagowala ich styl zycia ja
        > ko
        > cos normalnego.Jest tu ponizej watek ,w ktorym domagaja sie by w ramach edukacj
        > i
        > seksualnej wychwalac ich milosc.To moze w ramach edukacji seksualnej zaczniemy
        > propagowac seks grupowy?To tez mniejszosc seksualna i moze czuc sie
        > dyskryminowana.Nie mowie juz o pedofilach,zoofilach i nekrofilach.to wszystko s
        > a
        > mniejszosci seksualne.

Acha, tak myślałem.
        Wiesz, twoje lamenty przypominają mi trochę chorobę zwaną paranoją. Chory jak
        tylko może szuka sobie powodów na to, że coś mu zagraża. Czasem choroba ta posuwa
        się tak daleko, że chory przestaje być w stanie rozróżniać zagrożenia realne od
        urojonych.
        • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:19
          Czyli,ze to ja jestem nienormalna,poniewaz jestem hetero .Wybacz nie zmienie
          swojej natury i nie przerzuce sie na kobiety tylko po to zeby zrobic Ci
          przyjemnosc.
          Po prostu seks homoseksualny budzi we mnie wstret.tak samo jak budzi we mnie
          wstret to gdy mloda dziewczyna idzie do lozka ze opaslym obslinionym staruchem.
          • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:21
            Sprobuje zrobic link i pokazac jak to oni sie przedstawiaja ,tlumaczac przy
            tym,ze sa normalni.
            http:www.gej.net/bq_homopato.phtml
            • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:24

> Sprobuje zrobic link i pokazac jak to oni sie przedstawiaja ,tlumaczac przy
              > tym,ze sa normalni.
              > http:www.gej.net/bq_homopato.phtml

www.gej.net/bq_homopato.phtml
              Jak to nie wyjdzie to i tak kazdy moze sam odnalezc te strone a mam jeszcze kilka.
              • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:27

> www.gej.net/bq_homopato.phtml

Idealne zdjęcie do pogłębiania swoich fobii. :)
                • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:48
                  bimi napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                  >
                  > > www.gej.net/bq_homopato.phtml
                  >
                  > Idealne zdjęcie do pogłębiania swoich fobii. :)

Ale ja sie tylko chcialam czegos wiecej o homoseksualizmie dowiedziec.to nie ja
                  zamiescilam to zdjecie.Nie obwiniaj mnie o to,ze oni tak te swoja milosc
                  przedstawiaja.
                  • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:52

> > Idealne zdjęcie do pogłębiania swoich fobii. :)
                    >
                    > Ale ja sie tylko chcialam czegos wiecej o homoseksualizmie dowiedziec.to nie ja
                    > zamiescilam to zdjecie.Nie obwiniaj mnie o to,ze oni tak te swoja milosc
                    > przedstawiaja.

Po co pogłębiasz swoją chorobę? Po co potęgujesz swoje lęki? Nie rozumiem tego...

A co do samego zdjęcia - ciekawe, czy gdyby zamiast facetów były na nim
                    nastoletnie blondynki, to też było by tak obrzydliwe... :)
                    • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:53
                      bimi napisał(a):

>
                      > > > Idealne zdjęcie do pogłębiania swoich fobii. :)
                      > >
                      > > Ale ja sie tylko chcialam czegos wiecej o homoseksualizmie dowiedziec.to n
                      > ie ja
                      > > zamiescilam to zdjecie.Nie obwiniaj mnie o to,ze oni tak te swoja milosc
                      > > przedstawiaja.
                      >
                      > Po co pogłębiasz swoją chorobę? Po co potęgujesz swoje lęki? Nie rozumiem tego.
                      > ..
                      >
                      > A co do samego zdjęcia - ciekawe, czy gdyby zamiast facetów były na nim
                      > nastoletnie blondynki, to też było by tak obrzydliwe... :)

dla mnie obrzydliwe jest jedno i drugie.
                      • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:57

> > A co do samego zdjęcia - ciekawe, czy gdyby zamiast facetów były na nim
                        > > nastoletnie blondynki, to też było by tak obrzydliwe... :)
                        >
                        > dla mnie obrzydliwe jest jedno i drugie.

A dla mnie tylko jedno - to z facetami. :)
                        Czy trzeba mnie leczyć?
                        • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 11:01
                          bimi napisał(a):

>
                          > > > A co do samego zdjęcia - ciekawe, czy gdyby zamiast facetów były na n
                          > im
                          > > > nastoletnie blondynki, to też było by tak obrzydliwe... :)
                          > >
                          > > dla mnie obrzydliwe jest jedno i drugie.
                          >
                          > A dla mnie tylko jedno - to z facetami. :)
                          > Czy trzeba mnie leczyć?

hola ,hola .Czy to nie dyskryminacja homoseksualizmu meskiego?Twierdzisz,ze
                          zdjecie kilku facetow uprawiajacych ze soba seks jest obrzydliwe?
                          • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 11:06

> hola ,hola .Czy to nie dyskryminacja homoseksualizmu meskiego?Twierdzisz,ze
                            > zdjecie kilku facetow uprawiajacych ze soba seks jest obrzydliwe?

Próbujesz mnie na czymś złapać? :)

Nie - twierdzę, że mnie lekko obrzydza. Innych może nie obrzydzać - nie mam nic
                            przeciwko temu.
                            • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 11:14
                              bimi napisał(a):

>
                              > > hola ,hola .Czy to nie dyskryminacja homoseksualizmu meskiego?Twierdzisz,z
                              > e
                              > > zdjecie kilku facetow uprawiajacych ze soba seks jest obrzydliwe?
                              >
                              > Próbujesz mnie na czymś złapać? :)
                              >
                              > Nie - twierdzę, że mnie lekko obrzydza. Innych może nie obrzydzać - nie mam nic
                              >
                              > przeciwko temu.

Ale chodzi o to Bimi,ze wiekszosc ludzi to obrzydza a homo sie za to
                              gniewaja.Weszlam na te strone by sie czegos dowiedziec by nie pisac bzdur bez
                              zaznajomienia sie z tym co oni sami pisza o sobie.Wszedzie jest to samo.

• bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 11:35

> Ale chodzi o to Bimi,ze wiekszosc ludzi to obrzydza a homo sie za to
                                > gniewaja.Weszlam na te strone by sie czegos dowiedziec by nie pisac bzdur bez
                                > zaznajomienia sie z tym co oni sami pisza o sobie.Wszedzie jest to samo.

Nie gniewają się za to, że ludzi obrzydza zdjęcie dwóch facetów - nie żartuj! -
                                skąd to wziełaś? "Gniewają" się co najwyżej za najeżdżanie na ich sposób życia.
                                Ale co z tego?
                                Księża też się gniewają jak się powie coś złego o papieżu. I o czym to świadczy?
                                Że mam nienawidzieć ksieży? Co więcej, jak się wchodzi na katolickie strony, to
                                też na wszystkich jest to samo: wiara, nadzieja i miłość ;)
                    • Gość: 22 Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.02, 05:32
                      bimi napisał(a):

>
                      > > > Idealne zdjęcie do pogłębiania swoich fobii. :)
                      > >
                      > > Ale ja sie tylko chcialam czegos wiecej o homoseksualizmie dowiedziec.to n
                      > ie ja
                      > > zamiescilam to zdjecie.Nie obwiniaj mnie o to,ze oni tak te swoja milosc
                      > > przedstawiaja.
                      >
                      > Po co pogłębiasz swoją chorobę? Po co potęgujesz swoje lęki? Nie rozumiem
                      tego.
                      > ..
                      >
                      > A co do samego zdjęcia - ciekawe, czy gdyby zamiast facetów były na nim
                      > nastoletnie blondynki, to też było by tak obrzydliwe... :)
          • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:25

> Czyli,ze to ja jestem nienormalna,poniewaz jestem hetero .Wybacz nie zmienie
            > swojej natury i nie przerzuce sie na kobiety tylko po to zeby zrobic Ci
            > przyjemnosc.
            > Po prostu seks homoseksualny budzi we mnie wstret.tak samo jak budzi we mnie
            > wstret to gdy mloda dziewczyna idzie do lozka ze opaslym obslinionym staruchem.

Ja też jestem hetero i myśł o seksie z drugim facetem budzi we mnie wstręt. Ale
            to wszytsko - nic więcej nie potrafię z siebie wykrzesać. I nic więcej
            wykrzesywać nie muszę. A ty? Walczysz z pedałami przynajmniej tak, jak by
            skrzywdzili twoją matkę! Dlaczego? - Moim zdaniem, na skutek choroby.
            • Gość: Ania Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:34
              bimi napisał(a):

>
              > > Czyli,ze to ja jestem nienormalna,poniewaz jestem hetero .Wybacz nie zmien
              > ie
              > > swojej natury i nie przerzuce sie na kobiety tylko po to zeby zrobic Ci
              > > przyjemnosc.
              > > Po prostu seks homoseksualny budzi we mnie wstret.tak samo jak budzi we mn
              > ie
              > > wstret to gdy mloda dziewczyna idzie do lozka ze opaslym obslinionym staru
              > chem.
              >
              > Ja też jestem hetero i myśł o seksie z drugim facetem budzi we mnie wstręt. Ale
              >
              > to wszytsko - nic więcej nie potrafię z siebie wykrzesać. I nic więcej
              > wykrzesywać nie muszę. A ty? Walczysz z pedałami przynajmniej tak, jak by
              > skrzywdzili twoją matkę! Dlaczego? - Moim zdaniem, na skutek choroby.

A jak ja walcze?to,ze nie zgadzam sie na adopcje dzieci bo ,na pierwszym miejscu
              stawiam dobro dziecka?Ja nie walcze z pedalami .Ja walcze o prawo dzieci do
              normalnej rodziny.Za drugim razem link mi wyszedl zobacz sobie jak oni sami sie
              przedsatawiaja.Nigdy nie pisze w ciemno.Bylam na wielu stronach homo i wszedzie
              jest to samo.I powtarzam raz jeszcze nie chce by moim dzieciom ktos wmawial,ze to
              jest piekne i normalne bo nie jest.to co kto robi we wlasnym lozku i z kim to
              jego prywatna sprawa.Niech jednak nie kaze na sile uznawac mi tego za cos
              wspanialego.Ja tez mam swoje prawa.Jest w Polsce mniejszosc niemiecka.Nikt im nie
              zabrania poslugiwania sie jezykiem niemieckim ich sprawa.Ale jak zaczna narzucac
              uzywanie jezyka niemieckiego wszystkim to nikt nie wyrazi na to zgody.
              • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:39

> A jak ja walcze?to,ze nie zgadzam sie na adopcje dzieci bo ,na pierwszym miejscu
                > stawiam dobro dziecka?Ja nie walcze z pedalami .Ja walcze o prawo dzieci do
                > normalnej rodziny.Za drugim razem link mi wyszedl zobacz sobie jak oni sami sie
                > przedsatawiaja.Nigdy nie pisze w ciemno.Bylam na wielu stronach homo i wszedzie
                > jest to samo.I powtarzam raz jeszcze nie chce by moim dzieciom ktos wmawial,ze
                > to jest piekne i normalne bo nie jest.to co kto robi we wlasnym lozku i z kim
                > to jego prywatna sprawa.Niech jednak nie kaze na sile uznawac mi tego za cos
                > wspanialego.Ja tez mam swoje prawa.Jest w Polsce mniejszosc niemiecka.Nikt im n
                > ie
                > zabrania poslugiwania sie jezykiem niemieckim ich sprawa.Ale jak zaczna narzuca
                > c
                > uzywanie jezyka niemieckiego wszystkim to nikt nie wyrazi na to zgody.

Aniu - i ty mówisz, że nie walczysz?! :)

Powiedz, czy jak przedstawiciel mniejszości niemieckiej przychodzi do telewizji i
                mówi, że chciał by w szkołach informować ludzi o tym, że mniejszość niemiecka
                istnieje... Czy budzi to w tobie wtedy takie samo oburzenie, jak gdy widzisz
                pedzia, który chce informować o tym, że istnieje mniejszośc homoseksualna? Takie
                samo oburzenie?
        • Gość: Terry Pizdek bimi IP: 217.153.50.* 05.07.02, 11:11
          Jesteś ćwokiem. Pedalizm to realne zagrożenie np.: deprawacją a również HIV-em.
          A Ania ma rację: jak pedziowie mają być objęci tzw tolerancją to również i seks
          ggrupowy (tu jeste nawet za - co za zabawa, a i kału nie trzeba potem zmywać z
          penisa). A tak peewnie piszesz bo sam jesteś pedałe. Nie homoseksualistą a
          pedałem właśnie. Można ci rzecz:" heej, a jakich chłopców kochasz ?" takim
          pedalskim toneem i machając łapką. Eeej !
          • bimi Re: Pizdek bimi 05.07.02, 11:13
            Gość portalu: Terry napisał(a):

> Jesteś ćwokiem. Pedalizm to realne zagrożenie np.: deprawacją a również HIV-em.
            > A Ania ma rację: jak pedziowie mają być objęci tzw tolerancją to również i seks
            > ggrupowy (tu jeste nawet za - co za zabawa, a i kału nie trzeba potem zmywać z
            > penisa). A tak peewnie piszesz bo sam jesteś pedałe. Nie homoseksualistą a
            > pedałem właśnie. Można ci rzecz:" heej, a jakich chłopców kochasz ?" takim
            > pedalskim toneem i machając łapką. Eeej !

Z każdą kolejną wypowiedzą tego typu moja teoria o chorobliwej paranoi przybiera
            na argumetach... :)
            • Gość: Terry Re: Pizdek bimi IP: 217.153.50.* 05.07.02, 14:31
              Z każdym pedalskim bełkotem coraz mocniej jestem przekonany o tym, że to
              dewiacja.
      • Gość: oskar Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: 195.94.210.* 05.07.02, 10:27
        z tego co tutaj czytam, wy swoje informacje o gejach bierzecie z gazet i z TV.
        Ilu znacie prawdziwych pedałów? To tak jakby wypowidać si eo smaku cukierka,
        którego ogląda się na obrazku.
        Ja mam kolegów gejów i oni w ogóle nie identyfikują się z żadnymi grupami ani
        zrzeszeniami gejowskimi. Nic ich nie wyróżnia od innych moich kolegów hetero.
        A to z kim śpią mnie nie obchodzi tak samo jak ich nie obchodzi z kim ja śpię.
        Nigdy w życiu nie zrobili nic co dla mnie mogłoby być niesmaczne bo wiedzą, że
        jestem hetero i szanują to. Poza tym są to bardzo wartościowi ludzie jeden z
        nich miał kiedyś żonę (alkoholiczkę), która zostawiła go z 6 letnim dzieckiem.
        Gość opiekuje się nim lepiej niż nie jedna matka. I nie myślcie sobie, że
        sprowadza do domu swoich kochanków. Chce żeby dziecko wychowywało się
        w "normalnym" środowisku. Ale takich rzeczy nikt nie dostrzega i nie docenia.
        Za to hetero, którzy są lumpami zajmujacymi się piciem taniego wina na ławce są
        ok no bo przecież są hetero.
        Pozdr
        p.s. I proszę bez pomówień, że jestem lesbijką bo nie jestem
    • Gość: GMR Re: Jak można nienawidzieć pedałów... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 10:31
      Jakyś padł ofiarą ich gwałtu albo chociażby próby gwałtu (tak jak ja to byś
      zrozumiał)
      • bimi Re: Jak można nienawidzieć pedałów... 05.07.02, 10:33
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Jakyś padł ofiarą ich gwałtu albo chociażby próby gwałtu (tak jak ja to byś
        > zrozumiał)

A ty padłeś?
      • Gość: oskar do GMR IP: 195.94.210.* 05.07.02, 10:35
        bardzo ci współczuję, ale rozumując w ten sposób dziewczyna, która jest ofiarą
        gwałtu hetero ma nienawidzić wszystich hetero-facetów na całym świecie.
        Nie należy generalizować, w każdej grupie zdarzają się kanalie. Nawet
        wśród "świętych" księży. Ale jakoś nikt nie krytykuje całego kleru.
        Pozdr
        • Gość: kapral Re: do GMR IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 10:39
          Gość portalu: oskar napisał(a):

> Nie należy generalizować, w każdej grupie zdarzają się kanalie. Nawet
          > wśród "świętych" księży. Ale jakoś nikt nie krytykuje całego kleru.

Jak to nie? Chyba z polowa uczestnikow tego forum tylko na tym jedzie.
          • Gość: Ania Re:Do Bimi IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:45
            Ciekawi mnie tylko jedno.Jest tu watek o konferencji homoseksualistow.Dlaczego
            nie zabrales tam glosu tylko zalozyles nowy?co to znaczy zly wizerunek
            homoseksualistow w szkolach?Trzeba wprowadzic przedmiot homoseksualizm jest
            piekny?Dzieci kochajcie homoseksualistow?i dlaczego nie skomentowales stronu,do
            ktorej podalam link.Przeciez to oni sie tak przedstawiaja.Chca zeby takie
            zdjecia pokazyw&ano w szkolach i tlumaczona,ze to piekne i normalne?Ja nie
            wyrazam na to zgody.
            • bimi Re:Do Bimi 05.07.02, 10:49

> Ciekawi mnie tylko jedno.Jest tu watek o konferencji homoseksualistow.Dlaczego
              > nie zabrales tam glosu tylko zalozyles nowy?co to znaczy zly wizerunek
              > homoseksualistow w szkolach?Trzeba wprowadzic przedmiot homoseksualizm jest
              > piekny?Dzieci kochajcie homoseksualistow?i dlaczego nie skomentowales stronu,do
              > ktorej podalam link.Przeciez to oni sie tak przedstawiaja.Chca zeby takie
              > zdjecia pokazyw&ano w szkolach i tlumaczona,ze to piekne i normalne?Ja nie
              > wyrazam na to zgody.

Aniu, weź może idź do lekarza - im szybciej zaczniesz się leczyć, tym większa
              szansa na wyzdrowienie. Teraz mają już takie psychotropy, że nawet i ze
              schizofrenii leczą. A jak to nic nie da, to zawsze pozostają elektrowstrząsy i
              inne, bardziej inwazyjne metody. Ale mam nadzieję, że nie jesteś jeszcze aż na
              takiem etapie.

A nie zabrałem głosu w tamtym wątku, bo nie widzą sensu gadania z ludźmi chorymi
              psychicznie o ich chorobie - nie jestem lekarzem filantropem.
              • Gość: Ania Re:Do Bimi IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 10:56
                bimi napisał(a):

>
                > > Ciekawi mnie tylko jedno.Jest tu watek o konferencji homoseksualistow.Dlac
                > zego
                > > nie zabrales tam glosu tylko zalozyles nowy?co to znaczy zly wizerunek
                > > homoseksualistow w szkolach?Trzeba wprowadzic przedmiot homoseksualizm jes
                > t
                > > piekny?Dzieci kochajcie homoseksualistow?i dlaczego nie skomentowales stro
                > nu,do
                > > ktorej podalam link.Przeciez to oni sie tak przedstawiaja.Chca zeby takie
                > > zdjecia pokazyw&ano w szkolach i tlumaczona,ze to piekne i normalne?Ja nie
                >
                > > wyrazam na to zgody.
                >
                > Aniu, weź może idź do lekarza - im szybciej zaczniesz się leczyć, tym większa
                > szansa na wyzdrowienie. Teraz mają już takie psychotropy, że nawet i ze
                > schizofrenii leczą. A jak to nic nie da, to zawsze pozostają elektrowstrząsy i
                > inne, bardziej inwazyjne metody. Ale mam nadzieję, że nie jesteś jeszcze aż na
                > takiem etapie.
                >
                > A nie zabrałem głosu w tamtym wątku, bo nie widzą sensu gadania z ludźmi chorym
                > i
                > psychicznie o ich chorobie - nie jestem lekarzem filantropem.

A jakie objawy mamy zglosic?Bo ta ciezka choroba dotyczy wiekszosci na tym forum
                oprocz ciebie i oskara.Chociaz nie wiem kto z nas jest bardziej chory ja czy
                ty.bo Ciebie ogloszono naczelnym kretynem forum swiat i forum aktualnosci.Moze to
                ty jednak poszukaj lekarza.

• bimi Re:Do Bimi 05.07.02, 11:03

> A jakie objawy mamy zglosic?

Powiedz panu doktorowi, że panicznie boisz się padałów - on będzie wiedział co z
                  tym dalej zrobić.

> Bo ta ciezka choroba dotyczy wiekszosci na tym forum
                  > oprocz ciebie i oskara.

Nie sądzę. Ona dotyczy tylko większości zabierający głos w sprawie pedalstwa. A
                  to z kolei wynika właśnie z tej choroby - ludzie zdrowi mają ten tamat w głębokim
                  poważaniu i większości z nich po prostu nie widać.

> Chociaz nie wiem kto z nas jest bardziej chory ja czy
                  > ty.bo Ciebie ogloszono naczelnym kretynem forum swiat i forum aktualnosci.Moze
                  > to ty jednak poszukaj lekarza.

Ty - bo nie tylko masz paranoję, ale do tego jesteś jeszcze głupia.
                  A co do naczelnego kretyna: Pewnego dnia wspomnisz moje pogądy - im szybciej, tym
                  lepiej dla ciebie. Chociaż na dzień dzisiejszy proponuję ci raczej skupić się na
                  swoim zdrowiu psychicznym...
            • Gość: Piotr Do Ani IP: *.rasserver.net 06.07.02, 02:23
              Masz obsesje z tym zdjeciem, ktore jest calkiem ladne. Paru przytulajacych sie
              pieknych facetow... Co w tym obrzydliwego? Masz wypaczone poczucie estetyki?
              Przeczytalas przynajmniej ten artykul?
              • Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 06.07.02, 09:51
                Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Masz obsesje z tym zdjeciem, ktore jest calkiem ladne. Paru przytulajacych sie
                > pieknych facetow... Co w tym obrzydliwego? Masz wypaczone poczucie estetyki?
                > Przeczytalas przynajmniej ten artykul?

Widocznie mam wypaczone poczucie estetyki.Nie tylko ja z reszta .Nawet
                Bimi ,ktory tak broni homo stwierdzil,ze jest obrzydliwe.Tak przeczytalam,lecz to
                chyba normalne,ze gej,ktory pisze o sobie artykul napisze ,ze homoseksualizm nie
                jest zaburzeniem ani patologia nie uwazasz?Dla gejow to heteroseksualni sa
                zboczeni i nienormalni.
          • Gość: oskar Re: do GMR IP: 195.94.210.* 05.07.02, 10:45
            sorka, ale nie mam aż tyle czasu żeby śledzić wszystkie wątki. My mistake
    • Gość: Oszołom Skończcie z tymi pedałami to temat zastepczy!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 11:02
      Mamy powazniejsze problemy na głowie (bezrobocie, bieda, przestępczość, kryzys
      gospodarczy)aniżeli zajmować się problemami seksualnymi bogatych globalistów
      którym palma odbiła i zyją wbrew prawu naturalnemu..Jak chcą się kochać między
      sobą niech to robią w domu po kryjomu..bo chwalić nie ma się czym...to
      uwłaczające
      • bimi Re: Skończcie z tymi pedałami to temat zastepczy!!! 05.07.02, 11:04
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Mamy powazniejsze problemy na głowie (bezrobocie, bieda, przestępczość, kryzys
        > gospodarczy)aniżeli zajmować się problemami seksualnymi bogatych globalistów
        > którym palma odbiła i zyją wbrew prawu naturalnemu..Jak chcą się kochać między
        > sobą niech to robią w domu po kryjomu..bo chwalić nie ma się czym...to
        > uwłaczające

"W domu po kryjomu"? Znaczy się tak jak ty ze swoją żoną? Czy jeszcze bardziej po
        kryjomu?
        • Gość: Oszołom Re: Skończcie z tymi pedałami to temat zastepczy!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 11:12
          bimi napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom napisał(a):
          >
          > > Mamy powazniejsze problemy na głowie (bezrobocie, bieda, przestępczość, kr
          > yzys
          > > gospodarczy)aniżeli zajmować się problemami seksualnymi bogatych globalist
          > ów
          > > którym palma odbiła i zyją wbrew prawu naturalnemu..Jak chcą się kochać mi
          > ędzy
          > > sobą niech to robią w domu po kryjomu..bo chwalić nie ma się czym...to
          > > uwłaczające
          >
          > "W domu po kryjomu"? Znaczy się tak jak ty ze swoją żoną? Czy jeszcze bardziej
          > po
          > kryjomu?

- Jestem kawalerem
          • bimi Re: Skończcie z tymi pedałami to temat zastepczy!!! 05.07.02, 11:17

> > "W domu po kryjomu"? Znaczy się tak jak ty ze swoją żoną? Czy jeszcze bardziej
            > > po kryjomu?
            >
            > - Jestem kawalerem

OK, ale zakładam, ze zrozumiełeś pytanie. Odpowiesz?

A swoją drogą nie wiedziałem, że jesteś kawalerem: Zapytam z ciekawości; na
            prawdę zamierzasz kochać się ze swoją przyszłą żoną dopiero po ślubie?
            • Gość: Oszołom Re: Skończcie z tymi pedałami to temat zastepczy!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 15:39
              bimi napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom napisał(a):
              >
              > > > "W domu po kryjomu"? Znaczy się tak jak ty ze swoją żoną? Czy jeszcze
              > bardziej
              > > > po kryjomu?
              > >
              > > - Jestem kawalerem
              >
              > OK, ale zakładam, ze zrozumiełeś pytanie. Odpowiesz?
              >
              > A swoją drogą nie wiedziałem, że jesteś kawalerem: Zapytam z ciekawości; na
              > prawdę zamierzasz kochać się ze swoją przyszłą żoną dopiero po ślubie?

- kochac mozna zawsze co innego uprawiac seks...seks jest tylko dodatkiem do
              miłosci a dla ciebie miłosć= seks...to nie zupełnie to samo
              • bimi Re: Skończcie z tymi pedałami to temat zastepczy!!! 05.07.02, 15:47

> > OK, ale zakładam, ze zrozumiełeś pytanie. Odpowiesz?

Odpowiesz?
                Co miałeś na myśli pisząc "Jak chcą się kochać między sobą niech to robią w domu
                po kryjomu"? I na czym polegała by ewentualna różnica pomędzy tym, a tym jak to
                robią "normalni" - ludzie hetero?

> > A swoją drogą nie wiedziałem, że jesteś kawalerem: Zapytam z ciekawości; na
                > > prawdę zamierzasz kochać się ze swoją przyszłą żoną dopiero po ślubie?
                >
                > - kochac mozna zawsze co innego uprawiac seks...seks jest tylko dodatkiem do
                > miłosci a dla ciebie miłosć= seks...to nie zupełnie to samo

Nie pierdziel! Wiesz doskonale o czym mówię. Czynność zwaną uprawianiem seksu
                można też nazwać kochaniem się. Nie zmieniaj więc tematu. Będziesz czy nie
                będziesz? (a może już "byłeś"?)
    • Gość: Astra Niedowartościowany bimi IP: *.ima.pl 05.07.02, 11:41
      Chyba zbyt serio traktujesz swoją obecność na tym forum, namiętnie poszukujesz
      sposobów aby zaistnieć,wybierasz wyświechtany temat,przerobiony do n-tej
      potęgi...kompleksy to ciągną się za tobą sznurem.
      • bimi Re: Niedowartościowany bimi 05.07.02, 11:45
        Gość portalu: Astra napisał(a):

> Chyba zbyt serio traktujesz swoją obecność na tym forum, namiętnie poszukujesz
        > sposobów aby zaistnieć,wybierasz wyświechtany temat,przerobiony do n-tej
        > potęgi...kompleksy to ciągną się za tobą sznurem.

Co się czepiasz? Miałem niby wystąpić pod innym nickiem? Odpowiedz, albo nie
        zbieraj głosu.

Krytykowanie mej osoby nie pomniejszy twej choroby! :)
        • Gość: Ania Re:Do Bimi IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 12:00
          Jest tu watek "Wczoraj homoseksualisci zwolali konferencje"
          Czy bylbys laskaw wytlumaczyc mi ale w tamtym watku o co im chodzi.Bo ja prosta
          kobieta nie rozumiem.Jest tam wszystko podane punkt po punkcie.Tak wie c zekam.
          • bimi Re:Do Bimi 05.07.02, 12:04

> Jest tu watek "Wczoraj homoseksualisci zwolali konferencje"
            > Czy bylbys laskaw wytlumaczyc mi ale w tamtym watku o co im chodzi.Bo ja prosta
            > kobieta nie rozumiem.Jest tam wszystko podane punkt po punkcie.Tak wie c zekam.

Już ci coś napisałem na ten temat. Po co udajesz idiotkę?
            • Gość: Ania Re:Do Bimi IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 12:11
              bimi napisał(a):

>
              > > Jest tu watek "Wczoraj homoseksualisci zwolali konferencje"
              > > Czy bylbys laskaw wytlumaczyc mi ale w tamtym watku o co im chodzi.Bo ja p
              > rosta
              > > kobieta nie rozumiem.Jest tam wszystko podane punkt po punkcie.Tak wie c z
              > ekam.
              >
              > Już ci coś napisałem na ten temat. Po co udajesz idiotkę?

Bimi tam sa wypunktowane ich zarzuty.Latwiej rozmawiac o konkretach.Co Ci za
              roznica ,w ktorym watku dyskutujesz z idiotami?Jezeli chodzi Ci tylko o
              podbijanie wlasnego watku to inna sprawa .Ja wole rozmawiac o konkretach.
              • bimi Re:Do Bimi 05.07.02, 12:12

> Bimi tam sa wypunktowane ich zarzuty.

Tam są wypunktowane objawy twojej choroby!
                • Gość: Ania Re:Do Bimi IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 12:28
                  bimi napisał(a):

>
                  > > Bimi tam sa wypunktowane ich zarzuty.
                  >
                  > Tam są wypunktowane objawy twojej choroby!

Ale ja ich nie rozumiem.Daj diagnoze powiedz co jest zlme bo suche punkty nic nie
                  mowia.Napisalam o tym w tamtym watku,ze pisza o edukacji seksualnej,ktorzej u
                  nas w ogole nie ma wiec o co chodzi.Moze ty sie boisz dyskutowac o
                  konkretach.Wolisz tylko rzuca c inwektywy i zarzucac chorobe psychiczna.Chcesz
                  kogos bronic to rob to dobrze same obrazanie ludzi nie pomaga a skutek jest wrecz
                  odwrotny.

• bimi Re:Do Bimi 05.07.02, 12:43

> Ale ja ich nie rozumiem.

A po co próbujesz? Czy nie lepiej było by o nich zapomnieć i mieć dzięki temu
                    spokojny sen?

> Daj diagnoze powiedz co jest zlme bo suche punkty nic nie
                    > mowia.

Powiedziłem ci - idź do lekarza, on ci to wszystko wyjaśni.

> Napisalam o tym w tamtym watku,ze pisza o edukacji seksualnej,ktorzej u
                    > nas w ogole nie ma wiec o co chodzi.

Gdzie "u nas"? W Polsce? Jak to nie ma? Sam pamiętam "edukację seksulaną" na
                    lekcjach godziny wychowawczej. Faktycznie nic o homoseksualiźmie na nich nie
                    było. Za to było na przerwach :)

> Moze ty sie boisz dyskutowac o
                    > konkretach.Wolisz tylko rzuca c inwektywy i zarzucac chorobe psychiczna.

Dlaczego uważasz, że mój wniosek iż twój paniczny strch przez pedziami jest
                    skutkiem choroby to "rzucanie inwektywami"? Wcale nie miałem takiego zmaiaru.
                    Naprawdę chodziło mi o zwrócenie uwagi na problem.

> Chcesz kogos bronic to rob to dobrze same obrazanie ludzi nie pomaga a skutek
                    > jest wrecz odwrotny.

Ależ ja w tym wątku nikogo nie bronię. Ja tylko poruszam kwestię pewnej choroby.
        • Gość: Astra Re: Niedowartościowany bimi IP: *.ima.pl 05.07.02, 12:01
          bimi napisał(a):

> Gość portalu: Astra napisał(a):
          >
          > > Chyba zbyt serio traktujesz swoją obecność na tym forum, namiętnie poszuku
          > jesz
          > > sposobów aby zaistnieć,wybierasz wyświechtany temat,przerobiony do n-tej
          > > potęgi...kompleksy to ciągną się za tobą sznurem.
          >
          > Co się czepiasz? Miałem niby wystąpić pod innym nickiem? Odpowiedz, albo nie
          > zbieraj głosu.
          >
          > Krytykowanie mej osoby nie pomniejszy twej choroby! :)

Napisz coś ciekawego - ot i cała odpowiedz!
          Nie krytykuję TWOJEJ OSOBY tylko twoje usilne starania zwrócenia na siebie uwagi
          tematem wytrychem.Ale to już pisałam.no nie???Trzeci raz tego nie będę robić,masz
          problemy z percepcją to twoja sprawa.
          A choroba to chyba tobie się udzieliła a nazwa jej to AD PERSONAM!!!
          Znajdz sobie może innego bohatera,tamten też już nam się "przejadł" ale jak widać
          są nieliczni którzy nadal są pod jego urokiem.
          Czekamy na ciekawy wątek BIMIEGO TOLERANTA!!!No, napisz coś ciekawego!!!!
          • bimi Re: Niedowartościowany bimi 05.07.02, 12:10
            Gość portalu: Astra napisał(a):

> Napisz coś ciekawego - ot i cała odpowiedz!

To nie odpowiedź, tylko przywołanie do porządku. Poza tym jak brzmiało pytanie?

> Nie krytykuję TWOJEJ OSOBY tylko twoje usilne starania zwrócenia na siebie uwagi
            > tematem wytrychem.Ale to już pisałam.no nie???Trzeci raz tego nie będę robić,
            > masz problemy z percepcją to twoja sprawa.
            > A choroba to chyba tobie się udzieliła a nazwa jej to AD PERSONAM!!!

Ty to tak tylko wiedzisz - ja wcale nie muszę zwracać na siebie uwagi. Chcę
            raczej zwrócić uwagę na ciebie i innych pacjentów...
            Nie, nie wstydzę się zaczynać takich wątków - nie uważam, żeby uświadamianie
            chorym psychicznie ich choroby mogło być powodem do wstydu. To raczej szlachetny
            uczynek - ja chcę wam pomóc.

> Znajdz sobie może innego bohatera,tamten też już nam się "przejadł" ale jak
            > widać są nieliczni którzy nadal są pod jego urokiem.

"Bohatera"? Co masz na myśli?

> Czekamy na ciekawy wątek BIMIEGO TOLERANTA!!!No, napisz coś ciekawego!!!!

Tan wątek jest ciekawy! Gdyby nie był, to przecież byś do niego nie zajrzał.
            No nie?
            • Gość: Ania Astra do czego to doszlo!!! IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 12:14
              W jednym watku zostalysmy uznane za psychiczne.My jestesmy pacjentami a Bimi
              jest lekarzem.
              hahahahahahahahaha
              • Gość: Astra Re: Astra do czego to doszlo!!! IP: *.ima.pl 05.07.02, 12:26

> W jednym watku zostalysmy uznane za psychiczne.My jestesmy pacjentami a Bimi
                > jest lekarzem.
                > hahahahahahahahaha

Ale jesteśmy jakieś oporne pacjentki, bo tyle wątków na ten temat a my dalej
                swoje!!!
                Znalazł się bimitolerant - no wiesz,joincik w szkole za pełną aprobatą
                nauczycieli,homoteleranek/ pewnie z myślą o tych dzieciach adoptowanych przez
                homo/ itp sytuacje i "zniżył" się do poziomu heterobab aby im POMOC!!!
                Rozczula mnie ten człowiek ale już mu podziękowałam.
                Powinien sobie kupić większe lustro a nie klepać w klawiaturę.
                Podrawiam cię "psychicznie">
            • Gość: Astra Re: Niedowartościowany bimi IP: *.ima.pl 05.07.02, 12:15
              bimi napisał(a):

> Gość portalu: Astra napisał(a):
              >
              > > Napisz coś ciekawego - ot i cała odpowiedz!
              >
              > To nie odpowiedź, tylko przywołanie do porządku. Poza tym jak brzmiało pytanie?
              >
              >
              > > Nie krytykuję TWOJEJ OSOBY tylko twoje usilne starania zwrócenia na siebie
              > uwagi
              > > tematem wytrychem.Ale to już pisałam.no nie???Trzeci raz tego nie będę rob
              > ić,
              > > masz problemy z percepcją to twoja sprawa.
              > > A choroba to chyba tobie się udzieliła a nazwa jej to AD PERSONAM!!!
              >
              > Ty to tak tylko wiedzisz - ja wcale nie muszę zwracać na siebie uwagi. Chcę
              > raczej zwrócić uwagę na ciebie i innych pacjentów...
              > Nie, nie wstydzę się zaczynać takich wątków - nie uważam, żeby uświadamianie
              > chorym psychicznie ich choroby mogło być powodem do wstydu. To raczej szlachetn
              > y
              > uczynek - ja chcę wam pomóc.
              >
              >
              > > Znajdz sobie może innego bohatera,tamten też już nam się "przejadł" ale ja
              > k
              > > widać są nieliczni którzy nadal są pod jego urokiem.
              >
              > "Bohatera"? Co masz na myśli?
              >
              >
              > > Czekamy na ciekawy wątek BIMIEGO TOLERANTA!!!No, napisz coś ciekawego!!!!
              >
              > Tan wątek jest ciekawy! Gdyby nie był, to przecież byś do niego nie zajrzał.
              > No nie?

Przeglądam z reguły wszystkie.

Za pomoc serdecznie dziękuję,doceniam twoje dobre chęci. Przede wszystkim musisz
              pomóc sobie. Życzę sukcesów na tym polu .

• bimi Kto jeszcze... 05.07.02, 12:20
      Ania, Oszołom, Astra, Terry - jak zwykle nie zawiedli.

Ktoś jeszcze chciał by dołączyć do tego szlachetnego grona?
      Smiało! - jeśli uważacie, że to nie choroba, to czegóż się bać?

(wystarczy proste "Ja")
      • Gość: XIonc Ja!!! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 05.07.02, 15:10
        Tolerancja dla pedalstwa jest jak tolerancja dla niebieskookich. Oni po prostu
        są i tolerowanie ich to jak tolerowanie topoli rosnących przy drodze. Ale gdyby
        nagle niebieskoocy zaczęli się burzyć o jakieś dodatkowe prawa w stosunku do
        reszty populacji, to lałbym ich równo w pysk, tak jak pedałów...
        A swoją drogą nie wiem dlaczego tak wiele osób dziwi obrzydzenie dla seksu
        pedalskiego, a już nie dla seksu lesbijskiego. Piękne wytłumaczenie miał R.
        Fish z "Ally MCBeal": Bo jak widzę 2 kobiety, które uprawiają seks to się
        podniecam i to służy prokreacji. A jak widzę 2 facetów to nie." :))))
        • Gość: t bimi, czy...... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 17:39
          ...o tej "chorobie" piszesz na powaznie, czy też jest to tylko chwyt retoryczny
          mający rozdrażnić innych?
          • bimi Re: bimi, czy...... 05.07.02, 17:40
            Gość portalu: t napisał(a):

> ...o tej "chorobie" piszesz na powaznie, czy też jest to tylko chwyt retoryczny
            > mający rozdrażnić innych?

Na poważnie - uważam, że strach przed pedałami spokojnie można nazwać chorobą.
            Dlaczego? Bo nie jest uzasadniony - wypływa z urojonych obaw.
            • Gość: t Bimi - jak to z Tobą jest? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 09:55
              bimi napisał(a):

> Gość portalu: t napisał(a):
              >
              > > ...o tej "chorobie" piszesz na powaznie, czy też jest to tylko chwyt retor
              > yczny
              > > mający rozdrażnić innych?
              >
              > Na poważnie - uważam, że strach przed pedałami spokojnie można nazwać chorobą.
              > Dlaczego? Bo nie jest uzasadniony - wypływa z urojonych obaw.

Ale - skoro tak, to sam sprawiasz wrażenie osoby z zaburzeniami, bo raczej trudno
              mi uznać, za w pełni normalne, że ktoś uświadamia ludziom ich choroby psychiczne
              przy pomocy internetu. Żaden poważny człowiek po przeczytaniu zaledwie
              kilkudziesięciu zdań nie stawiałby ich autorce diagnozy: "twoje lamenty
              przypominają mi chorobę zwaną paranoją", a już z całą pewnością nikt normalny nie
              obrzuca osób u ktorych podejrzewa chorobę psychiczną wyzwiskami typu: "jesteś
              głupia", i nie pyta ich: "po co udajesz idiotkę?". Co mozna sądzić o stanie
              psychiki człowieka, który wyzywa chorych? Gdybym miał okazję widzieć kogoś kto
              krzyczy do osoby chorej psychicznie: "jesteś głupia!", to uznałbym, ze sam jest
              poważnie zaburzony. Co ciekawe robisz to wszystko przyznając jednoczesnie, ze
              jest to zajęcie bezsensowne. Piszesz: "nie widzę sensu gadania z ludźmi chorymi
              psychicznie o ich chorobie" - dziwne stwierdzenie, jeśli wziąść pod uwagę, że
              pada w wątku który sam załozyłeś, i w którym ....wmawiasz rozmówcom chorobę
              psychiczną. Jeśli ktoś z własnej woli oddaje się zajęciom, ktore uważa za
              pozbawione sensu, to jest to co najmniej dziwne. Co więcej - uważasz to za
              zajęcie bezsensowne, a mimo to piszesz: "Nie wstydzę się zakładać takich wątków -
              nie uważam, żeby uświadamianie chorym psychicznie ich choroby mogło być powodem
              do wstydu. To raczej szlachetny uczynek - ja chcę wam pomóc". W świetle tego, co
              pisałeś o bezsensie takich działań, szczerość stwierdzenia o chęci pomocy jest
              wątpliwa. Cel wątku jest zdaje się inny. Zaczynając wątek zauważyłeś na końcu
              pierwszego postu: "(teraz rozpęta się piekło)" i dodałeś emotikon " :) ".
              Emotikony w sieci służą do oddawania swoich stanów emocjonalnych. Najwyraźniej
              owo "rozpętywanie piekła" sprawia Ci jakąś satysfakcję. Czerpanie satysfakcji
              emocjonalnej z uświadamiania innym chorób psychicznych przy pomocy internetu i
              obrzucania ludzi chorych wyzwiskami, nie świadczy zbyt dobrze o zdrowiu
              psychicznym. Skoro sam zdajesz sobie sprawę z bezsensowności takiego zajęcia, a -
              mimo to - robisz to dalej, to być może nie potrafisz już przestać? Tak więc
              Bimi - zastanów się nad sobą. I nie martw się. Jak sam napisałeś: "Teraz już mają
              takie psychotropy, ze nawet i ze schizofrenii leczą. A jak to nic nie da, to
              pozostają elektrowstrząsy i inne, bardziej inwazyjne metody".
              • Gość: Ania Re: Do t IP: *.upc.chello.be 06.07.02, 10:01
                Dowiedzialam sie,ze oprocz choroby psychicznej mam jeszcze wypaczone poczucie
                estetyki bo zdjecie kilku sklebionych nagich facetow.Przeczytaj dzisiejszy post
                Piotra do Ani.Mam malutko czasu dzisiaj na reszte odpisze dopiero w
                poniedzialek.Pozdrawiam.
                Bimi tez pewnie odpisze w poniedzialek bo on pisze z pracy.
                • Gość: Maya Hey Bimi :) IP: *.nsw.bigpond.net.au 08.07.02, 12:46
                  ...Chyba mi przyznasz racje, ze brak logiki niektorych zwlaszcza wypowiedzi,
                  jest razacy.
                  Kilku rozmowcow poruszylo pewien mechanizm,
                  nie rozumiejac nawet...jak on moze dzialac.

Przejde do rzeczy...najgorszych zboczencow mozna, ze tak
                  powiem, "wyselekcjonowac"
                  sposrod TZW: "normalnych", wlasnie heteroseksualnych grup ludzkich.
                  To ci wlasnie, potrafia byc najbardziej okrutni, sadystyczni, perfidni,
                  zbrodniczy.
                  Uwazam ze zboczenia dotykaja kazda grupe spoleczenstwa ludzkiego.
                  Wynika to zapewne z niedoskonalosci czlowieka, cierpiec z tego powodu,
                  moze kazdy z nas.
                  Oprocz zboczen, rownie grozna moze byc i jest glupota ludzka.

Osobiscie nie zauwazylam twej checi zwracania na siebie uwagi, tym bardziej ze
                  przeciez nikt nie wie, jak rozmowca wyglada.
                  Mysle ze niektorzy zbyt powaznie traktuja swoje "istnienie na forum"..
                  istnienie przeciez wirtualne, troche anonimowe.
                  Jednak, mozna sie przeciez zorientowac, zwlaszcza jesli, rzeczywistoscia jest
                  dla danej osoby wysiadywanie przy "okienku" komputera non stop,
                  czy ten ktos nie ma przypadkiem klopotow natury psychicznej, czy emocjonalnej.
                  Zdarza sie, ze dana osoba sama krytykujac i obrazajac a nawet uwlaczajac innym,
                  to samo czyni...czasem jednak, tylko jedna strona moze miec racje.
                  Bo wszakze istnieje racja...prawda.
                  Zylam w Polsce i wiem, az roi sie od polskich kompleksow.
                  A najgorsze chamstwo i bandytyzm...znajdzie sie glownie posrod grupy ludzi
                  tzw zdrowych.
                  A ilez patologii...od alkoholizmu poczawszy, poprzez wszelkiego rodzaju niczym
                  nie poparty - mitomanizm.

Zle pojeta wiara w Boga, sarmactwo, pijanstwo, bandytyzm, ciemnogrod.
                  Mysle ze to kilka z grzechow glownych w Polsce.

Czegos jeszcze w Polsce sie nie lubi, ludzi delikatnych.
                  Ktorym o cos innego w zyciu chodzi, ktorzy zyja troche inaczej, mysla inaczej.
                  Innosc jest zle widziana.

Tak tylko kilka slow, z pozdrowieniami bimi :) Hey!

• bimi Re: Hey Bimi :) 08.07.02, 12:49
                    Choć na forum często pisuję, to tak miłych postów raczej nie widuję. :)

Pozdrawiam.
                    • Gość: Maya Re: Hey Bimi :) IP: *.nsw.bigpond.net.au 08.07.02, 13:06
                      bimi napisał(a):

> Choć na forum często pisuję, to tak miłych postów raczej nie widuję. :)
                      >
                      > Pozdrawiam.

POZDRAWIAM ...choc nie spodoba sie to "zmijom",
                      ...CIEPLUCHNO !!:)
                      m.
              • bimi Re: Bimi - jak to z Tobą jest? 08.07.02, 12:53
                Dzięki za wnikliwą analizę mojej osobowości.
                Jeśli to wszystko, to pozwolę sobie skomentować "emotikoną": :-)

Dlaczego uważasz, że internet nie nadaje się do "uświadamiania ludziom ich chorób
                psychicznych"? Znaczy się co? Mam poprosić wszytkich o spotkanie w cztery oczy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka