Dodaj do ulubionych

ABW zatrzymała generała policji

13.05.05, 08:22
NIESTETY! to tylko wierzchołek góry! Jak widać obracając wielkimi kwotami
można kupić nawet GENERAŁA POLICJI! Pytam zatem,gdzie były służby wywiadowcze
naszego państwa! Dlaczego zlekceważono doniesienia prasowe z września ubr. w
tej sprawie.Nie ma świętych krów,podejrzani o korupcję mogą być
wszyscy,prezydenci,premierzy,generałowie etc.
Obserwuj wątek
    • doktorakagi Slaska policja... 13.05.05, 08:40
      czy najwieksze przekrety w policji sa zawsze na slasku?
      • maciej48 Re: Slaska policja... 13.05.05, 11:07
        Poczekaj jak się wezmą za wojsko, które "poprawiało" paliwo w garnizonach to
        się dopiero zacznie, albo gienierały przypomną sobie o Piłsudskim i będą
        usiłowały nowy przewrót majowy wykręcić. Tym razem za ropę i wolność!
    • strom Re: ABW zatrzymała generała policji 13.05.05, 08:43
      Pan Mieczysław ma nazwisko Kluk czy K.? Jak to w końcu jest? Teściowa mnie pyta i nie wiem co powiedzieć.
    • jacek.69 To się w pale nie mieści. 13.05.05, 09:17
    • apropag Re: ABW zatrzymała generała policji 13.05.05, 11:40
      Tadziu jak wielka masz racje nawet sam nie przypuszczasz, Gdzie byly sluzby
      wywiadowcze pytasz . A co one sie wywiedzialy?. Zajete byly organizacja
      wiekszych przekretow i dezorganizacja obecnego porzadku Swiata. Dlatego Karol
      zostal Swietym bo jakos trzeba go bylo wyroznic, by po jego smierci uruchomic
      zapalnik i zagrac Heinal.Jak zdobywalo sie wielkie kwoty , wiesz dobrze 1 kg
      lisci koki kosztuje 1 centa lecz ten cent gdy juz znajduje sie w strzykawce ma
      wartosc 1000$. A czym zajmowaly sie sluzby wywiadowcze?.- Tym by tego interesu
      nie popsuto. Poczytaj troche o NSA i O Krypto City .Polecam rowniez wszystko co
      napisal DAN BROWN. Znajdziesz tam odpowiedz co to sa Prezydenci, premierzy,
      generalowie etc.
      Pozdrowienia.
    • mieeetek dno... 13.05.05, 15:51
    • strango Zabrać się za d... Zb. SOBOTKi ministra SWiA 13.05.05, 20:31
      To ten sukins... doprowadził do tego, ze w resorcie doszło do takich czynów. To
      nie tylko Policja, ale i Straż Pożarna. Dlaczego jest cisza o zdefraudowaniu 5
      mld zł starych przez ówczesne kierownictwo komenmdy głownej Państwowej Straży
      Pożarnej w tym zastepcy komendanta głownego i kilku komendantów wojewódzkich,
      mija juz prawie 10 lat i co dalej z aktami oskarżenia? To sie działo juz za
      Sobotki, który wówczas nadzorował ta słuzbę. Temu zastepcy który szybko uciekł
      na emeryture gdy prokuratura warszawska juz szykowała akt oskarżenia przeciwko
      niemu dał gwiazdke generalską. Proces do tej pory nie może sie odbyc. Ten
      Sobotka i komendant głowny przyczynił sie w tamtym czasie do wylania mnie ze
      słuzby gdy zacząłem ujawniać naduzycia w swojej pomorskiej jednostce straży
      pozarnej. To jest skandal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka