Dodaj do ulubionych

Warszawska Parada - skandal międzynarodowy?

• tadeuszosinski48 TAK-HOMO,HETERO,BISEKSUALIZMOWI!!!!! 02.06.05, 15:47
      Tak dla prawa wyboru demonstrowania w ramach wolności i praw człowieka.
      wszystkie osoby homoseksualne - meżczyżni/geje i kobiety/lesbijki - oraz osoby
      biseksualne pochodzą ze związków heteroseksualnych,w tym w Polsce w wiekszości
      z rodzin katolickich.To są fakty.Dość obłudy.A największa pedofilia czyli
      molestowanie dziewczynek i chłopców występuje w domach rodzinnych,tam gdzie są
      wychowywane,głównymi sprawcami zaś tych dramatów są ojcowie tychże dzieci.
      Jestem za paradą gejów i lesbijek i innych mniejszości.To także pomoże nam
      ograniczyć nasze fobie wobec narodu wybranego -Żydów,czy wuznawców islamu etc.
      • antithesis piszesz o narodze samowybranym? 02.06.05, 15:54
        • tadeuszosinski48 TEN NARÓD WYBRAŁ SAM BÓG!!! 02.06.05, 19:30
          naród wybrany wybrał sam BÓG-to co piszę jest w Biblii-wtedy,kiedy sędziwy
          Abraham,składał swego jedynego syna Izaaka,na stosie w ofierze BOGU - o to
          poprosił go BÓG - tenże BÓG,mu przyrzekł,że z jego potomstwa czytaj linii
          rodowej narodzi się Wybawca Świata czyli Mesjasz czyli Chrustus Jezus - w taki
          oto sposób powstało określenie"naród wybrany".Dalej BÓG,pomógł wyzwolić ten
          naród z niewoli egipskiej( wcześniej BÓG pokazał swą potęgę faraonowi,kiedy
          zesłał w kolejności 0d1do10,właśnie 10 plag),a następnie Mojżeszowi tenże
          BÓG,kiedy ten naród zgodził się służyć BOGU bezwarunkowo,dał na dwóch tablicach
          kamiennych 1o PRZYKAZAŃ-wczoraj Gazeta Wyborcza podała na stronie 6 wiadomość:
          Dekalog na ścianie w Biłgoraju (na ścianie budynku starostwa powiatowego
          wmurowano dwie kamienne tablice z dziesięciorgiem przykazań) by min.strzec
          moralności- ten BÓG ma na imię JHWH (czytaj JAHWE).wszystko to możesz wyczytać
          w powszechnie dostępnej Biblii.Z tych powodów i nie tylko nasz papież Jan Paweł
          II nazywał Żydów "nasi starsi bracia w wierze",dlatego Syn BOGA,obiecany
          Mesjasz JEZUS,urodził się około 1500 lat pózniej po tym jak BOG dał 10
          przykazań nadwóch tablicach kamiennych Mojżeszowi w Betlejem w rodzinie
          żydowskiej Marii i Józefa i przez 30 lat do chrztu PAN JEZUS CHRYSTUS,był
          właśnie Żydem.Dziekuję jeżeli doczytałeś do końca.Pozdrawiam.
          • minotaurus SAM BÓG to ja 02.06.05, 19:41
            i ja nikogo nie wybieralem. dla mnie wszystkie narody sa wybrane, jestem
            demokrata. A prymitywne bajeczki o bozku jahwe, mozesz sobie wlozyc do grobowca.
            • tadeuszosinski48 Re: SAM BÓG to ja 02.06.05, 20:46
              Tak,to prawda.Po Śmierci Chrystusa Jezusa,tak rzeczywiście jest,że wszystkie
              narody globu są jednym narodem wybranym.
              Ja odpowiadałem na zadane mi pytanie z poprzedniego postu.
              A to co napisałem jest w ogólnodostępnej Biblii.
              Szanuję Twoje zdanie.
              Dodam tylko,że faraon,także się pytał kimże jest Jahwe? Ja jestem bogiem - mówił
              To Jahwe zesłał mu dzisięć plag - powszechnie znanych,szczegóły w Biblii.
    • i_am_a_bird Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 15:47
      Dlaczego homoseksualiści nie mogą się ralizować w zaciszu domowych pieleszy,
      tylko koniecznie muszą wylegać na ulice?
      Jeśli zależy im na wzbudzeniu akceptacji innych, niech sami nie traktują swojej
      homoseksualności jako ciekwostki, którą trzeba pokazać światu.

Czy na homoseksualizm składa się również popęd do agresywnego się nim epatowania?

Jeśli jesteś gejem/lesbijką nie musisz mi o tym mówić, wychodząc na ulcę. Nie
      obchodzisz mnie bardziej niż inni, przykro mi. Czy naprawdę koniecznie musisz mi
      powiedzieć, że jesteś gejem/lesbijką? Mam to gdzieś.

Dajcie spokój kochani geje i lesbijki!
      • tomekjot Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 15:52
        Podpisuje się pod tym obiema rękami inogami

i_am_a_bird napisał:

> Dlaczego homoseksualiści nie mogą się ralizować w zaciszu domowych pieleszy,
        > tylko koniecznie muszą wylegać na ulice?
        > Jeśli zależy im na wzbudzeniu akceptacji innych, niech sami nie traktują
        swojej
        > homoseksualności jako ciekwostki, którą trzeba pokazać światu.
        >
        > Czy na homoseksualizm składa się również popęd do agresywnego się nim
        epatowani
        > a?
        >
        > Jeśli jesteś gejem/lesbijką nie musisz mi o tym mówić, wychodząc na ulcę. Nie
        > obchodzisz mnie bardziej niż inni, przykro mi. Czy naprawdę koniecznie musisz
        m
        > i
        > powiedzieć, że jesteś gejem/lesbijką? Mam to gdzieś.
        >
        > Dajcie spokój kochani geje i lesbijki!
      • husserl Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 15:53
        Też za nic nie mogę zrozumieć tego, że z homoseksualizmem w parze idzie
        ekshibicjonizm.
      • mammamia6 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 15:53
        i_am_a_bird napisał:

swojej
        >
        epatowani
        > a?
        >
        m
        > i
        >

Mam męża i dwoje dzieci. Jestem 100% hetero. A pójdę na Paradę i wezmę swoje
        dzieci. Nie chodzi w niej o obnoszenie się ze swoją odmiennością seksualną, ale
        o równe prawa. Szkoda, że widzisz problem wyłącznie przez pryzmat seksu. Mnie
        nie obchodzi kto z kim i jak sypia. Nie pytam o to swoich znajomych.
        • husserl Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:05
          mammamia6 napisała:

> Mam męża i dwoje dzieci. Jestem 100% hetero. A pójdę na Paradę i wezmę swoje
          > dzieci. Nie chodzi w niej o obnoszenie się ze swoją odmiennością seksualną,
          ale
          >
          > o równe prawa. Szkoda, że widzisz problem wyłącznie przez pryzmat seksu. Mnie
          > nie obchodzi kto z kim i jak sypia. Nie pytam o to swoich znajomych.

Bronię kolegi. To nie on widzi problem przez pryzmat seksu. Sęk w tym, że seks,
          orientację seksualną wyciągają na afisze homoseksualiści. I to wlaśnie między
          innymi z tego powodu jestem przeciw tej paradzie. Nie sądzę aby roztropne bylo
          mieszanie seksualności z równością.
          Szczerze odradzam pomysl zaprowadzenia na ten show dzieci. W ich świadomości
          piękne haslo równości będzie symbolizowane przez walkę o seks. Przerabial to
          świat Zachodu w '68. Do dzisiaj biedacy nie mogą się pozbierać. Oszczędźcie
          tych koszmarów swoim dzieciom.

• mammamia6 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:19
            husserl napisał:

> mammamia6 napisała:
            >
            > > Mam męża i dwoje dzieci. Jestem 100% hetero. A pójdę na Paradę i wezmę sw
            > oje
            > > dzieci. Nie chodzi w niej o obnoszenie się ze swoją odmiennością seksualn
            > ą,
            > ale
            > >
            > > o równe prawa. Szkoda, że widzisz problem wyłącznie przez pryzmat seksu.
            > Mnie
            > > nie obchodzi kto z kim i jak sypia. Nie pytam o to swoich znajomych.
            >
            > Bronię kolegi. To nie on widzi problem przez pryzmat seksu. Sęk w tym, że
            seks,
            >
            > orientację seksualną wyciągają na afisze homoseksualiści. I to wlaśnie między
            > innymi z tego powodu jestem przeciw tej paradzie. Nie sądzę aby roztropne
            bylo
            > mieszanie seksualności z równością.
            > Szczerze odradzam pomysl zaprowadzenia na ten show dzieci. W ich świadomości
            > piękne haslo równości będzie symbolizowane przez walkę o seks. Przerabial to
            > świat Zachodu w '68. Do dzisiaj biedacy nie mogą się pozbierać. Oszczędźcie
            > tych koszmarów swoim dzieciom.
            >
            Ja chcę, żeby moje dzieci były otwarte na odmienności. Żeby w człowieku
            widziały człowieka, a nie kolor jego skóry, czy to że jest niepełnosprawny.
            Dlatego nie boję się tej Parady. Przyjaźnię się z wieloma wspaniałymi ludźmi,
            wśród których są i geje i lesbijki. Pracują ze mną i nigdy nie myślę o tym, co
            robią w łóżku, bo szanuję ich prywatność.
            Nie oceniam ich przez pryzmat ich preferencji seksualnych, z którymi się
            przecież urodzili (zawinili więc rodzice). Oni sami nie mają na to wpływu, tak
            jak nie mają wpływu na kolor swoich włosów czy oczu. Dlaczego mają z tego
            powodu być niepełnowartościowymi obywatelami. Czy ktokolwiek z nas wie na
            pewno, co robią nasi heteroseksualni znajomi w sypialni? Ich sprawa, tak długo
            jak są dorośli i nie krzywdzą innych.
            Myślę, że w dzisiejszej dyskusji myli się pojęcia "homoseksualista" i "ciota".
            Owszem, są wśród nich cioty i to je widzimy na ulicach. Ale nie o seks chodzi w
            tej Paradzie. DLatego jedyne czego obawiam się w zabraniu dzieci na
            manifestację, to agresja naszych pobożnych rodaków.
            • tomekjot Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:27
              A jak ich inaczej od nas rozróżnić bo nie wiem. A tak wogóle to co oni chcą bo
              nie wiem
              • mammamia6 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:33
                tomekjot napisał:

> A jak ich inaczej od nas rozróżnić bo nie wiem. A tak wogóle to co oni chcą
                bo
                > nie wiem

To jesteś mało pojętny, bo Ci od pół godziny tłumaczę.
                • i_am_a_bird Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:37
                  mammamia6 napisała:

> To jesteś mało pojętny, bo Ci od pół godziny tłumaczę.

tak poza wszystkim, co to za ściema, że szacunek i tolerancja należy się
                  wszystkim. uważaj, czego uczysz dzieci.
                  • mammamia6 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:40
                    i_am_a_bird napisał:

> mammamia6 napisała:
                    >
                    > > To jesteś mało pojętny, bo Ci od pół godziny tłumaczę.
                    >
                    > tak poza wszystkim, co to za ściema, że szacunek i tolerancja należy się
                    > wszystkim. uważaj, czego uczysz dzieci.

A z którym z wymienionych przeze mnie przykładów masz problem - z czarnym,
                    niepełnosprawnym czy gejem?
                    • i_am_a_bird Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:43
                      mammamia6 napisała:

> A z którym z wymienionych przeze mnie przykładów masz problem - z czarnym,
                      > niepełnosprawnym czy gejem?

w zasadzie to wymieniłaś wyłącznie gejów, jeśli chodzi o przykłady :P

• mammamia6 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:46
                        i_am_a_bird napisał:

> mammamia6 napisała:
                        >
                        > > A z którym z wymienionych przeze mnie przykładów masz problem - z czarnym
                        > ,
                        > > niepełnosprawnym czy gejem?
                        >
                        > w zasadzie to wymieniłaś wyłącznie gejów, jeśli chodzi o przykłady :P
                        >

Widocznie nie przeczytałeś jednego. Powtarzam:
                        Ja chcę, żeby moje dzieci były otwarte na odmienności. Żeby w człowieku
                        widziały człowieka, a nie kolor jego skóry, czy to że jest niepełnosprawny.
                        Dlatego nie boję się tej Parady. Przyjaźnię się z wieloma wspaniałymi ludźmi,
                        wśród których są i geje i lesbijki. Pracują ze mną i nigdy nie myślę o tym, co
                        robią w łóżku, bo szanuję ich prywatność.
                        Nie oceniam ich przez pryzmat ich preferencji seksualnych, z którymi się
                        przecież urodzili (zawinili więc rodzice). Oni sami nie mają na to wpływu, tak
                        jak nie mają wpływu na kolor swoich włosów czy oczu. Dlaczego mają z tego
                        powodu być niepełnowartościowymi obywatelami. Czy ktokolwiek z nas wie na
                        pewno, co robią nasi heteroseksualni znajomi w sypialni? Ich sprawa, tak długo
                        jak są dorośli i nie krzywdzą innych.
                        Myślę, że w dzisiejszej dyskusji myli się pojęcia "homoseksualista" i "ciota".
                        Owszem, są wśród nich cioty i to je widzimy na ulicach. Ale nie o seks chodzi w
                        tej Paradzie. DLatego jedyne czego obawiam się w zabraniu dzieci na
                        manifestację, to agresja naszych pobożnych rodaków.

• gekon1979 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:55
                      na szacunek trzeba sobie zasluzyc
                      szacunku nei wzbudza we mnie parada milosci, gdzie pol nadzy ludzie folguja swym zadza na platformach - to poprostu bardzo zbliza ich do prymitywnych zwierzat, i wzbudza we mnie raczej smutek i zazenowanie, niz poparcie dla tych pajacow
                      nie chce by podobne sceny mialy miejsce na ulicach naszych miast
                      bo nie wnosi to niczego dobrego, i wogole nei ma nic wspolnego z rownoscia i wolnoscia, jest tylko publicznym pokazywaniem swego zboczenia, tak by sie usprawiedliwic przed samymi soba
                      • shygay Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 17:28
                        Jak ci się podobają parady podczas karnawału w Rio lub podobne tego typu imprezy?
                        • gekon1979 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 18:45
                          mnie sie nie podobaja
                          ale co do karnawali w Rio, jezeli jest to parada reprezentujaca szkoly tanca, to prosze bardzo!! ale dlaczego do tego polnago, albo wogoel nago??
                          ponadto co kraj to obyczaj, u nich to moze jest do przyjecia, a u nas jest juz inaczej
                          • shygay Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 19:31
                            Heh..., może i obyczaj u nich inny, ale wiara ta sama - jedyna Rzymskokatolicka.
        • tadeuszosinski48 PIĘKNA POSTAWA 02.06.05, 16:06
          mammamia6 napisała:

> i_am_a_bird napisał:
          >
          > > Dlaczego homoseksualiści nie mogą się ralizować w zaciszu domowych pieles
          > zy,
          > > tylko koniecznie muszą wylegać na ulice?
          > > Jeśli zależy im na wzbudzeniu akceptacji innych, niech sami nie traktują
          > swojej
          > > homoseksualności jako ciekwostki, którą trzeba pokazać światu.
          > >
          > > Czy na homoseksualizm składa się również popęd do agresywnego się nim
          > epatowani
          > > a?
          > >
          > > Jeśli jesteś gejem/lesbijką nie musisz mi o tym mówić, wychodząc na ulcę.
          > Nie
          > > obchodzisz mnie bardziej niż inni, przykro mi. Czy naprawdę koniecznie mu
          > sisz
          > m
          > > i
          > > powiedzieć, że jesteś gejem/lesbijką? Mam to gdzieś.
          > >
          > > Dajcie spokój kochani geje i lesbijki!
          >
          >
          > Mam męża i dwoje dzieci. Jestem 100% hetero. A pójdę na Paradę i wezmę swoje
          > dzieci. Nie chodzi w niej o obnoszenie się ze swoją odmiennością seksualną,
          ale
          >
          > o równe prawa. Szkoda, że widzisz problem wyłącznie przez pryzmat seksu. Mnie
          > nie obchodzi kto z kim i jak sypia. Nie pytam o to swoich znajomych.
          Podoba mi się piękny post matki,żony,100%hetero,że weżmie dzieci i pójdzie z
          nimi obejrzeć paradę lesbijek,gejów i innych mniejszości.
          PIĘKNA POSTAWA!
          Dołączę do nich i ja.
          • i_am_a_bird Re: PIĘKNA POSTAWA 02.06.05, 16:17
            >> Podoba mi się piękny post matki,żony,100%hetero,że weżmie dzieci i pójdzie z
            > nimi obejrzeć paradę lesbijek,gejów i innych mniejszości.
            > PIĘKNA POSTAWA!
            > Dołączę do nich i ja.

yyyy... a ta kawa u znajomych?

"piękny post" mówisz - ale właściwie, po co ona tam idzie? czy dzieci zrozumeją,
            o co się ich mamusi rozchodzi? wątpię.
          • tomekjot Re: PIĘKNA POSTAWA 02.06.05, 16:22
            Nie obchodzi ciebie tutaj sprawa seksu? To czym sięróżnisz od homoseksualistów
            • tadeuszosinski48 Re: PIĘKNA POSTAWA 02.06.05, 19:39
              tomekjot napisał:

> Nie obchodzi ciebie tutaj sprawa seksu? To czym sięróżnisz od homoseksualistów
              interesuje mnie tolerancja i posznowanie dla drugiego człowieka tępionego przez
              administrację miasta.TA PIĘKNA POSTAWA owej Pani - pójdzie z dziećmi na
              Paradę,jest godna mego najgłębszego szacunku.Na kawę do znajomych pójdę po
              Paradzie
              A seks? Londyn,Berlin,Paryż - tymi metropoliami kierują jawni geje wybrani w
              powszechnych głosowaniach.Jak w Warszawie będzie kandydowała osoba jawnie
              homoseksualna czyli gej lub lesbijka,oddam na nich swój głos.
      • tadeuszosinski48 Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:01
        i_am_a_bird napisał:

swojej
        >
        epatowani
        > a?
        >
        m
        > i
        >

Moja droga,
        a mnie może nie obchodzić,że Ty jesteś praktykującą katoliczką i demonstrujesz
        w postaci ulicznej procesji kult Bożego Ciała,gdzie ja mam kłopoty z przejazdem
        przez Warszawę,jak jadę na kawę do znajomych.Tak samo szanuję procesję ludzi w
        ramach demostrowania kultu religijnego (ulice są publiczne,nie katolickie) jak
        szanuję demonstrujących inaczej żyjących w tym lesbijki i gejów.Jak mi sie nie
        podoba to omijam trasę takiej parady i jadę objazdem,tak jak w czasie procesji
        katolickiej,notabene we Włoszech Boże Ciało jest dniem pracy(sic).
        • i_am_a_bird Re: Do Gejów i Lesbijek 02.06.05, 16:13
          tadeuszosinski48 napisał:
          > Moja droga,
          > a mnie może nie obchodzić,że Ty jesteś praktykującą katoliczką i demonstrujesz
          > w postaci ulicznej procesji kult Bożego Ciała,gdzie ja mam kłopoty z przejazdem
          >
          > przez Warszawę,jak jadę na kawę do znajomych.Tak samo szanuję procesję ludzi w
          > ramach demostrowania kultu religijnego (ulice są publiczne,nie katolickie) jak
          > szanuję demonstrujących inaczej żyjących w tym lesbijki i gejów.Jak mi sie nie
          > podoba to omijam trasę takiej parady i jadę objazdem,tak jak w czasie procesji
          > katolickiej,notabene we Włoszech Boże Ciało jest dniem pracy(sic).

Mój Drogi!

I co z tego? Co ma jedno do drugiego?

Co ma na celu parada gejów i lesbijek? Czy oni są jakoś bardziej dyskryminowani
          niż ja? Nie sądzę. Powiem Ci w sekrecie, że też nie mogę zorganizować
          manifestacji w Wawie ;)
    • nemo123 czy obcokrajowcy maja prawa obywatelskie w Polsce? 02.06.05, 15:51
      jezeli nie to nie moga sobie organizowac u nas parad,
      a skoro nie moga to niech nie placza jezeli sie nie odbedzie;
      patrzac na to z tego punktu widzenia protesty miedzynarodowe w tej sprawie to
      czyste pieniactwo niczym sie nie rozniace od postawy skrajnej prawicy, ktora
      wie lepiej co inni powinni robic, czuc i myslec;

nie mam nic do osob bioracych udzial w takich paradach,
      ale skoro traktuja oni tolerancje jako cnote, to powinni tez akceptowac
      konserwatyzm innych;
      nie jest sztuka robic co sie zywnie podoba, ale pogodzic rozne - czasem
      sprzeczne swiatopoglady roznych ludzi, do tego potrzeba otwarcie obu stron;

• zbyszekk2 i ty tworzyć chcesz IV Rzeczpospolitą! 02.06.05, 16:03
        Nie boję się skandalu i tego, że zaszkodzę wizerunkowi Polski.
        Jasne gościu olewa Polske i sie nawet do tego publicznie przyznaje.

(a ci co piszą przeciw paradzie to pewnie sami konia walą)
    • gekon1979 mamy demokracje, a ta sprawa 02.06.05, 16:00
      jest bardzo sporna
      dlatego uwazam ze powinno odbyc sie referendum, czy ludzie chca takiej parady
      ja osobiscie nie chce, ale jezeli w takim referendum wiekszosc by sie opowiedziala za mozliwoscia parady to bym to uszanowal
      • sajjitarius Re: mamy demokracje, a ta sprawa 02.06.05, 16:16
        A gdyby oglosic referendum na temat tego, czy Zydzi maja miec te same prawa
        obywatelskie co inni obywatele Polski i gdyby wiekszosc zadecydowala w
        referendum, ze jendak nie, ze Zydzi powinni miec przykladowo zakaz posiadania
        wlasnosci, zakaz uczenia sie na uniwersytetach i zakaz chodzenia po chodniku
        oraz obowiazek noszenia opasek z gwiazda dawida, tez bys uszanowal wole tej
        wiekszosci ?
        Jak latwo zwolnic siebie samego z wszelkiej odpowiedzialnosci za
        cokolwiek...referendum, wola wiekszosci i juz sprawa zalatwiona...
        • gekon1979 Re: mamy demokracje, a ta sprawa 02.06.05, 16:22
          mniejszosc seksualna, to nei jest mniejszosc wyznaniow czy narodowa
          i mieszaniego tego jest bezszczelnoscia
          • sajjitarius Re: mamy demokracje, a ta sprawa 03.06.05, 01:06
            Acha, czyli ograniczanie praw mniejszosci wyznaniowej czy narodowej jest nie w
            porzadku, ograniczanie praw mniejszosci seksualnej jest w porzadku jesli
            wiekszosc tak zdecyduje ? A przeciez w wolnym kraju istnieje prawo do
            zrzeszania sie jak i do pokojowych demonstracji ...na jakiej podstawie prawnej
            usiluje sie zakazac parady gejom ? Przeciez nie sa przestepcami...wiec na
            jakiej podstawie ? Bo komus sie nie podoba ich styl zycia ? Gdyby indywidualne
            gusta i pojecie przyzwoitosci mialy byc miernikiem tego co powinno i co nie
            powinno byc dozwolone to nie mamy do czynienia z panstwem prawa i z wolnoscia
            tylko z anarchia.
      • sajjitarius Re: mamy demokracje, a ta sprawa 02.06.05, 16:22
        gekon1979 napisał:

> jest bardzo sporna
        > dlatego uwazam ze powinno odbyc sie referendum, czy ludzie chca takiej parady
        > ja osobiscie nie chce, ale jezeli w takim referendum wiekszosc by sie
        opowiedzi
        > ala za mozliwoscia parady to bym to uszanowal

A gdyby oglosic referendum na temat tego, czy Zydzi maja miec te same prawa
        obywatelskie co inni obywatele Polski i gdyby wiekszosc zadecydowala w
        referendum, ze jendak nie, ze Zydzi powinni miec przykladowo zakaz posiadania
        wlasnosci, zakaz uczenia sie na uniwersytetach i zakaz chodzenia po chodniku
        oraz obowiazek noszenia opasek z gwiazda dawida, tez bys uszanowal wole tej
        wiekszosci ?
        Jak latwo zwolnic siebie samego z wszelkiej odpowiedzialnosci za
        cokolwiek...referendum, wola wiekszosci i juz sprawa zalatwiona...
    • sobre Do Izraela tez wyslali - moze tam sprobuja parady? 02.06.05, 16:04
      Juz widze jak negocjuja z ortodoxami ;-)
      • midwesterner Re: Do Izraela tez wyslali - moze tam sprobuja pa 02.06.05, 17:41
        Juz widze jak negocjuja z ortodoxami ;-)
        Skoro wspomniales Izrael: Parady gejow i lesbijek maja mijesce co roku w Tel
        Avivie i Jerozolimie. Ortodoksi sprzeciwiaja sie paradzie w Jerozolimie, ale
        burmistrz - nota bene ortodoks - oswiadczyl, ze, co prawda sprzeciwia sie
        homoseksualizmowi i paradzie, ale do niej dopuszcza, bo jest zgodna z prawem.
        Dla wspoltworcy Prawa i Sprawiedliwosci glosy w wyborach sa wazniejsze od prawa
        i sprawiedliwosci.
    • maciej48 DOŚC PROPAGANDY PEDALSTWA 02.06.05, 16:11
      Dość propagandy pedalstwa i terroru politpoprawności. Kaczyński ma rację!
      A groźby tęczowej międzynarodówki mam w nosie, niech spadają na drzewo i do
      piachu!
      • dummy5 DOŚĆ EU-nowomowy 02.06.05, 17:34
        antyglobaliści to antyglobaliści a nie "alter*"
    • jethrox Międzynarodowa bezczelność pedałów 02.06.05, 16:17
      Czas tym skończyć. Kto chce seksualnych demonstracji i ekshibicjonizmu na
      ulicach niech robi to u siebie - przenieść paradę do Hagi lub Londynu jęsli tam
      to lubią.
    • gregyy Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:20
      Lech Kaczynski jest pelnym zawisci czlowiekiem. Juz widac co sie dzieje w
      Warszawie..a jesli (zgrozo ) ten czlowiek dojdzie do wladzy to razem z
      braciszkiem ktory zostanie premierem - Polsce nie wroże swietlanej przyszlosci.
    • dziennikustaw Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:26
      Popieram Kaczynskiego !
      I nie bede sie rozwodzil dlaczego :-)
    • chory.z.nienawisci [...] 02.06.05, 16:27
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • abba15 Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:28
      d.ptaszek napisał:
      > Ten człowiek, Kaczyński, jest poważnie chorą osobą. Taka nienawiść, jak z
      > niego zieje to aż się w głowie nie mieści. Mając takiego prezydenta będziemy
      > się tylko wstydzić.

Ten człowiek "ptaszek" to zionie miłością. Ten kochający inaczej człowiek
      (człowieczek?!) chyba wstydu to niema wypisując takie głupawe teksty.
    • kabe1973 Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:33
      Zgadzam sie w pełni. Ten koleś ma konkretnie nasrane w głowie jakimiś
      prawicowymi pierdołami i zachowuje sie jak pseudomoralna przekupa na targu.I ten
      czlowiek prowadzi w sondażach prezydenckich? Ciekawe skąd się one biorą, bo z
      kim nie rozmawiam na ten temat to pluje na faceta. To ma być prezydent? Z taką
      aparycją, pełen jadu i uprzedzeń? Ja w to nie wchodzę.
      • natasend Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:50

niestety nasz glupi narod i tak go wybierze

kabe1973 napisał:

> Zgadzam sie w pełni. Ten koleś ma konkretnie nasrane w głowie jakimiś
        > prawicowymi pierdołami i zachowuje sie jak pseudomoralna przekupa na targu.I te
        > n
        > czlowiek prowadzi w sondażach prezydenckich? Ciekawe skąd się one biorą, bo z
        > kim nie rozmawiam na ten temat to pluje na faceta. To ma być prezydent? Z taką
        > aparycją, pełen jadu i uprzedzeń? Ja w to nie wchodzę.
    • fitektryb Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:35
      nie jestem przeciw les i gej niech zaplaca za ochrone policji
    • markmig Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:40
      Niech sobie geje i lesbijki powsadzają nawzajem palce w tyłki i pokręcą... Ale
      nie muszą robić z tego parady...
      • tad9 Brawo Kaczyński! 02.06.05, 16:45
    • magnofix No tak Lech ma żonę, a Jarosław męża :) 02.06.05, 16:45
    • natasend Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:49
      no coz, ale elektorat sld-pis-lpr-up i tak na niego zaglosuje. ich czlowiek!!!
    • apolog Chodzi też o paradę pedofilii i zoofilii? 02.06.05, 16:50
      Poza zdrowymi jednostakami sa rozne zboczenia. Ale ta poprwanosc polityczna
      jest w modzie ...
    • pirania2 Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 16:53
      www.gaylife.pl/news.php?id=637&zaznacz=pół
    • an9991 tylko naciski mogą pomóc 02.06.05, 16:55
      kaczyński jest dla polskiej demokracji szkodliwy; mam gdzieś co mu i jemu
      podobnym się podoba a co nie jego psim obowiązkiem jest na taką demonstrację
      wydać zgodę i co więcej zapewnić jej uczestnikom całkowite bezpieczeństwo;
      jeżeli tej zgody nie wyda żądam aby nie wydawał zgody na procesje w warszawie w
      dniu bożego ciała bo to obraża moje uczucia religijne!!!
    • vip71 [...] 02.06.05, 16:56
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • vip71 BRAWO KACZOR....dosc pedalstwa na ulicach.. 02.06.05, 16:56
    • vip71 wstydze sie ciebie ptaszyno...brawo KACZOR 02.06.05, 16:58
    • sokoliki Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 17:09
      I bardzo dobrze!! Gratuluje PAnu Kaczynskiemu odwagi, bo ludzie pod presja
      tolerancji boja sie cokolwiek zrobic i pokazac, ze mysla inaczej. Jak moze
      mniejszosc narzucac swoje zdanie wiekszosci. To nieprawda, ze ludzie w Polsce
      akceptuja homoseksualizm. Moze toleruja, w tym i ja - niech sobie bedzie, niech
      maja swoje pedalskie kawiarnie, ale niech nie wychodza z cienia, bo sa
      patologia i niech sobie to robia w domu i po ciemku. Zupelnie sie nie zgadzam i
      czlbym sie obrazony, jesli mialaby sie taka prada odbyc. Jezeli ktos ma
      watpliwosci jakie zdanie maja Polacy w tej sprawie, proponuje zrobic referendum
      i wynik bylby miazdzacy dla zwolennikow nieobyczajnosci. Howgh!
      • an9991 co ty bredzisz? 02.06.05, 17:26
        kto komu cokolwiek narzuca? zastanów się? to ty chcesz narzucić
        homoseksualistom to by pozostali w cieniu oni tobie nic; poza tym na jakiej
        podstawie stwierdzasz że to patologia? bo więcej jest hetero? brunetów jest
        więcej niż blondynów czy to znaczy że ci ostatni to patologia? nie stosuj tak
        głupiej logiki nie o wszystkim decyduje większość!!!
    • jurek.k Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 17:10
      Popieram prezydenta Warszawy. Dla mnie widok obściskujących się mężczyzn i
      kobiet jest obrzydliwy. Niech oni sobie będą jacy chcą ale niech nie usiłują
      narzucać swojego sposobu życia innym, do tego nie mają prawa. Nikt nie musi ich
      oglądać, a przez publiczne demonstrowanie swojej inności w miejscach
      publicznych zmuszą do obserwacji ludzi niezainteresowanych i nie przekona mnie
      argument, że kto nie chce, to nie musi tego oglądać bo w pewnych
      okolicznościach będąc na ulicy nie zawsze można się poruszać z zamkniętymi
      oczami. Niech sobie Amerykanie pilnują spraw we własnym kraju.
      • an9991 Re: Warszawska Parada - skandal międzynarodowy? 02.06.05, 17:31
        czy katolicy zrezygnują z publicznego prezentowania swoijej wiary? to też
        narzuca (wedle twojej logiki oczywiście) ich sposób bycia innym "i nie przekona
        mnie argument, że kto nie chce, to nie musi tego oglądać bo w pewnych
        okolicznościach będąc na ulicy nie zawsze można się poruszać z zamkniętymi
        oczami."
    • joettingen A Kaczynski chodzi po ulicach z taka twarza! 02.06.05, 17:12
      I co, jemu sie pozwala na "obscene"?
      • dummy5 Re: A Kaczynski chodzi po ulicach z taka twarza! 02.06.05, 17:30
        Twoja wypowiedź jest juz daleko za granicą chamstwa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka