start-line Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:01 Jarugowo-Naleczowo-Borowkowa strona internetowa : www.jan-petter.no/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ma rację!!! 11.06.05, 18:01 bo Ci zylka peknie :-). Ja bylem i dobrze sie bawilem. Wesolo, kolorowo, a smutne typy w kapturach sprawnie oddzielone kordonem policji. Troche kaczych jaj na nas polecialo i tyle. Zabawa swietna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone Re: Ma rację!!! 11.06.05, 18:05 > Ja bylem i dobrze sie bawilem. Wesolo, kolorowo, a > smutne typy w kapturach sprawnie oddzielone kordonem policji. Troche kaczych > jaj na nas polecialo i tyle. Zabawa swietna :-) dokladnie, ja tez bylem - a wstep MW i zblizonych bojowek PiS zalosny - nie dosc ze bylo ich kilkanascie osob to jakies same polglowki sie pojawily Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:05 sądziłem, że jest to poważnieszy polityk, a to kaczka-dziwaczka, zrobił mu kiedyś kszywdę jakis gej, bo tak ich nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Kaczyński: Who is whoo ??????????? 11.06.05, 18:06 bi.gazeta.pl/im/1/2758/z2758211G.jpg bi.gazeta.pl/im/8/2397/z2397078G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel.z.rm olali kaczego kurdupla dyktatora i mieli racje 11.06.05, 18:07 Toto chce byc Katostalinem ! Odpowiedz Link Zgłoś
start-line Re: olali kaczego kurdupla dyktatora i mieli racj 11.06.05, 18:16 Tak. Niech zyje pedalizm, lesbiizm. Zapraszamy po tym sukcesie na nasza strone, gdzie mozecie sie tolerancyjnie zrelaksowac. Jaruga ,Nalecz, Borowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:09 Najwyższa pora by prawo obowiązywało wszystkich.Kalisz też! Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:19 Ty kolego nie przeprosiles jeszcze za swoje klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: jasnogród to miasto pedałów ? 11.06.05, 18:11 A w Czestochowie największą podażą cieszą się dwa produkty alkohol oraz prezerwatywy - no tak tyle chłopa w tym klasztorze się byczy - wszystko jasne . Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: jasnogród to miasto pedałów ? 11.06.05, 19:10 masz z tym problem? Jestes rasista? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow zabawne hasla 11.06.05, 18:15 Bylo ich troche. Podobalo mi sie: "Pozdrowienia dla mniejszosci", do garstki smutnych kolesi w kapturach oddzielonych kordonem policji :-). Dobre bylo "Prezydecie Kaczynski, gej to Twoj brat". Skandowany tekst "Zboczency" do MW tez byl niezly, zatkalo chlopaczkow. "Jarek, Jarek, obron nas, przeciez jestes jednym z nas" brzmial lepiej niz wyglada napisany. "Homofobia da sie leczyc" tez nie bylo zle. "Kaczen jugend" tez sie przydalo czasami. Pamietacie jeszcze jakies dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: zabawne hasla 11.06.05, 19:26 "Jarek, Jarek, obron nas, przeciez jestes jednym z nas" ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arsen44 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:15 Popieram Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 kaczyński traci kontakt z rzeczywistością 11.06.05, 18:16 ta demonstracja była głosem sprzeciwu wobec łamania konstytucji przez kaczyńskiego a to usprawiedliwia naruszenie przepisów; kaczyńskiego gorszy to że policja ochraniała pokojowych demonstrantów a atakowała agresywnych kontrmanifestantów. przecież to paranoja. prezydent warszawy w ferworze walki o prezydenturę traci kontakt z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone Re: kaczyński traci kontakt z rzeczywistością 11.06.05, 18:20 nie ma czego tracic, bo kontaktu z rzeczywistoscia to biedactwo nigdy nie mial Odpowiedz Link Zgłoś
asdfzxcv Popieram Parade - niech Polska nas zobaczy 11.06.05, 18:19 ze geje i lesbijki sa czescia polskiego spoleczenstwa, ze istniejemy. dyskusja sie o prawach homoseksualistow sie w Polsce zaczela. Brawo Kaczuch niegdy bym nie przypuszczal ze to on tak bardzo sie gejom przysluzy! Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 18:26 asdfzxcv napisał: > ze geje i lesbijki sa czescia polskiego spoleczenstwa, ze istniejemy. dyskusja > sie o prawach homoseksualistow sie w Polsce zaczela. Brawo Kaczuch niegdy bym > nie przypuszczal ze to on tak bardzo sie gejom przysluzy! Kazdy wiedzial ze istniejecie nawet za PRL-u. Nalezalo tylko napisy w kiblach na centralnym i wschodnim poczytac. Tyle ze nawet za PRL-u nikt by pedalom nie pozwolil dyktowac warunkow reszczie spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 18:45 jakie wszyscy, Ty ciagle myslisz, ze w Wawie jest 300 gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 18:50 yeellow napisał: > jakie wszyscy, Ty ciagle myslisz, ze w Wawie jest 300 gejow. To ile jest jak nie 300, i skad ty to wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:08 wiem, bo bylem na paradzie. Jest wiecej, musisz niestety uwierzyc na slowo, bo Ci sie z prowincji nie chcialo dojechac. Poza tym znam statystyki. Jakies 5%-10%. No i umiem liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:17 yeellow napisał: > Poza tym znam statystyki. Jakies 5%-10%. No i umiem liczyc. No wlasnie - i tutaj jest sedno sprawy. Pedalkom zamarzylo sie ze wszedzie jest albo powinno byc 5%-10% pedalow - a jak nie ma to znaczy ze ich spoleczenstwo "przesladuje" i nie pozwala "wyjsc z szafy." (Kocham zachodnia "kulture" i jej zwroty). Czyli, jezeli pedzio z centralnego sie juz znudzi caloscia Warszawskiej Kultury Gejowskiej ktorej nie ma wiecej niz 300, to dochodzi do wniosku ze pedalkow jest tylko za malo bo Polaczki przesladuja ich za mlodu. I wtedy marzy mu sie praca w szkolach i przedszkolach oraz "nawracanie" maloletnich poprzez zabawy praktyczne. I tutaj wlasnie zaczynaja sie klopoty z ta cala tolerancja - bo zaden prawdziwy rodzic na to nie pozwoli. Na zachodzie ta cala "kultura gejowska" to najgorszy syf na swiecie. Na przyklad - oni juz otwarcie zadaja zlegalizowania "stosunkow milosnych" z nieletnimi chlopcami. Mam nadzieje, a raczej wiem ze Polacy nigdy na ten syf w Polsce nie pozwola. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:21 poucz sie statystyki. To fakty, nie marzenia. Na Twojej prowincji tez sobie kogos znajdziesz, nie zalamuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
dwamiecze2 Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:29 yeellow napisał: > poucz sie statystyki. To fakty, nie marzenia. Na Twojej prowincji tez sobie > kogos znajdziesz, nie zalamuj sie. To sa statystyki ktore istnieja tylko w zasyfialych mozdzkach pedalow i pedofili. Nawet w centrach "kultury gejowskiej" w USA czy w Londynie pedalom sie nigdy nie udalo otwarcie i konsekwentnie wybierac politykow "odmiennej orientacji" poza pojedynczymi przypadkami. Np. w Kongresie USA jest dokladnie jeden otwarty pedal - i wszyscy inni sie z niego nabijaja i sa ponownie wybierani. Tylko kompletny glupek typu Nalecz poparlby pedalow otwarcie i liczyl na dalsza kariere w polityce. To 5 do 10% pedalow to na prawde glupie mrzonki. Ale uzywanie pedalow po to aby zaprowadzic tzw "kulturalny marksizm" czyli dyktature urzednikow w celu obrony "mniejszosci seksualnych" niestety jest realnym narzedziem kazdego zsyfialego rzadu totaliternego. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:36 dobra, wiesz swoje i zyj ze swoimi pogladami. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Pedałek-Prezydent" wszyscy sie z niego nabijaja!! 11.06.05, 19:54 - fakt!! Odpowiedz Link Zgłoś
seiendes MW obrońcą praworządności? 11.06.05, 18:19 Widziałem na własne oczy z paru metrów (jajka mi świstały koło uszu): wstrętna policja bezwstydnie i bezprawnie atakowała niewinnych łysych buców w szmatach na twarzach, którzy słowem (choć z błędami ortografcznymi) i czynem (tu już bardziej fachowo) wyrażali słuszne oburzenie czerwoną chołotą i zboczeńcami, czyli mną. Panie Kaczyński, ma Pan takich obrońców swojej głupiej decyzji, jak sama decyzja. Wielkie dzięki Policji za ochronę. Wielkie dzięki i Panu, Prezydencie, bo dzięki Panu - i przeciwko Panu - po pierwszy raz w życiu poszedłem na demosntrację. I zobaczyłem, że jest Pan nikim i, poza kilkoma przydupasami, nie ma Pan władzy nad ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: MW obrońcą praworządności? 11.06.05, 18:21 dokladnie, tak samo bylo ze mna. Poszedlem i bawilem sie lepiej niz myslalem. Kolorowy, wesoly, pokojowy pochod i garstka kiboli (plus kilku bardziej porzadnych) oddzielona porzadnym kordonem policji. Brawo policja, jeszcze raz DZIEKUJEMY (kto byl, to wie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Wesoły czyli gay pochód chorych pederastów ? 12.06.05, 02:14 Radośc jak na balu w psychiatryku... Odpowiedz Link Zgłoś
qetty Re: Magazyn 11.06.05, 18:39 lol ale towaresy:P a tak powaznie to nie zrozumialam twojego posta Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbovary Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów! 11.06.05, 18:22 Do czego ten świat doszedł Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:23 tesknisz za czasami, gdy ZOMO rozpedzalo nielegalne demonstracje, co? Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:25 Nie.Tęsknię do czasów (nieodległych), kiedy zboczenie było nazywane zboczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:26 to mniej wiecej te same czasy. Pasowalbys do jakiegos -izmu Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:31 Poczytaj kolego "Z psychopatologii życia seksualnego" Antoniego Kępińskiego (który chyba w ZOMO nie służył), a potem zabieraj głos. Jak nie wiesz kim był Kępiński to www.google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:36 kolego, zbaczasz z tematu. Mowa jest o prawie do demonstrowania. Poczytaj konstytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:38 [pedalstwo = zboczenie] => Kaczyński słusznie zabronił im demonstrowania. W innym razie następni będą pedofile, zoofile etc. PS. No co, wiesz już kim był Kępiński? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:40 nie umiesz trzymac sie tematu i nie doczytales konstytucji. Nie byles tez na paradzie, a tu sie udzielasz. Trzeba bylo przyjsc z transparentem, bohaterze. Jezeli gej i zoofil to dla Ciebie to samo, to pewnie za zone masz koze. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:41 Jakbym miał kozę za żonę, to bym z wami demonstrował. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:44 dla Ciebie czlowiek, czy koza to najwyrazniej to samo. Zawiodl bys sie. Na paradzie byly tylko kaczuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
walesal [...] 11.06.05, 19:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 20:01 [pedalstwo = zboczenie] => Kaczyński słusznie zabronił im demonstrowania. W innym razie następni będą pedofile, zoofile etc. PS. No co, wiesz już kim był Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
marina_babe Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 21:40 a ty wiesz charlesbovary, co wszyscy psychologowie mówią o homofobii? że ten lęk przed homoseksualistami jest wyrazem własnych ukrytych, a nieakceptowanych skłonności homoseksualnych. To ja już wolę je akceptować i z nimi sobie całkiem szczęśliwie żyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Akceptuj wszyskie ukryte chęci, np. kleptomanię 12.06.05, 02:21 Ulżyj sobie publicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Akceptuj wszyskie ukryte chęci, np. kleptoman 12.06.05, 02:30 Mnie by się marzył MARSZ EKSHIBICJONISTÓW! Albo Parada Ocieraczy. To by było demokratyczne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 23:21 > innym razie następni będą pedofile, zoofile etc. najpierw piwko a pozniej juz tylko denaturat mistrzu logiki Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: zabawne hasla 11.06.05, 18:24 a, wlasnie, zapomnialem! :-). A to znalem z forum, czy to wlasnie ta osoba niosla transparent z tym haslem? Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone Re: zabawne hasla 11.06.05, 18:29 byly co najmniej dwa takie transparenty Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowskaalbina Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:25 Ja nie jestem bo pan Kaczyński jest na bakier z prawem mimo nazwy albo raczej prawo jak o Kalego jak Kalego bić to źle ale jak Kali daje łomot to dobrze.Źle że tak interpretuje prawo i zwykłą etykę kandydat na prezydenta.Człowieku Ty reprezentujesz mentalność trylobnity ktoś taki nie może być dla mnie prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
napiszme Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:27 I widzisz klarniecie, jak z ciebie zakpila i Policja i Politycy o humanistycznych swiatopolgladach. Widzisz ile sobie ludzie robia z twoich zakazow i nakazow? Jestem prezydentem tylko swojego trzepaka na podworku, pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:30 dokladnie, a prof. Osiatynski, wspoltworca konstytucji potwierdzil wyraznie po czyjej stronie bylo prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:30 Kaczynski, przestan juz, bo sie tylko kompromitujesz Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:36 nie, wlasnie niech dalej sie kompromituje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:40 Kaczor po prostu - mówiąc dosadnie - dostał w dziób i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
napiszme Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:29 I widzisz klarnecie jak z ciebie zakpiono? I Policja i koledzy-Politycy i Mieszkancy. Tyle sobie wszyscy robia z twoich nakazow i zakazow. Jestes prezydentem chyba tylko i wylacznie trzepaka na swoim podworku. Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:31 To ma byc prezydent całego kraju? STRASZNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fromagreatheight Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:29 Ależ demonstracja jest legalna, ponieważ zezwala na nią prawo. Konstytucja i ustawy uchwalane są przez Sejm i Senat, i zgodnie z ich brzmieniem homoseksualiści mogli swobodnie demonstrować. Będziesz musiał Kaczyński jeszcze wiele się napracować, żeby doprowadzić w Polsce do ustroju, w którym będziesz mógł twierdzić - "Państwo (prawo) to ja". Odpowiedz Link Zgłoś
dansmar Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:33 a przeciez brat Pana Prezydenta podobno jest też (....) ale szaaaaaa O tym sie nie mówi oficjalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos [...] 11.06.05, 18:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:34 Dobrze,bardzo dobrze pan Kalisz stróż praworządności łamie prawo i każe ochraniać nielegalną demonstrację,w następnych wyborach sldupcy,sdpelcy tudzież inne ule dostaniecie głosy zboczków i tyle....czego wam serdecznie życzę można chłopu wpierać różne ćmoje-boje...chłop posłucha i wie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Pan Kaczyński jest równie zgorszony jak kiedyś 11.06.05, 18:37 Pan Kiszczak bezprawnymi demonstracjami opozycji. Punkt widzenia Pana Kaczyńskiego bardzo się zmienił w wyniku zmiany punktu zasiadania...."Legalni politycy brali udział w nielegalnej paradzie", a to pyszne. Trzeba było wygarnąć do nich ze wszystkich luf... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:40 Panie Kaczynski,wystarczyl by nakaz ,azeby policja okrazyla kordonem nielegalnie demonstrujacych ! Jesliby chronieni immunitetem mieli ochote z kotla wyjsc,bardzo prosze ! Reszta trzyma sie zakazu manifestacji ! Osmieszyl nas pan w oczach homoseksualistow ! Ludzie protestujacy przeciw anarchi zostali aresztowani ! Policja pomaga anarchistom przeprowadzic demonstracje ! To juz koniec ! Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:42 katolik_polski1 napisał: > Panie Kaczynski,wystarczyl by nakaz ,azeby policja > okrazyla kordonem nielegalnie demonstrujacych ! > Jesliby chronieni immunitetem mieli ochote z kotla > wyjsc,bardzo prosze ! > Reszta trzyma sie zakazu manifestacji ! > Osmieszyl nas pan w oczach homoseksualistow ! > Ludzie protestujacy przeciw anarchi zostali aresztowani ! > Policja pomaga anarchistom przeprowadzic demonstracje ! > To juz koniec ! NIESTETY, chyba jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 12.06.05, 11:45 Teraz wystarczyłby nakaz, za kilka miesięcy szwadrony giertychjugend i kaczorjugend stworzyłyby kaczorkomando. Ludzi myslących inaczej, kochających inaczej zamknęłoby sie w oborzach pracy. Zamiast napisu "Arbeit macht frei", zrobiłoby sie napis "praca uszlachetnia",lub "praca leczy" etc. Ewentualne piece do wytopu przerobiłoby się na piece do spalania. I problem rozwiązany. Przez parę lat świat trąbiłby o kaczoryźmie. A potem wszystko wróciłoby do normy. Czyż o taką przyszłość wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:48 Czyli chyba zrozumiałem, że Kaczyński jest fatalnym gospodarzem i nie potrafi nawet zapanowac nad sytuacją w mieście. W zimie w autobusach jest zimno jak było zimno, drogi stoją rozkopane i nikt na nich nic nie robi (vide Górczewska). Żadnych nowych inwestycji, przetarg na odbudowę Pałacu Saskiego upadł z winy ratusza... Itp. itd. KACZOR!!! KUP NAM AUTOBUSY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert.f Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:50 Och, biedna, poniżona, skrzywdzona mniejszość faszystowska! Poniżona przez tych brzydkich pedałów! To już koniec! Snifff! Slurp! Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:48 Pan Kaczynski gra na najnizszych instynktach ksenofobii i nienawisci. Dla doraznych celow politycznych lekcewazy i łamie reguły DEMOKRACJI. Wstyd! Na pewno nie bedzie prezydentem wszytskich Polakow, wiem, ze bede glosowal w nadchodzacych wyborach nie na kogos, ale przeciw takiemu zachowaniu niegodnego czlowieka, ktory uwaza sie za Polaka i polityka. Nieszczesne Panstwo, ktore takich to naprawiaczy i reformatorow ma i bedzie mialo na czele. Przykre:( Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:53 Masz rację zagłosuję na p.Szyszkowską albo p.Senyszyn która niebawem wystartuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:54 Moze moglyby byc Prezydentkami obie, rotacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldyeboos Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:57 No właśnie..i byłoby tak jak mawiał nieboszczyk Kuroń,ciekawie i wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:59 lepsze to, niz dwa Kaczory, przynajmniej jakies urozmaicenie, a tak to samo. Odpowiedz Link Zgłoś