Dodaj do ulubionych

Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i policją

• start-line Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:01
      Jarugowo-Naleczowo-Borowkowa strona internetowa : www.jan-petter.no/
    • yeellow Re: Ma rację!!! 11.06.05, 18:01
      bo Ci zylka peknie :-). Ja bylem i dobrze sie bawilem. Wesolo, kolorowo, a
      smutne typy w kapturach sprawnie oddzielone kordonem policji. Troche kaczych
      jaj na nas polecialo i tyle. Zabawa swietna :-)
      • alphaone Re: Ma rację!!! 11.06.05, 18:05
        > Ja bylem i dobrze sie bawilem. Wesolo, kolorowo, a
        > smutne typy w kapturach sprawnie oddzielone kordonem policji. Troche kaczych
        > jaj na nas polecialo i tyle. Zabawa swietna :-)

dokladnie, ja tez bylem - a wstep MW i zblizonych bojowek PiS zalosny - nie dosc
        ze bylo ich kilkanascie osob to jakies same polglowki sie pojawily
    • radiomaryja1 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:05
      sądziłem, że jest to poważnieszy polityk, a to kaczka-dziwaczka, zrobił mu
      kiedyś kszywdę jakis gej, bo tak ich nie lubi?
    • henryk.log Kaczyński: Who is whoo ??????????? 11.06.05, 18:06
      bi.gazeta.pl/im/1/2758/z2758211G.jpg
      bi.gazeta.pl/im/8/2397/z2397078G.jpg
    • loic Cieszmy się, kaczoryzm pokonany!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 18:07
    • gargamel.z.rm olali kaczego kurdupla dyktatora i mieli racje 11.06.05, 18:07
      Toto chce byc Katostalinem !
      • start-line Re: olali kaczego kurdupla dyktatora i mieli racj 11.06.05, 18:16
        Tak. Niech zyje pedalizm, lesbiizm. Zapraszamy po tym sukcesie na nasza strone,
        gdzie mozecie sie tolerancyjnie zrelaksowac. Jaruga ,Nalecz, Borowski.
    • zasmucony1 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:09
      Najwyższa pora by prawo obowiązywało wszystkich.Kalisz też!
      • yeellow Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:19
        Ty kolego nie przeprosiles jeszcze za swoje klamstwa.
    • meritum3 Re: jasnogród to miasto pedałów ? 11.06.05, 18:11
      A w Czestochowie największą podażą cieszą się dwa produkty alkohol oraz
      prezerwatywy - no tak tyle chłopa w tym klasztorze się byczy - wszystko jasne .
      • fritz.fritz Re: jasnogród to miasto pedałów ? 11.06.05, 19:10
        masz z tym problem? Jestes rasista?
    • yeellow zabawne hasla 11.06.05, 18:15
      Bylo ich troche. Podobalo mi sie: "Pozdrowienia dla mniejszosci", do garstki
      smutnych kolesi w kapturach oddzielonych kordonem policji :-). Dobre
      bylo "Prezydecie Kaczynski, gej to Twoj brat". Skandowany tekst "Zboczency" do
      MW tez byl niezly, zatkalo chlopaczkow. "Jarek, Jarek, obron nas, przeciez
      jestes jednym z nas" brzmial lepiej niz wyglada napisany. "Homofobia da sie
      leczyc" tez nie bylo zle. "Kaczen jugend" tez sie przydalo czasami. Pamietacie
      jeszcze jakies dobre?
      • henryk.log Re: zabawne hasla 11.06.05, 19:26
        "Jarek, Jarek, obron nas, przeciez jestes jednym z nas" ;)))))))))
    • arsen44 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:15
      Popieram Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego!
    • an9991 kaczyński traci kontakt z rzeczywistością 11.06.05, 18:16
      ta demonstracja była głosem sprzeciwu wobec łamania konstytucji przez
      kaczyńskiego a to usprawiedliwia naruszenie przepisów; kaczyńskiego gorszy to
      że policja ochraniała pokojowych demonstrantów a atakowała agresywnych
      kontrmanifestantów. przecież to paranoja. prezydent warszawy w ferworze walki o
      prezydenturę traci kontakt z rzeczywistością
      • alphaone Re: kaczyński traci kontakt z rzeczywistością 11.06.05, 18:20
        nie ma czego tracic, bo kontaktu z rzeczywistoscia to biedactwo nigdy nie mial
    • asdfzxcv Popieram Parade - niech Polska nas zobaczy 11.06.05, 18:19
      ze geje i lesbijki sa czescia polskiego spoleczenstwa, ze istniejemy. dyskusja
      sie o prawach homoseksualistow sie w Polsce zaczela. Brawo Kaczuch niegdy bym
      nie przypuszczal ze to on tak bardzo sie gejom przysluzy!
      • dwamiecze2 Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 18:26
        asdfzxcv napisał:

> ze geje i lesbijki sa czescia polskiego spoleczenstwa, ze istniejemy.
        dyskusja
        > sie o prawach homoseksualistow sie w Polsce zaczela. Brawo Kaczuch niegdy bym
        > nie przypuszczal ze to on tak bardzo sie gejom przysluzy!

Kazdy wiedzial ze istniejecie nawet za PRL-u. Nalezalo tylko napisy w kiblach
        na centralnym i wschodnim poczytac. Tyle ze nawet za PRL-u nikt by pedalom nie
        pozwolil dyktowac warunkow reszczie spoleczenstwa.
        • yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 18:45
          jakie wszyscy, Ty ciagle myslisz, ze w Wawie jest 300 gejow.
          • dwamiecze2 Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 18:50
            yeellow napisał:

> jakie wszyscy, Ty ciagle myslisz, ze w Wawie jest 300 gejow.
            To ile jest jak nie 300, i skad ty to wiesz? ;)
            • yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:08
              wiem, bo bylem na paradzie. Jest wiecej, musisz niestety uwierzyc na slowo, bo
              Ci sie z prowincji nie chcialo dojechac.
              Poza tym znam statystyki. Jakies 5%-10%. No i umiem liczyc.
              • dwamiecze2 Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:17
                yeellow napisał:

> Poza tym znam statystyki. Jakies 5%-10%. No i umiem liczyc.
                No wlasnie - i tutaj jest sedno sprawy.

Pedalkom zamarzylo sie ze wszedzie jest albo powinno byc 5%-10% pedalow - a jak
                nie ma to znaczy ze ich spoleczenstwo "przesladuje" i nie pozwala "wyjsc z
                szafy." (Kocham zachodnia "kulture" i jej zwroty).

Czyli, jezeli pedzio z centralnego sie juz znudzi caloscia Warszawskiej Kultury
                Gejowskiej ktorej nie ma wiecej niz 300, to dochodzi do wniosku ze pedalkow
                jest tylko za malo bo Polaczki przesladuja ich za mlodu. I wtedy marzy mu sie
                praca w szkolach i przedszkolach oraz "nawracanie" maloletnich poprzez zabawy
                praktyczne. I tutaj wlasnie zaczynaja sie klopoty z ta cala tolerancja - bo
                zaden prawdziwy rodzic na to nie pozwoli.

Na zachodzie ta cala "kultura gejowska" to najgorszy syf na swiecie. Na
                przyklad - oni juz otwarcie zadaja zlegalizowania "stosunkow milosnych" z
                nieletnimi chlopcami. Mam nadzieje, a raczej wiem ze Polacy nigdy na ten syf w
                Polsce nie pozwola.
                • yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:21
                  poucz sie statystyki. To fakty, nie marzenia. Na Twojej prowincji tez sobie
                  kogos znajdziesz, nie zalamuj sie.
                  • dwamiecze2 Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:29
                    yeellow napisał:

> poucz sie statystyki. To fakty, nie marzenia. Na Twojej prowincji tez sobie
                    > kogos znajdziesz, nie zalamuj sie.
                    To sa statystyki ktore istnieja tylko w zasyfialych mozdzkach pedalow i
                    pedofili.

Nawet w centrach "kultury gejowskiej" w USA czy w Londynie pedalom sie nigdy
                    nie udalo otwarcie i konsekwentnie wybierac politykow "odmiennej orientacji"
                    poza pojedynczymi przypadkami. Np. w Kongresie USA jest dokladnie jeden otwarty
                    pedal - i wszyscy inni sie z niego nabijaja i sa ponownie wybierani. Tylko
                    kompletny glupek typu Nalecz poparlby pedalow otwarcie i liczyl na dalsza
                    kariere w polityce.

To 5 do 10% pedalow to na prawde glupie mrzonki. Ale uzywanie pedalow po to aby
                    zaprowadzic tzw "kulturalny marksizm" czyli dyktature urzednikow w celu
                    obrony "mniejszosci seksualnych" niestety jest realnym narzedziem kazdego
                    zsyfialego rzadu totaliternego.
                    • yeellow Re: Kazdy wiedzial ze istniejecie 11.06.05, 19:36
                      dobra, wiesz swoje i zyj ze swoimi pogladami. Na zdrowie.
                    • henryk.log "Pedałek-Prezydent" wszyscy sie z niego nabijaja!! 11.06.05, 19:54
                      - fakt!!
        • henryk.log Kazdy wie, ze istniejecie "kacze-bracia"!! n/t 11.06.05, 19:30

• seiendes MW obrońcą praworządności? 11.06.05, 18:19
      Widziałem na własne oczy z paru metrów (jajka mi świstały koło uszu): wstrętna
      policja bezwstydnie i bezprawnie atakowała niewinnych łysych buców w szmatach
      na twarzach, którzy słowem (choć z błędami ortografcznymi) i czynem (tu już
      bardziej fachowo) wyrażali słuszne oburzenie czerwoną chołotą i zboczeńcami,
      czyli mną. Panie Kaczyński, ma Pan takich obrońców swojej głupiej decyzji, jak
      sama decyzja. Wielkie dzięki Policji za ochronę. Wielkie dzięki i Panu,
      Prezydencie, bo dzięki Panu - i przeciwko Panu - po pierwszy raz w życiu
      poszedłem na demosntrację. I zobaczyłem, że jest Pan nikim i, poza kilkoma
      przydupasami, nie ma Pan władzy nad ludźmi.

• yeellow Re: MW obrońcą praworządności? 11.06.05, 18:21
        dokladnie, tak samo bylo ze mna. Poszedlem i bawilem sie lepiej niz myslalem.
        Kolorowy, wesoly, pokojowy pochod i garstka kiboli (plus kilku bardziej
        porzadnych) oddzielona porzadnym kordonem policji. Brawo policja, jeszcze raz
        DZIEKUJEMY (kto byl, to wie :-)
        • jethrox Wesoły czyli gay pochód chorych pederastów ? 12.06.05, 02:14
          Radośc jak na balu w psychiatryku...
      • terraincognita Magazyn 11.06.05, 18:29
        www.dnamagazine.com.au/home.htm
        • qetty Re: Magazyn 11.06.05, 18:39
          lol ale towaresy:P
          a tak powaznie to nie zrozumialam twojego posta
    • charlesbovary Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów! 11.06.05, 18:22
      Do czego ten świat doszedł
      • yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:23
        tesknisz za czasami, gdy ZOMO rozpedzalo nielegalne demonstracje, co?
        • charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:25
          Nie.Tęsknię do czasów (nieodległych), kiedy zboczenie było nazywane zboczeniem.
          • yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:26
            to mniej wiecej te same czasy. Pasowalbys do jakiegos -izmu
            • charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:31
              Poczytaj kolego "Z psychopatologii życia seksualnego" Antoniego Kępińskiego
              (który chyba w ZOMO nie służył), a potem zabieraj głos. Jak nie wiesz kim był
              Kępiński to www.google.pl
              • yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:36
                kolego, zbaczasz z tematu. Mowa jest o prawie do demonstrowania. Poczytaj
                konstytucje.
                • charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:38
                  [pedalstwo = zboczenie] => Kaczyński słusznie zabronił im demonstrowania. W
                  innym razie następni będą pedofile, zoofile etc.
                  PS. No co, wiesz już kim był Kępiński?
                  • yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:40
                    nie umiesz trzymac sie tematu i nie doczytales konstytucji. Nie byles tez na
                    paradzie, a tu sie udzielasz. Trzeba bylo przyjsc z transparentem, bohaterze.
                    Jezeli gej i zoofil to dla Ciebie to samo, to pewnie za zone masz koze.
                    • charlesbovary Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:41
                      Jakbym miał kozę za żonę, to bym z wami demonstrował.
                      • yeellow Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 18:44
                        dla Ciebie czlowiek, czy koza to najwyrazniej to samo. Zawiodl bys sie. Na
                        paradzie byly tylko kaczuszki.
                        • walesal [...] 11.06.05, 19:08
                          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • henryk.log Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 20:01
                    [pedalstwo = zboczenie] => Kaczyński słusznie zabronił im demonstrowania. W
                    innym razie następni będą pedofile, zoofile etc.
                    PS. No co, wiesz już kim był Kaczyński?
                  • marina_babe Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 21:40
                    a ty wiesz charlesbovary, co wszyscy psychologowie mówią o homofobii? że ten
                    lęk przed homoseksualistami jest wyrazem własnych ukrytych, a nieakceptowanych
                    skłonności homoseksualnych.

To ja już wolę je akceptować i z nimi sobie całkiem szczęśliwie żyć :-)
                    • jethrox Akceptuj wszyskie ukryte chęci, np. kleptomanię 12.06.05, 02:21
                      Ulżyj sobie publicznie...
                      • roro68 Re: Akceptuj wszyskie ukryte chęci, np. kleptoman 12.06.05, 02:30
                        Mnie by się marzył MARSZ EKSHIBICJONISTÓW! Albo Parada Ocieraczy. To by było
                        demokratyczne;-)
                  • konskipsiinteres Re: Ładnie:policja chroni nielegalną manifę rowów 11.06.05, 23:21

> innym razie następni będą pedofile, zoofile etc.

najpierw piwko a pozniej juz tylko denaturat mistrzu logiki
      • henryk.log Ładnie:policja chroni "braci" Prezydenta W-wy :-)) 11.06.05, 19:59

• yeellow Re: zabawne hasla 11.06.05, 18:24
      a, wlasnie, zapomnialem! :-). A to znalem z forum, czy to wlasnie ta osoba
      niosla transparent z tym haslem?
      • alphaone Re: zabawne hasla 11.06.05, 18:29
        byly co najmniej dwa takie transparenty
    • nowakowskaalbina Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:25
      Ja nie jestem bo pan Kaczyński jest na bakier z prawem mimo nazwy albo raczej
      prawo jak o Kalego jak Kalego bić to źle ale jak Kali daje łomot to dobrze.Źle
      że tak interpretuje prawo i zwykłą etykę kandydat na prezydenta.Człowieku Ty
      reprezentujesz mentalność trylobnity ktoś taki nie może być dla mnie prezydentem
    • napiszme Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:27
      I widzisz klarniecie, jak z ciebie zakpila i Policja i Politycy o
      humanistycznych swiatopolgladach.
      Widzisz ile sobie ludzie robia z twoich zakazow i nakazow?
      Jestem prezydentem tylko swojego trzepaka na podworku, pajacu.

• yeellow Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:30
        dokladnie, a prof. Osiatynski, wspoltworca konstytucji potwierdzil wyraznie po
        czyjej stronie bylo prawo.
      • speer Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:30
        Kaczynski, przestan juz, bo sie tylko kompromitujesz
        • yeellow Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:36
          nie, wlasnie niech dalej sie kompromituje :-)
      • bac1 Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:40
        Kaczor po prostu - mówiąc dosadnie - dostał w dziób i tyle.
    • napiszme Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:29
      I widzisz klarnecie jak z ciebie zakpiono? I Policja i koledzy-Politycy i
      Mieszkancy.
      Tyle sobie wszyscy robia z twoich nakazow i zakazow.
      Jestes prezydentem chyba tylko i wylacznie trzepaka na swoim podworku.
      • terraincognita Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:31
        To ma byc prezydent całego kraju? STRASZNE!!!!
    • fromagreatheight Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:29
      Ależ demonstracja jest legalna, ponieważ zezwala na nią prawo. Konstytucja i
      ustawy uchwalane są przez Sejm i Senat, i zgodnie z ich brzmieniem
      homoseksualiści mogli swobodnie demonstrować. Będziesz musiał Kaczyński jeszcze
      wiele się napracować, żeby doprowadzić w Polsce do ustroju, w którym będziesz
      mógł twierdzić - "Państwo (prawo) to ja".
    • dansmar Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:33
      a przeciez brat Pana Prezydenta podobno jest też (....) ale szaaaaaa O tym sie
      nie mówi oficjalnie:)
      • oldyeboos [...] 11.06.05, 18:35
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • oldyeboos Re: Kaczyński: Jestem zgorszony politykami i poli 11.06.05, 18:34
      Dobrze,bardzo dobrze pan Kalisz stróż praworządności łamie prawo i każe ochraniać
      nielegalną demonstrację,w następnych wyborach sldupcy,sdpelcy tudzież inne ule
      dostaniecie głosy zboczków i tyle....czego wam serdecznie życzę

można chłopu wpierać różne ćmoje-boje...chłop posłucha i wie swoje
    • asdfzxcv Brawo Kaczynski, geje sa wreszcie widoczni 11.06.05, 18:35
    • vitriolic Pan Kaczyński jest równie zgorszony jak kiedyś 11.06.05, 18:37
      Pan Kiszczak bezprawnymi demonstracjami opozycji. Punkt widzenia Pana
      Kaczyńskiego bardzo się zmienił w wyniku zmiany punktu zasiadania...."Legalni
      politycy brali udział w nielegalnej paradzie", a to pyszne. Trzeba było
      wygarnąć do nich ze wszystkich luf...
    • katolik_polski1 KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:40
      Panie Kaczynski,wystarczyl by nakaz ,azeby policja
      okrazyla kordonem nielegalnie demonstrujacych !
      Jesliby chronieni immunitetem mieli ochote z kotla
      wyjsc,bardzo prosze !
      Reszta trzyma sie zakazu manifestacji !
      Osmieszyl nas pan w oczach homoseksualistow !
      Ludzie protestujacy przeciw anarchi zostali aresztowani !
      Policja pomaga anarchistom przeprowadzic demonstracje !
      To juz koniec !
      • bac1 Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:42
        katolik_polski1 napisał:

> Panie Kaczynski,wystarczyl by nakaz ,azeby policja
        > okrazyla kordonem nielegalnie demonstrujacych !
        > Jesliby chronieni immunitetem mieli ochote z kotla
        > wyjsc,bardzo prosze !
        > Reszta trzyma sie zakazu manifestacji !
        > Osmieszyl nas pan w oczach homoseksualistow !
        > Ludzie protestujacy przeciw anarchi zostali aresztowani !
        > Policja pomaga anarchistom przeprowadzic demonstracje !
        > To juz koniec !

NIESTETY, chyba jeszcze nie.
        • szatan33 Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 12.06.05, 11:45
          Teraz wystarczyłby nakaz, za kilka miesięcy szwadrony giertychjugend i
          kaczorjugend stworzyłyby kaczorkomando. Ludzi myslących inaczej, kochających
          inaczej zamknęłoby sie w oborzach pracy. Zamiast napisu "Arbeit macht frei",
          zrobiłoby sie napis "praca uszlachetnia",lub "praca leczy" etc. Ewentualne
          piece do wytopu przerobiłoby się na piece do spalania. I problem rozwiązany.
          Przez parę lat świat trąbiłby o kaczoryźmie. A potem wszystko wróciłoby do
          normy. Czyż o taką przyszłość wam chodzi?
      • michal_ludwik Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:48
        Czyli chyba zrozumiałem, że Kaczyński jest fatalnym gospodarzem i nie potrafi
        nawet zapanowac nad sytuacją w mieście. W zimie w autobusach jest zimno jak
        było zimno, drogi stoją rozkopane i nikt na nich nic nie robi (vide
        Górczewska). Żadnych nowych inwestycji, przetarg na odbudowę Pałacu Saskiego
        upadł z winy ratusza... Itp. itd.

KACZOR!!! KUP NAM AUTOBUSY!!!
      • hubert.f Re: KACZYNSKI NIE PANUJE NAD SYTUACJA ! 11.06.05, 18:50
        Och, biedna, poniżona, skrzywdzona mniejszość faszystowska! Poniżona przez tych
        brzydkich pedałów! To już koniec! Snifff! Slurp!
      • p.s.j od kiedy Kaczor jest od wydawania rozkazów policji 11.06.05, 19:22
        hę?
    • adamw Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:48
      Pan Kaczynski gra na najnizszych instynktach ksenofobii i nienawisci. Dla
      doraznych celow politycznych lekcewazy i łamie reguły DEMOKRACJI. Wstyd! Na
      pewno nie bedzie prezydentem wszytskich Polakow, wiem, ze bede glosowal w
      nadchodzacych wyborach nie na kogos, ale przeciw takiemu zachowaniu niegodnego
      czlowieka, ktory uwaza sie za Polaka i polityka. Nieszczesne Panstwo, ktore
      takich to naprawiaczy i reformatorow ma i bedzie mialo na czele. Przykre:(
      • oldyeboos Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:53
        Masz rację zagłosuję na p.Szyszkowską albo p.Senyszyn która niebawem wystartuje..
        • sceptyk Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:54
          Moze moglyby byc Prezydentkami obie, rotacyjnie.
          • oldyeboos Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:57
            No właśnie..i byłoby tak jak mawiał nieboszczyk Kuroń,ciekawie i wesoło
            • yeellow Re: Sluszny akt obywatelskiego nieposluszenstwa! 11.06.05, 18:59
              lepsze to, niz dwa Kaczory, przynajmniej jakies urozmaicenie, a tak to samo.
              • henryk.log Pamiętacie! "Wasz prezydent" - "Nasz brat" ?? 11.06.05, 20:25

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka