lupus.lupus 11.06.05, 19:08 Przed chwilą w "Faktach" widziałem jak pięciu (sic!)policjantów okładających pałkami leżącego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! Ostatnie takie widoki widziałem w 1989 r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanctum.officium Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:09 do policji, a szczegolnie do prewencji wciaz ida tylko glupki i zakopleksieni nieudacznicy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:09 lupus.lupus napisał: > Przed chwilą w "Faktach" widziałem jak pięciu (sic!)policjantów okładających > pałkami leżącego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! > Ostatnie takie widoki widziałem w 1989 r. Też to widziałam. Bili z pasją choć człowiek już dawno leżał. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:24 Pełnego deja vu nie było. Nie widziałem armatek wodnych i poczciwych nysek. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus ps 11.06.05, 19:10 A Jaruga mówi: "Kaczyński zakazał legalnej manifestacji" Korepetycje dla pani premier. Skoro zakazał to była nielegalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:12 Trochę mi się składania zdania poskładała, ale zdenerwowałem się :( Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy LUPKU-DUPKU ... PAETZ CZEKA ... 11.06.05, 19:13 lupus.lupus napisa?: > Przed chwila˛ w "Faktach" widzia?em jak pie˛ciu (sic!)policjantów ok?adaja˛cych > pa?kami lez˙a˛cego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! > Ostatnie takie widoki widzia?em w 1989 r. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: pa?kowe deja vu 11.06.05, 19:13 lupus.lupus napisa?: > Przed chwila˛ w "Faktach" widzia?em jak pie˛ciu (sic!)policjantów ok?adaja˛cych > pa?kami lez˙a˛cego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! > Ostatnie takie widoki widzia?em w 1989 r. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Pentrate-3 dla Lupuska? Spadaj pedale! 11.06.05, 19:28 lupus.lupus napisa?: > Przed chwila˛ w "Faktach" widzia?em jak pie˛ciu (sic!)policjantów ok?adaja˛cych > pa?kami lez˙a˛cego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! > Ostatnie takie widoki widzia?em w 1989 r. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I od tego czasu tylka na Zachod nie wystawiles? 11.06.05, 19:31 Szkoda - w tym roku w Niemczech tez ladnie NAZI ganiali. I palowali;) Jakos was, naziole, w swiecie nie lubia... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:35 lupus.lupus napisał: > Przed chwilą w "Faktach" widziałem jak pięciu (sic!)policjantów okładających > pałkami leżącego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! > Ostatnie takie widoki widziałem w 1989 r. Wszyscy widzielismy. Przedsmak tego co nas byc moze niedlugo czeka. Tzw homofobow wyleczy sie palka - albo paragrafem. Podobno ten co to go zbili to wrog demokracji. Czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:40 nurni napisał: > Tzw homofobow wyleczy sie palka - albo paragrafem. > > Podobno ten co to go zbili to wrog demokracji. Czy jakos tak. "Wiadomości" pokazały relację z wydarzeń w Notre Dame i komentarz członka Act Up do zadymy w katedrze. Powiedział, że to dlatego, że kościół katolicki niszczy ich życie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:45 kataryna.kataryna napisała: > "Wiadomości" pokazały relację z wydarzeń w Notre Dame i komentarz członka Act > Up do zadymy w katedrze. Powiedział, że to dlatego, że kościół katolicki > niszczy ich życie. Biedni ludzie - zdesperowani. Spokoj duszy odzyskaja dopiero wtedy gdy wszyscy zostaniemy homoseksualistami. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:52 Jeszcze lepiej tłumaczył się lider homoseksualistów z Hong Kongu. W 2003 roku wdarli się do katedry i przerwali mszę okupując ołtarz. Powiedział: "Weszliśmy do kościoła i na kilka minut przerwaliśmy mszę, ale takiego zachowania my doświadczamy codziennie w naszym życiu(katole przerywają im, ale co?-lupus) Obecnie nie możemy żyć publicznie (sic!) ze swymi partnerami, nie możemy płacić ubezpieczeń za siebie nawzajem ( jaki jest sens płacenia nawzajem za siebie?- lupus) i nie możemy być chowani po śmierci razem" Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:56 O tym co może nas czekać przekonywał w piatek pastor Ake Green. Skazano go na miesiąc aresztu za to, że w kazaniu przypomniał co mówi Biblia o homoseksualizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 20:02 lupus.lupus napisał: > O tym co może nas czekać przekonywał w piatek pastor Ake Green. Skazano go na > miesiąc aresztu za to, że w kazaniu przypomniał co mówi Biblia o > homoseksualizmie. Biblie przerobi sie. Nie moze byc tak ze promuje ona homofobiczne uprzedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 20:05 nurni napisał: > lupus.lupus napisał: > > > O tym co może nas czekać przekonywał w piatek pastor Ake Green. Skazano g > o na > > miesiąc aresztu za to, że w kazaniu przypomniał co mówi Biblia o > > homoseksualizmie. > > Biblie przerobi sie. Nie moze byc tak ze promuje ona homofobiczne uprzedzenia. Niestety na poważnie- znam kilku duchownych, którzy podjęli by się usunięcia z Biblii elementów wstecznych :( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 22:29 Odpowiadasz na : lupus.lupus napisał: > nurni napisał: > > > lupus.lupus napisał: > > > > > O tym co może nas czekać przekonywał w piatek pastor Ake Green. Ska > zano g > > o na > > > miesiąc aresztu za to, że w kazaniu przypomniał co mówi Biblia o > > > homoseksualizmie. > > > > Biblie przerobi sie. Nie moze byc tak ze promuje ona homofobiczne uprzedz > enia. > > Niestety na poważnie- znam kilku duchownych, którzy podjęli by się usunięcia z > Biblii elementów wstecznych :( Którzy to są? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 22:31 > Niestety na poważnie- znam kilku duchownych, którzy podjęli by się usunięcia z > Biblii elementów wstecznych :( Takich nigdy nie brakowalo. Ciekawe jakie sa pomysly na takie przerobienie wrazliwosci by zboczenia uznac za norme. Inzynierowie dusz cos wymysla - czy moze bedzie tak jak w wypadku uznania homoseksualizmu za alternatywny styl zycia przez WHO - demokratycznie. Moze przeglosuja ze to co budzi obrzydzenie - obrzydzenia wcale nie budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta_zastepcza Re: pałkowe deja vu 13.06.05, 12:49 lupus.lupus napisał: > O tym co może nas czekać przekonywał w piatek pastor Ake Green. Skazano go na > miesiąc aresztu za to, że w kazaniu przypomniał co mówi Biblia o > homoseksualizmie. ładnie przekonywał: andrzej.ekai.pl/ekai/serwis/?MID=9774 a rozmowa o tym była tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24840004&a=24840004 Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Pewnie wolałbyś, by, 11.06.05, 19:41 jak w zeszłym roku, dopuścić do bicia g&l przez nazioli. Brawo Policja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Pewnie wolałbyś, by, 11.06.05, 19:59 Wolałbym żeby do głupiej manifestacji nie doszło i Policja nikogo nie pałowała. Wierz mi, to nic przyjemnego.Wiem coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 19:42 lupus.lupus napisał: > Przed chwilą w "Faktach" widziałem jak pięciu (sic!)policjantów okładających > pałkami leżącego protestanta. Brawa dla Policji! Brawo Kalisz! > Ostatnie takie widoki widziałem w 1989 r. Przypomnę tylko, że gdy pracownicy stoczni linczowali publicznie prezesa, to policja stała i patrzyła na to bez większego wzruszenia. Ot, polska policja. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 20:01 Stała, patrzyła i żuła gumę. Pamiętam z TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:16 Domyslam sie, ze w calym swoim oburzeniu na "nielegalna demonstracje" nie zauwazyliscie chlopaka (nie wiem, czy geja) trafionego w oko czyms twardym, nie sluszeliscie tez pieknej, chrzescijanskiej mlodziezy skandujacej "eutanazja dla pedalow". Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:17 Czy to było do między innymi do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:21 goniacy.pielegniarz napisał: > Czy to było do między innymi do mnie? Do wszystkich osob, ktore z podziwu godnym obiektywizmem opisuja przebieg parady, glownie do Lupusa, ogarniajacego caly swiat swoja chrzescijanska miloscia. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:23 jak.babcie.kocham napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Czy to było do między innymi do mnie? > > Do wszystkich osob, ktore z podziwu godnym obiektywizmem opisuja przebieg > parady, glownie do Lupusa, ogarniajacego caly swiat swoja chrzescijanska miloscia. Ale pytam, czy to było też do mnie, bo jak się wypowiadasz w stylu Oszołoma z RM i zwracasz się "wy", to już sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:26 Ok, do Ciebie nie, twoj post faktycznie dotyczyl troche czegos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:24 jak.babcie.kocham napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Czy to było do między innymi do mnie? > > Do wszystkich osob, ktore z podziwu godnym obiektywizmem opisuja przebieg > parady, glownie do Lupusa, ogarniajacego caly swiat swoja chrzescijanska milosc > ia. Ciebie też ogarniam. I babcię. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:18 Dostała też dziennikarka/heteroseksualna zapewne/ Właśnie dlatego do tej Parady nie miało dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:24 lupus.lupus napisał: > Dostała też dziennikarka/heteroseksualna zapewne/ Właśnie dlatego do tej Parady > > nie miało dojść. Gdyby o to chodzilo, to ten cienias z ratusza nie powinien byl rowniez nie wydac zgody na wszystkie demonstracje gornikow, hutnikow, marszow alterglobalistow i zabronic organizowania jakichkolwiek rozgrywek pilkarskich. Od tego jest policja, zeby dbac o bezpieczenstwo i porzadek w takich sytuacjach. A ze mamusie tych nazioli z MW nie potrafily swoich synalkow wychowac na ludzi, to osobny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:32 jak.babcie.kocham napisała: > Gdyby o to chodzilo, to ten cienias z ratusza nie powinien byl rowniez nie wyda > c > zgody na wszystkie demonstracje gornikow, hutnikow, marszow alterglobalistow i > zabronic organizowania jakichkolwiek rozgrywek pilkarskich. Od tego jest > policja, zeby dbac o bezpieczenstwo i porzadek w takich sytuacjach. A ze mamusi > e > tych nazioli z MW nie potrafily swoich synalkow wychowac na ludzi, to osobny > problem. Demonstracje górników,hutników, a nawet alterglobalistów nie polegają na starciu z inną antagonistyczną grupą.A że mamusie tych sodomitów nie potrafiły wychować swoich synalków wychować na ludzi,którzy nie muszą obnosić się ze swoją seksualnością to osobny problem Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:46 lupus.lupus napisał: > jak.babcie.kocham napisała: > > > > Gdyby o to chodzilo, to ten cienias z ratusza nie powinien byl rowniez ni > e > wyda > > c > > zgody na wszystkie demonstracje gornikow, hutnikow, marszow alterglobalis > tow i > > zabronic organizowania jakichkolwiek rozgrywek pilkarskich. Od tego jest > > policja, zeby dbac o bezpieczenstwo i porzadek w takich sytuacjach. A ze > mamusi > > e > > tych nazioli z MW nie potrafily swoich synalkow wychowac na ludzi, to oso > bny > > problem. > > Demonstracje górników,hutników, a nawet alterglobalistów nie polegają na > starciu z inną antagonistyczną grupą.A że mamusie tych sodomitów nie potrafiły > wychować swoich synalków wychować na ludzi,którzy nie muszą obnosić się ze > swoją seksualnością to osobny problem. Właśnie że tak - np. dla alterglobalistów najczęściej jest to policja. A czy ktoś tym wspaniałym, zdrowym katolikom z MW KAZAŁ iść na tę demonstrację? Nie chcieli narażać się na na widok obmierzłych "sodomitów", mogli siedzieć w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Biedna, represjonowana MW 11.06.05, 20:22 Prawie tak ładne jak te skandowane w Krakowie przez piękną i tolerancyjną młódź: "Glempofile" Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: pałkowe deja vu 11.06.05, 20:19 lupus.lupus napisał: > Stała, patrzyła i żuła gumę. Pamiętam z TV :) I tamtymi zdjęciami byłem nieporównywalnie bardziej zszokowany niż tymi dzisiejszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus przerost etatów w Policji 11.06.05, 21:58 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=13 Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony TO JUŻ DO TEGO DOSZŁO?!!! 13.06.05, 12:54 Że policja bije ,,protestantów''? he! he! he! Pewnie niedługo zacznie też ,,prawosławnych'' ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś