t-800 13.06.05, 22:27 To nasza nowa Kandydatka na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malaszaramysz Zostałam dzisiaj debilem roku ale miałam nadzieję, 13.06.05, 22:32 że tylko dla ZUS-u. A te kobiety doniosły,że ja taka debilna jestem i od razu na prezia:-((((( Chlip,chlip.chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zostałam dzisiaj debilem roku ale miałam nadz 13.06.05, 23:13 Eee tam, każdemu może się zdarzyć! Przy okazji jeśli można: naprawdę jesteś mała, czy to tylko taki nick? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ty lepiej zaraz mi tu napisz czym Ci mysz biedna 13.06.05, 23:15 podpadła? :-)))) P.S. Tylko taki nick:))) szaramysz był zajęty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ty lepiej zaraz mi tu napisz czym Ci mysz bie 13.06.05, 23:16 OK. Dzięki. :-) Sorry za natręctwo. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Panie "t-800"?- bliższych w "prawej" rodzinie nie 13.06.05, 23:21 masz Pan? i "godnych" ? Pani "małaszaramyszka" nie z "waszych jest! :-)). Ona Wam "niegodna" chyba? (moim zdaniem) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Panie "t-800"?- bliższych w "prawej" rodzinie 13.06.05, 23:22 1.Wam niegodna? Możesz to wyjaśnić? 2. Jak nie z naszych? Z naszych, forumowych jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie "t-800"?- bliższych w "prawej" rodzinie 13.06.05, 23:27 ad1. - Wam - "prawym" ad2. -Jeśli "Z naszych, forumowych jak najbardziej:)" . :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panie "t-800"?- bliższych w "prawej" rodzinie 13.06.05, 23:34 Chyba miało być(P."humbak"): ad1.-Im-"prawym" ad2.- Jeśli? "Z naszych, forumowych jak najbardziej:)":-). ????? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Panie "t-800"?- bliższych w "prawej" rodzinie 13.06.05, 23:22 Ja, w przeciwieństwie do Pana, nigdy (wbrew pozorom) nie stosuję takich prostych kryteriów. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Widocznie się pomyliłem!! ;-) 13.06.05, 23:51 >(wbrew pozorom)< :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dowiem się kiedyś dlaczego mnie taki zaszczyt 13.06.05, 23:29 kopnął:-))) Nabroiłam coś. Tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dowiem się kiedyś dlaczego mnie taki zaszczyt 13.06.05, 23:34 Po prostu jesteś debeściara! :-DDD Co – zastrzegam – zostało stwierdzone komisyjnie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz I jeszcze komisja:-))))))))))))))) 13.06.05, 23:35 Muszę się nad sobą poważnie zastanowić:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: I jeszcze komisja:-))))))))))))))) 13.06.05, 23:37 Ależ nie ma sobie co tym głowy zaprzątać! Program kampanii wyborczej już dawno został przygotowany! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 23:39 Gdzie miotła.Czas się chować jak na przestraszoną mysz przystało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 23:42 Nie ma co się chować! Jutro o 18.00 w Victorii jest spotkanie z PR-owcami I stylistami. Limuzyna będzie podstawiona o 17.00. Strój dowolny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Szare , wyliniałe futerko? n/t 13.06.05, 23:45 Może być. To jest spotkanie wstępne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:45 No wiesz Mysz, zazdroszczę ci. Panowie tak Cię admirują. Aż mnie zatkało. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:48 A Pani Sawa będzie szefową sztabu wyborczego! To się Kaczyński zdziwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:49 Nominację przyjmuję. Cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:51 OK, jutro o 18.00 spotkanie w Victorii. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:53 t-800 napisał: > OK, jutro o 18.00 spotkanie w Victorii. ;-))) Decyzja nalezy do szanownej kandydatki. I czy to nie za bardzo ad hoc. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:55 Nie ma czasu, trzeba podejmować szybkie decyzje, wybory tuż, tuż!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:53 Szkoda:(( ,że dobrze urodzonych tam nie wpuszczają:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:55 Oooooooo! Witamy skarbnika komitetu wyborczego! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Jakie, ratunku! 13.06.05, 23:55 hrabia.m.c napisał: > Szkoda:(( ,że dobrze urodzonych tam nie wpuszczają:-)) Hrabio, pierwsze słyszę. Naprawdzicki?! (tak dziwi się moja przyjaciółka góralka) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Coś sie zmienia??- w Nas!! ;-)) 13.06.05, 23:57 Pani"małaszaramysz"-ka "Godzi Obyczaje"?? :-))) >"Obyczaje": 1.-Wy, 2.-My< Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Mysz chyba nie zaśnie dzisiaj:-))) 14.06.05, 00:02 Pod miotłą nie wygodnie a ze strachu się nie ruszę:-))) Pozdrawiam komitet:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Mysz chyba nie zaśnie dzisiaj:-))) 14.06.05, 00:05 Odpowzdrawiam w imieniu sztabu! My też nie śpimy. Ktoś musi w końcu wydrukować te palakaty i ulotki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Mysz chyba nie zaśnie dzisiaj:-))) 14.06.05, 00:08 t-800 napisał: > Odpowzdrawiam w imieniu sztabu! > > My też nie śpimy. Ktoś musi w końcu wydrukować te palakaty i ulotki! ;-) Tak tak droga Myszo, przed nami piękne noce i dnie. Pracowitre wielce. Trzeba zmajstrować program w tkóry uwierzą nasi przyjaciele i nieprzyjaciele wirtualni. Henryku o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Mysz chyba nie zaśnie dzisiaj:-))) 14.06.05, 00:19 LicZe i licze te grosiki ,a nocka zarwana,bo 33 grosze sie nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Mysz chyba nie zaśnie dzisiaj:-))) 14.06.05, 07:48 Musi grać co do grosza! Licz jeszcze raz, bo po wyborach będą ciągać nas po sądach za malwersacje! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mysz chyba nie zaśnie dzisiaj:-))) 14.06.05, 01:20 > Henryku o co ci chodzi?< "Po naszemu"!: Pani"małaszaramysz"-ka ma to "coś",..że "wy" i "my" po ludzku zaczynamy pisać:-) (celowo nie piszę teraz "wy-my" z dużych liter) P.P. - "sawo.." i "t-800" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 01:27 Jak tylko skoncze lepic oszolkowi autko jego marzen, to nadbiegne ze wsparciem. Osobiscie tez wolalbym Mala Szara Mysz na prezia niz Mala Kaczke z Ambicjami.. Na miejscu MSM zaczalbym przygotowywac juz oredzie do Narodu.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 01:47 dr.krisk napisał: > Jak tylko skoncze lepic oszolkowi autko jego marzen, to nadbiegne ze wsparciem. > Osobiscie tez wolalbym Mala Szara Mysz na prezia niz Mala Kaczke z Ambicjami.. > > Na miejscu MSM zaczalbym przygotowywac juz oredzie do Narodu.. P. "d-rze" a nie jest Panu przykro, że "nam" "naszą" "myszkę" "oni:)" "typują"?? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 07:49 Widzę, że Kolega ma wąskie horyzonty, a to jest przecież porozumienie ponad podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 08:59 t-800 napisał: > Widzę, że Kolega ma wąskie horyzonty, a to jest przecież porozumienie ponad > podziałami. Tak tak, ponad podziałami. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 09:00 :-) Dla dobra Rzeczypospolitej, a nie osobistych interesów! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 09:02 Będziemy mieli na długie zimowe wieczory idealną Pania Prezydent w idealnym państwie, lepszym niż u Platona. Z wydajną gospodarką i szczęsliwymi ludźmi. No to do roboty... bracia (i siostry) rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 09:05 Plan określony. Cele wskazane. Do roboty, Rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz To jest wroga propaganda:-)))))))))))))))))))) 14.06.05, 09:08 Idealni są nudni:-))) Na samą śmierć się chcecie zanudzić? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ja tez popieram i zachecam! 14.06.05, 20:21 > Widzę, że Kolega ma wąskie horyzonty< - toś mi Pan dogrzał! :-) Dla "ponad podziałami." - jak w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Malaszaramysz!!! 14.06.05, 19:56 Jak to tak ,kandydatka gdzieś w tlumie:0 do gory ,na szczyt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Malaszaramysz!!! 14.06.05, 19:58 Czy ktoś dysponuje może wynikami najnowszych sondaży? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Malaszaramysz!!! 14.06.05, 20:05 to ja się też dołączam i omamiony głos na Myszkę oddaję !!! ZLIKWIDOWAĆ WSZYSTKIE KOTY !!! kaczki zresztą też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Malaszaramysz!!! 14.06.05, 20:35 Jak zlikwidujesz koty to obawiam się, że mysza ci tego nie daruje... Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Malaszaramysz!!! 14.06.05, 20:49 skun2 napisał: > Jak zlikwidujesz koty to obawiam się, że mysza ci tego nie daruje... myślisz,że Myszka lubi te perwersyjne zabawy z nimi ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wiedźmin, czy mój kot może zostać? 14.06.05, 20:44 To tak w ramach nepotyzmu:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Wiedźmin, czy mój kot może zostać? 14.06.05, 20:51 jeśli mogę się wtrącić - mam kotke, to może zawiążemy koalicje przedwyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Kocią?? 14.06.05, 20:54 Mój kot niestety wskutek pewnego zabiegu niezbędnego dla trzymania kota w mieszkaniu już w kotkach nie gustuje:-))) Ale koalicja miłośników kotów - jak najbardziej:-))))))))))) O rany - bredzę !!!! Kaczka też ma kota:-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Wiedźmin, czy mój kot może zostać? 14.06.05, 20:57 skun2 napisał: > jeśli mogę się wtrącić - mam kotke, to może zawiążemy koalicje przedwyborczą? dobra dobra Skunie, nie zagaduj spryciarzu ! kocia przyjaźń ,bla bla bla NIE DAMY USIDLIĆ MYSZKI !!! ONA NASZĄ wspólną kandydatką na prezia jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: Wiedźmin, czy mój kot może zostać? 14.06.05, 20:53 malaszaramysz napisała: > To tak w ramach nepotyzmu:-))))))))))) jeśli to Ty jemu dajesz wycisk ,a nie odwrotnie to może zostać :) i jak go nazwiesz pissuar i zapędzisz do mysiej dziurki to taki status quo mi pasi jak cholera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz No wiesz Ty co? Własnego kota mam tak nazywać??? 14.06.05, 20:56 To mój kot, własny, prywatny!!!! Ma śliczne kocie imię : Mruczek:-)))) Co Ci to biedne zwierzątko zrobiło,żeby go tak strasznie nazywać? :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com miało być ponad podziałami, a tu jest jakaś kocia 14.06.05, 21:05 piąta kolumna. Koty kacze. Koty mysie. Groźne gesty wobec kaczek. Kaczuszki to takie sympatyczne stworzenia. Malutkie żółciótkie kuleczki. No... jestem w kłopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jeżeli chodzi o te małe,sliczne i żołte to niech 14.06.05, 21:09 sobie pływają:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: miało być ponad podziałami, a tu jest jakaś k 14.06.05, 21:14 sawa.com napisała: > piąta kolumna. Koty kacze. Koty mysie. > Groźne gesty wobec kaczek. > Kaczuszki to takie sympatyczne stworzenia. > Malutkie żółciótkie kuleczki. > > No... jestem w kłopocie! moja wina,moja wina ,moja bardzo wielka wina :) sorry, w tym wątku juz nie będę.... Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: No wiesz Ty co? Własnego kota mam tak nazywać 14.06.05, 21:07 malaszaramysz napisała: > To mój kot, własny, prywatny!!!! Ma śliczne kocie imię : Mruczek:-)))) Co Ci to > > biedne zwierzątko zrobiło,żeby go tak strasznie nazywać? :-)))))))))))))) noooo teraz to mną wstrzasnęłaś, CO TY MU ZROBIŁAŚ,ŻE KOCIAKAMI PRZESTAŁ SIE INTERESOWAĆ ??? ale jesteś ...... czy on......teraz już eunuszek jak Kaczory ??? to tym bardziej imię nalezałoby zmienić :))) kurde mol, Ty jesteś jednak Niebezpieczna Mysz...... ale na prezia w sam raz i jeśli jeszcze pierwszym punktem programu wyborczego będzie wysterylizować z nienawisci wszelkie bestie polityczne ,to nasz wybór coraz bardziej mnie kręci :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: No wiesz Ty co? Własnego kota mam tak nazywać 14.06.05, 21:11 Kaczek nie trzeba:))one jaj już nie zniosą: ale r...kitke trzeba na "gwałt" poddac sterylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: No wiesz Ty co? Własnego kota mam tak nazywać 14.06.05, 21:11 omamiony.wiedzmin napisał: > pierwszym punktem programu wyborczego > będzie wysterylizować z nienawisci wszelkie bestie polityczne :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: I refleks!, że ho.ho :)- "Nasz Prezydent"(ka:) 14.06.05, 21:25 "im:)żal" ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Nasi" : "nad podziałami" -1:0 - na razie? ;-) 14.06.05, 21:17 1.-"pierwszym punktem programu wyborczego będzie wysterylizować z nienawisci wszelkie bestie polityczne" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: "Nasi" : "nad podziałami" -1:0 - na razie? ;- 14.06.05, 21:19 zaczynamy od??????? (sterelizację) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: (sterylizację) zacząć czas! od FK-podwórka;) 14.06.05, 21:33 - zróbmy eunuchami osły - - " - - " - "polskie_katoliki" Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: (sterylizację) zacząć czas! od FK-podwórka;) 14.06.05, 21:35 Zgoda!!!pelna:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: (sterylizację) zacząć czas! od FK-podwórka;) 14.06.05, 21:48 Pańska "hrabio" zgoda, oznacza FK-syzyfową robotę!! - będzie nie lekko i długo :-) Nim "zaszczytu" Pani "Nasza" dostąpi, we "w trudzie" nas wesprze!- myślę? :-) -- "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się śmiać"->Amos Oz< Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Malaszaramysz!!! 14.06.05, 20:58 Popieram! Popieram! W końcu krewniaczka ;-) Apodemus ucieszony Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 A kto oponentów wyrżnie??? 14.06.05, 21:34 Myszko! To i ja, swoją "kreskę" Ci dawam! Jeno się tym frasuje, że oponentów (oszolstwa wszelkiej maści) nie ma kto wyrżnąć! A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Re:Przed "wyrżnie???"ciem, eunuchów z nich zróbm 14.06.05, 21:47 To chyba nie przejdzie! Oni wolą śmierć, niż pozbycie się sensu życia - nienawiści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Przed "wyrżnie???"ciem, eunuchów z nich zróbm 14.06.05, 21:56 tyta.nic1 napisał: > To chyba nie przejdzie! > Oni wolą śmierć, niż pozbycie się sensu życia - nienawiści!!! > -nabrzmiałe 'ich' "pisiorki" są nienawiścią??- chciałeś P."tyta.nic1"-ku rzec ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Re:Przed "wyrżnie???"ciem, eunuchów z nich zróbm 14.06.05, 22:07 ONI cali są "pisiorkami"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Panowie, śmiechozolem z oponentami się walczy:-)) 14.06.05, 21:48 Na bestie polityczne też działa :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Panowie, śmiechozolem z oponentami się walczy 14.06.05, 22:02 Pani "łagodnaś" aż do bólu :D, (nno?- "....wszystkich rodaków" - się wie). Nas zaś nauczyły kaczki, iż w polityce: "Skuteczność -Durnie" przedewszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: A kto oponentów wyrżnie??? 14.06.05, 21:45 tyta.nic1 napisał: > Myszko! > > To i ja, swoją "kreskę" Ci dawam! > Jeno się tym frasuje, że oponentów (oszolstwa wszelkiej maści) nie ma kto wyrżn > ąć! > A szkoda! Bo to się zawsze tak zaczyna... widzę, że po komnatach szepczą. Noc długich noży szykują. Pewnie to do historii przejdzie jako noc długich skalpeli... Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A kto oponentów wyrżnie??? 14.06.05, 22:03 tyta.nic1 napisał: > Myszko! > > To i ja, swoją "kreskę" Ci dawam! > Jeno się tym frasuje, że oponentów (oszolstwa wszelkiej maści) nie ma kto wyrżnąć! Wyrżnie się ich, zarzucając im rasizm wobec Szarych:) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: A kto oponentów wyrżnie??? 14.06.05, 22:08 tyta.nic1 napisał: Jeno się tym frasuje, że oponentów (oszolstwa wszelkiej maści) nie ma kto wyrżn > ąć! Ja ich mogę wyrżnąć;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A kto oponentów wyrżnie??? 14.06.05, 22:10 a co? partner ci się uwalil? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: A kto oponentów wyrżnie??? 14.06.05, 22:16 – Mamusiu, a nasz sąsiad mówił, że ty jesteś fajna babka i chętnie by cię zarżnął. – Zerżnął, synku, zerżnął... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie będziesz ""wyżynał" bliźniego swego!! 14.06.05, 22:18 tego jedynego(na FK) z "(oszolstwa wszelkiej maści)":-) Odpowiedz Link Zgłoś
tyta.nic1 Re: Nie będziesz ""wyżynał" bliźniego swego!! 14.06.05, 22:30 Ja tam zgodny jestem, a i jeśli wola Waszmościów takowa, "stawał okoniem" nie będę! Toż równie dobrze, można go(ich) na pal(e) powbijać! Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 a teraz....na poważnie 15.06.05, 05:22 czy podpisy elektroniczne mogą być ważne? ChodZi o to, że wystawienie kandydatury wiąże się z jakąś ilością podpisów, gdyby mogły być elektroniczne dałoby się nazbierać dla myszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: a teraz....na poważnie 15.06.05, 10:29 :-))) Niezły pomysł! :-D Trzeba będzie pomyśleć przy następnych wyborach; może już wtedy podpis elektroniczny będzie w miarę powszechny (póki co jest w powijakach). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: a teraz....na poważnie - Serio!! 15.06.05, 15:44 P."t-800" - jak spowodować by sygnaturki losowo się wyświetlały?? Zgodnie z instrukcją próbowałem, efekt taki, że wszystkie mi się wyświetlają i kłopot tylko z wymazywaniem "zbędnych".:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: a teraz....na poważnie - Serio!! 17.06.05, 20:19 Myszkoszara już się poddajesz? Nie martw sie,od 15.08. kaczor przestanie być "konkurent":)) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Panie hrabio, ja mysz szara , gdzie mi tam do 17.06.05, 20:56 kaczego majestatu:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: POKAZCIE FOTKI KANDYDATKI 17.06.05, 21:24 www.bielecki.inten.pl/wiecej.php?pokaz=1527&typ=82 Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: POKAZCIE FOTKI KANDYDATKI 17.06.05, 21:39 Nnoo!! - P."hrabio":-), pięknieś Pan ukazał "Naszej-P.'m.sz.m"-ki'" -konterfekt,!:-), w tle - wszylakiej maści pospólstwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dziękuję pięknie,Panie Hrabio:-))) 17.06.05, 21:44 Nie wiedziałam,że taka ładna jestem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus aha, poznalem te pania 17.06.05, 21:56 Nazywala sie troche inaczej, jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:"Hamem"!!!- p. "minotaurus" -jestes!! 17.06.05, 22:47 "gdy trza" ! - nieortograficznie-hamie piszę !! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: POKAZCIE FOTKI KANDYDATKI 17.06.05, 21:43 www.foksal.com.pl/new/galeria-119-1-3.php Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: POKAZCIE FOTKI KANDYDATKI 17.06.05, 22:43 Panie - z "gorących"-"t-800":-)- niezależnie od "intencyji", pięknie żeś "Naszą" P."m.sz.m"-kę "unaocznił" :-). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Malaszaramysz!!! 17.06.05, 22:29 No i jestem setny!!! Przy okazji pozdowienie dla malejszarejmyszy ! Odpowiedz Link Zgłoś