Dodaj do ulubionych

Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalności

• nick3 WHITE BOYS ARE SO PRETTY...! :-))))) 18.06.05, 19:46
      (Z musicalu "Hair")
    • wojten Dlaczego faszystom pozwala się chodzić ulicami? 18.06.05, 20:07
    • gekon1979 TYMCZASEM W HISZPANI - DEMONSTRACJA 18.06.05, 20:07
      Dziesiątki tysięcy ludzi demonstrują w sobotę wieczorem w Madrycie przeciwko legalizacji - z inicjatywy rządu socjalistów - małżeństw homoseksualistów.
      Pod hasłem "Liczy się rodzina" manifestanci idą w 35-stopniowym upale przez centrum hiszpańskiej stolicy.

Do protestu, popieranego przez hiszpański Kościół katolicki i opozycyjną konserwatywną Partię Ludową (PP), wezwało Forum na rzecz Rodziny, skupiające wiele inicjatyw obywatelskich, przeważnie katolickich.

W manifestacji uczestniczy wielu katolickich biskupów jak również sekretarz generalny PP Angel Acebes.

Organizatorzy mówią o pół milionie uczestników.

Zdaniem hiszpańskiego episkopatu, forsowana przez socjalistów ustawa oznacza zniszczenie instytucji rodziny.

Rząd odpowiada, że homoseksualiści mają słuszne prawo do równego traktowania.

Podczas gdy prawica chce utrzymania dotychczasowej ustawy, legalizującej związki gejów i lesbijek jako "związki cywilne", projekt rządowy, uchwalony już w kwietniu przez izbę niższą parlamentu, zapewnia nadanie małżeństwom homoseksualnym tych samych praw, jakie mają małżeństwa mężczyzny i kobiety, włącznie z możliwością adopcji dzieci.

Za tydzień ustawa ma być zatwierdzona w Senacie, by wejść w życie jeszcze przed wakacyjną przerwą.

przyklejone z onetu info.onet.pl/1116263,12,1,0,120,686,item.html
      • werter-6 Katolicka Prowokacja Katabasów!!!! 18.06.05, 21:49
        • gekon1979 Re: Katolicka Prowokacja Katabasów!!!! 18.06.05, 22:03
          jak prowokacja
          tam jest walka nie o zwiazki, tlyko o malzenstwa :/
          a wiec mamy racje z innymi "homofobami", ze do tego to prowadzi
          metoda peknietej tamy
          male pekniecie, zaczyne przeciekac, a nagler lup i nic nie poradzisz tama rozwalona
          ale widac, ze u nas sie te tame naprawia :)
          • werter-6 Re: Katolicka Prowokacja Katabasów!!!! 18.06.05, 22:18
            Zwykla bezczelana prowokacja czarnej biskupiej holoty!!!!!!!!!!!!!!
    • wojten Znowu normalny faszyzm? 18.06.05, 20:09
    • smok5 [...] 18.06.05, 20:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tadeuszosinski48 wiekszość chorych na AIDS jest z HETEROzwiązków 18.06.05, 20:23
      • polly Re: Niech pedalstwo nie usuwa moich postów. 18.06.05, 20:23
        a jak pojdziesz do lozka z dziewczyna chora na AIDS to sie nei zarazisz?
        Biorac opd uwage, ze duuuuza wiekszosc polakow to heteroseksualisci, oraz to, ze nie kazdy gej ma AIDS, wniosek nasuwa sie sam: 90% AIDS przenosza heteroseksualisci.
        • polly Re: Niech pedalstwo nie usuwa moich postów. 18.06.05, 20:25
          ... i pewnie wielkim zwolennikiem kosciola jestes... lepiej uwazaj bo sam dostaniesz HIV'a - kosciol to jedyna organizacja ktora zabrania prezerwatyw, czyli to tak, jakby byla ZA AIDS ;>
      • polonic Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 20:44
        Dziwne to czasy ze normalność, czyli rodzinę składającą sie z męczyzny i kobiety
        mającą dzieci trzeba propagować na ulicach... do tego prowadzi rewolucja
        homoseksualna. Każda kura chce na wyższą grzędę wiec jak dzisiaj pozwolimy na
        parady pederastów jutro będą nachodzić nas w kosciołach i przypominac o swoich
        problemach zdrowotnych... panowie pedały do lekarza!
        • yeellow Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 20:47
          Na ulicach propagowala sie dzisiaj glownie MW i LPR. Te rodziny, ktore
          widzialem, to jakies rozbite byly. Romek bez zony, z dzieckiem na reku, jakas
          inna pani, ktora sie wypowiadala, tez z dzieciakiem bez meza.

A jak gej odwazy sie wejsc do kosciola, to juz bedzie zupelny skandal. Tylko
          co, jak msze koncelebrowal bedzie biskup Paetz, czy inny Jankowski? Ten drugi
          niby sie leczy, ale chyba w innej sprawie...

--
          homo-niewiadomo.blogspot.com/
          • polonic Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 22:07
            Bo MW i LPR opowiada sie za zachowaniem nienaruszalności instytucji rodziny w
            Polsce wiec jak najbardziej może sie propagować.
            • yeellow Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 22:33
              dzisiaj wszyscy mogli uslyszec ich hasla. No, ci, co maja TVN, bo TVP1 malo
              pokazala.

--
              homo-niewiadomo.blogspot.com/ (przeczytane juz conajmniej w 10
              krajach :-)
        • wojtello2 Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 21:23
          sam czlowieku sie dziwisz jak bezsensowna jest idea parady normalnosci,
          normalnosc widac codziennie, zaden gej nie podwazy wagi i roli rodziny (w sensie
          kobieta+ mezczyzna) jako podstawowej komorki w spoleczenstwie. Jednak istnieje
          mniejszosc homoseksualna, ktora istnieje w swiadomosci duzej czesci "normalnej"
          wiekszosci jako dotknieta choroba jako gorsi ludzie. To jest niepodwazalna
          prawda (ten stereotyp). Istnieje wiec problem nietolerancji. Z tego wynika, ze
          nie jest dobrze. Z tego wynika, ze trzeba powiedziec, ze jest niedobrze. Biorac
          pod uwage, ze demonstracja jest pokojowa forma walki o swoje prawa to sie
          walczy. A normalnos c. Jest ma swoje prawa i nikt jej nie dokucza. Mozna tylko
          dopiec bardziej tym "nienormalnym". cbdu
          • polonic Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 22:08
            Przykro mi ze krzywdze biednych pedałów uważając homoseksualizm za uleczalną
            chorobę..
            • wojtello2 Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 23:21
              Coz Ci moge powiedziec... Tylko tolerancyjny naród ma szansę na rozwój.
              • marina_babe Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 19.06.05, 01:03
                To oczywiste. Jak Polska stanie się europejskim Iranem, zbojkotowanym na forum
                międzynarodowym, odrzuconym przez inwestorów, importerów...Wszyscy, którym
                wstyd będzie żyć w katolandzie wyjadą wywożąc głowy i wiedzę...To zostanie
                tutaj LPR z PiSem, niedobitkami Samoobrony i będą się kisić w nędzy, ciemnocie,
                brudzie i codziennej mszy oraz publicznej spowiedzi i pokucie.
                To będzie świetlana przyszłość tercetu Giertych i Kaczory...
                • tadeuszosinski48 gorzej,bo Iran to 3.eksporter ropy na globie... 19.06.05, 09:43
            • pe1 Re: Młodzież Wszechpolska dba o wartości. 18.06.05, 23:50
              > Przykro mi ze krzywdze biednych pedałów uważając homoseksualizm za uleczalną
              > chorobę

uważaj sobie co chcesz, ale racji nie masz, bo "tego" się "wyleczyć" nie da.
              Przykro mi, że krzywdzę cię uważając, że jesteś głupi jak but.
    • smok5 Mówicie o skutkach ja o przyczynach. 18.06.05, 20:42
      To że zarażają się heteroseksualni nie zmienia faktów,że to wy tą zarazę
      roznosicie. O to właśnie chodzi aby was izolowac abyśmy my nie zarażali się. Co
      wam pomoże prezerwatywa na zarazki HIV - to tak jakby na wojnę atomową wybrać
      się z maska p/gazową. Ot robia wam wodę z mózgu.
      • yeellow Re: Mówicie o skutkach ja o przyczynach. 18.06.05, 20:49
        To dziwna logika. Jak Wy sie zarazacie od gejow? Czyzbys, obok malzonki,
        spotykal sie na boku z jakims kolega?

Czy zarazony hetero nie roznosi? Rozumiem, ze Ty prezerwatywa sie nie
        zabezpieczasz? A potem sie dziwisz skutkom...

--
        • smok5 Zarażać się można obcując z wami nieświadomie. 18.06.05, 20:56
          Zarazacie często ludzi nieświadomie przyjmując poziom naszej służby zdrowia. A
          to ,że stałe związki kobiety i mężczyzny i rodzina jest najlepszą obroną przed
          zarazkami HIV roznoszonymi przez was to oczywiste.
          • yeellow Re: Zarażać się można obcując z wami nieświadomie 18.06.05, 20:58
            Gdybys nie byl leniem, bylbys bardziej wiarygodny. Ale jestes i dlatego glupoty
            piszesz :-). Co wiecej, nie wiesz nawet, o co chodzi. Lenistwo.

--
            • smok5 Pedalskie ble,ble 18.06.05, 21:03
              o czym ty właściwie piszesz. Co ma lenistwo do pedalstwa. Mogę być największym
              leniem świata, byle nie pedałem.
              • yeellow Re: Pedalskie ble,ble 18.06.05, 21:05
                no wlasnie, masz zagadke. O czym... Mysle, ze sporo ludzi wie :-).
                W dodatku malo umiesz napisac postow mieszczacych sie w regulach obowiazujacych
                ludzi cywilizowanych i dyskusja z Toba sprawia mi dyskomfort.

W kazdym razie zostawiam Ci zagwozdkę. I wskazowke: najciemniej jest pod
                latarnia.

--
                • al999 Re: Pedalskie ble,ble 18.06.05, 22:36
                  yeellow napisała:
                  > no wlasnie, masz zagadke. O czym... Mysle,
                  Czym myślisz? Odbytnicą?
                  • yeellow Re: Pedalskie ble,ble 18.06.05, 22:37
                    kolejny niedoinformowany...

--
              • werter-6 SSmoku5, brudasem, zlodziejem, bandytą, 18.06.05, 22:21
                leniwym polaczkiem, byle nie gejem!
              • werter-6 Sluchaj niedomyty Smoku5 18.06.05, 22:30
                Będziesz kasowany niezależnie od tego co wybelkoczesz, Polaczku!! jasne
                • kopwdup Re: Sluchaj niedomyty Smoku5 18.06.05, 22:37
                  ASSHOLE
              • kopwdup Re: Pedalskie ble,ble 18.06.05, 22:36
                CO LEPSZE PEDAL CZY LENIUCH .PEDALA WYRUCHASZ NA LENIUCHA Z LENIUCHA PEDALA NIE
                ZROBISZ
      • tadeuszosinski48 Cieszy mnie,że Normalni mają dzieci Homo i Biseksu 18.06.05, 20:54
        cieszy mnie ze Normalne rodziny paraduja,bo z tych Normalnych związków pochodzą
        homoseksualne kobiety i homoseksualni mężczyżni i ta zdecydowana procentowo
        większość biseksualnych dziewczyn i chłopców.
        • smok5 [...] 18.06.05, 20:59
          • tadeuszosinski48 brawo dla portalu gazeta.pl/agory sa ! 18.06.05, 21:06
            dobrze,że jest pewna granica nienawiści i zżymam się na konieczność logowania
            się to cieszy mnie ,że portal tak postępuje.Tak mój drogi cieszy mnie że
            normalne rodziny wydają na świat póżniejszych biseksualistów,lesbijki i gejów.
            Moje Uszanowanie dla tych związków.Jak to sie tobie nie podoba,to zakaż
            związków heteroseksualnych,katolickich,wydających takie dzieci na świat.
            • kopwdup [...] 18.06.05, 22:30
              • indianski Re: brawo dla portalu gazeta.pl/agory sa ! 18.06.05, 22:58
                ze tez tatus nie mial na prezerwatywe . A moze byl tak nawalony ze zapomnial
                zalozyc ? szkoda
        • kopwdup Re: Cieszy mnie,że Normalni mają dzieci Homo i Bi 18.06.05, 22:31
          CZY PEDAL Z PEDALEM MOZE MIEC DZIECKO JOLOPIE
      • chips8 Re: Mówicie o skutkach ja o przyczynach. 18.06.05, 22:29
        Swoim wywodem dowodzisz,że cała wasza ideologia jest kretyńska.Chcesz
        powstrzymać gejów przed zarażaniem was.Czyżby was gwałcili?
        • kopwdup [...] 18.06.05, 22:32
          • werter-6 [...] 18.06.05, 23:13
    • nakazim Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 21:38
      Miejmy nadzieję,że dzieci p.Giertycha i innych wszechpolaków bedą hetero... bo
      jak nie to do gazu?! Taki sposób zgłosił jeden z uczestników tej
      parady "prawdziwych Polaków"! Zgroza się zaczęła!
      • chips8 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 22:19
        przed chwilą pokazywali paradę w Panoramie.Rzeczowa, spokojna,obiektywna relacja
        Panna młoda któraj składali życzenia (w ich mniemaniu jak najlepsze)była
        wyraźnie zdegustowana.Nie wszyscy trzęsą portkami przed mw i lpr.Brawo Turski
      • al999 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 22:40
        nakazim napisała:

Zgroza się zaczęła!

Zaczęła się jak cw..e wyszli na ulice.
    • aleandra Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 22:12
      Cieszę się, że parada (nie)rownosci nie zostala zaklocona. Dlaczego? Poniewaz
      lesbijki i geje nie znizyli sie do tego poziomu, co reszta "zdrowego"
      spoleczenstwa rodem z LPR.
      • al999 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 22:57
        To, że kochasz się inaczej nie upoważnia cie do narzucania nam twojego sposobu
        życia. LUDZI obowiązują jakieś normy etyczne. Obnoszenie się z taką innością
        jest nie tylo niemoralne, ale również szkodliwe dla wychowania następnego
        pokolenia. To było kulturalnie. A teraz cytat z Wirus SLD - " jak ja was ...
        nienawidze.
        • pe1 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 23:58
          > To, że kochasz się inaczej nie upoważnia cie do narzucania nam twojego sposobu
          > życia. LUDZI obowiązują jakieś normy etyczne.

To, że wyznajesz moralność katolicką (jak ci się wydaje, bo tak naprawdę to grubo się z nią mijasz), nie upoważnia cię do narzucania tej moralności innym, zwłaszcza tym, którzy nie wierzą w twojego boga nienawiści. Zgoda, ludzi obowiązują normy etyczne, tyle, że te prawdziwe humanistyczne normy etyczne nie mają nic wspólnego z twoim obskurnym zaściankiem. Mój Bóg kocha gejów.
    • treyy Faszystowski kraj 18.06.05, 22:40
      Bez konetnatarza, mam nadzieje,ze wiekszosc wyksztalconych ludzi stad wyjedzie
      a dzicz bedzie sobie tu gnila...
      • yeellow Re: Faszystowski kraj 18.06.05, 22:50
        spoko, te 800 osob czapkami sie nakryje :-). Tez mi wiekszosc...

--
        • al999 Re: Faszystowski gay 18.06.05, 23:00
          Jak się ma nasz sztandarowy kakaowy lewak? Dupa po paradzie nie boli?
          • yeellow Re: Faszystowski gay 18.06.05, 23:04
            kolejny niedoinformowany. Pokolenie JP2...

--
            • al999 Re: Faszystowski gay 18.06.05, 23:10
              yeellow napisał:
              > kolejny niedoinformowany.
              No to doinformuj mnie jak na tym rowerze jeżdzić.
              • yeellow Re: Faszystowski gay 18.06.05, 23:15
                Nie jestes dla mnie partnerem. Do rozmowy, bo juz sie zaczales slinic...

--
                • al999 Re: Faszystowski gay 18.06.05, 23:27
                  yeellow napisał:

> Nie jestes dla mnie partnerem.

I bardzo się cieszę, nie chciałbym załapać czegoś paskudnego.
                  • yeellow Re: Faszystowski gay 18.06.05, 23:39
                    juz masz, bardzo paskudne. Klamliwie cytujesz.

--
          • werter-6 Zostaniecie izolowani od Europy/ al999 18.06.05, 23:07
            • al999 [...] 18.06.05, 23:10
              • werter-6 Re: Zostaniecie izolowani od Europy/ al999 18.06.05, 23:17
                Jesteście dziczą, której boi się Europa!początek wywalania zacząl się wszoraj w
                Brukseli,Kążdy gej z Polski dostanie azyl w Europie,a Wy będziecie stać w
                kolejkach po wizy,szmaciarze, będziemy was ponizać1!
                • shygay Re: Zostaniecie izolowani od Europy/ al999 19.06.05, 06:34
                  Przecież tym fasci o to chodzi.
      • nick3 Z tym trzeba walczyć, nie - wiać! 18.06.05, 22:53
        • indianski Re: Z tym trzeba walczyć, nie - wiać! 18.06.05, 22:55
          wystarczy olac .
          • nick3 Re: Z tym trzeba walczyć, nie - wiać! 19.06.05, 01:06
            Demonstrację - tak. Ale wypowiedzi Wierzejskiego - nigdy! Ludzie, albo to jest
            państwo prawa i wtedy ten facet jest poważnym przestępcą, albo jasno sobie
            powiedzmy, gdzie żyjemy.

Wierzejskiemu za publiczną, przecież, wypowiedź należy się doniesienie do
            prokuratury o podżeganiu do nienawiści i o jawnym nawoływaniu do działań
            dyskryminacyjnych, sprzecznych z polskim prawem.
            • nagranicy WIERZEJSKI i inni 19.06.05, 08:21
              nick3 napisał:

> Demonstrację - tak. Ale wypowiedzi Wierzejskiego - nigdy! Ludzie, albo to jest
              > państwo prawa i wtedy ten facet jest poważnym przestępcą, albo jasno sobie
              > powiedzmy, gdzie żyjemy.
              >
              > Wierzejskiemu za publiczną, przecież, wypowiedź należy się doniesienie do
              > prokuratury o podżeganiu do nienawiści i o jawnym nawoływaniu do działań
              > dyskryminacyjnych, sprzecznych z polskim prawem.

Mysle ze oficjalne doniesienie do prokuratury na tego pana to kwestia godzin,
              ale to tylko szczyt gory lodowej. On tylko wyrazil zdanie calego LPR i MW. Ale
              to nie tylko oni. To tez Macierewicz, Rydzyk, duza czesc PiS, jakas czsc PO i
              bardzo znaczna czesc polskiego duchowienstwa.
              Dzis koncetruja sie na gejach, jutro na Romach i Zydach, a potem przyjdzie czas
              na Ślazakow, ataistow i kazdego kto ma inny swiatopoglad.
              Blad polegal na tym, ze zlekcewazono juz 3 lata temu fakt gdy pierwszy raz
              pojawily sie hasla "pedaly do gazu". Wielu sie wydawalo, ze to wybryki. Dzis
              liderzy LPR zapowiadaja "zero tolerancji" i jawinie nawoluja do przesladowan.
              Rosna w sile i czuja sie bazkarni.
              To nie chodzi o gejow. To chodzi o przejcie wladzy przez bardzo niebezpiecznych
              ludzi.
      • werter-6 Tak wyjedzie! polska będzie wyrzucona na zbity Ryj 18.06.05, 23:04
        Z Unii, wiem coś na ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • yeellow Re: Tak wyjedzie! polska będzie wyrzucona na zbit 18.06.05, 23:07
          eee, przeciez ta "normalna wiekszosc" to jest 800 osob plus pare dzieci z tego
          forum, ktorych rodzice nie puscili na pochod. Glowa do gory. Dzisiejszy dzien
          byl bardzo udany. Giertychowcy sie osmieszyli, bo bylo ich malo. Powiedzieli
          pare glupot i zrobili sobie piekna antyreklame. Idzie na lepsze :-).

--
        • le.donjon Re: Tak wyjedzie! polska będzie wyrzucona na zbit 19.06.05, 01:06
          Gejowskie oszołomstwo? Niemcy widać źle wpływają na nerwy...
    • ja.ja222 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 22:42
      czy na tym zdjęciu heitlują faszyści polscy czy niemieccy?
      • indianski Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 22:54
        Niemieccy wyciagaja inaczej lapki . ale to jedyna roznica
    • tadeuszosinski48 Tak,Lesbijki i Geje moga mieć dzieci,to oczywiste. 18.06.05, 22:42
      Tak jak Lesbijki i Geje chcą to mogą mieć dzieci.I mają.W prosty "apteczny"
      sposób mężczyzna jest dawcą nasienia,dochodzi do zapłodnienia,homoskesualna
      kobieta wydaje na świat dziecko i w ten oto sposób,homoseksualiści mają dzieci.
      Co ważniejsze wszystki osoby homoseksualne,pochodzą ze związków
      heteroseksualnych,katolickich. A biseksualiści dzieci maja w tradycyjny sposób.
    • redsmoq Spanish protest gay marriage 18.06.05, 22:46
      www.cnn.com/2005/WORLD/europe/06/18/spain.same.sex.ap/index.html
      :)
    • oszolom.z.radia.maryja właśnie wróciłem z parady 18.06.05, 23:08
      widziałem wszystko jak było na żywo. Konfrontuję teraz co co widziałem z tym co
      media napisały...jak zwykle media dopuściły się wielu rażących przekłamań.
      1. liczbę uczestników parady w końcowej jej fazie trwania czyli pod kolumną
      Zygmunta na jakieś 2500 tys osób a zaczynaliśmy od 1200...po drodze było sześć
      wieców do każdego z nich dołączali się coraz to nowi ludzie...bardzo dużo
      autokarów było ze wschodniej Polski..z Podkarpacia Lubelszczyzny z Podlasia...z
      Małopolski..widoczne były tez liczne grupy z Pomorza i Dolnego Śląska..
      2. w marszu tym brały udzioał całe rodziny od najmłodszych co jeszcze czasami
      nawet chodzić i mówić nie umieją czyli od niemowląt po sędziwych weteranów II
      wojny światowej
      3.wspaniałe przeżycie! i co najważniejsze odbyło się bez incydentów
      • werter-6 Re: właśnie wróciłem z parady 18.06.05, 23:11
        śmieszny jesteś polski oszolomie,Będziesz jeszcze bardziejśmieszny kiedy Polska
        polączy się z Bialorusią!!
      • yeellow Re: właśnie wróciłem z parady 18.06.05, 23:13
        ja tez widzialem na zywo i juz o tym tu pisalem (i nie tylko ja), wiec nas nie
        nabierzesz. W TV pokazali tez wypowiedzi uczestnikow pochodu. Pieknie Was
        skompromitowali. Jak Was bylo 2500, to tydzien temu bylo 10000 osob.
        800 osob sciagnietych z calej Polski. To ta slawetna "wiekszosc"...
        Obserwowalem Was z kawiarnianego stolika z duzym rozbawieniem sluchajac
        komentarzy innych gapiow.

Nogi pewnie bola od tego zasuwania, ten lysy w ktorkich gaciach strasznie Was
        popedzal.

--
      • indianski Re: właśnie wróciłem z parady 18.06.05, 23:19
        oszolom.z.radia.maryja napisał:
        > 1. liczbę uczestników parady w końcowej jej fazie trwania czyli pod kolumną
        > Zygmunta na jakieś 2500 tys osób a zaczynaliśmy od 1200...po drodze było
        sześć
        > wieców do każdego z nich dołączali się coraz to nowi ludzie...
        ----------------
        znowu sie narabales i w oczkach sie dwoilo
        ----------------
        bardzo dużo
        > autokarów było ze wschodniej Polski..z Podkarpacia Lubelszczyzny z
        Podlasia...z
        >
        > Małopolski..widoczne były tez liczne grupy z Pomorza i Dolnego Śląska..
        -------------
        Pewnie ogrod zoologiczny byl zamkniety , a organizatorzy wycieczek obiecali im
        pokazac orangutany na wybiegu
        -------------

> 2. w marszu tym brały udzioał całe rodziny od najmłodszych co jeszcze czasami
        > nawet chodzić i mówić nie umieją czyli od niemowląt po sędziwych weteranów
        II
        > wojny światowej
        ---------------
        No prosze , juz niemowlaki wyciagaly lapki w gescie znanym z filmow wojennych .
        macie niezla indoktrynacje .
        ---------------
        > 3.wspaniałe przeżycie! i co najważniejsze odbyło się bez incydentów
        ---------------
        To prawda , tyle ze to nie jest zaluga MW , czy Romana.G . Po
        prostu "nienormalni" potrafia sie zachowac .
      • wojtello2 Re: właśnie wróciłem z parady 18.06.05, 23:30
        Swietne sprawozdanie szeregowy Oszolomie ZRM. Odmaszerowac!
        Zabki umyc i spac!

PS:
        Coz za znajomosc geografii, a jak to rozpoznaliscie tych z Lubelszczyzny od tych
        z Pomorza, chyba po wymiarach czaszki.
        Najlepsze to ci najmlodsi co jeszcze chodzic i mowic nie umieja - chyba
        najlatwiej takich zgonic, bo nie zaprotestuja. he?
      • le.donjon Re: właśnie wróciłem z parady 19.06.05, 00:56
        No to się cieszymy, oszołku, że piknik był udany. Liczbę uczestników jednak
        nieco zawyżasz, no ale cóż. Występ i przemówienie R. Giertycha były całkiem
        rozsądne, tak trzymać!
    • al999 [...] 18.06.05, 23:16
      • indianski Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 23:21
        a co kaczorek odwola tour de pologne ?
      • werter-6 [...] 18.06.05, 23:21
      • yeellow Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 18.06.05, 23:24
        Az strach sie bac tej 800 osobowej "wiekszosci" zwozonej autokarami z calego
        kraju. Smiechu warte. Wystarczylo posluchac ich wypowiedzi w TV. Zenada.

Mlody koles: "Jestem przeciwko gejom".
        Reporter: "A dlaczego?"
        dlugie milczenie
        MK: "No, w zasadzie nie wiem. Ale jestem przeciwko". :-)))

Do tego paru mlodych, lysych powolujacych sie na Hitlera. Az strach pomyslec
        jacy to weterani maszerowali...

Kadry rosna... Pokolenie JP2.

--
      • eryk2 Dobła, dobła... 18.06.05, 23:30
        Podobno trefnisie z młodej wsi polskiej zapowiedzieli likwidację (po wyborach)
        wszelkich organizacji gejów i lesbijek. Ponieważ fuehrerki z MW uznają
        homoseksualizm za chorobę i polecają homoseksualistom leczenie, chciałem się
        dowiedzieć, czy i tu wykażą się swą nadzwyczajną inwencją i zorganizują
        przymusowe (ew. dobrowolne, ale i tak bezpłatne) leczenie z homoseksualizmu? I
        czy podali już, z jakich środków sfinansują tę (dosłownie) bezcenną inicjatywę?
        Jak wynika z wszystkich wypowiedzi zapienionych hitlerowców, to jest właśnie
        to, na co czeka całe społeczeństwo - sprawa nr 1 dla życia społecznego. Wraz ze
        zniknięciem homoseksualistów z Polski ustanie kryzys finansów publicznych,
        ujemny przyrost, emigracja zarobkowa itd.
    • cziriklo A widzieliscie te ryje degeneratow z ONR? 18.06.05, 23:37
      ONR byl normalna partia faszystowska w Polsce przedwojennej - jego bojowki
      organizowaly pogromy, podpalaly zydowskie sklepy i kaleczyly studentow i
      uczniow. Wydawaloby sie, ze wojna nauczyla ich rozumu. Ale teraz pomiot tych
      szubrawcow wychodzi na ulice mojej stolicy i ryczy swoje oblakane hasla, niesie
      swoje lajdackie transparenty.
      Ale poczekajcie, gnoje. Przyjdzie na was kryska.
      • werter-6 też czekam na ten moment!!na pierwszy ogień 18.06.05, 23:46
        Ta menda Wierzejski,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • le.donjon Re: też czekam na ten moment!!na pierwszy ogień 19.06.05, 00:52
          Wierzejski to świr, trzeba o tym pamiętać. Niech się radykalizuje, wcześniej
          czy później opuści LPR dołączając do skrajnej prawicy
      • le.donjon Re: A widzieliscie te ryje degeneratow z ONR? 19.06.05, 00:46
        ONR faktycznie stanowi niebezpieczeństwo dla Polski, nie tylko dla gejów. W
        interesie kraju należy ich skutecznie izolować. Są zresztą pod bezpośrednim
        wpływem niemieckich neonazistów.
    • cd34 Zespoły egzotyczne zaburzeń psychicznych 18.06.05, 23:46
      Obserwując w ostatnich tygodniach zachowania MW, jak również wypowiedzi jej
      członków oraz odnosząc się do powtarzanej przez m. in. Radosława Pardę tezy, iż
      homoseksualizm jest chorobą, postanowiłem ująć w ramy nozologiczne zespół
      objawowy, charakterystyczny dla członków tego ugrupowania. Jak łatwo będzie
      czytelnikowi zauważyć, opisywane przeze mnie objawy posiadają już swoją
      klasyfikację psychiatryczną opartą na Podręczniku diagnostyki zaburzeń
      psychicznych DSM-IV oraz Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób i Przyczyn Zgonów
      ICD-11.

Objawy:

Pieniactwo (querulentia) – skłonność do uporczywego udowadniania swoich racji,
      często opartych na niesłusznych czy bardzo wątpliwych argumentach. Pieniacze
      wielokrotnie odwołują się do różnych instancji, piszą skargi do organów władzy,
      instytucji, organizacji krajowych i zagranicznych, podejrzewając wszystkich o
      niechęć, zmowę, lobbing lub działanie w złej wierze. Czasem udaje im się
      wprowadzić w błąd opinię publiczną czy środki masowego przekazu. Pieniacz
      dostrzega tylko swoje racje i dla ich osiągnięcia działa w sposób bezwzględny,
      starając się zniszczyć i ośmieszyć swoich przeciwników. Czasem pieniactwo
      nabiera cech psychotycznych, mówi się wówczas o obłędzie pieniaczym (paranoia
      querulatoria) [patrz: obłęd udzielony]. W tych przypadkach dochodzi do
      stworzenia całego systemu urojeń prześladowczych, wielkościowych,
      posłanniczych. Wykazują przy tym doskonałą znajomość prawa, potrafią
      wykorzystać najmniejszy błąd czy pomyłkę.*

Obłęd udzielony (paranoia inducta s. suggesta) – folie à deux; należy do tzw.
      psychoz indukowanych, których mechanizm wiąże się ze wzmożoną sugestywnością i
      obniżeniem krytycyzmu osób zwykle związanych emocjonalnie (np. z liderami
      partii, przewodnikami duchowymi). Zdarza się, że u takich osób mogą wystąpić
      objawy zbliżone lub identyczne do obserwowanych i pacjenta.*

Urojenia wielkościowe – sądy fałszywe pochodzenia chorobowego dotyczące każdej
      cechy uważanej za pozytywną, jak posiadanie wiedzy, władzy czy siły.

Reaktywny zespół omamowo-urojeniowy – w którym u chorych pojawia się zachowanie
      wyniosłe, postawa wielkościowa. Chorzy przekonani są, że są wybrani przez B-ga
      lub jakąś siłę wyższą do wprowadzenia sprawiedliwości na świecie.

Osobowość paranoiczna – przejawia się brakiem tolerancji na krytykę, znaczną
      sensytywnością, tendencją do błędnego postrzegania rzeczywistości, przesadnym
      odnoszeniem do siebie różnych zdarzeń, skłonnością do oskarżania innych i
      przypisywania im wrogich zamiarów. Często występuje nadmierne poczucie własnej
      wartości (przecenianie swoich możliwości, uzdolnień, uprawnień), stąd także
      ocena krytyczna wyzwala silne poczucie krzywdy nieraz połączone z agresją i
      natarczywym domaganiem się swoich praw. [patrz: pieniactwo]. Czasem występuje w
      połączeniu z osobowością anankastyczną.

Osobowość anankastyczna – charakteryzuje się sztywnością zasad moralnych,
      przesadnym poczuciem odpowiedzialności i obowiązku (np. obywatelskiego),
      nietolerancyjnością, dążeniem do perfekcjonizmu, zamiłowaniem do porządku (sic!
      Ordnung muss sein).
      Overinclusion – termin zaproponowany przez Cameron, dotyczący zaburzeń myślenia
      pojęciowego i wyrażający się w nadmiernym rozszerzaniu zakresu pojęć, włączaniu
      do zakresu jednego pojęcia wielu innych, a co za tym idzie zatarciu granic
      pomiędzy pojęciami abstrakcyjnymi i również konkretnymi. Zaburzeniu temu
      towarzyszy trudność w definiowaniu pojęć, ich abstrahowaniu, jednocześnie
      nadmierna konkretyzacja.

Zespoły egzotyczne zaburzeń psychicznych – Zespół Młodzieży Wszechpolskiej

Z uwagi na ograniczenia objętości tekstu, nie mam możliwości przedstawienia
      pełnego inwentarza objawów składających się na Zespół Młodzieży Wszechpolskiej.
      Sądzę jednak, że każdy czytelnik/czytelniczka może bez problemu oraz
      rozbudowanej wiedzy diagnostycznej zaobserwować powyższe objawy u członków MW
      jak również u wielu polityków prawicowych.

W obliczu wymienionych tutaj zaburzeń odnoszę poważne wątpliwości, czy
      jutrzejsza Parada Normalności nie powinna zmienić nazwy.
      • werter-6 Re: Zespoły egzotyczne zaburzeń psychicznych 19.06.05, 10:02
        jest cos na rzeczy, zapisalem sobie Twój tekst na dysku!pozdrawiam.
        • cd34 Re: Zespoły egzotyczne zaburzeń psychicznych 19.06.05, 14:49
          miło mi bardzo werter-6
    • prinsik Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 19.06.05, 00:23
      mlodziez wszechpolska to poczatki agresywnej, patalogicznie wstecznej
      organizacji, ktora nie ma zadnego dobrego celu.

Jak do tej pory najwazniejszym dzialaniem jest brutalna, idiotyczna walka z
      gejami i lesbijkami, ale nie wiadomo dlaczego - a ha wiadomo bo skoro nie ma
      celu to trzeba znalezc jaki kolwiek.
      mp to lyse glupki, ciemna cholota, niedorobione i nic nie znaczace blazny.

Chyba lepiej w ogole sie nimi nie zajmowac, aczkolwiek nie zaszkodzi, zeby ABW
      takich wczesnych zwyrodnialcow miala na oku
    • dccircle Parada Normalności - Giertychowska skrobanka 19.06.05, 01:39
      Matka Giertycha powinna sobie byla zrobic skrobanke zamiast urodzic diabelski
      pomiot. Ten faszysta zas powinien trafic za kratki za podjudzanie do nienawisci.
    • obywatelgkar Jestem przeciw homo-paradom, ale mordy tych... 19.06.05, 01:48
      ogolonych dresiarzy wygiete w jakims grymasie wscieklosci, sa tak glupie, ze
      chce sie rzucic pawia. Dupkom z lewicy udala sie jedna rzecz, temat zastepczy
      pt. ,,prawa gejow" zaskoczyl. Fenomenalnie sie czerwoni wykrecili od 4 latach
      nieudolnych rzadow Millera i Belki. Teraz alternatywa dla ropuch typu Sroda czy
      Jaruga sa polglupy wygladajace na wiezniow, maltretujace polska flage.
      Rzeczywiscie biedny kraik, tutaj jest wybor miedzy szambem a gnojowiskiem!
      • shygay Re: Jestem przeciw homo-paradom, ale mordy tych.. 19.06.05, 06:24
        Dlaczego "prawa gejów" są ciągle uważane w Polsce za temat zastępczy? Mniejsza o
        związki etc., ale przecież cała afera zaczęła się od próby ograniczenia
        obywatelskiego prawa do wolności zgromadzania się i wygłaszania własnych
        poglądów. Czy to prawo, przynależne również TOBIE, jest tematem zastępczym?
        To w końcu nie organizacje gejowskie, ale prawicowa ekstrema, pragnie zbić
        kapitał polityczny na gejach - patrz reklamówki wyborcze PiS i LPR.
        • woltron Re: Jestem przeciw homo-paradom, ale mordy tych.. 19.06.05, 10:35
          Zgadzam się z shygay. To prawica użyła gejów (lesbijek już nie - co jest wielce
          zabawne :) jako tematu zastępczego w kampanii, bo prawda jest taka że nie mają
          żadnego programu jak naprawić Polskę. Kaczyński (Lech) dodatkowo szuka kapitału
          na tej sprawie, bo doskonale wie że w Warszawie mu nie wyszło, że oprócz
          otwaracia Muzeum Powstania Warszawskiego nie ma żadnych sukcesów. Jest to
          wyjątkowo obrzydliwe, bo facet ,który być może zostanie prezydentem Polski, dla
          paru punktów procentowych w wyborach bawi się zupełnie podstawymi prawami
          leżącymi u podstaw demokracji.
          Poza tym całej afery by nie było, gdyby Kaczyński się zgodził na paradę
          równości. Przyszłoby kilkaset zainteresowanych osób, przemaszerowała ulicami i
          przez jedeń dzień mielibyśmy w wiadomościach o tym.
      • nagranicy KAŻDA EKSTREMA TO SYF. 19.06.05, 08:42
        obywatelgkar napisał:

> ogolonych dresiarzy wygiete w jakims grymasie wscieklosci, sa tak glupie, ze
        > chce sie rzucic pawia. Dupkom z lewicy udala sie jedna rzecz, temat zastepczy
        > pt. ,,prawa gejow" zaskoczyl. Fenomenalnie sie czerwoni wykrecili od 4 latach
        > nieudolnych rzadow Millera i Belki. Teraz alternatywa dla ropuch typu Sroda czy
        >
        > Jaruga sa polglupy wygladajace na wiezniow, maltretujace polska flage.
        > Rzeczywiscie biedny kraik, tutaj jest wybor miedzy szambem a gnojowiskiem!

Podziekuj Kaczynskiemu.
        Ale wlasciwie to wszyscy powinnismy mu podziekowac, bo dzieki temu ze poraktowal
        pedalow bezprawnie i niesprawiedliwie LPR odslonila swoje karty i juz nie ma
        watpliwosci ze haslo "geje do gazu" to nie wybryk tylko program. Co do tego nie
        ma juz zludzen. Jawne nawolywanie do przesladowan to tez program.
        Ale masz racje KAŻDA EKSTREMA TO SYF.
    • kozaczek3 Mój kolegey napisał wiersz do MW,chce pojebdnania 19.06.05, 01:51
      w miłości, bez różnicy płci.

CZŁOWIEK EMOCJI (Wszyechpolak)

Ty się nie męczysz miłością, która cię wciąż zalewa.
      Oto plama entuzjazmu, plama powabna i płytka.
      Gdy wyschnie - czy czujesz pustkę?

Między sercem a sercem jest przerwa,
      w którą wchodzi się bardzo powoli
      - wówczas wzrok się oswaja z barwą, a ucho z rytmem.

Więc kochaj idąc w głąb i docierając do woli,
      by nie czuć ucieczki serca i myśli męczącej kontroli!
      Prawda że piękny jest nie tylko gest ale przede wszystkim ten wiersz.
      Amen
    • transsybir Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 19.06.05, 02:12

Toż to chłopaki od Tejkowskiego. Co za obciach, mój Boże.

• transsybir Re: Parada cwaniaków 19.06.05, 04:27
        transsybir napisał:

> Toż to chłopaki od Tejkowskiego. Co za obciach, mój Boże.
        >

A może się mylę, a to jest to legendarne pokolenie Jana Pawła 2 i ci na łyso
        wygoleni młodzieńcy po paradzie poszli wgłębiać się w niuanse papieskich
        encyklik, kto wie...

• tygru_mrau Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 19.06.05, 04:18
      parada NORMALNOŚCI?? Jeżeli oni są normalni, to ja już nic nie wiem.
      Banda oszołomów z zaciśniętymi szczękami. Wojownicy, kurna mania. Są gotowi
      pokopać każdego, kto jest inny. I mienią się NORMALNYMI...
      Według ich standardów jestem "normalna", ale jakoś się ich boję.

Niech ktoś w końcu zapoda paradę rozumu (patrz ankieta GW). Bo rzygać mi się
      chce.

Dlaczego te chłystki z MW konfrontują obraz rodziny hetero z prawem do życia
      ludzi, którzy hetero nie są?
      Dlaczego nie możemy tak po prostu żyć normalnie w jednym społeczeństwie?

To, że jestem hetero, przecież nie znaczy, że mam to narzucać innym! Litości!

Quo vadis Polonia?!
    • wubes Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 19.06.05, 05:15
      NORMALNI...FRUSTRACI!
      • nikodem123 Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 19.06.05, 22:45
        Normalni - frustraci, bo krypto geje. Widziałeś zdjęcia na ich stronie?
    • yabanjin To była chyba parada przeciw długim włosom. 19.06.05, 06:07
    • bluesy Re: Warszawa: rusza wszechpolska Parada Normalnoś 19.06.05, 06:46
      banda niedorozwojow, takie mlode a juz im ciezko uzywac mozgu. Latwo byc
      faszysta gdy sie jest niedouczonym gnojkiem, z zamknietym umyslem. Ciekawe co
      zrobia jak sie okaze ze ktoregos dziecko jest homo? Zabije? Wyrzuci z homu?
      Faktycznie "grunt to rodzina"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka