kuto-sek Re: Romek zrobi to o co prosił Belka. 20.06.05, 23:59 na dole sa tacy co nic nie podpisali choc wyjezdzali wyzej tacy co podpisali i sie przyznali a na szczycie (wierzchu) szumowiny co podpisały ,sie nie przyznały i nadal zaprzeczaja chociaz cała ich kariera zaczeła sie od tego podpisu Najwieksze mety maja najwyzsze stanowiska a uczciwi głodują Belka odpowie jeszcze za działalnosc na szkode Polski przy prywatyzacji PZU Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Romek zrobi to o oc prosił Mareczek 20.06.05, 23:50 Prawdziwy przyjaciel postkomuchów.Wredny Kieres nie chce ujawnić teczki a Romek ujawni . I TO JAK UJAWNI ! Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z zed napisał: 21.06.05, 00:13 Tego faszystę trzeba eksterminować. i wycieli, jednak jest na pierwszej stronie nie podaję tego, dlatego, ze mam takie samo zdanie jak ~ zed, wręcz przeciwnie - jestem za wyjaśnianiem wszystkiego, im mniej tajnych spraw, tym lepiej Podałam to dlatego, by był jasny obraz na to, jakich obywateli wybiórcza wychowała Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Giertych ujawni teczkę Belki 21.06.05, 01:03 A może by tak koń ,który mówi ujawnił teczkę strego Giertycha - było by ciekawiej zniż z hejnałem Odpowiedz Link Zgłoś
me-e BELKA DO DYMISJI...JESZCZE DZISIAJ 21.06.05, 01:07 ...oleksy na nowego premiera ))) Odpowiedz Link Zgłoś
yarrai alfa omega wyrocznia bog roman giertych 21.06.05, 03:28 ech, polactwo... NYorker Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh a najsmieszniejsze że tymi teczkami walczy 21.06.05, 07:55 synalek którego papa nie musi sie obawiac teczek bo jawnie współpracował :] Odpowiedz Link Zgłoś
feelipe Giertych wykonawcą testamentu UB, niech ujawni, a 21.06.05, 08:39 grozi. GŁupi on jest jak but Odpowiedz Link Zgłoś
marych A MOZE UJAWNIMY TECZKE GIERTYCHA SENIORA ??? 21.06.05, 08:48 jego przyjaciel Jaruzelski padłby ze śmiechu..... Odpowiedz Link Zgłoś