Dodaj do ulubionych

Odda lewacka!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 05:31
Marazm zyciowy Lewakow:

Cos ogluszylo im mysli
uspilo ambicje
ostudzilo milosc
nikt nie widzial dlaczego

nawet dobre
ich mysli sa kalekie
ambicje chore
milosc niewydarzona

Kazda ich wypowiedz
opiera sie na szkielecie zla
i plytka jest ich wymowa
a wszystko to swiatowa zmowa

Winni sa imperialisci
winni sa kapitalisci
winna jest religia
Winny Jest BOG

Ngdy nie oni
lewackie nieudaczniki
schowane za plaszczykiem
anonimowosci.

Dedykuje lewym pod rozwage.

Za ich diablu sprzedane duszyczki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Mav Re: Odda lewacka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 06:29
      Lewaki jak podoba sie wam moja nowa ODDA Lewacka?
      • Gość: Dr.KrisK Ale komu odda? IP: *.eng.fsu.edu 02.08.02, 06:31
        Komu chcesz oddać tego lewego wacka?
        KrisK
    • Gość: Peski Re: ODA lewacka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 16:36
      Lewusy czytajcie moze poprawi sie zycie wasze gdy dostrzezecie swoja glupote.
      • Gość: Ania Kto jest autorem? IP: *.upc.chello.be 02.08.02, 17:09
        • Gość: Maverick Re: Kto jest autorem? IP: *.proxy.aol.com 02.08.02, 18:27
          Jak to kto ja Maverick, Mysteric , czy jak to ty mnie nazywasz Histeric.
          Napisalem setki wierszy. Wszystkie sa antylewackie, lub bardzo inpirujace pelne
          milosci i wolnosci.

A teraz znowu na wakacje czas.

Pozegnalem sie tak na forum S.E.

wiec nie bede modyfikowal moj czas jest drogi:

Wez pare krokow w tyl zamknij oczy I zaostrz swoje niewidzialne spojrzenie, tak
          ze mimo zamknietych oczu bedziesz widzial bardziej przejzyscie, z nowa
          perspektywa pelna piekna , radosci, entuzjazmu I energi. Zobaczysz wtedy, ze
          wiekszosc nurtujacych ciebie spraw, nie powinna tobie zawracac glowy. Zauwazysz
          ze problemy zwlaszcza te nie twoje przyslaniaja ci zauwazenie nowych
          pozytywnych mozliwosci. Zycie jest piekne I wypelnione rzeka nowych mozliwosci.
          Tak zrob pare krokow w tyl, od zgielku I forumowego krzyku I te najlepsze z
          mozliwosci rowniez beda nawet dla ciebie widoczne przejrzyscie. Chyba ze chcesz
          pozostac slepcem, marnujacym okazje za okazja. Chyba ze jestes zgnusnialym
          starcem, bez serca, bez duszy I zamiast sie zyciem radowac wszystkim chesz je
          obrzydzic i zmarnowac. Zlosliwosc swoja w calosci obnarzona na wysmiewisko
          wystawiajac, nawet tego nie wiedzac, poniewaz ignorancja to nie bolesna
          choroba. Wybor jest Twoj . Czy potrafisz cos tak prostego uczynic??? watpie..
          wpadne po wakacjach, i dalej bedzie to samo, propaganda, zaklamanie , klotnie,
          ublizanie , paranoja, konspiracja, glupol wozny bedzie dalej wszystko i
          wszystkich poprawial i niczym nie bedzie sie zrazal. Chyba ze bedzie
          niespodzianka i krorys z lewusow wykorkuje. Jade odpoczywac od zgielku , zwad i
          krzykow, komunistycznej madrosci, niemocy, i przemocy. Odpoczne od chamstwa,
          zydowskiej glupoty, tepoty, braku tolerancji, otwartosci i szczerosci.
          Zgnusniala kiszonka komunistyczna zaczyna juz fermentowac, smrodem
          nieznoscnym,toksycznym i palacym w oczy. W Wyoming jest czyste powietrze
          odetchne z ulga od lewackiej glupoty. Co za radosc...
          • Gość: Ania Milego wypoczynku Histeryku IP: *.upc.chello.be 02.08.02, 18:34
    • Gość: Emeryt Re: Odda nie odda????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 19:05
      Włączyłem telewizor i słyszę - odda nie odda. Myślałem, że zobaczę Mavericka.
      Pomyłka. To tylko ERA GSM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka