Gość: Greg IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 20:59 Widze, ze unikasz tchorzliwie mojego watku na temat pedofila-proboszcza z Tylawy i kolejnej kompromitacji twoich wypowiedzi. Co Ty na to powiesz? Czy dalej bedziesz bronil przegranej sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: OSZOLOMIE, CO TY NA TEMAT TYLAWY IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:14 Jak już kiedyś mówiłem księża pedofile to agenci masonerii w sutannach mających na celu kompromitowanie koscioła katolickiego. ten plan ma na celu rozbicie kościoła od wewnątrz..Jakbyśmy poszperali w życiorysach księży pedofili to raptem okaże się że to namiętni czytelnicy Tygodnika Powszechnego Znaku i Więzi oraz GW. Tacy księża pochodzą z rodzin nierzadko rozbitych o lewicowych lub liberalnych poglądach. Myślę że trzeba dokładnie lustrować kandydatów na księży..bo istnieje niebezpieczeństwo inwigilacji kk przez środowiska lewicowo liberalne..te przypadki świadczą ze masoneria już zaczyna uderzać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 21:21 Strzelasz jak stalinowski propagandzista- agenci amerykanscy, zdrajcy Narodu !! Tobie to tylko wyciagnac z archiwow Trybune Ludu i wpisac zamiast rewolucyjnych idei Pana Boga ! Zdradz mi tajemnice, kim sa ci wszechobecni i zagrazajacy Narodowi masoni.Ja, nieswiadomy tej straszliwej grozby czlowiek jakos ich nie widze ? Powiedz kim oni sa konkretnie! Moze przylacze sie do waszej zbrojnej walki z nimi. Kto wie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:50 Tu jest cała masa adresów w necie poświęconych temu tematowi: ARS REGIA - czasopismo poswiecone wolnomularstwu. Masoneria Prezentacja pisma poświęconego historii i myśli wolnomularstwa (masonerii). Polish scientific Journal for Idea and History of Freemasonry Katalog: aktualnosci > prasa > prasa tematyczna > prasa specjalistyczna naukowa www.arsregia.home.pl/ - strona z 02.04.02; 2.3K; Znajdź podobne » Dział: Masoneria www.racjonalista.pl/kk.php/d,54 - strona z 07.07.02; 12.0K; Znajdź podobne » Publicystyka Serwisu Informacyjnego Ok. Mazowieckiego UPR - Masoneria i mafia rządzą Europą ... text/html Publicystyka Serwisu Informacyjnego Ok. Mazowieckiego UPR - Masoneria i mafia rządzą Europą - artykuł Andrzeja Kerada www.upr.org.pl/mazowsze/serwis/arch/publ21.html - strona z 16.06.01; 6.4K; Znajdź podobne » Recenzje, Lassus, Masoneria 150-o stronicowa broszura pt. Masoneria intrygująca tajemniczość , autorstwa Arnauda de Lassusa jest kolejną pozycją o masonerii wydaną w sposób nielegalny i z ... www.arsregia.home.pl/4-5,%20Recenzje,%20Lassus.htm - strona z 20.04.02; 6.3K; Znajdź podobne » Skauting --a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 22:31 Czy ty myslisz, ze ja mam czas i ochote studiowac to wszystko ? Powiedz mi krotko prosze, najlepiej w punktach na czym polega ta masonska grozba i kim sa ci slawetni wrogowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 23:09 Masoneria to herezja na grunie Judaizmu. Powstała ona w 1717 w Angii..wolnomularze gromadzili się w róznych cechach..podstawowy problem z nim i to ich tajność..itajnione struktury i zawsze ciągną do elit i je werbują..organizacjami masońskimi są dziś Fundacja Batorego rotary club YMCA itd, ich cel to zdobycie włądzy nad światem i promowanie kultury sprzecznej z nauką kościoła, negacja Boga moralnosci a nawet państw narodowych których początkowo byli ich zwolennikami..więcej musisz doczytać..aha symbole rozpoznawcze..wyhaftowany na białym fartuszku cyrkiel...Masonem był m.in ostatni król Polski..grabaż I RP!! Prezydent Narutowicz i wielu wielu znanych osobistosci także zażarci wrogowie kościoła (Boy Żeleński, J.J. Lipski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtb Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.chello.pl 03.08.02, 23:49 .... A papież JP2 na audiencji prywatnej przyjmuje pielgrzymkę Rotary Club. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 16:13 Gość portalu: jtb napisał(a): > > > > .... A papież JP2 na audiencji prywatnej przyjmuje pielgrzymkę Rotary Club. - I co z tego? Papież przyjął też na audiencji Fidela Castro i Ali Agcę...i Kwaśniewskiego! I nikt rozsądny nie powie że papież ich działania popiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtb Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.chello.pl 04.08.02, 19:29 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: jtb napisał(a): > > > > > > > > > .... A papież JP2 na audiencji prywatnej przyjmuje pielgrzymkę Rotary Club > . > > - I co z tego? Papież przyjął też na audiencji Fidela Castro i Ali Agcę...i > Kwaśniewskiego! I nikt rozsądny nie powie że papież ich działania popiera... Dobrze masz racje. Ale powiedz mi dlaczego ta iformacja z serwisu Radia Watykan powtarzanego na antenie Radia Maryja jest wycięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Opanuj sie, Oszolomie, pomysl troche !! IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 00:21 Co za horror! Tak mnie przestraszyles, ze chyba nie zmruze oka! Tobie radze wziac tez cos na uspokojenie ! Nigdy bym nie pomyslal, ze poczciwy Boy Zelenski, ktorego tak lubie jest takim potworem ! Godzilla w polskim wydaniu ! Trzebaby powyrzucac jego dziela i odkazic potem dom !! Jejku !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_10 Re: OSZOLOMIE, CO TY NA TEMAT TYLAWY IP: *.ras10.ilchi.tii-dial.net 04.08.02, 03:50 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Jak już kiedyś mówiłem księża pedofile to agenci masonerii w sutannach mających > > na celu kompromitowanie koscioła katolickiego. ten plan ma na celu rozbicie > kościoła od wewnątrz..Jakbyśmy poszperali w życiorysach księży pedofili to > raptem okaże się że to namiętni czytelnicy Tygodnika Powszechnego Znaku i Więzi > > oraz GW. Tacy księża pochodzą z rodzin nierzadko rozbitych o lewicowych lub > liberalnych poglądach. Myślę że trzeba dokładnie lustrować kandydatów na > księży..bo istnieje niebezpieczeństwo inwigilacji kk przez środowiska lewicowo > liberalne..te przypadki świadczą ze masoneria już zaczyna uderzać! Oszolomie, ty niedlugo nawet Ojca Swietego zaliczysz do masonerii. Opamietaj sie i zacznij myslec samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Oświadczenie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.08.02, 21:14 "Ja, zdrowy na ciele i umyśle, Oszołom z RM, świadom odpowiedzialności przed Bogiem, Ojcem Dyrektorem i własnym honorem OŚWIADCZAM: Wiem na pewno, że wszelkie insynucje dotyczące rzekomej pedofilii księży ( w tym biskupów) są łajdackim wymysłem heretyków, żydów i masonów świadomienie przeinaczających jak najlepsze intencje kapłańskie; wszystkim wszak wiadomo,że osoba wyświęcona każdą swoją czynność wykonuje z miłości do innych ludzi, a miłość ma wiele znaczeń, sposobów i środków jej realizacji. I wara profanom od oceniania co jest, a co nie jest namaszczoną Swiętością miłością. Brońcie wiary przed atakami komuny! Tak mi dopomóż Ojciec Dyrektor i Jego wierni słuchacze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oświadczenie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 21:19 Kagan znów pode mnie się podszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Oświadczenie IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 21:23 Kagan podszywa sie pod wszystkich. Pod moja skromna osobe tez czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jednak ja Re: Oświadczenie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.08.02, 21:41 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Kagan znów pode mnie się podszywa Oszołomku, dawno nie wdychałeś mirry i kadzidła ( jutro niedziela, czyżbyś tylko w niedzielę, a,fe) i węch Ci osłabł, nie poznajesz własnych tekstów. Współczuje.... Schizofrenia - sam sobie zaprzeczasz i sam do siebie odpisujesz,być może to skutji rydzykowego wyprania mózgu. to prawdopodobne. Raaatuuuunkuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Oświadczenie IP: *.proxy.aol.com 03.08.02, 22:41 On albo nie poznaje, albo szybciutko zapomina o czym pisal, albo w ostatecznosci ucieka sie do ostatniej deski ratunku jaka sa masoni.Taka to Oszolom ma sprytna taktyke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oświadczenie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 22:47 Za to ty zyxe gregu Astridzie zawsze za wszelkie zło obarczasz księży. Oni są twoimi chłopcami do bicia...uniwersalny wróg na którego zwalasz odpowiedzialno.ść za wszelkie swe niepowodzenia..jak tak dalej pójdzie to za to że zapłacisz mandat za przekroczenie szybkości również obciążysz winą jakiegoś księdza któremu jak zwykle przypiszesz skłonności pedofilskie...mam jedną do ciebie radę nie oceniaj innyc wg swych własnych upodobań!! dobrze? Bo to się staje nudne jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Oświadczenie IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 00:07 Niestety ta twoja rydzykowa organizacja to polska Vta kolumna, z ktora bede zawsze walczyl jak z kazdym zaklamaniem.Wasze klamstwa w sprawie ksiezy prowokuja burzliwe reakcje, podobnie jak wasz prywmitywny nacjonalizm, rasizm i inne niegodne uczciwego czlowieka przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Oświadczenie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 16:20 A gdzie ty widzisz rasizm w RM? kiedy to było? coś ci się ubzdurało..za dużo czytasz mitów a za mało faktów..czy modlitwa na antenie radiowej to wg ciebie przejaw rasizmu? Czy piosenki o miłosci o rodzine to wg ciebie jest rasizm..czy akcentowanie wartosci rodzinnych dobrego wychowabnia i przestrzegania przykazań to wg ciebie jest akt nietolerancji?.. Wiedz że większość audycji RM to są modlitwy katechezy i audycje kulturalne ..niebrakuje też audycji młodzieżowych..czy audycja mogę chcę pomóc to też wg ciebie jest rasizm? Najpierw posłuchaj i sam oceń nie nie posiłukuj się mediami które przedstawiają wykrzywiony obraz rzeczywistości.... w RM w przeciwieństwie do tego forum nikt nie przeklina nie używa wulgarnych słów i nikt tam do niczego złego nie nawołuje..to wy jesteście nietolerancyjni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Oświadczenie IP: *.dialup.vol.cz 04.08.02, 21:54 myśle ze wybral pan dla siebie bardzo trafne określenie. Bo takie steki gnoju otoczonego jako wiara w Radiu, które Ma Ryja moze sluchać tylko oszolom POLSKIEGO kosciola katolickiego, który to w ogromnym stopniu rózni sie od katolicyzmu na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Oświadczenie IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 22:29 Oszolomie, wg ciebie ta cala antysemicka propaganda poczciwego radia z ryjem to nie rasizm? Wg ciebie jadliwa krytyka hierarhii koscielnej, nazywanej przez radio z ryjem kztolewica i preferowanie rydzykowych wyznawcow to nie jet sianie nienawisci wsrod katolikow? Innne przyklady podsuna inni,mam nadzieje, bo rydzykowcy specjalnie mnie nie interesuja. Mam sporo innych, ciekawszych zajec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KORNEL Z .... Jestem czarny pedofilek, IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.08.02, 20:37 ministrantów mam tuzinek, każdy pupci chętnie daje, na cóż zatem wasze żale, ja się was nie lękam wcale, bo szefostwo mam pedale, patrząc na ich święte twarze żaden sąd mnie nie ukarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Oszołomie, ty milczysz?!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.08.02, 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś