Dodaj do ulubionych

Forum na stronie Demokraci.pl

07.07.05, 15:38
Witam. Dzisiaj o 15.00 wystartowało forum dyskusyjne na stronie
forum.demokraci.pl
Zapraszamy serdecznie do dyskusji!
Wśród moderatorów m.in Andrzej Potocki i Marian Filar
Obserwuj wątek
    • gargamel.z.rm Re: Forum na stronie Demokraci.pl 07.07.05, 15:40
      Co to za jedni ? Nie znam ich.
      • mlodydemokrata Re: Forum na stronie Demokraci.pl 07.07.05, 15:43
        Marian Filar - znany prawnik, profesor prawa na uniwersytecie w Toruniu. Wypowiada się czesto jako
        ekspert w mediach.
        • t-800 Re: Forum na stronie Demokraci.pl 07.07.05, 15:47
          No tak, teraz kojarzę. Że też takiemu poważnemu profesorowi chce się zdawać z
          taką partyjką...
          • gargamel.z.rm Re: Forum na stronie Demokraci.pl 07.07.05, 15:50
            to chyba jedyna normalna partia w tym kraju ale dziwi mnie,ze ten pan ma czas i
            ochote bawic sie w moderatora.
    • t-800 Re: Forum na stronie Demokraci.pl 07.07.05, 15:41
      Potocki to wiem - ten co kłamał, że partia będzie się nazywać PD, potem że nigdy
      tak nie miała się nazywać, a na koniec partia została nazwana PD. A Filara nie
      znam...
    • gargamel.z.rm aha, dziekuje za informacje,Skorzystam z niej. 07.07.05, 15:41
    • gargamel.z.rm bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 15:47
      Zadacie zbyt wiele danych o uzytkownikach oraz poza tym chcecie przetwarzac ich
      dane. Takie forum nie chwyci !
      • t-800 Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 15:49
        Ciekawe. Ja nawet nie próbowałem, ale sam fakt, że trzeba się rejestrować (i to
        jako sympatyk PD), żeby coś napisać, to już jest ostre przegięcie.
        • gargamel.z.rm Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 15:53
          Ja jestem sympatykiem PD i wcale sie tego nie wstydze. Wole jednak zostac
          anonimowy, bo nie chce aby ktos przetwarzal moje dane do niewiadomych mi celow.
          • t-800 Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 15:57
            Ja nie jestem sympatykiem PD, ale jak widzę w jakimś serwisie, że aby z niego
            korzystać muszę założyć konto, to od razu go opuszczam.
          • mlodydemokrata To nie jest konkurencja dla forum gazety.pl i.t.p. 07.07.05, 15:58
            Przeczytaj sobie dział "polityka prywatności". Twoje dane potrzebne są tylko po to, by uniknąć
            anonimowych inwektyw. Nie będą nikomu udostępniane!
        • login39 Lubu dubu, niech zyje nam 07.07.05, 16:06
          To mowilem ja, zarejestrowany uzytkownik forum PeDe.
          A na marginesie, to Panie przewodniczacy W.F. prosze dac instrukcje jak
          nalezy "wykopywac" niewygodnych politykow oraz jak "wieszac komunistow".
      • mlodydemokrata Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 15:54
        To jjest forum przeznaczone zasadniczo dla sympatyków partii - lub otwartych krytyków jej programu.
        Ma się na nim toczyć merytoryczna dyskusja n.t. programu. Wiecie przecież dobrze, że anonimowe fora
        mają to do siebie, że wielu traktuje je jako okazję do bluzgów.
        Nie chcemy konkurować ze znanymi forami. Dajemy szansę na dyskusję z ekspertami, lub poznanie ich
        opinii.
        • gargamel.z.rm Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:09
          Z pewnych wzgledow jest to calkowicie zrozumiale ale z drugiej strony
          powinniscie wziac pod uwage,ze ludzie nie zechca wam podawac tak szczegolowych
          danych zanim nabiora do was i do waszego forum zaufania.Proponuje banowanie
          ludzi bluzgajacych,siejacych nienawisc lub starajacych sie swiadomie zanizyc
          jego poziom. Pozwalam sobie jeszcze za twoim posrednictwem przekazac drobna
          uwage dotyczaca samego portalu. Chcialoby sie widziec na nim wiecej uwag PD
          doy. wspolczesnej polskiej rzeczywistosci i konkrretnych planow jej
          naprawienia. Cenie p. Frasyniuka ale uwazam,ze jest go za duzo na tej stronie,
          a sporawy o ktore glownie chodzi waszym ewentualnym wyborcom sa pomijane.
          • mlodydemokrata Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:13
            Zgadzam się absolutnie. Portal partii (której jestem sympatykiem, ale nie członkiem) w najbliższym czasie
            zostanie zmodyfikowany. Pojawi się parę niespodzianek. :)
            • t-800 Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:22
              Nazywanie strony demokraci.pl jest poważnym nadużyciem. ;-)
            • t-800 Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:22
              Nazywanie strony demokraci.pl portalem jest poważnym nadużyciem. ;-)
              • mlodydemokrata Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:24
                Nazywanie nazywania strony demokraci.pl portalem sporym nadużyciem jest sporym nadużyciem! ;)
                • gargamel.z.rm nie przejmuj sie LPRacko-rydzykowym badziewiem 07.07.05, 16:33
                  Nie powinniscie ich w ogole wpuszczac na wasze fora,bo wam je zasmieca jak FK.
                  • mlodydemokrata Re: nie przejmuj sie LPRacko-rydzykowym badziewie 07.07.05, 16:38
                    Nie mam nic przeciwko temu, żeby osoby o odmiennych od moich poglądach włączyły się do dyskusji.
                    Jeśli mają merytoryczne argumenty i się ich nie wstydzą, to będą mogli się wypowiedzieć. Nie będziemy
                    wysyłać im bojówki pod mieszkanie, gdyż nie posiadamy bojówki ;)
                    • t-800 Re: nie przejmuj sie LPRacko-rydzykowym badziewie 07.07.05, 16:56
                      Nie posiadacie bojówek? A kto palił kukły na ulicach?
            • karol113 Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:24
              Bardzo dobrze, że wszystko trzeba o sobie podać, przecież to demokraci
              socjalistyczni. Spadkobiercy PZPR.
              Nieprawomyślnych się skasuje, a w razie czego poda do sądu.
              • mlodydemokrata Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:34
                Jeśłi masz merytoryczne argumenty przeciwko programowi demokratów i chcesz je przedstawić, to -
                zapewniam cię - nikt ich nie skasuje. Do dyskusji potrzebne jest starcie różnych poglądów. A nam zależy
                na dyskusji - nie po to włożyliśmy wysiłek w stworzenie tego forum, żeby ono teraz zdechło w oparach
                nudy. ;)
                • gargamel.z.rm Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 16:47
                  To forum moze nie bedzie mialo szans nawet zdechnac, bo sie naprawde nie urodzi
                  jezeli nie zrezygnujecie z tych szczegolowych danych i grozb o przetwarzaniu
                  danych wg waszych nieznanych potrzeb. Radze wam przejsc raczej na system
                  anonimowosci i banowania za naduzycia. Macie wystarczajaca liczbe moderatorow.
                  • mlodydemokrata Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 17:12
                    Trzeba się będzie nad tym zastanowić. Chociaż jak przychodzisz na spotkanie z kandydatem, albo inną
                    tego typu imprezę i wypowiadasz się, to pokazujesz swoją twarz.
                  • mlodydemokrata Re: bylem - forum jest bez sensu 07.07.05, 18:45
                    Odbywa się burza mózgów. Prawdopodobnie już niedługo będzie możliwość pisania jako "gość forum".
    • lej_czerwonego No ale przeciez PeDe juz wszyscy opuscili 07.07.05, 19:31
      Lacznie ze spiritus movement calego przedsiewziecia tow. Kwasniewskim oraz
      wyborcami. Po co jeszcze udawac, ze to po cos zyje? Dotacja sie jeszcze marzy?
      • t-800 Re: No ale przeciez PeDe juz wszyscy opuscili 07.07.05, 19:44
        Ta partia się rozpadnie, jeśli nie przed wyborami, to na pewno po...
        • mlodydemokrata Re: No ale przeciez PeDe juz wszyscy opuscili 07.07.05, 20:52
          Z tej partii odeszli już wszyscy karierowicze polityczni. Zostali tylko ci, którym w polityce chodzi o coś
          więcej niż stołki.

Zapraszam na forum.demokraci.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka