Dodaj do ulubionych

Bagno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 17:57
Polacy sa oglupieni socjalizmem. Ten nieefektywny system, jest popularny
wsrod nierobow, lewakow i innej chaly. Lubia zyc w narzekaniu i niemocy gdy
istnieje tyle wspanialych mozliwosc rozwoju i prosperowania. Wystarczy byc
tylko pozytywnym. Socjalisci pozytywni byc nie moga poniewaz to rownaloby sie
ich samobojstwu i upadkowi ich ideoligi. Moga tylko wegetowac i rozwijac sie
gdy panuje wszechwaldna nedza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Bagno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 18:06
      Kapitalozm amerykanski jest wspanialy.Niech zyje Enrin i reszta.
      ble ble ble ble ble ble
      • Gość: prowokat w USA bankrutuje IP: *.telimeny / 192.168.0.* 04.08.02, 18:10
        około 1 mln firm/rok

a że teraz zbankrutowało cos wielkiego, zdaża się

jak jesteś taka współczująca, to zacznij robić zrzutę na dofinansowanie
        • Gość: Ania Re: w USA bankrutuje IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 18:15
          Gość portalu: prowokat napisał(a):

> około 1 mln firm/rok
          >
          > a że teraz zbankrutowało cos wielkiego, zdaża się
          >
          > jak jesteś taka współczująca, to zacznij robić zrzutę na dofinansowanie

Ja?a czy ja im wspolczuje?I tak bedziesz robil zrzute na dofinansowanie wojny w
          Iraku.
          • Gość: prowokat Re: w USA bankrutuje IP: *.telimeny / 192.168.0.* 04.08.02, 18:17
            >
            > Ja?a czy ja im wspolczuje?I tak bedziesz robil zrzute na dofinansowanie wojny
            >w Iraku.

ano będę

ale co ma pierrnik do wiatraka
      • Gość: Wanda "Kapitalozm" - naucz sie pisac, debilko-aniu :)))) IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 04.08.02, 18:13
        • Gość: Leroy :)))))))))))))) Wanda ((((((((((((((: IP: *.acn.waw.pl 04.08.02, 18:17
          Phantom Shitter Strikes Again!!!
        • Gość: Ania Re: 'Kapitalozm' - naucz sie pisac, debilko-aniu IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 18:23
          Obojniaku lataj po moich watkach i poprawiaj bledy.Stac cie tylko na to.Jednego
          sensownego zdania nie umiesz sklecic na inny temat.Umiesz pisac tylko o
          mnie.Pisz dalej ,to oznacza,ze trafilam w czule miejsce.
          Wyobrazam sobie jak siedzisz przed monitorem i czekasz co ja napisze.Taka
          okazja jak moja literowka to dla ciebie nirwana.

Osmieszaj sie dalej.Przeciez te twoje wpisy czytaja inni.Gdzie jest aplauz z
          ich strony dla ciebie?
          • Gość: Wanda Re: W kazdej wypowiedzi robisz po kilka bledow... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 04.08.02, 18:50
            Nie trzeba SZUKAC, czy czekac na okazje. Naucz sie przynajmniej czytac, to co
            wysylasz. Literowki w kazdej wypowiedzi,to brak szacunku dla innych
            dyskutantow. I nie klam bezczelnie, ze tylko "trafiaja" sie literowki .
            Bezmyslnie stukasz w klawiature, a ze aktywnie, to bzdziny Twoje znalezc mozna
            prawie w kazdym watku..
            Zamiast wiec pyskowac, naucz sie pisac, nieuku..
            • Gość: Ania Obojniak sie powtarza IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 18:55
              Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Nie trzeba SZUKAC, czy czekac na okazje. Naucz sie przynajmniej czytac, to co
              > wysylasz. Literowki w kazdej wypowiedzi,to brak szacunku dla innych
              > dyskutantow. I nie klam bezczelnie, ze tylko "trafiaja" sie literowki .
              > Bezmyslnie stukasz w klawiature, a ze aktywnie, to bzdziny Twoje znalezc
              mozna
              > prawie w kazdym watku..
              > Zamiast wiec pyskowac, naucz sie pisac, nieuku..

Nie mam wplywu na to,ze jestes tak ograniczona,ze umiesz napisac cos jedynie na
              moj temat.A w ogole to nudzisz mnie.Brak szacunku dla innych to pisanie ciagle
              na jeden i ten sam temat.
    • Gość: Emeryt Re: Bagno! Niemożliwe?????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 19:01
      Pisałeś przecież, ze na urlop w Wyoming się wybierasz. A terzaz w bagnie
      siedzisz. To na Florydę wyjechałeś?
    • Gość: J.K. Socjalizm-Kapitalizm: Prosze szybko pisac! IP: *.scheins / 192.120.171.* 04.08.02, 19:10
      Prosze o szybka wymiane pogladow.
      Kagan 2 godziny temu poszedl spac, wiec macie Panstwo tylko kilka godzin czasu
      na spokojna dyskusje!

J.K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka